DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Östersund 10/9

9 September 2021 - 22:52

Vi sparkar igång helgen med en V65-omgång från Östersund och jag spelar med en spik i omgången. 7 Naheed i V65-3 tävlar mot sig själv och vid sunda vätskor ska det vara en toppchans.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Östersund Fredag 10/9
V65-1 5.8
V65-2 2.6.9.11.12.13
V65-3 7 Naheed
V65-4 4.6.8
V65-5 2.5.6.7.8
V65-6 2.3.4.5

720 rader x 1 kr = 720kr

Lunch Dubbel Östersund 10/9
LD-1 6 Kong Henry
LD-2 2.3.4.5

4 rader x 50 kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 1640m Volt
5 Comte Godiva höll klart bra som fyra senast i en tuffare omgivning och distansen är rätt. Jag tycker att det här ser ut som en vettig uppgift på förhand när han går ner i klass till den här starten och han borde komma iväg bra från start. Är han snabbast iväg från tillägg är det inte omöjlighet att han kan få överta ledningen tidigt trots den korta distansen.
Det finns dock en annan häst på tillägg som borde kunna öppna Snabbare med sitt springspår och han kan behöva vinna den tunga vägen. Bra chans oavsett.

Jag vill ändå dubbla mitt system med 8 Bellis Frontline. Han vinner förvisso inte speciellt ofta men han har gått bra tider över distansen för sammanhanget och jag tycker att han var förbättrad senast som trea. Han kan öppna hyggligt från start och med hjälp av sitt springspår kan han mycket väl vara snabbast iväg av hästarna på tillägg och vara ikapp 1 Archipelago Box tidigt för att kunna överta ledningen och då kan han bli svårpasserad över den korta häcken.

3 Magic From Hill är en tänkbar utmanare och han var förbättrad med barfotabalans senast och höll bra som trea bakom två hästar som var för bra för dagen. Motståndet är något lättare nu men det är ingen häst som vinner på beställning.

Bakom räknas främst 4 Listas Alice och 6 Invented Sund

Min Vinnare: 5 Comte Godiva
Spets efter 500m: 5 Comte Godiva / 8 Bellis Frontline
Skrällen: 8 Bellis Frontline
Rankingen A:5.8 B:3.4.6 C: 1.10.2.7.9

V65-2 2640m Volt
Den andra avdelningen är ett öppet kallblodslopp som kräver sina streck och här skulle det kunna hända något.

2 Olis M.K får tipset med tanke på att han startar på den främre volten och även om hästarna på tillägg är äldre och mer rutinerade så är det inget övermäktigt motstånd. Han kan inte öppna speciellt fort från start men känslan är ändå att han kan få överta ledningen efter en bit om han kör framåt. Han är bara tre år men agerar väldigt stabilt och han har gått en hög 30-tid över medeldistans och känslan är att han borde räcka långt här trots sin orutin.

12 Ellison är kapabel men inte helt att lita på och han har visat form på slutet. För tre starter sedan avslutade han bra som tvåa och senast fick han sätta nosen först över mållinjen när han vann den tunga vägen. Det är debut över lång distans nu men det borde passa bra och felfritt borde han sluta långt fram om han är lika bra som senast.

9 Parodin var förbättrad senast när han vann ett breddlopp från ledningen. Det är såklart andra förutsättningar nu och det är ingen häst som har radat upp bra prestationer tidigare men intrycket var bra senast och han måste räknas tidigt.

6 Önnes Saga är hopplöst osäker med det finns viss fart i den här hästen och skulle hon få det att fungera kan hon sluta långt fram från ett passande springspår.

13 Källdal Rex är ingen segerstaplare och har bara vunnit ett lopp i karriären. Det är dock inte det tuffast sällskapet nu och barfota för första gången på mycket länge är intressant.

11 Kolmi möter lite enklare motstånd nu ska lättas i balansen. Hon gick ett snabbt slutvarv senast och med klaff är hon inte borta.

Min Vinnare: 2 Olis M.K
Spets efter 500m: 2 Olis M.K/ 6 Önnes Saga
Skrällen: 
Rankingen A:2.12.9 B:6.13.11.8.3 C:7.10.4.5.1.11

V65-3 2140m Auto
7 Naheed blir min första spik i omgången. Det här är en mycket kapabel häst och jag tror faktiskt att en galopp är det enda som kan fälla honom. Han borde dessutom ha så pass mycket respekt med sig att konkurrenterna välvilligt överlåter ledningen och sedan lär det inte hända speciellt mycket i loppet.
Förra loppet mötte han bland annat Perpetuate och Epimetheus och motståndet den här starten är klart enklare. En sund spik i omgången trots sitt stora favoritskap för en häst som har vunnit elva av karriärens femton starter.

Motbud
8 Kapten Kidd har mycket inombords men det var ett bra tag sen som han vann lopp nu och han är inte helt att lita på. Han har dock travat felfritt i de två senaste starterna och ser ut att vara på väg åt rätt håll igen men att han ska kunna besegra Naheed är mycket begärt.

2 Osah’s Bolt har gjort comeback på tävlingsbanan under sommaren efter att ha varit ifrån tävlandet sedan 2019 och börjar hitta rätt nu igen och kommer hit med två raka segrar. Han har sin bästa bit tillslut och är vass när han får gå i ryggar och spara på sin speed men det krävs tempo för att blanda sig in i matchen. Även om han kommer att avsluta fort över upploppet är det en övermäktig uppgift att besegra Naheed som får bestämma i ledningen.

Min Vinnare: 7 Naheed
Spets efter 500m: 7 Naheed
Skrällen: 2 Osah´s Bolt
Rankingen A: 7 B:8.2 C: 1.3.4.6.5

V65-4 2140m Auto
4 Ronja Boko ser ut att ha en passande uppgift på förhand men det är ingen häst som bara går ut och vinner och även om hon ofta är påpassad av spelarna har det faktiskt bara blivit en seger i karriären. Den segern tog för två starter sedan från just ledningen och precis som vid den starten ska hon utrustas med en bike nu. Jag tror att hon sitter i ledningen tidigt och därifrån är det hästen att besegra men jag är ändå lite tveksam till hennes vinnarskalle och det finns motbud.

6 Wait What är bättre än raden och såg bättre ut än på länge senast när hon höll klart bra som tvåa efter att gett sig iväg i tredjespår med knappa varvet till mål. Hon vann tre av sju lopp under fjolåret och den senaste insatsen vittnar om att hon är på gång igen och med en mer passande resa kan det vara dags för en seger nu.

8 Valerie Strix vann till dryga 20 gånger pengar i samma lopp som Wait What senast från positionen utvändigt ledaren och agerade klart förbättrad med barfotabalans. Ingvar Nyberg satt upp för första gången då och det är återigen han som håller i tömmarna. Form ska inte underskattas och hon kan mycket väl vinna igen trots ett knepigt utgångsläge.

Min Vinnare: 4 Ronja Boko
Spets efter 500m: 4 Ronja Boko
Skrällen:
Rankingen A: 4.6.8. B: 11.13.5.12.10.1.3.7 C:9.5.2.1

V65-5 1640m Auto
6 Kong Henry har haft form en längre tid och brukar alltid avsluta loppen vasst. Han borde kanske ha haft en ännu bättre utdelning på formen och det var en efterlängtad och
välförtjänt seger 13/8. Han visade fortsatt form vid andraplatsen senast och allt talar för att han kommer göra en bra insats nu också. Skulle det dessutom bli bra tempo på loppet tror jag hans avslutning kommer vara sylvass och det är inte många i fältet som är speedigare än Kong Henry. DD-spik.

8 Bol Brage är härdad i tuffa sällskap och han är ett fartfyllt kallblod som vann fyra lopp över distansen under fjolåret. Han visade form vid segern senast och 7/8 var han trea på V75 bakom Järvinn S.K och Bellfaks. Det är inga hästar av den kalibern i det här loppet och även om det är en svår uppgift att vinna från spår åtta över kort distans så ser jag honom som den främsta utmanaren.

5 Valle Storm vinner inte så ofta men han är snabb från start och trivs över den korta häcken och han var bra som trea senast och skulle han hitta till ledningen kan det räcka hela vägen även om han möter några tuffa hästar.

2 Pyrmo agerade trögt senast men motståndet var tufft och han går ner i klass till den här starten. Han borde få en passande resa med det här utgångsläget och han är bra för klassen.

7 Alma Prins gör det bra i Norge och har vunnit 18 lopp i karriären. Han har vunnit i Sverige tidigare och även om han är lite svårbedömd efter ett par sämre insatser så duger han normalt i detta sällskap

Min Vinnare: 6 Kong Henry
Spets efter 500m: 5 Valle Storm
Skrällen: 5 Valle Storm
Rankingen A:6.8 B:5.2.7 C:10.4.9.1.3

V65-6 2140m Auto
5 Finalizer tror jag sitter i ledningen efter en bit efter att ha fått överta ledningen från 2 First Mover som förmodligen vill ha ett snällare upplägg när han har varit ifrån tävlandet ett tag och han skulle t.om kunna spetsa av egen kraft.
Senast var han ute i ett tufft V75-lopp men den dagen spolierades med en galopp och nu återgår har till ett mer passande sällskap.
Det här är en häst som har haft mycket problem med att hålla sig i trav men trots galoppen senast känns det som att han har blivit mer stabil och han imponerade vid tre raka segrar under försommaren.

4 Oneiric Ocelot verkar ha tagit ett par kliv till i sin nya regi och han vann på ett rejält sätt från dödens senast. Det ser ut som att det kan bli grovjobb den här gången också men han visade på en bra vinnarskalle när han klev förbi ledaren i sista stegen senast och jag blir inte förvånad om han gör det igen.

2 First Mover har varit ifrån ett par månader och har svårbedömd form men han öppnar snabbt bakom bilen och han är min knappa spetsfavorit i loppet. Jag tror dock att man kan tänka sig att släppa till 5 Finalizer och isåfall kommer han att få en bra resa bakom favorit-duon. Han har varit på pallen vid hela sex tillfällen på nio starter under året och fått besöka vinnarcirkeln två gånger. Är han väl förberedd efter paus finns definitivt kunnandet att utmana.

3 Stabilizer har inte levererat på samma sätt den senaste tiden som han gjorde under våren när han radade upp fyra raka segrar. Motståndet har förstås hårdnat men han kan betydligt mer än vad han har visat upp på slutet och skulle formen vara tillbaka är han med där framme.

Min Vinnare: 5 Finalizer
Spets efter 500m: 2 First Mover/5 Finalizer
Skrällen: 2 First Mover
Rankingen A:5.4 B:2.3.12.10.9.6 C:8.11.1.7

Lycka till 
Dr Trav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming