DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Rättvik Lördag 5/9

5 September 2020 - 10:46

Kvällens V65 tävlingar avgörs på Rättvik. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 7 S.G.'s Atalanta i den femte avdelningen.

V65 Tips Rättvik Lördag 5/9
V65-1 2,3,5,6
V65-2 1,5,6,7,15
V65-3 1,2,6,11,12
V65-4 3,5,12
V65-5 7 S.G.'s Atalanta
V65-6 1,10

600 rader x 1 = 600 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS RÄTTVIK LÖRDAG 5/9

V65-1
Vi inleder V65 med ett Breddlopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 Berra Bus tog ledningen och ledde loppet länge men han fick ge sig mot Uto Broline kort före mål för fyra starter sedan. Senast så blev han trött och tappade och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Pelas Orthos. Han kan kliva iväg rätt bra från start och kommer Kerstin Hell som finns i vagnen till ledningen smärtfritt så kan han blanda sig i segerstriden här.

3 Ontrack Frenesie har galopperat två gånger i rad och hon är ännu efter 22 starter i karriären utan seger. Kan hon hålla ihop aktionen nu och om Hans R Strömberg som sitter upp bakom henne kan servera hästen ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

6 Viggo La Ma galopperade med 800 meter kvar av loppet näst senast. Gången efter det så fick han en invändig löpning och gick i mål med en del sparade krafter. Han har inte vunnit sedan början av året men klaffar det med löpningsförloppet nu så kan han bli att räkna med över upploppet.

2 Timogene gjorde bort sig med en startgalopp senast. Gången innan det så höll han farten okej och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Hemisphere. Trevligt utgångsläge nu så här sitter Katrin K Frick som kör hästen bra till i andraspår omgående och får han en fin löpning så kan han vara med och utmana om segern.

Min Vinnare: 5 Berra Bus
Spets efter 500m: 5 Berra Bus
Skrällen: 1 Macarena
Ranking: A 5 B 3,6,2,8,1,10,11 C 7,9,4

V65-2
Ett Kallblodslopp - Breddlopp - P21-lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 7 Erland har inte fungerat i sina två senaste starter. Han har haft en paus och kommer nu ut i första starten sedan april så formen är oviss. Innerspår på tilläggsvolten nu men om Åsa Holmberg kan hitta loss i god tid före mål så kan han bli farlig direkt i comebacken här om han inte är alltför ringrostig.

6 Viking Gel gick rätt okej som trea i ett lopp som vanns av en överlägsen Nårje senast. Här är han ensam på springspår på startvolten så vid en lyckad start är det inte omöjligt att Victor Lyck som finns i vagnen kan komma till ledningen smärtfritt. Skulle så bli fallet så stiger hans chanser att vinna det här loppet.

15 Faxmar har gjort bort sig med galopp i tre lopp i följd. För fyra starter skötte han sig och då vann han säkert. Han gick rätt bra efter galoppen senast och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Lome Storm. Tråkigt läge nu men med lite klaff och om Susanne Österberg som finns i vagnen kan se till att hålla honom i rätt gångart så kan han utmana om en framskjuten placering.

1 Joli Strimma fick det inte att stämma och galopperade bort sig i sin senaste start på Gävle i slutet av juli. Hon har efter det varit ute i kvallopp. Intressant läge här och kan hon få smyga med i en trevlig rygg innan attacken sätts in så kan hon ha vissa möjligheter.

5 Gärdsjö Milla vinner inte så ofta och hon har galopperat i fyra av de fem senaste starterna. Hon har ett snävt spår i volten här men skulle hon kliva iväg i rätt gångart och om Per Lisell som kör hästen kan hitta en bra väg med henne så kan hon ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 7 Erland
Spets efter 500m: 6 Viking Gel
Skrällen: 5 Gärdsjö Milla
Ranking: A 7,6 B 15,1,5,10,8,13,12,3 C 11,2,9,4,14

V65-3
Ett Breddlopp - K50 - P22-lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Allowable satt fast och kom i mål med en del sparade krafter för tre starter sedan. Gången efter det så gick han en godkänd avslutning och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Selected News. Senast var det inget riktigt tryck i honom så han slutade oplacerad. Han kan öppna rätt så bra vid laddning så här kanske Josefine Frank som sitter i sulkyn kan komma till ledningen efter en del av loppet och skulle så bli fallet så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering igen.

2 Blue Star Cantab fullföljde godkänt och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Self Explosive senast. Han har dragits med dåliga startspår en längre tid men nu har han äntligen fått ett vettigt utgångsläge. Här sitter han i andraspår omgående och får han gå med i en trevlig rygg innan attacken sätts in så kan han bli svår att stå emot över upploppet.

11 It Happend Again var rätt blek och slutade femma i sitt senaste lopp bakom Azarayah Ridge i mitten på juli. Här har han ett dåligt läge men kan han få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så har han en vass avslutning att tillgå och då kan han vinna det här loppet.

1 Dugur kom med en stark avslutning ute i spåren och var inte långtifrån segern men Omaha Zenz satte nosen först på linjen så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Innerspåret nu kan ställa till det men löser det sig med positionerna så kan han ha vissa möjligheter.

12 I'm A Keeper hade svårt att följa med och han hade ingen bra dag vid sitt senaste framträdande som slutade med en sjundeplats i ett lopp om vanns av Gold Twister. Tufft utgångsläge nu men med lite klaff och om han kan få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han avsluta loppet bra och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 6 Allowable
Spets efter 500m: 6 Allowable
Skrällen: 11 It Happend Again
Ranking: A 6,2 B 11,1,12,10,3,7,9 C 4,5,8

V65-4
Ett Breddlopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Special One O.K. öppnade fort men han tog sig inte förbi Wunder Dream så han kröp ner i rygg på denne. Han liftade sedan med positivt och kom i mål som tvåa senast. Han är rätt kvick iväg så kan Marcus Lilius som finns i vagnen trycka sig till ledningen i ett tidigt skede av loppet så kan han leda loppet länge så han ska räknas tidigt här.

3 Zarita G.S.O. är ett nyförvärv i Katrin K Fricks regi som kommer ut i en intressant Sverigedebut. Hon har ingen seger i år efter sex starter men hon höll fint som tvåa i den senaste starten i Milano i mitten på juni. Med rätt resa här så kan hon bli att räkna med direkt.

12 Ajlexes Cubano har tjänat överlägset mest pengar i fältet och han är van vid betydligt tuffare motstånd än detta. Han var ute under sadel i den senaste starten men han kunde inget där och slutade oplacerad bakom Smevikens Cruiser som vann det loppet. Tråkigt startspår här och många hästar att runda men kan Göran Lång som kör hästen få till en bra styrning så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in.

Min Vinnare: 5 Special One O.K.
Spets efter 500m: 5 Special One O.K.
Skrällen: 6 Red Alert W.F.
Ranking: A 5,3,12 B 8,4,7,9,11 C 6,2,10

V65-5
Ett Breddlopp - K100 - Ungdomsserie - P21-lopp över 2140 meter. Jag har spikat 7 S.G.'s Atalanta som gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast. Det slutade på bästa vis med seger. Hon satt då en bit bak i kön innan hon gick med i ryggar på den sista bortre långsidan och in på upploppet så sög hon sig närmare och närmare och hon fångade sedan in den ledande Splendid Jovijal och avgjorde lätt. Lopp i kroppen nu så jag tror hon kan vara klart förbättrad med det loppet innanför västen. Hon har springspår nu och vid en lyckad start så kan hon sitta rätt bra till omgående och får hon en passande resa så tror jag hon blir svår att stå emot när attacken sätts in.

Vid gardering kan 4 Definitif Launcher vara tänkbar. Han har inte vunnit på ett tag men sist Lina Lekander körde honom för sex starter sedan så blev det seger. Får han smyga med i en trevlig rygg innan attacken sätts in så kan han duga en bit mot det här motståndet.

6 Vikens Easy var klen senast. Det var första starten sedan maj månad så med det loppet i kroppen nu så kan han vara mycket bättre nu. Kliver han iväg bra från femtespåret i volten här och om Lukas L Svedlund som sitter upp bakom hästen kan få till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 S.G.'s Atalanta
Spets efter 500m: 1 Pride Knight
Skrällen: 6 Vikens Easy
Ranking: A 7 B 4,6,3,2 C 5,8,9,1

V65-6
Vi avslutar V65 med ett Breddlopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 1 Beat The Beast har svarat för skapliga insatser på sistone. Senast så klev han fram i dödens ut på slutrundan och han höll okej som fyra bakom Emoji A.F. Han kan öppna rätt okej och lyckas Linus Lönn som finns i vagnen hålla upp ledningen så är mycket vunnet. Blir det inte spets så kan han ändå få ett trevligt lopp i den främre träffen och då kan han blanda sig i segerstriden.

10 What's The Point avslutade okej i skymundan i ett lopp som vanns av en överlägsen Harriet Web senast. Bakspår nu men kan David Grundmann som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon bli farlig under den sista delen av loppet.

I övrigt kan 3 Without Makeup som har gjort tre starter efter lång frånvaro vara tänkbar. Hon fick inte fritt och kom i mål med en del sparade krafter senast. Gången innan det orkade hon inte riktigt från ledningen. Kan Lars Throgen hitta en bra väg med henne så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering men hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 1 Beat The Beast
Spets efter 500m: 1 Beat The Beast
Skrällen: 10 What's The Point
Ranking: A 1,10 B 3,6,7,8,4,2 C 9,11,5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming