DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla 10/12

9 December 2021 - 23:06

Vi sparkar igång helgen med en V65 från Solvalla. Jag spelar med två spikar i omgången, 5 Kontur i V65-1 samt 8 S.G Kingstone i V65-6.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Solvalla 10/12
V65-1 5 Kontur
V65-2 1.3.6.8.9
V65-3 3.4.9.10
V65-4 1.2.4.6.7.8
V65-5 3.5.6.9.10.12
V65-6 8 S.G Kingstone

720 rader x 1 kr = 720kr (spelar för endast 6 rätt)

Lunch Dubbel Solvalla 10/12
LD-1 3.9.10
LD-2 8 S.G Kingstone

3 rader x 50 kr = 150kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Volt
2 Chit Chat är en talangfull individ efter Maharajah som imponerade som treåring och vann tre av fyra lopp under fjolårssäsongen. Han står passande till i loppet med tjugo meters försprång på sina värsta konkurrenter och kan förstås vinna det här loppet från ledningen., Jag är dock inte helt övertygad om att han har samma hårdhet som hästarna på tillägg än så länge och när han dessutom inte har startat sedan i Augusti behövs det säkert något lopp i kroppen innan formen är där.

5 Kontur blir istället min första spik i omgången. Han var fin i höstas vid tre raka segrar och har visat fortsatt bra form därefter i lite tuffare sällskap. Senast tappade han massor av mark från start och fick dagen spolierad men han såg väldigt fin ut i skymundan efter galoppen och formen verkar vara intakt. Tomas Pettersson sitter upp själv bakom sin häst den här gången och han brukar vara väldigt skicklig på att pricka starten när det handlar om voltstart och känslan är att han kommer vara ikapp den främre volten tidigt. Han tål att göra jobb på egen hand under vägen och när Chit Chat saknar lopp i kroppen tror jag att han är stark nog att vinna den tunga vägen.

Bakom räknas främst 4 Kent Le Soleil som var rejäl vid segern senast men att han tvingas växla ner från barfota samt bike till skor runt om och vanlig vagn känns som ett stort minus.

Jag nämner även 7 Busy Doin Nothing som startar med fyrtio meters tillägg. Han har varit blek i två raka starter men kan betydligt mer än så och är han lika bra som när han vann till över 30 gånger pengarna 14/11 är han inte golvad här.

Min Vinnare: 5 Kontur
Spets efter 500m: 2 Chit Chat
Skrällen: 7 Busy Doin Nothing
Rankingen A:5.2 B: 4.7.3.1 C:8.9.6

V65-2 2140m Auto
6 Pastorns Lady ska vara favorit i loppet och kommer hon till ledningen är det en toppchans, men det kan bli svar invändigt och även om det är en stark och rejäl dam är det tufft att begära att hon bara ska vinna den tunga vägen. Skor runt om känns dessutom som ett litet minus även om hon har gjort bra lopp med den balansen också.

9 Green Mamba agerade trögt senast men gången innan dess såg hon väldigt fin ut över mål efter galopp. Hon hade ett tufft fjolår men kan väldigt mycket i grunden och om hon kan närma sig den nivån hon hade för två år sen är det förmodligen loppets bästa häst.

1 Isabell B.R Galopperade över upploppet senast och frågan är om hon inte hade vunnit utan den galoppen. Det var bra hästar emot då som t.ex. Reven Dejavu och Quarcia och löser det sig bara från innerspåret måste hon räknas nu också.

8 Crashed Eggs har varit lite utav en snackhäst med tanke på att hon kan väldigt mycket men hon har haft väldigt svårt att vinna lopp. Nu har hon äntligen fått vinna ett lopp efter 26 försök och hon besegrade faktiskt Pastorns Lady den gången.

3 Omega Superstar är riktigt fartfylld men hon kanske är som allra bäst när hon får tävla barfota. Hon är hygglig ut från start och om Rikard Skoglund kan öppna Snabbare än Pastorns Lady är det ingen omöjlighet att hon kan nå ledningen och då ska hon räknas oavsett.

Min Vinnare: 6 Pastorns Lady
Spets efter 500m: 6 Pastorns Lady / 3 Omega Superstar
Skrällen: 9 Green Mamba
Rankingen A: 6.9.1 B:8.3 C:7.4.2.5

V65-3 1640m Auto
4 It Ain’t Me är väldigt snabb från start och även om Jonas Gylling lär göra ett försök att ta emot henne från start tror jag att hon hittar till ledningen omgående. Micke J Andersson är en offensiv kusk och brukar inte släppa någon över bron och från ledningen är det hästen att slå för övriga, men det är tuffare emot nu och hon är bara en av flera för mig.

3 Digital Bar fick luckan för sent senast för att kunna utmana om segern men hästen lyste form över mål och det ser ut att kunna bli ett liknande upplägg nu. Jonas Gylling lär prova från start och även om det blir svårt att ta emot 4 It Ain’t Me så tycker jag han borde kunna hitta ner i ryggen på ledaren och om luckan kommer tidigare nu tror jag att han har bra chans att speeda ner favoriten. Chanstippas.

9 Go Without I.D går ner lite i klass men har läget emot sig nu och måste dessutom tävla med skor och det känns som ett klart minus. Det här är förmodligen en bättre häst än tidigare nämnda hästar men det måste klaffa från det här läget.

Jag nämner även 10 Campagne De Press som avslutade snabbt senast och han är kraftigt gynnad över att samtliga hästar behöver tävla med skor. Skulle det blir bra tempo där framme kommer han avsluta fort nu också.

Min Vinnare: 3 Digital Bar
Spets efter 500m: 4 It Ain’t Me
Skrällen: 10 Campagne De Press
Rankingen A: 3.4.9 B:10.2.5 C:8.1.7.6.11

V65-4 2140m Auto
7 Break Through är en fräck tipsetta i loppet. Jag tycker det är lite enklare emot nu än på slutet och hon öppnade våldsamt snabb från start senast och jag är inne på att hon kan spetsa trots ett spår långt ut på vingen. Kommer hon till tät blir det ingen lätt nöt att knäcka men annars är hon såklart mer utlämnad.

6 Vanja avslutade väldigt snabbt senast bakom segrande Nymke Brigadoon och det var ett rejält fall framåt mot vad hon har presterat i starterna dessförinnan. Erik Adielsson får fortsatt förtroende i sulkyn och slipper hon bara alltför mycket grovjobb är det här ett sällskap hon borde räcka långt mot även om skor är ett minus.

8 Heloise Am var ute i ett tufft klass 1 försök senast och möter betydligt enklare motstånd nu. Läget blev inte bra och det kan strula från det här utgångsläget men kapacitetsmässigt är hon kanske t.om. bäst i fältet och med rätt ryggar har hon alltid en vass speed tillslut.

Min Vinnare: 7 Break Through
Spets efter 500m: 7 Break Through / 2 Biscaia
Skrällen: 7 Break Through
Rankingen A: 7.6.8 B: 2.4.1 C: 5.3.9

V65-5 2140m Auto
3 Deep Feeling får tipset i ett väldigt öppet lopp för treåriga hästar. Hon visade att det finns bra fartresurser vid segern för tre starter sedan när hon vann enkelt efter en snabb avslutning med gott om krafter obrukade över mål. Det har blivit två raka galopper därefter och det gör henne såklart svårbedömd men felfri blir hon att räkna med från ett bra utgångsläge.

10 Anytimeanyplace var rejält förbättrad senast när hon var tvåa bakom storfavoriten Global C Lucky efter en invändig resa. Det var en positiv debut i sin nya regi och med en liknande prestation nu kan det vara dags för karriärens första seger.

9 Shiraz De Zeun är numera i regi Robert Bergh och det ser ut att vara en häst som borde hävda sig väl mot det här sällskapet. Han har tidigare tävlat barfota hos Bergh och tvingas att gå med skor nu men det kanske å andra sidan gör honom lite mer stabil och håller han sig i trav ska han räknas tidigt.

6 Control Wheel gick en bra tid senast mot tuffare hästar. Nu har han fått ett bättre utgångsläge och ska dessutom utrustas med en bike för första gången vilket känns intressant.

Min Vinnare: 3 Deep Feeling
Spets efter 500m: 3 Deep Feeling / 6 Control Wheel
Skrällen: 6 Anytimeanyplace
Rankingen A: 3.10.9 B:6.12.5 C: 8.1.7.2.4.11

V65-6 1640m Auto
8 S.G Kingstone är förvisso inte helt att lita på och det kan häxa från det här utgångsläget med tanke på att han inte är speciellt snabb från start, men jag tycker trots det att han ställs inför ett väldigt passande motstånd nu. Det är en häst som är härdad inom V75 och om man kollar vilka hästar som han har mött på slutet är det tydligt att han går ner rejält i klass nu. Anders Eriksson som får chansen i sulkyn den här gången tycker jag är en oerhört skicklig kusk rent taktiskt och bara han inte blir hängandes ute i spåren borde det vara en bra chans att kliva runt det här sällskapet. Spik.

Motbud
4 Amazing Moment kastade in handduken från ledningen senast men det var en våldsam körning under loppet och han får ses som ursäktad mot tufft motstånd. Nu är det återigen bra läge att nå ledningen och slipper han bara press under vägen kan han mycket väl rinna undan. Han vann från den positionen på V75 för nästan exakt ett år sedan men jag är inte övertygad om att det är samma form nu eller att den korta distansen är till någon fördel.

10 Ozzy’s Melody och 11 Mojo Express är två startsnabb hästara som är missgynnade av bakspår men båda har kunnandet att vara med där framme om det klaffar under vägen och den förstnämnda såg väldigt fin ut senast i en snabb avslutning.

Min Vinnare: 8 S.G Kingstone
Spets efter 500m: 4 Amazing Moment
Skrällen: 10 Ozzy’s Melody
Rankingen A. 8 B:4.10.11.1.6 C:7.2.5.9.3

Lycka till 
DrTrav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming