DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Romme Lördag 22/8

21 Augusti 2020 - 16:10

På lördagen så avgörs V65 tävlingarna på Romme. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 2 Napoleon Cash i den första avdelningen samt 13 Nårje i den fjärde avdelningen.

V65 Tips Romme Lördag 22/8
V65-1 2 Napoleon Cash
V65-2 2,3,5,7
V65-3 1,2,3,4,6,7,8,11,14
V65-4 13 Nårje
V65-5 2,3,10
V65-6 1,2,3,4,8,11

648 rader x 1 = 648 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS ROMME LÖRDAG 22 AUGUSTI

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 2 Napoleon Cash som galopperade bort sig i debuten men efter det misslyckandet så har han gjort det bra för han kommer till den här starten med tre raka segrar. Två raka spetssegrar har det blivit och nu är det debut bakom startbilen. Kan han öppna lika bra som ur volten så tror jag att Mika Forss kan köra sig till ledningen här och skulle han komma till täten smärtfritt så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen. Blir det inte ledningen så visade han vid vinsten för tre starter sedan att han kan vinna från utvändig position också så oavsett så tror jag han har en bra segerchans här.

Vid gardering kan 4 Eric Halbak som är jämn och säker vara tänkbar. Han gjorde första starten på närmare tre månader i ett lopp på Bollnäs nyligen. Han fick då dra tåget först i tredjespår under slutrundan och han fullföljde starkt och kom in som femma i ett lopp där det blev delad seger mellan Edwardscissorhands och New Young. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Kan Rauno Pöllänen få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

12 Stiernhööks Siri har gjort det bra en längre tid. Hon gjorde en vass upphämtning efter galopp och kom in som trea i ett lopp som vanns av Flacco näst senast. Gången efter det så fick hon en perfekt resa i andra utvändigt och det var ett högt tempo på loppet och det tackade hon för när hon sänkte den ledande Ganja d'Am i spurten till seger. Tråkigt läge nu men kan hon få lite draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet bra fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Napoleon Cash
Spets efter 500m: 2 Napoleon Cash
Skrällen: 3 Gianna Am
Ranking: A 2 B 4,12,3,9,7,1 C 10,5,6,8,11

V65-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Odins Granit väntar efter fyra starter så här långt fortfarande på den första segern. Han travade i ledningen senast men han kunde inte stå emot Slotts Snabbis den sista biten senast så det slutade med en andraplats då. Det är debut bakom bilen nu men vid en lyckad start här så tror jag att Morgan Ivarsson provar mot ledningen igen och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kanske han kan rinna undan till en seger.

5 Halvar Grimm har två vinster på fyra starter. Han kom med en stark avslutning och plockade ner Matteus W.J. som hade kopplat greppet på upploppet till seger senast. Kan Hanna Forslin som kör åt Jan Ove Olsen nu servera honom en passande löpning så kan han blanda sig i segerstriden igen.

7 Stjärnviking vann trots ett kortare galoppinslag senast. Han tog då över ledningen ut på slutrundan och sedan så vann han rätt enkelt i ett lopp på Åmål. Han har galopperat i tre starter i följd så han är allt annat än stabil men i ett felfritt lopp nu så har han gott kunnande. Löser det sig med positionerna så kan han duga mot det här motståndet om Gunnar Kylén kan hitta en bra väg med honom.

2 Alice Tabac har efter 15 starter hittills aldrig varit ens varit topp tre. Hon höll farten okej och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Ronja N.N. senast. Här sitter hon bra till i andraspår omgående och får hon smyga med i en trevlig rygg innan hon går till anfall så kan hon ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 3 Odins Granit
Spets efter 500m: 3 Odins Granit
Skrällen: 2 Alice Tabac
Ranking: A 3,5 B 7,2,9,12 C 8,1,4,11

V65-3
Ett K150 - Ungdomslopp- Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat nio hästar. 7 Insignia var en skrällvinnare senast. Hon höll då upp ledningen och trots en bra press under vägen så försvarade hon sig hela vägen och gick undan till en säker seger. Spår lite långt ut nu så det kan bli tuffare att komma till spets den här gången men med rätt resa så kan hon duga en en bit mot det här motståndet också.

1 Jugularis har vunnit 3 av 11 starter hittills i karriären. Han har inte startat på närmare två månader nu så formen är en aning svårbedömd. Löser det sig från innerspåret här och om Jim Eriksson kan få till en bra styrning så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

14 Dallas Brick hade två raka segrar innan han senast var ute i försök och final samma dag på Gävle senast. Han kom med en stark avslutning till seger för tre starter sedan. Näst senast så hängde han med okej och kom in som femma i ett lopp som vanns av Jackpot Tooma. I den efterföljande finalen sedan så hade han ingen bra dag och galopperade upprepat. Kan Andreas Lövdal se till att hålla honom i rätt gångart så kan han bli farlig över upploppet.

3 Reach For Divinity har två lopp i kroppen efter en liten paus. Hon tog en överlägsen seger i ett billigt lopp näst senast. Gången efter det så kom hon med en positiv avslutning men hon var utan vinstchans när hon kom in som trea i ett lopp som vanns av Bear My Dream. Trevligt utgångsläge nu så här borde Ronja Wahlund kunna nå en hygglig position och då kan hon vara långt framme.

2 Empire Grim har lopp i kroppen efter ett par månaders frånvaro. Med det loppet innanför västen så kan han vara klart förbättrad nu. Han kan öppna hyggligt så är Angelica Klockar på hugget så kanske ledningen kan nås efter en bit. Skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 7 Insignia
Spets efter 500m: 2 Empire Grim
Skrällen: 11 King Creole
Ranking: A 7,1,14 B 3,2,6,8,11,4 C 12,10,5,15,13,9

V65-4
Svensk Travsports Kallblodsserie - Spårtrappa över 2140 meter. Jag har spikat 13 Nårje som har vunnit 7 av 16 starter så här långt. Han avancerade fram i dödens på den sista bortre långsidan och från den positionen så plockade han ner sitt motstånd till seger näst senast. Gången efter det på Biri så satt han för långt bak men han avslutade ändå positivt i skymundan men det räckte bara till en fjärdeplats. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och kan Björn Steinseth hitta en bra väg med honom så tror jag han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 11 Eldborken som är lite ojämn i sina prestationer vara tänkbar. Han vann på ett bra vis från ledningen för tre starter sedan. Gången efter det så fick han lite för långt fram så han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Acksjökungen. Senast i högervarv på Åmål så hade han ingen bra dag och var slagen redan med halvvarvet till mål och utgick sedan. Nu har han fått återhämta sig ett tag och har han en bättre dag nu så kan han vara långt framme.

6 Robbelix tog karriärens första seger i det 43:e försöket senast. Han har som många kallblod en del galopper i raden så han är inte helt stabil. I ett felfritt lopp nu så kan han ha vissa möjligheter att dubbla segerskörden om Kajsa Frick kan få till en bra styrning fast han får ändå ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 13 Nårje
Spets efter 500m: 8 Röjar Ralf
Skrällen: 6 Robbelix
Ranking: A 13 B 11,6,4,10 C 12,5,3,7,8,1,2,14,9,15

V65-5
Ett K150 - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Teton Miss Annie har visat fin form en längre tid. Näst senast så fick hon ett lopp i vinnarhålet och när hon fick luckan så avslutade hon bra men hon kunde inte ta något så hon kom in som trea i ett lopp som Zachary Font vann från spets. Gången efter det så tog hon hand om ledningen och från spets så vann hon mycket lätt. Här är det läge för tidig ledning igen och från spets så blir hon inte lätt att plocka ner så hon ska räknas tidigt här.

10 Joy Alissa startade senast i E3-finalen på Bergsåker i slutet av juni. Hon fick inte med sig något av priskakan där. Nu har hon varit borta ett tag och hon möter äldre motståndare men får hon en trevlig rygg att gå i och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli farlig över upploppet och då kan det räcka en bit mot det här gänget också.

2 Miss Lovelace gör comeback efter tio månaders frånvaro så det kan saknas en del till den absoluta toppformen. Utgångsläget är annars passande och får hon en vilsam resa innan hon går till attack så har hon gott kunnande och då gör hon inte bort sig mot det här gänget.

Min Vinnare: 3 Teton Miss Annie
Spets efter 500m: 3 Teton Miss Annie
Skrällen: 2 Miss Lovelace
Ranking: A 3 B 10,2,5,1,6,8 C 4,9,11,7,12

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 11 OnTrack He's Black landade i dödens med varvet till mål och från den positionen så tog han ner den ledande Donners Am till seger näst senast. Gången efter det så fullföljde han bra men han fick aldrig tag i Kaptah så det blev en andraplats. Nu återkommer han efter två månaders paus och från springspår på tilläggsvolten här så kan han med en lyckad start slinka ner i ett vettigt slagläge omgående. Han är stark och rejäl så är han inte alltför ringrostig i comebacken så kan han bli svår att stå emot över upploppet.

2 Nyhet har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. I comebacken så kunde han inte mycket men senast så fastnade han med sparade krafter i rygg på S.G.Charpentier som vann det loppet från ledningen och han fick nöja sig med andraplatsen. Kan Kajsa Frick få till en bra styrning så kan det vara läge för en fullträff.

3 Lovely Star öppnade bra men Avena Jet var ännu Snabbare så det blev ett lopp i vinnarhålet och från den positionen så liftade hon med bra till andraplatsen senast. Här tror jag att ledningen finns inom räckhåll och kommer Emilia Leo som kör hästen till spets så kan hon leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Blir det inte ledningen så borde hon ändå kunna få ett passande lopp i den främre träffen och med en eventuell lucka till slut så kan det räcka långt här.

8 Urgent call var inte bra i de två senaste starterna och fick därav pausa en period vilket jag tror ska ha gjort honom gott. Han känns bra i träningen fast han är inte vässad inför detta meddelar Oskar J Andersson som ligger rätt lågt. Han har tidigare även varit lite osäker i voltstart men i ett felfritt lopp här så kan han duga en bit mot det här motståndet om det klaffar med löpningsförloppet.

Min Vinnare: 11 OnTrack He's Black
Spets efter 500m: 3 Lovely Star
Skrällen: 1 Isn't It Ironic
Ranking: A 11 B 2,3,8,4,1,5,6,7 C 12,10,9

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming