V65 Tips Romme 2/10

Publicerad på 2 Okt 2021 - 12:37

DrTrav

DrTrav

2 Okt 2021 - 12:37

Kvällstrav på Romme denna kvällen med V65 tävlingar. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar, 5 Banana Joe i den tredje avdelning och 2 Cape Town i den sjätte och avslutand avdelningen.

V65 Tips Romme Lördag 2/10
V64-1 2,4,5,6
V64-2 1,5,6,7,8,9,12
V64-3 5 Banana Joe
V64-4 1,3,4,6,11,12
V64-5 1,2,3,9
V64-6 2 Cape Town

672 rader x 1 = 672 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS Romme Lördag 2/10

V65-1 2140m auto
4 Beacon Kronos gör första starten sedan han blev entömd och galopperade till slut i finalen av Kungapokalen. Detta är en individ som ikväll går ut i lämplig omgivning och ska ses med bra segerchans direkt. Tränaren Daniel Redén väljer att köra själv vilket han säkert har en tanke med. Men oavsett upplägg i dagens lilla startfält är detta förstahästen i loppet.

2 Musett af Djupmyra gör andra starten efter lång frånvaro och tränaren Gunnar Melander låter uppåt inför dagens start. Han har opererat bor en lös benbit under uppehållet och är väl förberedd inför dagens start. Gunnar meddelar att han inte har speciellt bra koll på Daniel Redéns häst men han tror Musett af Djupmyra kommer vara med där framme. 6% känns intressant.

6 Don't be Weak har tävlat flitigt på V75 under sommaren och gjort det bra nästan varje gång. I detta lilla startfält är Don't be Weak ett givet streck och hårdhet finns för att vinna kvällens lopp.
Nämner även 5 Mellby Granat som har fin grundkapacitet och ska ses som en outsider här.

Min Vinnare: 4 Beacon Kronos
Skrällen: 2 Musett af Djupmyra
Ranking: A 4 B 2,6,5 C 3,7

V65-2 1640m auto
5 Arverud Bonus är en gedigen häst som gör det bra för sammanhanget varje gång. Han har slutat topp-3 i sex av de sju senaste starterna. För två starten blev man av med segern i de absolut sista stegen. Formen är bra och löser det sig bra från start här ikväll är man ett tidigt segerbud i loppet.

9 Rutbo Brasse är en skräll i loppet som tog en välförtjänt seger senast efter att stått för flera bra insatser på slutet. Formen är fortsatt på topp och kan från kvällens utgångsläge få ett passande smyglopp där Rutbo Brasse kan få spara speeden tillslut.

1 Brolotta är lite ojämn i sina prestationer men kan en del när hon presterar på topp. Formen är bättre än resultatraden och hon ska inte nonchaleras vid större gardering.

Nämner även 12 Sundbo Hero som galopperade i ledningen 1400m från mål senast. Utgångsläget är såklart inte optimalt över kort distans men skulle det klaffa med positionerna kommer han passera många den sista biten.

Min Vinnare: 5 Arverud Bonus
Skrällen: 9 Rutbo Brasse
Ranking: A 5 B 9,1,12,7,6,8 C 3,2,4,10,11

V65-3 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 5 Banana Joe. Enligt tränaren Klaus Kern känns han fin hemma i jobben. Han har fått ett bra utgångsläge och Klaus tror mycket på sin häst ikväll. Han har fyra raka andraplatser på kontot och står verkligen på tur för seger. Många kanske ryggar för de flea andraplatser, men jag tycker det känns mer som otur än att Banana Joe inte vill vinna. Så Därför väljer jag att ta ställning och spika när Klaus låter så påställd inför ikväll. Spik.

3 Lucid Dreaming har gjort bra lopp på slutet och gått bra tider. Han är en sen häst som haft lite problem med aktionen och har gått neddövad på slutet. Nu är tanken att man ska tar vi bort huvan och det tror tränaren Joakim Elfving kommer ge bra effekt. Från ett bra utgångsläge är detta främsta motbudet till min spik.

Nämner även 6 Hollywood Trick som gjorde comeback efter lång frånvaro senast och galopperade då med 750m kvar till mål. Formen är såklart svårbedömd men den borde tagit ett par kliv framåt nu med lopp i kroppen. Felfri kan detta vara skrällen i loppet.

Min Vinnare: 5 Arverud Bonus
Skrällen: 6 Hollywood Trick
Ranking: A 5 B 3,6,2,7,4,9,8 C 1,11,10

V65-4 2140m volt
1 Alfred R.G. är en osäker individ som besitter bra kunnande. Han hade ett liknande utgångsläge näst senast, då ledde man från start till mål. Hittar man till ledningen på nytt ökar såklart segerchansen. Men tränaren Tomas Petersson meddelar att detta inte är någon man kan hålla i handen då Alfred R.G. lätt stressar upp sig och kan galoppera lite ner som i loppen. Men felfri är segerchansen bra och blir trots allt förstahäst även om det är givet att gardera.

11 Läckra Lisa avslutade hon bra efter trafikproblem för två starter sedan men senast var prestationen sämre. Men det menar tränaren Robert Wilhelmsson att det fanns förklaringar till. Till kvällens start ska man ändra lite i förberedelserna vilket kan få Läckra Lisa att tända till extra. Hon kan avsluta vasst och Robert tycker även motståndet är enklare ikväll och han tror på bra chans.

Skrällen är 6 Klack Tore som gjorde bort sig med galopp senast men har innan dess visat strålande form innan dess. Står på tur för seger och kan vara skrällen i loppet här.

Nämner även 4 Höstbolillemor som är klart bättre än vad man kan utläsa av programraden. Dock är formen svårbedömd efter med tanke på att man varit struken efter senaste starten så vet man inte riktigt vart Höstbolillemor befinner sig. Men en skräll som inte ska nonchaleras vid större garnering.

Min Vinnare: 1 Alfred R.G.
Skrällen: 11 Läckra Lisa
Ranking: A 1,11 B 6,4,12,3,2,10,9 C 8,7,5

V65-5 1640m auto
3 Woogie Broline visade upp sitt kunnande redan som treåring när han vann tre av sina fem lopp. Som fyraåring har han ännu inte fått till det fullt ut men nu när han återkommer efter paus har Woogie Broline fått ett bra utgångsläge och måste räknas direkt.

Skrällen är 9 Staro Nessie som inte tävlat sedan i januari. Men detta är ett spännande sto som kan få ett fint smyglopp härifrån. Skulle Staro Nessie få spara speeden tillslut kan hon avsluta vasst över upploppet.

Nämner även 1 Pure Islet som ikväll gör en spännande debut för Nicklas Westerholm. Utgångsläget blev spännande och måste passas i direkt här.

Min Vinnare: 3 Woogie Broline
Skrällen: 9 Staro Nessie
Ranking: A 3,9,1,2 B 6,11,5,8 C 4,7,12

V65-6 2140m volt
2 Cape Town ser ut som en bra chans på förhand. Kusken Robert Wilhelmsson säger själv att han är huvudet högre än konkurrenterna ikväll men att utgångsläget skulle kunna bli en fälla. Jag är dock inne på att det kommer lösa sig relativt snabbt efter start då det är både en häst på start samt endast elva ekipage med i loppet. När Cape Town löst startmomentet och hittat en bra position ska detta vara en bra segerchans och jag spikar.

Motbud
11 Selma Töll är det givna motbudet på förhand. Detta är ett sto som fått en del hårdhet på slutet och tål att göra en del själv under loppen. Ikväll är det även enklare emot. Selma Töll kommer bli tuff för många att stå emot den sista biten här. Streckas vid gardering.

Nämner även 9 Djorkaeff Sisu som avslutade okej i skymundan näst senast. Detta är en kioskvältare som den som letar tokskrällar i avslutningen inte ska nonchalerar.

Min Vinnare:2 Cape Town
Skrällen: 11 Selma Töll
Ranking: A 2 B 11,9,3,4,10,6 C 5,1,7,8

Lycka till
Dr Trav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto