DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla 29/10

28 Oktober 2021 - 22:56

Vi kickar igång helgen med en V65 från Solvalla på fredag och jag spelar med två spikar i omgången. Jag spikar 2 Nymke Brigadoon i den tredje avdelningen och 7 Anna Montan i den femte avdelningen.

Nedan följer min lösning på omgången.

V65 Solvalla 29/10
V65-1 1.2.3.5.6.8.10
V65-2 3.4.7.8.10.11
V65-3 2 Nymke Brigadoon
V65-4 1.8.9.10
V65-5 7 Anna Montana
V65-6 2.3.4.9

672 rader x 1kr = 672kr (spelar för endast 6 rätt)

Lunch Dubbel Solvalla 29/10
LD-1 7 Anna Montana
LD-2 2.3.4.9

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65-1 2140m Auto
Ett öppet lopp inleder omgången och tipset går till 8 Vine Vision som jag har gillat intrycket på i de senaste starterna. Han har som vanligt fått ett besvärligt utgångsläge och det kan bli problem med positioner från start men om Claes Sjöström bara hittar ner i ett vettigt slagläge tror jag han blir livsfarlig till slut. Näst senast satt han fast med mängder med krafter bakom hästar och senast gick han 1.12.3 på distansen som trea bakom Indy Lane.

2 Vicar har snart krigat ihop till en seger. Läget är bra bakom bilen och Örjan Kihlström sitter upp den här gången. Han är rejäl och oöm för positioner och går alltid hela vägen in i mål. Han får ofta tuffa upplägg men det tror jag att han tål mot det här motståndet och jag blir inte förvånad om han vinner den tunga vägen.

1 Viveur Bi har haft form en längre tid men innerspåret kan bli en fälla nu. Hittar Torbjörn Jansson bara ut från innerspåret ska han räknas tidigt på sin fina form.

5 Armagnac är snabb från start och även om det främst är en sprinter så brukar han växa i ledningen och därifrån ska han räknas.

6 Moneykeeper har en missvisande programrad och är kapabel i grunden. Han har genomfört ett kval felfritt nu inför det här och om formen är där är det en tidig utmanare om han sköter sig.

Jag betalar även för 3 Digital Diamond samt 10 Manuzio Hanover.

Min Vinnare: 8 Vine Vision
Spets efter 500m: 5 Armagnac
Skrällen: 6 Moneykeeper
Rankingen A: 8.2.1.5 B:6.3.10 C:7.9.4

V65-2 2140m Auto
4 Pretty And Evil har gjort det helt okej i lite tuffare omgivning och möter lite lämpligare motstånd nu. Han är snabb från start och jag är rätt övertygad om att hon kommer att sitta i ledningen initialt. Mats E Djuse har dock släppt ledningen tidigare och vi får se vilket upplägg han väljer nu men det hade varit intressant att se henne i ledningen.

7 Southwind Sansa har varit på pallen vid sex av tio starter men hon jagar alltjämt sin första seger. Hon är bara tre år och under utveckling och det är nog bara en tidsfråga innan hon får besöka vinnarcirkeln. Om Mats E Djuse inte vill köra i ledningen men Pretty And Evil är det troligt att Björn Goop får överta ledningen och det skulle såklart underlätta.

8 Juneau Boko tror jag kan bli lite borttappad på spelet den här gången från ett bökigt utgångsläge. Jag tycker att hon har gjort det bra hela året och är nästan alltid med där framme till slut även om hon inte vinner speciellt ofta. Löser det sig bara hyggligt från start tycker jag inte att hon är mycket sämre än någon annan här.

11 Global Bitcoin var blek senast men hävdar sig väl i det här sällskapet och nu ska det bli barfota runt om för första gången i karriären och Magnus A Djuse som sitter upp den här gången har presterat bra med hästen tidigare.

Jag betalar även för 3 Etoile samt 10 Hera Hammering.

Min Vinnare: 4 Pretty And Evil
Spets efter 500m: 4 Pretty And Evil / 7 Southwind Sansa
Skrällen: 8 Juneau Boko
Rankingen A:4.7.8.11 B:3.10.5.6.1 C:2.9.12

V65-3 2140m Auto
2 Nymke Brigadoon blir min första spik i omgången. Hon är snabb från start och har ett bra läge bakom bilen och motståndet är inte av samma kaliber som de hästarna hon har mött på slutet. Björn Goop sitter upp själv den här gången och det har varit ett framgångsrikt koncept tidigare och precis som vid segrarna i somras blir det bike till den här starten. Med den värsta konkurrenten två spår utvändigt tror jag att Björn Goop tar hand om ledningen omgående och stannar där hela vägen in i mål.

Motbud
4 Bellatrix Club hade fyra raka segrar i raden inför senast men presterade inte på samma nivå den gången även om motståndet var tufft. Det troliga scenariot är att hon kommer att få trava utvändigt om min spik den här gången och hon är dessutom som allra bäst över kort distans. Jag tror det blir svårt att besegra Nymke Brigadoon utvändigt men Jorma Kontio brukar vara offensiv och kommer säkerligen att göra ett allvarligt försök.

8 Marble Arch kan mycket men hon har fått ett svårt utgångsläge och vi får se vart hon hamnar från start. Skulle det bli en hård körning mellan ovan nämnda hästar kan hon komma in i matchen men hon har inte glänst i de senaste loppen och måste visa bättring.

Jag nämner även 11 Heloise Am som har matchats i tuffa sällskap och var bland annat ute i Derbystoet för två starter sedan. Hon har sin bästa bit till slut och skulle det bli bra tempo där framme kommer hon att flyga lågt över upploppet.

Min Vinnare: 2 Nymke Brigadoon
Spets efter 500m: 2 Nymke Brigadoon
Skrällen: 8 Marble Arch
Rankingen A:2 B:4.8.11 C: 9.6.5.12.1.3.7.10

V65-4 2140m Auto
10 Carry Cash har jag alltid haft ett gott öga till och det är en urstark dam som tål att göra mycket jobb under vägen. Hon har tävlat flitigt inom V75 under året och mött tuffare hästar än så här och i den här typen av lopp ska hon ha en bra chans att runda sina konkurrenter. Senast galopperade hon kort före mål när hon stred om segern och formen tror jag inte det är något fel på.

9 Global Agency har bra form för dagen. Senast var han tvåa bakom Global Beware och var före storfavoriten Perpetuate i mål. Näst senast galopperade han i ledningen när man ryckte tussarna och det kostade segern. Han är väl kanske som allra bäst i den främre träffen och kan inte utnyttja sin startsnabbhet härifrån men utan strul under vägen är det en allvarlig utmanare.

8 Giordano Soa är snabb bakom bilen och det kryllar inte direkt av startraketer invändigt och det är inte alls omöjligt att Björn Goop kan hitta till ledningen trots ett spår längst ut på vingen. Skulle 1 Break Through lyckas hålla upp ledningen från sitt innerspår kan det bli en tuffare resa utvändigt och det är inte alltid hon har rätt inställning i loppen.

1 Break Through brukar höja sig när han får tävla i ledningen och skulle han hitta den positionen tycker jag att han är intressant. Ulf Ohlsson sitter upp igen och han har vunnit med hästen tidigare och oavsett borde han få en passande resa på innerspåret.

Min Vinnare: 10 Carry Cash
Spets efter 500m: 1 Break Through / 8 Giordano Soa
Skrällen: 1 Break Through
Rankingen A:10.9.8.1 B: 2.3.7.C:5.4.6

V65-5 2140m Auto
7 Anna Montana blir min andra spik i omgången. Hon vann från ledningen på ett bra sätt för tre starter sedan och senast när hon var ute i ett försökslopp till guldklockan blev hon rejält störd och galopperade över upploppet och frågan är om hon inte hade vunnit det loppet med fritt över upploppet?. Jag tycker att hon såg fulltankad ut bakom hästar då och även om läget kunde varit bättre nu tycker jag att hon borde kunna ladda iväg från start för att hitta en bra position omgående. Peter G Norman och Aleksi Flink i all ära men att Örjan Kihlström sitter upp till den här starten får ses som en rejäl förstärkning.
Jag väljer att ta ställning och spikar ekipaget i ett annars öppet lopp.

Motbud
11 Habit Silvio är förmodligen den tuffaste utmanaren på förhand. Hon är väldigt kapabel i grunden och senast var hon rejält förbättrad när hon vann från ledningen över kort distans. Hon har visat att hon går bra bakifrån också och i somras gick hon 1.13.2 över distansen när hon var trea från ett liknande utgångsläge. Får hon travet att stämma lika bra som senast är det en allvarlig utmanare.

12 Noocandy är härdad i tuffa sällskap och har bra form för dagen. Senast vann hon efter att ha fått en passande resa i ryggar och med ett liknande upplägg den här gången kommer hon att vara med där framme.

Jag nämner även 2 Self Taught Beauty som kan mer än vad hon har visat sedan hon återkom till Sverige. Hon är riktigt rapp från start och förstärks av Jorma Kontio den här gången och taktiken lär vara solklar. Är hon förbättrad nu med ett par genomkörare i kroppen kan hon mycket väl leda det här från start till mål men det känns inte som att formen är där för dagen.

Min Vinnare: 7 Anna Montana
Spets efter 500m: 2 Self Taught Beauty
Skrällen: 12 Noocandy
Rankingen A:7 B:11.12.2.6.9 C: 4.1.8.3.5.10

V65-6 2140m Auto
3 Tabasco C.D får tipset i den avslutande avdelningen eftersom jag tror att han tar hand om tätpositionen från start. Han glänste väl kanske inte vid senaste starten i början av september men var lite ursäktad av en tuff öppning. Nu har han fått pusta ut ett tag och har hunnit med att byta regi till Björn Goop vilket såklart är intressant. Det här är en bra chans från ledningen men det finns startsnabba både invändigt och utvändigt och det skulle kunna bli en tuff öppning.

4 The Bald Eagle är van att tävla i tuffa sällskap och vann ett lopp från ledningen i somras på V75. Han är startsnabb och Mats E Djuse kommer förmodligen att göra ett allvarligt försök att ta sig förbi Tabasco C.D från start och skulle han lyckas med det är han hästen att besegra för övriga. Han är dock inte beroende av någon ledning och tål tuffa upplägg och kan vinna loppet ändå.

2 Twinkle Face kommer från en seger men det var i ärlighetens namn ett billigt lopp. Även om han kan öppna fort tror jag inte att det är aktuellt att han kommer till ledningen nu men han kommer att sitta bra på det i ett andra spår direkt och skulle det bli en tuff körning mellan Tabasco C.D och The Bald Eagle skulle han kunna profitera på det. Man växlar dock ner till den här starten och ska tävla med skor runt om och vanlig vagn och det får ses som ett minus.

9 Final Dream behöver ingen närmare presentation. Han är väl kanske som allra bäst i den främre träffen men vid ett hårt tempo där framme kommer han in i matchen och intrycket under slutrundan senast var till belåtenhet.

Min Vinnare: 3 Tabasco C.D
Spets efter 500m: 3 Tabasco C.D / 4 The Bald Eagle
Skrällen: 11 Final Dream
Rankingen A: 3.4 B:2.9 C:5.8.7.1.10.11.6

Lycka till

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:25  Melkers 13 rätt Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming