DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla 13/11

12 November 2020 - 21:53

V65 hämtar vi från Solvalla under Fredagen och jag spelar med två spikar.

5 Fast Food Hanover i avd3 och Eddy West i avd5. Nedan följer min lösning på omgången.

V65-1 2.3.5.6.7.10.12
v65-2 7.9
v65-3 5 Fast Food Hanover
v65-4 1.2.3.4.6.8.12
v65-5 5 Eddy West
v65-6 3.5.6.9.11.12

588 rader x 1 krona = 588kr

LunchDubbel

LD-1 5 Eddy West
LD-2 3.5.6.9

4 rader x 60kr = 240kr

V65-1 2140m Auto
3 Remain in Light blir mitt förstastreck i detta lopp. Hästen har sjutton raka lopp utan seger och har bränt som favorit i två raka starter och det låter kanske inte så roligt. I sin senaste start såg det på förhand ut som att det äntligen skulle vara dags att vinna lopp igen men man fick ett alldeles för tufft lopp för att kunna vinna och blev slagen av en häst med betydligt bättre resa. Man satt femte utvändigt innan man sände fram i tredjespår 1100 meter till mål. Där blev man sedan kvar fram till upploppet innan man kopplade greppet på hästarna invändigt. Man orkade dock inte hålla undan efter den tuffa resan och blev slagen av en smygkörd Hero Band. Har man tagit loppet väl och får en mer skonsam resa denna gång så kan det äntligen vara dags för seger igen.

7 Will I Am känns också intressant här. Man möter lättare motstånd än vad man har gjort på slutet och man är snabb den första biten. Det är inga startkanoner innanför och om man väljer att ladda från start så är det min spetsfavorit här trots spår 7 och därifrån kan man rinna undan.

12 Flexible Launcher har kapacitet för att runda ett sådant här gäng och är härdad på v75. Man har fått ett besvärligt utgångsläge och det får inte strula för mycket här men normalt sett så är man med på fotot. Man är anmäld med skor i skrivande stund och det är ett minus.

Det här tycker jag är ett svårlöst lopp och flera hästar med chans. 6 M.T Oliver Twist kan inte göra så mycket jobb själv men med rätt resa och om man får spara på sin speed så går man alltid starkt tillslut och 5 Arctic Don ska inte heller nonchaleras även om den måste höja sig för att vinna här, men kapacitet för skräll finns.

Min Vinnare: 3 Remain in Light
Spets efter 500m: 7 Will I Am
Min Skräll: 5 Arctic Don
Rankingen: A:3.7.12.6 B: 5.10.2.1.11.9 C:4.8

V65-2 2140m Auto
7 Matamoros ser ut att ha en vettig uppgift här. I sin senaste start kördes man offensivt från bakspår och kunde överta ledningen efter 500meter och där ifrån kunde man kontrollera tempot och vinna på ett enkelt sätt. Man körs troligen offensivt även här och man har nog goda möjligheter att överta ledningen efter en bit och då blir man såklart svårslagen

9 Devs Definitif är en rejäl och stark motståndare som jag vill betala för här. Hästen känns mycket bra för ett sådant här lopp och det känns som att formen är på gång. Senast galopperade man när man avancerade i tredjespår 800m från mål. Man ställde sig i trav igen och såg fin ut när man gick i mål oplacerad. För tre starter sedan gjorde man det bra som sexa från ett besvärligt utgångsläge i ett uttagningslopp till svenskt trav-kriterium. Några sådana motståndare möter man inte nu och jag blir inte förvånad om man rundar fältet här.

Min Vinnare: 7 Matamoros
Spets efter 500m: 7 Matamoros
Min Skräll:9 Devs Definitif
Rankingen: A:7.9 B:6.3.12.4.5 C:1.8.2.10.11

V65-3 1640m Auto Monté
i den tredje avdelningen så har vi ett montélopp över kort distans och det är alltid lite svårlöst med montélopp och det känns lite som en eller alla här. Jag gillade dock intrycket på 5 Fast Food Hanover som debuterade i monté i sin senaste start. Jag sa redan då att jag tänker ta betalt i nästa start. Man valde en snäll resa i det loppet men visade startsnabbhet då man relativt enkelt spetsade från spår 12 för att sedan släppa över ledningen. 500m kvar till mål satt man tredje invändigt utan möjlighet att hitta ut men 250m kvar till mål så hittade man luckan och avslutningen var otroligt stark när man tog in meter för meter på täthästarna och spurtade till en andraplats. Känslan är att man hade vunnit loppet om man hade hittat ut från innerspåret tidigare och Motståndet känns likvärdigt i denna start och med det intrycket på näthinnan så väljer jag att spika i ett annars streckkrävande lopp. Man kommer att få en bra position och ses med bra chans oavsett om man väljer att köra i tät eller att gå i ryggar. Man brukar alltid få chansen över upploppet i monté och risken att man sitter fast är relativt liten.

Utmanare:
9 Walk Out har 2/2 i monté och får skickliga ryttarinnan Emila Leo på ryggen. Hästen vann senast i Lördags inom V4-spelet före v75-omgången i Eskilstuna. Man kördes offensivt och tog över ledningen efter 500m och vann sedan i ohotad stil efter att ha stuckit undan från sina konkurrenter. Täta starter är alltid lurigt och det är svårt att avgöra om det är positivt eller negativt för hästen men känslan är att loppet borde sitta lite i benen på hästen och att vi kanske inte får se en lika bra prestation denna gång. Ett starkt motbud till min spik dock och given på kupongen om man garderar loppet.

2 Red Red Raz kommer med formen på topp då man gick en otroligt bra monté-tid på Visbytravet. Hästen var spelad till 24ggr pengarna då och tog tidigt ledningen för att sedan rusa på framme i tät i högt tempo och man vann med en längd även om det var lite stumma ben på slutet. Det var första barfota runt om i den starten vilket hade en bra effekt men till denna start verkar man sätta på framskor. Kan absolut vinna om man gör om prestationen i sin senaste start.

Min Vinnare: 5 Fast Food Hanover
Spets efter 500m: 9 Walk Out
Min Skräll: 2 Red Red Raz
Rankingen A: 5 B:9.2.7.12.4.6.1.11 C:8.3.10

V65-4 2140m Auto
4 Vicar blir mitt förstastreck här. Hästen är stark och tål att gå tuffa lopp. Senast galopperade man från start och kunde aldrig vara inblandad i någon toppstrid men var gott gåendes efter galoppen.
Hästen kan inte öppna särskilt vass från start och lite osäkert var man hamnar här. Man behöver ha ett bra tempo på loppet och vinna på sin styrka men får ändå mitt tips här.

2 Commander Victory tände till i sin senaste start när man testades i monté och det brukar kunna ge effekt även när man går tillbaka till vagn igen. Jag håller hästen som spetsfavorit här och är man lika fin som vid montésegern så kan det räcka hela vägen. Man kan tänkas släppa ledningen om man kommer dit och då blir man farlig med lucka istället.

3 Knifetown Hall känns som loppets drag. Man har problem med aktionen till och från och har litet svårt att vinna lopp men man är ändå härdad i tuffa sällskap och såg positiv ut i en hygglig avslutning i sin senaste start. Man borde sitta vettigt på det här bara man sköter sig och är en varning här.

Min Vinnare: 4 Vicar
spets efter 500m: 2 Commander Victory
Min skräll: 3 Knifetown Hall
Rankingen: A: 4.2.8 B:3.6.1.12.9.10 C:11.7.5

v65-5 2140m Auto.
Ett lopp där jag tycker sig att tre hästar höjer sig lite och jag väljer att ta ställning för 5 Eddy West.
Hästen var inte som bäst i sin senaste start även om man fick ett tufft lopp och gjorde det godkänt. Även om det inte var någon långresa till Eskilstuna så trivs hästen allra bäst hemma på Solvalla och har sett fantastiskt fin ut vid två raka segrar där. Vid den första segern kördes man till spets och man vann på ett övertygande sätt i något het stil från den positionen och gången efter fick man göra grovjobbet utanför ledaren och avgjorde med lätthet efter 1.10 sista 700. Jag räknar med att hästen är i ordning igen och visar sig starkast här.

Utmanare:
4 Faster Than You känns som det hetaste motbudet. Hästen har varit ute i v75-sammanhang men inte räckt till där. Senast var man ute i lite billigare igen och vann då vann man i överlägsen stil. Man är segervan och har vunnit 8 av 20 starter i karriären. Man kan öppna snabbt och får en bra position här och löper Love You-avkomman upp till sitt kunnande så blir man en tuff motståndare här.

Min Vinnare: 5 Eddy West
Spets efter 500m: 5 Eddy West
Min Skräll:
Rankingen: A 5. B:4.1.2.8.9.10.3.11 C:12.7.6

V65-6 2140m Auto.
Strykningen på tänkta spiken Soul Tan har öppnat upp detta lopp och det krävs några streck här tycker jag.
3 Seaside Bliss blir troligen favorit här då det är anmält en rad intressanta ändringar. Man ska gå barfota runt om för första gången i karriären. Man är anmäld med bike för andra gången och får nu dessutom Örjan Kihlström i sulkyn. Jag är lite osäker på startsnabbheten här men Örjan brukar kunna få fart på hästarna från start och hittar man till tät så är det hästen att slå. Hästen vek dock ner sig från ledningen i sin senaste start efter att ha fått tagit över efter en bit. Man fick bestämma tempo i loppet och var slagen 50m till mål. Det är möjligt att man har gått framåt nu och att ändringarna har positiv effekt men det är inget jag vill gå på rakt ut.

5 Surf & Turf känns gynnad av Strykningen på Soul Tan då man är nedstruken till ett fjärdespår och kanske kan hitta spetspositionen här om van väljer att ladda från start. Hästen har varit ute i betydligt tuffare gäng än det här på slutet och man går ner i klass rejält här. I sin senaste start galopperade man i en semifinal till Breeders Crown när man stötte på kulltoppar som Guzz Mearas och Admiral As. Man har stött på klasshästar i varje start på slutet och gjort det bra utan att ha något med segerstriden att göra. Med tanke på vilka hästar den har mött på slutet så är det ett tidigt streck här. Ett minus är att man har anmält med vanlig vagn här då man brukar gå med amerikansk vagn.

6 Goldstile är också att räkna med. Man vann på svensk mark före fyra starter sedan när man efter ett lopp i ledarryggen kunde avgöra via Open Stretch på Åby. För tre starter sedan man var ute i bronsdivisionen och var oplacerad i tuff konkurrens i ett lopp där Farlander Am segrade. Man har därefter tävlat på norsk mark och gjort det ok. Hästen känns lite trög av sig och är gynnad av körspö och med rätt resa fäller man många på upploppet.

9 Victory Topline vinner inte ihjäl sig nuförtiden men man är härdad i tuffa sällskap. Man lottas ofta till tuffa utgångslägen och gör gedigna insatser hela tiden. Det känns som ett litet billigare lopp denna gång och man var positiv senast när man gick 13.7/1200m och ska inte nonchaleras här.

Min Vinnare: 3 Seaside Bliss
Spets efter 500m: 3 Seaside Bliss
Min Skräll: 9 Victory Topline
Rankingen: A: 3.5.6 B:9.12.11.8.7.1.2

Lycka till med spelet 


Oliver Bergman 


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming