DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla 11/3

10 Mars 2022 - 21:16


Vi startar igång helgen med en V65-omgång från Solvalla under fredag lunch. Jag spelar med två spikar i omgången, 9 Iron Creek i V65-3 samt 9 Perpetuate i V65-5.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Solvalla 11/3
V65-1 1.4.5.7.9.10.11
V65-2 4.7
V65-3 9 Iron Creek
V65-4 1.2.4.5.7.9
V65-5 9 Perpetuate
V65-6 1.2.3.4.5.7.8

588 rader x 1 kr= 588kr (spelar för endast 6 rätt)

Lunch Dubbel Solvalla 11/3
LD-1 9 Perpetuate
LD-2 1.4.5.7

4 rader x 50kr= 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2640m Auto
1 Jano Di Quattro är inte att lita på och kommer troligen att bli över från start men det är en urstark häst som älskar längre distanser. Han vann på V75 mycket enkelt från positionen utvändigt ledaren näst senast och löser det sig bara från innerspåret tror jag att det är en toppchans att tugga ner det här sällskapet om han sköter sig.

9 Whothehillareyou har årsdebuten avklarad och borde gå framåt med det loppet i kroppen. Han var ute i tuffa årgångslopp under fjolåret och om han håller sig frisk och kry tror jag det här är en fyraåring som kommer att ta stora kliv under året. Distansen har han inte provat på tidigare men det borde inte vara något större bekymmer och han lättas dessutom i balansen.

10 Ilos Sansibar glänste vid segern för tre starter sedan men har varit en besvikelse därefter. Om han fungerar bättre nu är det ingen tvekan om att han besitter ett högt kunnande och 13-7-3 på 29 starter är ett imponerande facit.

7 Radetzky brukar köras offensivt och jag tror att man vill fram med honom till ledningen. Får han sitta ifred där framme i ledningen är han definitivt bra nog att rinna undan om han tävlar på topp.

11 O.M Easton brukar alltid ha en pollett till slut och gå ett starkt slutvarv. Om det blir ett högt tempo på loppet skulle han gynnas kraftigt och då kan han spurta ner många till slut.

Min Vinnare: 1 Jano Di Quattro
Spets efter 500m: 7 Radetzky
Skrällen: 11 O.M Easton
Rankingen A:1.9.10 B:7.11 C:8.2.3.6

V65-2 1640m Auto
4 Pretty And Evil har jag väldigt bra känsla för i det här loppet. Han har förvisso inte vunnit sedan sin tävlingsdebut och har inte tävlat sedan november men att han ska lättas i balansen och att Magnus A Djuse sitter upp för första gången tycker jag är väldigt spännande. Han vinner som sagt inte ihjäl sig med jag tycker inte att motståndet skrämmer och förutsättningarna är bra. Han är snabb bakom bilen och Magnus A Djuse brukar kunna få lite extra fart på hästarna från start och jag är inne på att han leder det här loppet från start till mål.

Det är ett dyrt lopp om man börjar gardera och jag försöker att gå lite kort i loppet och nöjer mig med att dubbla systemet med 7 Miss Youniverse. Det är en häst som tål att göra jobb och hon vann på ett rejält sätt näst senast och följde upp det med en bra insats från dödens senast. Den främsta anledningen till att jag vill ha med henne på kupongen är att hon i karriärens 21:a start ska utrustas med en bike för första gången.

Min Vinnare: 4 Pretty And Evil
Spets efter 500m: 4 Pretty And Evil
Skrällen:
Rankingen A:4.7 B: 2.5.1.6.9 C:8.3

V65-3 1640m Auto
Ett montélopp över kort distans och för mig är det lite utav ett “en eller alla” lopp och jag väljer att spika.
9 Iron Creek har gjort fyra starter i disciplinen vilket har resulterat i en seger och tre andraplatser. Vid sina tre andraplatser har han gått med skor över medeldistans och varit bra men det som får mig att spika nu är att han ska ut på kort distans med samma balans som vid sin montédebut. Den gången startade han från spår 8 bakom bilen och var jättefin när enkelt plockade ner ledaren över upploppet. Den här uppgiften är snarlik och om han är lika fin som vid den starten tror jag att han vinner det här.

Motbud
1 M.T Oliver Twist trivs under sadel och han var trea bakom favoriten när dom möttes senast men då var han tvungen att tävla med skor vilket är ett klart minus. Nu ska man tävla barfota runt om som han allt som oftast tävlar och med den balansen har han faktiskt aldrig förlorat i monté (2/2).

8 Tanya Gel är väl ingen som vinner på beställning men hon trivs över distansen och det finns en del fart i henne.

3 Imakeyouproud har inte vunnit på fyra försök i disciplinen men kan öppna fort från start och borde få en bra resa och 4 Dolly Style var fin senast hon var ute i monté då hon drog iväg i ledningen, men det är lite tuffare emot nu.

Min Vinnare: 9 Iron Creek
Spets efter 500m: 3 Imakeyouproud/4 Dolly Style
Skrällen: 8 Tanya Gel
Rankingen A:9 B:1.8.3.4.2 C:7.10.11.6.5

V65-4 1640m Auto
9 Arrabiata Face var ute i betydligt tuffare konkurrens senast när hon var ute på V75 i ett försök till diamantstoet. Hon hängde bara med bakom hästar då och satt fast över upploppet men hon har presterat bra dessförinnan och kommer från ett stall med bra form för dagen. Spår nio över kort distans är såklart aldrig lätt men man väljer att dra samtliga växlar inför den här starten och ska tävla barfota runt om samt med bike. Utan strul från sitt bakspår tror jag att hon är med på fotot.

7 Denali Doc har tagit rejäla kliv på slutet och har inkasserat karriärens två första segrar i sina senaste två lopp och kommer med full form och toppat självförtroende. Hon har visat startsnabbhet tidigare och även om det troligen blir svårt att nå ledningen härifrån bör hon kunna hitta en vettig position.

2 Arwen As var väl inget extra i årsdebuten men förutsättningarna var tuffa och nu ser uppgiften klart mer passande ut. Han är snabb från start och med tanke på att Denali Doc har ett spår långt ut på vingen tror jag att det är loppets ledare.

5 Rose Hill var rejäl vid segern näst senast i debuten för Svante Båth med svek som storfavorit senast efter en galopp under vägen. Det finns nog en hel del att hämta ur den här hästen framöver och hon är given på kupongen.

Min Vinnare:9 Arrabiata Face
Spets efter 500m: 2 Arwen As / 7 Denali Doc
Skrällen: 2 Arwen As
Rankingen A:9.7.2.5 B:4.1.8.6.3

V65-5 2640m Auto
9 Perpetuate gör en mycket intressant årsdebut efter att ha varit ifrån tävlandet sedan november. Det här en V75-vinnare som svarade för några riktigt svettiga insatser under fjolåret och nu har man hittat ett mycket lämpligt motstånd i årsdebuten. Han kommer såklart inte vara toppad inför det här loppet och det kommer viktigare uppgifter framöver men samtidigt tror jag inte att det behövs full form för att vinna det här loppet. Det är faktiskt första gången som man startar hästen över 2640 meter med det är inget som oroar mig åtminstone och jag tror att Örjan Kihlström måttar in segern till slut.

Motbud
1 Cole Moss inkasserade 100.000 kronor över aktuell distans så sent som för två veckor sedan och hämtade in tjugo meter på talangen Corazon De B och han kommer således med dokumenterad form till skillnad från favoriten. Han är bara medelsnabb ut från start men samtidigt det är inga startraketer utvändigt heller och skulle han lyckas hålla upp ledningen från sitt innerspår kan han bli svår att hinna ikapp.

För de som letar skräll i loppet nämner jag 6 Qvidja’s First. Det finns faktiskt en hel del fart i honom och han var fin vid segern senast i en enklare konkurrens. Nu väljer man att rycka samtliga skor på honom vilket jag anser vara ett rejält plus för den här hästen. Skulle favoriten sakna lite form i årsdebuten blir jag inte förvånad om han sätter nosen först.

Min Vinnare: 9 Perpetuate
Spets efter 500m: 1 Cole Moss / 6 Qvidja’s First
Skrällen: 6 Qvidja´s First
Rankingen A:9 B:1.6.7.8.3 C:10.5.12.8.4.12.11

V65-6 1640m Auto
4 Mercedes Hall står på tur för en seger.och hon gick 1.11.9 sista 800 meterna senast när hon var tvåa bakom High Line Pellini. Jag är inte övertygad om att hon kan ta emot 5 Izola Silvåkra från start men skulle hon komma till ledningen talar mycket för att hon vinner loppet. Distansen har hon aldrig varit ute över tidigare och det är alltid ett litet frågetecken men oavsett om det blir någon ledningen eller inte ska hon räknas.

5 Izola Silvåkra hade varit min givna tipsetta om jag hade vetat att formen varit på sin plats. Hon radade upp tre raka segrar innan årsskiftet och imponerade stort men därefter har hon varit struken flera gånger om och hon har kvalat inför det här loppet. Jag tror att hon är snabb nog för att ta hand om ledningen och normalt borde hon vara svårslagen i den positionen.

7 Dandruff är betydligt bättre än raden men hon vinner inte speciellt ofta men hon har fått mycket tuffa resor och jag tror inte det är någon icke-vinnare. Skulle det bli lite körning mellan favoriterna där framme kan det vara en obehaglig överraskning för spelarna.

1 Sweet And Wild bör ha gått framåt med två lopp i kroppen i sin nya regi och hon är kvick iväg bakom bilen. Om det blir överpace på loppet och hon får fritt över upploppet från sitt innerspår är jag inte främmande för att hon kan vinna.

Min Vinnare: 4 Mercedes Hall
Spets efter 500m: 5 Izola Silvåkra / 4 Mercedes Hall
Skrällen: 7 Dandruff
Rankingen A:4.5 B:7.1.8.3.2 C:10.6.9

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Motala - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - Motala ö1.5 mål
2.00
19:00  Karlskoga - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.79
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
13:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - BLGM
1.65
15:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.10
23:00  Jotko - Allen
Annat - UFC - Allen vinner
2.04
15:00  Varberg BoIS - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - U3 mål asian
1.76
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 30/9
Insats: 640 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 30/9
Insats: 162 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 1181 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 1/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Skellefteå 1/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming