DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Östersund 26/11

25 November 2021 - 22:25

Vi sparkar igång helgen med en V65 från Östersund och jag spelar med två spikar.

Nedan följer min lösning på omgången. 

V65 Östersund 26/11
V65-1 6.9.10
V65-2 2.3.4.5.8.10.12.13
V65-3 11 Ask Viktor
V65-4 2.3.4.5.6
V65-5 1.9.10.11.12
V65-6 6 Oneiric Ocelot

600 rader x 1 kr = 600kr (spelar för endast 6 rätt)

Lunch Dubbel Östersund 26/11
DD-1 1.9.10
DD-2 6 Oneiric Ocelot

3 rader x 50kr = 150kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Auto
9 Dwayne Zet är en tänkbar spik att inleda omgången med. Han är numera i regi Oskar Berglund och såg fin ut i debuten för sin nya tränare näst senast. Gången därefter var han ute i ett bronsdivisions-lopp och galopperade med ett par hundra meter kvar till mål med till synes gott om krafter kvarl. Om han tävlar på topp och sköter sig ska det vara en toppchans att runda det här motståndet nu när han går ner i klass igen. Jag litar dock inte alls på hästen och det är inte alltid han är på humör för att tävla och jag vill ta med ett par hästar till även om det är en bra uppgift på pappret.

10 Findus M är en nyttig häst som sällan gör en dålig insats och jag tycker att han har sett formstark ut i de två senaste starterna. Näst senast höll han klart bra som tvåa efter att ha tuggat ner Jaguar Hill över upploppet men han fick till slut se sig slagen av Luna Nera Doc som spurtade sylvasst efter en passande resa. Senast satt han en bit bak i kön men avslutade bra över upploppet som femma i ett lopp som Eddy West vann. Det är lite lättare emot den här gången och skulle favoriten inte få det att stämma är han mycket tidig.

6 Victory Topline var ju en fantastiskt fin häst för ett par år sedan som vann många lopp, bland annat en klass 2-final på Åby i februari 2019. Han är förstås inte alls på samma nivå längre och imponerade inte under fjolåret men kapaciteten är hög och även om det inte slog gnistor om honom i debuten för Robert Bergh senast tycker jag att han ska tas på allvar här. Han behövde säkert genomköraren senast och till den här starten sitter Rikard N Skoglund upp bakom hästen och han tycks vinna med det mesta för dagen.

Min Vinnare: 9 Dwayne Zet
Spets efter 500m: LJ’s Musclemadness
Skrällen: 6 Victory Topline
Rankingen A: 9 B:10.6.3.8.2 C:7.4.5.1

V65-2 2140m Volt
10 Färsta Elma får tipset i ett stökigt kallblodslopp över tre volter. Hon är den som har visat mest i fältet och har sett jättefin ut vid två raka segrar. Ulf Ohlsson sitter upp istället för Jimmy Jonsson vilket såklart är ett plus men det är ingen häst jag litar på med sin orutin och det är många hästar att runda.

4 Birk Matrona vann på en bra tid för sammanhanget på Forus senast och jag tycker hon höll bra utvändigt om ledaren gången innan dess när han besökte Bollnäs. Hon har tjugo meters försprång på sina värsta konkurrenter och det är väl ingen omöjlighet att hon kan köra sig framåt och överta ledningen om kusken är offensiv.

13 Nelson Hendi galopperade dubbelt senast men har varit rejäl i Norge tidigare och jag tror att vi kan förvänta oss ett offensivt upplägg. Håller han sig bara i trav borde det vara hyggliga chanser att vara med där framme till slut.

Skrällen i loppets är 8 Min Lilla Benitha som jag gillade intrycket på vid segern näst senast. Normalt sätt är det några för bra emot men det är hästar med orutin och mycket kan hända i den här typen av lopp.

Min Vinnare: 10 Färsta Elma
Spets efter 500m: 2 Wilda Anita / 4 Birk Matrona
Skrällen: 8 Min Lilla Benitha
Rankingen A: 10.4.13 B.12.8.3.2.5 C: 9.11.6.1

V65-3 2640m Volt
Här tycker jag att tre hästar sticker ut lite extra på förhand och det känns troligt att det är någon av dom som kommer att få besöka vinnarcirkeln och här tar jag ställning för bästa hästen.

11 Ask Viktor är Öystein Tjomslands bidrag i loppet och sedan han började starta hästen i Sverige har det gett bra utdelning och han inledde med två raka segrar. Senast galopperade han tyvärr men han fick ett dryg inledning på loppet och blev hängandes i tredjespår och galoppen tar jag inte så hårt på. Han har fått ett passande springspår på tillägg och kommer kunna komma iväg bra från start och det ser ut som en rejäl häst som tål den dryga distansen. Sköter han sig tror jag att han bara är bäst här.

Motbud
3 Storm Odin står väldigt passande till i loppet och har tjugo meters försprång på min spik. Det ser ut som att han kommer att kunna ta hand om ledningen omgående och från den positionen kan han bli svår att hinna ikapp. Jag tycker dock att han gick på nålar genom loppet senast och galoppen var hela tiden nära till hands och han var inte fullt körbar när han fick se sig klart besegrad av Lille Fröken Stoen.

6 Ackssonfaksen borde kunna hävda sig väl här också men läget är lite chansartat. Distansen borde passa bra och även om han slet lite med aktionen senast känns det som att han håller bra form för dagen och han skulle kunna dyka upp där framme om det klaffar.

Min Vinnare: 11 Ask Viktor
Spets efter 500m: 3 Storm Odin
Skrällen:
Rankingen A: 11 B:3.6 C:8.10.5.4.7.1.2.9.12

V65-4 2140m Auto
4 Trö Kasper har tänt till på slutet och vunnit två raka lopp i fin stil och kommer han till ledningen nu blir han svårslagen om han är lika fin nu. Senast lämnade han sina motståndare med sju längder men han möter dock några tuffare konkurrenter och det är inte säkert att han blir släppt till någon ledning nu. Bra chans men långt ifrån någon straffspark.

5 Holms Herkules är fartfylld och har kanonform för dagen. Senast kopplade han greppet utvändigt om ledaren men blev förbipasserad i de sista stegen av en smygkörd häst men han höll klart bra som tvåa. Jag är inne på att han kan hitta till ledningen nu och jag hoppas att Magnus A Djuse vill prova i den positionen även om det är medeldistans nu.

6 Pave Sokken var trea i norskt travkriterium och är således härdad mot tuffa hästar. Han var betydligt mer påpassad av spelarna än Trö Kasper den gången och första starten på svensk mark känns intressant när man dessutom får använda körspö.

Min Vinnare: 4 Trö Kasper
Spets efter 500m: 4 Trö Kasper / 5 Holms Herkules
Skrällen: 6 Pave Sokken
Rankingen A: 4.5.6 B:2.3 C: 1.7.8

V65-5 1640m Auto
10 Comte Godiva var blek senast från ledningen i ett V75 lopp men hon går ner rejält i klass till den här starten och även om hon normalt är som bäst i den främre träffen är det här ett motstånd hon bör kunna runda. Magnus A Djuse får chansen bakom hästen och vi kan förvänta oss en offensiv styrning.

9 Borea Del Circeo är segervan och vann på ett bra sätt senast i Östersund och jag gillade verkligen intrycket på den här norska hästen. Han är bara tre år men är under utveckling och han borde kunna hamna bra på det direkt med tanke på att han har en bra rygg i starten.

1 Galeras lägger har bra förutsättningar här med tanke på att hon har fått ett bra spår bakom bilen samtidigt som de värsta konkurrenterna på förhand har sämre utgångsläge i den här spårtrappan över kort distans. Jag tror att hon tar hand om ledningen från start och distansen är ett plus men att hon ska gå med skor är ett minus och det är bra hästar emot.

Min Vinnare: 10 Comte Godiva
Spets efter 500m: 1 Galeras
Skrällen: 1 Galeras
Rankingen A: 10.9.1 B: 12.11.6.2.4 C:5.8.7.3

V65-6 2140m Auto
6 Oneiric Ocelot blir min andra spik i omgången. Det är en stark och rejäl häst som tål att göra jobbet på egen hand och det kan behövas då han troligen får trava utvändigt om ledaren om 1 Knockout Pepper lyckas ta hand om ledningen från start. Jag är dock inte övertygad om att Knockout Keeper kan försvara sitt innerspår och skulle han bli över från start kan Benny Christensen kanske t.om. hitta fram till tätpositionen. Oavsett tror jag att han har styrkan och inställningen att vinna utvändigt också.

Motbud
10 Nibali Vivantis är värst emot men han startar från ett sämre utgångsläge och är inte helt att lita på. Samtliga segrar är dessutom tagna när han tävlat barfota på samtliga hovar och nu ska han tävla med skor runt om. Om det blir bra fart på loppet där framme är det en tidig utmanare men det måste klaffa lite under vägen.

1 Knockout Keeper blir att räkna med om han kommer till ledningen och kommer han dit lär han vilja testa i den positionen. Det är ingen som radar upp segrar men får han vara ifred där framme en bit kan det bära hela vägen.

Min Vinnare: 6 Oneiric Ocelot
Spets efter 500m: 1 Knockout Keeper & Oneiric Ocelot
Skrällen: 12 Livy Nationality
Rankingen A: 6 B.10.1.11.3.2.5.12 C: 4.7.11.9

Lycka till

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming