DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla 1/4

31 Mars 2022 - 22:08


Vi sparkar igång helgen med en V65-omgång från Solvalla. Jag spelar med två spikar i omgången, 7 Madame Norrgård i V65-2 samt 12 Gordon Brodde i V65-5.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Solvalla 1/4
V65-1 7.9.12
V65-2 7 Madame Norrgård
V65-3 4.5.6.9.10
V65-4 3.4.6.8.9
V65-5 12 Gordon Brodde
V65-6 1.3.6.8.9.10.11

525 rader x 1 kr= 525 kr

Lunch Dubbel Solvalla 1/4
LD-1 12 Gordon Brodde
LD-2 1.3.6.9.10

5 rader x 50 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 1640m Auto
7 Losch Boko imponerade i årsdebuten och vann på 1.13.0 över aktuell distans. Erik Adielsson lär ladda iväg henne från start och det är möjligt att hon har så pass mycket respekt med sig att hon kan avancera fram till ledningen. Från den positionen förlorar hon troligen inte men jag hoppas det kan bli lite svar invändigt och att hon får göra jobbet utvändigt om ledaren.

12 Annie Flame är anmäld barfota runt om och om det stämmer är det för blott andra gången i karriären (galopp första gången). Spår 12 över kort distans är förstås inte lätt men det är en spårtrappa och hon har tjänat mest pengar i loppet. Skulle Losch Boko får lite svar inledningsvis så har hon en riktigt bra speed till slut och kommer att flyga lågt över upploppet.

9 Global Bienvenue har aldrig varit sämre än tvåa med mer än ett tillfälle när han har gått felfritt och i grund och botten är det här en mycket kapabel häst. Han är såklart svårbedömd när det handlar om årsdebut men han borde kunna komma igenom hyggligt direkt trots sitt bakspår och om han är väl förberedd ska han räknas.

MIn Vinnare: 7 Losch Boko
Spets efter 500m: 7 Losch Boko / 2 Elle Titation
Skrällen: 12 Annie Flame
Rankingen A:7 B:12.9.11.2 C:5.1.10.6.3.4.8

V65-2 2140m Auto
7 Madame Norrgård är ett fyraårigt sto som jag verkligen har fastnat för och hon har presenterats i ett väldigt fint skick vid årets tre starter som samtliga har slutat med seger.
Senast var Rikard N Skoglund mycket offensiv från spår 8 bakom bilen och pressade sig till ledning efter 6-700 meter efter en tuff öppning. Väl i ledningen var det ingen som kunde hota henne och hon vann tämligen enkelt. Jag tycker inte att motståndet är värre nu och jag räknar med att Per Lennartsson laddar iväg henne från start. Jag tror inte någon kan svara ut Madame Norrgård men känslan är att hon är stark nog att vinna utvändigt också.

Motbud
Bakom favoriten tycker jag det är vidöppet men jag nämner främst 10 B.W.T Gazeau som gick bra efter galopp senast och han kommer från ett formstall som har vunnit ungefär var tredje lopp den senaste månaden.

6 Beau Levallo kan öppna ganska fort från start och borde få en bra position i loppet och kanske kan hitta ner i ryggen på favoriten?. Mika Forss lär säkerligen prova att komma till tät och karriärens enda seger är tagen från just ledningen. Kommer han dit ökar såklart möjligheterna men jag tror ändå att han får ge vika i striden om ledningen mot Madame Norrgård.

Min Vinnare: 7 Madame Norrgård
Spets efter 500m: 7 Madame Norrgård
Skrällen: B.W.T Gazeau
Rankingen A:7 B:10.6.8.2.4.9.3 C: 5.1.11

V65-3 2140m Auto
5 Selfie Brodde vann 5/11 montélopp föregående säsong och har inlett året på bästa möjliga vis med tre raka segrar. Svante Ericsson stall går som tåget för dagen och kommer han till ledningen blir han väldigt svårslagen. Jag är dock inne på att det kan bli svar invändigt av en väldigt intressant debutant inom disciplinen.

4 Jaguar Hill gör alltså debut inom monté och han tränas av montéspecialisten Emilia Leo. Nu rider hon förvisso inte själv den här gången men när Emilia Leo vill prova honom i monté får vi anta att hon tror att han kommer fungera väldigt bra i disciplinen. Han är väldigt kvick iväg med sulky och om han har samma startsnabbhet under sadel skulle han mycket väl kunna hålla ut favoriten från start. Han kommer dessutom från en bra insats när han vann från dödens i ett sulkylopp och formen är bra.

6 The Big Bang har inte vunnit på ett tag nu men det är en erkänt duktig montéhäst och han känns klart gynnad av att tävla barfota nu.

10 M.T Oliver Twist höjde sig ett par snäpp senast när man ryckte skorna. Det var ett mycket bra intryck och tillsammans med storfavoriten Iron Creek lämnade man övriga fältet med ett par längder över upploppet och M.T Oliver Twist kunde relativt enkelt hålla undan den sista biten.

9 Lennart Sjöhammar har gjort ett par montélopp tidigare och var väl kanske inget extra då. Han är svårbedömd men när Jonathan Carre sitter upp för första gången brukar det kunna innebära att dom blir ganska många meter bättre.

Min Vinnare: 5 Selfie Brodde
Spets efter 500m: 5 Selfie Brodde / 4 Jaguar Hill
Skrällen: 10 M.T Oliver Twist
Rankingen A:5.4 B:6.10.9 C:2.7.8.1.3

V65-4 2140m Auto
4 Braco Brodde har visat prov på ett stort kunnande och han avslutade fjolåret på bästa möjliga vis med två raka segrar. Han är snabb iväg bakom bilen och kommer med stor sannolikhet att ta hand om ledningen. Från den positionen är det såklart hästen att besegra men det är trots allt årsdebut och han har visat osäkra tendenser tidigare dessutom.

8 Make Him Young har ett svårt utgångsläge och kan hamna på vingel från start men det är en bra häst för klassen. Senast gick han ett ett tufft lopp och han var tapper som trea bakom Reshevsky och Jerka Sting. Man mixtrade lite med huvudlaget inför senast och till den här starten ser det ut som att han kommer tävla barfota runt om för första gången.

6 You To Tasty såg formstark ut när han vann på Solvalla 4/3. Precis som inför den starten så är det tätt mellan loppen nu och det kan vara ett plus för honom. Senast mötte han några för bra hästar på V86 och galopperade till slut men jag tror formen är på topp och med rätt lopp kan han utmana.

Min Vinnare: 4 Brasco Brodde
Spets efter 500m: 4 Brasco Brodde / 3 Backwood’s Brandon
Skrällen: 6 You To Tasty
Rankingen A: 4.8.6 B:9.3.10.7.5 C:1.2.11

V65-5 2140m Auto
12 Gordon Brodde var ute på V75 senast och var dessutom favorit i loppet. Den starten är bara att glömma och det har visat sig att ledningen inte är hans melodi vid ett par tillfällen nu. Han blir alldeles för het där framme och kan inte alls hushålla med sina krafter och spår tolv i den här spårtrappan borde passa alldeles utmärkt. Han möter förvisso en tuff motståndare i Reshevsky som dessutom visade startsnabbhet senast men häst mot tycker jag ändå det skiljer en hel del i kapacitet och Gordon Brodde bör ha en ypperlig chans att runda sina konkurrenter.

Motbud
3 Reshevsky förvånade mig senast när han tog sig till ledningen och visade upp en startsnabbhet som han inte har haft tidigare. Det var en väldigt bra årsdebut och det ser ut som att han kan ha tagit ytterligare några kliv till den här säsongen. Taktiken lär vara solkar från Kenneth Haugstad och han borde ha gått fram med den genomköraren i kroppen. Från ledningen blir det ingen lätt nöt att knäcka för Gordon Brodde men jag tror ändå att Reshevsky får vika in årorna den sista biten.

4 Rally Inge har bjudit två rejäla avslutningar från ett knepiga utgångslägen vid sina senaste starter och nu har han äntligen fått ett bra läge bakom bilen. Han är faktiskt ganska snabb från start och skulle han komma till ledningen blir det spännande när man dessutom har anmält honom barfota runt om samt med bike för första gången i karriären.

Min Vinnare: 12 Gordon Brodde
Spets efter 500m: 3 Reshevsky / 4 Rally Inge
Skrällen: 4 Rally Inge
Rankingen A:12 B:3.4.10.11.6.5 C:9.1.2.7.8

V65-6 1640m Auto
9 Best In Show As fick se sig besegrad av en fulltankad och barfota-springande Radetsky senast men var inte dålig på något sätt och det är en kapabel travare. Hon kan självklart vinna loppet men från det här utgångsläget över kort distans känns det som en favorit i fara.
Det är en spårtrappa vilket gör att de som startar med sämre utgångslägen brukar komma till i loppen oavsett och 10 Wilda Knight har ju varit fantastiskt fin vid samtliga starter i år och det är klart att även hon ska räknas tidigt trots sitt utgångsläge. Hon kommer troligen få dela favoritskapet med ovan nämnda häst men jag tror faktiskt att båda kan få de tufft över den korta distansen.

6 Juvel Ribb är en häst som jag ständigt “jagar”. Hon vinner inte ihjäl sig men det finns en hel del kapacitet inombords och hon gick 1.10.9 sista 800 meter senast. Får hon spara på sin speed så länge som möjligt tror jag hon blir att räkna med.

1 Make My Dream har inte vunnit lopp sedan 2020 men hon är snabb från start och hon är anmäld barfota runt om samt med bike för första gången.

3 Önas Py har jag också trott på vid ett par starter i vinter. Hon gör ofta bra lopp men saknar lite vinnarskalle och kanske kan hon tända till när man rycker skorna nu.

Min Vinnare: 6 Juvel Ribb
Spets efter 500m: 1 Make My Dream
Skrällen: 3 Önas Py
Rankingen A:6.9.10 B:1.3.11.8 C: 2.7.12.4.5

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
21:00  Bodö/Glimt - Dinamo Zagreb
Fotboll - Champions League - 1
2.20
18:45  Qarabag - Plzen
Fotboll - Champions League kval - BLGM
2.01
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming