DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Rättvik Fredag 28/8

27 Augusti 2020 - 18:08

På fredagen så avgörs V65-tävlingarna i Rättvik. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 5 Global Army i den fjärde avdelningen.

V65 Tips Rättvik Fredag 28/8
V65-1 1,2,3,7,11
V65-2 3,8,11,12
V65-3 5,6,10,14
V65-4 5 Global Army
V65-5 4,10
V65-6 2,4,6,10

640 rader x 1 = 640 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V65 TIPS RÄTTVIK FREDAG 28 AUGUSTI

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Uto Broline har gjort det bra sedan Jessica Simpsson tog över träningen. Efter att han blev oplacerad i debuten så har det nu blivit tre raka segrar med Mats E Djuse i vagnen. Han fick vandra i dödens på den ledande Bolt Challenger och in på upploppet så avväpnade han ledaren och höll sedan undan för övriga ekipage till seger senast. Han kan öppna bra fast det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen men löser det sig med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

2 Upside Face har stora problem med att hålla sig till rätt gångart. Det har blivit galopp i fem av åtta starter så här långt och han har inte vunnit sedan tävlingsdebuten i maj 2019. Han gjorde årsdebut på Solvalla för ett par veckor sedan. Han tog då en kortare galopp strax efter starten. Sedan så gick han med i en rygg på den sista bortre långsidan och han avslutade sedan klart godkänt och kom in som fyra i ett lopp där Qvanting Indika drog det längsta strået. Senast så galopperade han i starten men han kom sedan tillbaka fast han slutade oplacerad i ett lopp där Joule V.S. var överlägsen. Kan han hålla ihop aktionen nu så har han ett trevligt utgångsläge och med rätt resa så kan han slå till med en seger.

11 Tracy's Princess galopperade efter ett halvvarv senast och då var den dagen förstörd. Gången innan det så kördes hon till spets och från den positionen så vann hon sedan på ett bra vis. Dåligt läge nu men kan Petter Karlsson som kör hästen bli fint framdragen under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli farlig den sista biten.

7 Devs Definitif satt i tredje invändigt och han fick sedan aldrig någon lucka och kom i mål med en del sparade krafter som trea i ett lopp som vanns av Cook Island från ledningen senast. Han är bara tre år och han är ute mot äldre hästar nu men kan Mattias Djuse som finns i vagnen hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han duga en bit mot det här gänget.

3 Quatro Roc kommer från en färsk seger. Han satt då i tredje utvändigt innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en hastig attack så svepte han till ledningen in i den sista kurvan och han öppnade sedan upp en stor lucka ner till övriga ekipage och han dansade sedan undan till en förkrossande seger. Förvisso var motståndet inte av högsta klass men intrycket var positivt. Med ett bra lopp i den främre träffen här så kan han vara långt framme igen.

Min Vinnare: 1 Uto Broline
Spets efter 500m: 6 A.S.Abbe
Skrällen: 2 Upside Face
Ranking: A 1,2,11 B 7,3,12,5,10 C 4,6,9,8

V65-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 11 New Young gjorde första starten på svensk mark senast. Han landade då i dödens med 1150 meter kvar av loppet och från den positionen så kämpade han starkt och kom i mål på en delad seger med Edwardscissorhands som satt i ledningen. Intressant med Jörgen Westholm upp nu på Morten A Pedersen tränat. Med en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

8 Danois Simoni gjorde första starten sedan juni ifjol näst senast. Han kunde inte så mycket då och kom in först som sexa i ett lopp som vanns av S.G.'s Ambrosia. Han var klart förbättrad gången efter det när han tog ner sitt motstånd till seger från dödens. Dåligt läge nu men han tål att göra en del grovjobb på egen hand och då kan det räcka en bit mot det här motståndet också.

3 Going Behind var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Gången efter det så tog han över ledningen på den sista bortre långsidan men han kunde sedan inte stå emot en bra avslutande Forcement så det slutade med en andraplats. Han har en del galopper i raden så han är inte helt stabil. I ett felfritt lopp här så kanske Marcus Lilius kan få ta över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

12 Like A Monster har ännu ingen seger efter fyra starter. Tre raka andraplatser har det blivit. Han har inte startat sedan april nu så formen är lite oviss. Iskallt läge här men kan Leif Witasp hitta en bra väg med honom så kan han avsluta loppet fort och vid ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 11 New Young
Spets efter 500m: 3 Going Behind
Skrällen: 10 Berra Bus
Ranking: A 11,8 B 3,12,10,6,5 C 4,9,7,1,2

V65-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 6 Varg Eld kommer med fin form till den här starten. Han hade två raka andraplatser innan det senaste loppet. Han tog då över ledningen efter 400 meter och från spets så vann han sedan i ohotad stil. Springspår här så prickar Jan-Olov Åberg i startögonblicket så kan det bli tidig ledning igen. Från spets så kan det räcka långt mot det här motståndet.

5 Brenne Bitti har inte fått det att stämma för det har blivit galopp i samtliga tre starter i år. Hon var ute i ett montélopp på Bollnäs senast. Då galopperade hon i den sista kurvan men hon var utan segerchans i det läget. Det var första starten på ett tag så hon kan ändå vara lite vassare nu. Svårt spår i volten den här gången fast i ett felfritt lopp nu så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

10 Tarragon Tabac har visat fin form på sistone. Näst senast så avslutade han positivt och kom in som tvåa i ett breddlopp som vanns av Tippex. Gången efter det så var han ensam på startvolten och då ledde han hela vägen till en seger. Kan han få en trevlig rygg att gå i innan han går till anfall så kan han bli farlig när det ska avgöras.

14 Smefaksen galopperade bort sig i ett montélopp näst senast. Gången efter det så kom han med en positiv avslutning även om han inte fick tag i Valle Hugo så gjorde han det bra som tvåa bakom denne. 20 meters tillägg nu men kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 6 Varg Eld
Spets efter 500m: 6 Varg Eld
Skrällen: 9 Inge Ålj
Ranking: A 6,5 B 10,14,8,9,7,12,11,2 C 4,13,3,1

V65-4
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 5 Global Army som tog ledningen och släppte och sedan så fick han aldrig fritt och kom i mål med en del sparade krafter för tre starter sedan. Gången efter det så travade han i dödens i ett Klass II försök i Rättvik nyligen och det blev lite för tufft för han slutade oplacerad bakom Enge Eros som vann det loppet. På Solvalla senast så klev han fram i dödens med varvet till mål och han höll okej som fyra i ett lopp där Prime Lini satte nosen först. Han kan kliva iväg bra från start och jag tror att en offensiv Jörgen Westholm i vagnen här kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede. Skulle så bli fallet så blir han svårslagen här. Blir det inte spets så tål han att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas.

Vid gardering kan 11 Fille Am som gjorde comeback efter en tids frånvaro senast vara tänkbar. Han travade då i ledningen men de sista 50 meterna så fick han ge sig mot Titania R.L. som kom med en härlig avslutning så det slutade med en andraplats. Lopp i kroppen nu så han kan vara klart förbättrad nu. Utgångsläget är inte roligt men får han gå med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan han bli farlig den sista delen av loppet.

9 Remain In Light fick en tuff inledning senast och höll med tanke på det farten starkt till slut när han kom in som sexa i ett lopp som vanns av Astronascente Zac. Formen är nog lite på gång och klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli att räkna med här om Ulf Ohlsson kan servera honom ett passande lopp fast jag tror mer på min spik så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Global Army
Spets efter 500m: 5 Global Army
Skrällen: 2 Romeo Dana
Ranking: A 5 B 11,9,6,2,1,3,10,8 C 7,12,4

V65-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 4 Diggerman vann från ledningen för fyra starter sedan. Näst senast så travade han i spets igen men han fick inte vara ifred där framme och han tappade sedan mycket och slutade oplacerad. På Romme senast drog han i ett jämnt hårt tempo i ledningen men med 150 meter kvar av loppet så var han slagen och kom in först som femma i ett lopp som vanns av Big Shot. Han är kvick iväg och gäller som spetsfavorit igen. Skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en seger.

10 Iller Tooma var ute i ett Klass I försök på Rättvik i början av månaden. Han sladdade då längst bak i kön och han vara aldrig med någon segerchans men han avslutade positivt i skymundan och kom in som femma i ett lopp där Vien Ici drog det längsta strået. Kan han få bra draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka långt här.

I övrigt kan 9 Prins Norrgård som gjorde bort sig med en tidig galopp senast vara tänkbar. Innan det har han gjort bra insatser. På Rättvik för tre starter sedan så fick han aldrig fritt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Gold Twister. Gången efter det så höll han bra till andraplatsen bakom Global Upset. I ett felfritt lopp här så kan han duga en bit mot det här gänget om Kajsa Frick kan hitta en bra väg med honom men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Diggerman
Spets efter 500m: 4 Diggerman
Skrällen: 9 Prins Norrgård
Ranking: A 4,10 B 9,2,5,8,7,6,3,12 C 1,11

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Self Explosive debuterade i ny regi för Dennis Palmqvist senast. Han blåste då till ledningen från ett spår långt ut på vingen. Från spets så vann han sedan i ohotad stil. Bättre spår den här gången och med den startsnabbheten han visade upp senast så tror jag att Rebecca Dahlén har ställt in siktet på ledningen igen och från den positionen så kan han bli svår att fånga in om han skulle få bestämma en del där framme i täten.

2 Mission Beach klarade inte voltstart senast. Gången innan det så tog hon ledningen och hon släppte sedan till Astronascente Zac med varvet till mål och från rygg på ledaren så liftade hon med bra och kom in som trea. Trevligt utgångsläge nu och med ett passande lopp i den främre träffen här så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering.

6 Nisse Roc gjorde ett starkt lopp efter en kort galopp senast. Gången innan det så travade han i ledningen men han blev stum in på upploppet och kom in först som fyra i ett lopp som vanns av Zacapa Grim. I ett felfritt lopp nu så kan han bli farlig om Michael Larsson som både tränar och kör hästen kan få till en bra styrning.

10 East Doris öppnade fort och tog ledningen men när Intake kom med bra fart så släppte hon. Hon fick sedan luckan in på upploppet och då städade hon av sitt motstånd på ett bra vis till seger för tre starter sedan. Gången efter det så fastnade hon i en kall rygg och kom i mål med en del sparade krafter. Kan Emilia Leo som kör hästen hitta en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon bli att räkna med den sista biten och är då intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 Self Explosive
Spets efter 500m: 4 Self Explosive
Skrällen: 10 East Doris
Ranking: A 4 B 2,6,10,8,3,7 C 1,12,9,11

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Southampton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.35
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Nashville - Chicago
Ishockey - NHL - 1
1.88
19:00  Burnley - Aston Villa
Fotboll - Premier League - 2
1.99
21:15  Man United - Sheffield Utd
Fotboll - Premier League - Fernandes målskytt
2.05
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 26/1
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 26/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Axevalla 26/1
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Axevalla 26/1
Insats: 240 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming