DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla 1/10

30 September 2021 - 21:47

Som så ofta på Fredagar så är det V65 från Solvalla.

Jag spelar med två spikar i omgången. 8 Cross Track. i den tredje avdelningen och 2 Arch Lane i den avslutande och sjätte avdelningen.

Mina tips hittar ni nedan.

V65 Tips Solvalla 1/10
V65-1 2,3,4,5,6,7,10,12
V65-2 1,2,3,5
V65-3 8 Cross Track
V65-4 3,6,7,9,12
V65-5 4,6,7,11
V65-6 2 Arch Lane

640 rader x1 kr = 640kr

Lunchdubbel Solvalla 1/10
LD-1 4,6,7,11
LD-2 2 Arch Lane

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m auto
4 Jewel River är ett fyraårigt sto som visat sig besitta bra grundkapacitet för klassen. Hon har segrat i tre av sina nio starter hittills, hon tål även att tugga på och göra en del själv under loppen. Från ett bra utgångsläge kommer Anders Eriksson som både tränar och kör kunna lotsa sin travare till en bra position. Räknas tidigt här i ett öppet lopp.

2 Eagle in the Sky satt fast i den senaste starten och hade sparade krafter med sig hem. Krafter som kan komma väl till användning idag istället. För två starter sedan visade hon bra inställning och styrka när hon segrade från positionen utvändigt om ledaren. Från bricka två idag är man garanterad ett bra lopp och ska tidigt räknas in i segersnacket här.

Nämner även 7 Akbar som till dagens start förstärks av Erik Adielsson i vagnen vilket är spännande. Akbar är rapp i benen och får hon spara speeden in till upploppet passerar hon många sista biten.

5 Driverlane har nu fått ett lopp i kroppen efter ett långt tävlingsuppehåll. Detta är en segervan tjej som har hela elva segrar på 31 starter och lär ha en formkurva som pekar uppåt inför dagens start. Pass upp.

Min Vinnare: 4 Jewel River
Skrällen: 5 Driverlane
Ranking: A 4,2 B 5,7,10,12,3,6,11,9 C 8,1

V65-2 2140m auto
1 High on Pepper har sett fin ut för Katja Melkko. Han avgjorde väldigt enkelt via en snabb avslutning för två starter sedan efter vila. Senast sänkte han sitt rekord som trea och klockan stannade på 11,4 sista 800m. Formen är bra och löser det sig bara bra från innerspåret idag är High on Pepper ett streck jag inte spelar utan här.

5 Impressive Sisu inledde sin tävlingskarriär med två raka segrar. Han visade fin fart och avslutade vasst bakifrån vid båda segrarna. I den senaste starten blev det galopp och det var troligtvis ett andrapris som försvann den dagen. Formen är fortsatt bra och med en liknande prestation som vid senaste segern är man seger aktuell på nytt.

Nämner även 3 Robthebank som i den senaste starten slutade senast tvåa trots en tidig galopp. Det finns mycket inom hästen och när han väl får ut allt på tävlingsbanan kommer detta kunna bli en bra häst som klättrar i klasserna.

2 Indy Journey har bara gjort två starter i livet men har inlett sitt tävlande på bra sätt. I debuten slutade han trea och senast avslutade man vasst och gick i mål som tvåa. Indy Journey har ett bra utgångsläge idag och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 1 High on Pepper
Skrällen: 2 Indy Journey
Ranking: A 1,5 B 3,2,11,10,6,4 C 9,7,8

V65-3 2140m volt Monté
Här hittar vi dagens första spik, 8 Cross Track. Detta är en fyraåring som hunnit med två starter i monté hittills och han har vunnit båda. Senast var man ute på Solvalla och då precis som idag reds hästen av skickliga Emilia Leo och segern blev säker tillslut. Idag ser uppgiften återigen vettig ut på förhand. Cross Track tål att göra en hel del själv i loppen och jag tror inte Emilia Leo kommer vila bakom tömmarna här utan jag förväntar mig ett tidigt avancemang. Får hon sen diktera tempot någorlunda under loppet kommer Cross Track bli tuff att stå emot den sista biten. Spik.

Motbud
12 Kingup har bra kunnande och har segrat i monté tidigare. Till dagens start får hästen skickliga Jonathan Carre i sadeln. Man har inte startat på ett tag vilket gör formen svårbedömd, men det är anmäler barfota runt om direkt vilket är spännande. Främsta motbudet till min spik.

3 Belmondo Gar gör idag debut i monté. Detta är i grunden en kapabel fyraåring som idag står på start. Pass upp vid gardering.

Min Vinnare: 8 Cross Track
Skrällen: 12 Kingup
Ranking: A 8 B 12,3,4,14,15,7,11,10,13 C 1,5,6,9,2

V65-4 2140m auto
7 Capone Vox visade att formen finns där senast när man avsluta rappt som fyra. Till dagens start förstärks ekipaget dessutom kraftigt med tanke på att Örjan Kihlström ska köra för första gången. I ett högklassigt lopp borde Örjan kunna göra X antal meter på hästen. Dock ett litet minus att man går tillbaka till skor på samtliga hovar. Förstahäst i loppet med givet att gardera.

6 Gordon's Wine kommer med formen på topp, denna fyraåring kommer med två raka segrar på kontot och verkar trivas bra tillsammans med kusken Jennie Ek. För två starter sedan vann man enkelt från utvändigt om ledaren och senast vann man efter att avslutat sista 800m via 14,8. Streckas här.

12 Vanessa Face kommer även hon med formen på topp, hon vann enkelt senast trots en tung resa. Det var även comeback senast efter nästan två månader vilket bör innebära att nu med lopp i kroppen så kan vi förvänta oss en än vassare prestation idag. Utgångsläget är inte det bästa men hon ska inte nonchaleras i detta sammanhanget.

Skrällen är 3 Tip Top Southwind som har gjort det bra vid tredjeplatserna på slutet och möter något enklare motstånd den här gången. Från ett bra utgångsläge kommer man få ett bra lopp och kan vara skrällen här till låg procent.

Min Vinnare: 7 Capone Vox
Skrällen: 3 Tip Top Southwind
Ranking: A 7,6,12 B 3,9,5,4,10 C 1,11,2,8

V65-5 2140m auto
6 Zeolit är en fyraåring som blandar och ger i sina prestationer men som öppnar mycket kvickt den första biten. Kapacitetsmässigt duger han bra för ett lopp som detta. Tränaren Jari Åkerfeldt meddelar också via twitter att han kommer ge matnyttig information om Zeolit under dagen vilket kan vara värt att ta in inför tävlingsdagen.

11 Red Hot Roadster har segrat i sju av sina 27 starter i livet. Till dagens förstärks man av Jorma Kontio i vagnen för första gången vilket känns spännande. Red Hot Roadster är lever på sin speed och klaffar det med positionerna här kommer man kunna avsluta vasst.

Nämner även 7 You Could Be Mine som kan mycket i grunden. I den senaste starten gjorde man debut för Magnus Jernemyr och det blev seger direkt. You Could Be Mine kunde tillslut vinna enkelt trots att hon fick utstå tuff press i ledningen. Nu med ett lopp i kroppen för sin nya tränare lär formen vara framflyttad ytterligare några steg till idag. Givet streck på kupongen. Endast 6% i skrivande stund måste vara alldeles för lågt.

Min Vinnare: 6 Zeolit
Skrällen: 7 You Could Be Mine
Ranking: A 6,11,7 B 4,1,5,12,3 C 8,2,9,10

V65-6 2140m auto
Vi avslutar V65 spelet med att spika 2 Arch Lane. Detta är en rejäl häst med härligt kunnande och hög kapacitet. Formen är bra och man har två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. För två starter sedan avslutade man vasst bakom segraren Condior. I den senaste starten vann man från utvändigt om ledaren sista 1500m, klockan stannade på 12,8 i 1500m. Arch Lane tål att göra en hel del jobb själv och från bra utgångsläge väljer jag att ta ställning och spika.

Motbud
1 Ajusco skrällde med en knapp seger i en V75-final för två starter sedan. Efter det fick Ajusco lite vila men har nu fått ett lopp i kroppen inför dagens start, vilket borde vara positivt för formen. Dessutom är det anmält barfota runt om idag precis som vid segern näst senast. Men frågan är hur man ska lägga upp taktiken idag då Ajusco gjort det klart bäst när han fått avsluta vasst ifrån kön. Men oavsett är han det givna motbudet till min spik på förhand.

Nämner också 8 Lass Revenue som ojämn i sina prestationer och som har fått ett tufft utgångsläge idag. Men i sina ljusa stunder är detta en sjuåring som visat upp bra kunnande. Han kan öppna bra från start och även om det luktar vingel hirsfrön så med lite klaff kan detta vara kioskvältaren i loppet.

Min Vinnare: 2 Arch Lane
Skrällen: 8 Lass Revenue
Ranking: A 2 B 1,8,10,12,4,9,3,11 C 7,6,5

Lycka till
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Espanyol - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.97
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Juventus - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.70
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.40
19:00  Rayo Vallecano - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.85
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.81
19:00  Almtuna - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - Över 5,5 mål
1.77
21:30  Real Madrid - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.00
19:00  Degerfors - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian -1)
1.86
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Melkers Jackpott Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr (R)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Onsdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bergsåker & Solvalla 27/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming