DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Solvalla Fredag 14/8

13 Augusti 2020 - 14:16

På fredagen så avgörs V65-tävlingarna på Solvalla. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 5 Bear Hope i den tredje avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla V65-lopp. KLICKA HÄR.


V65 Tips Solvalla Fredag 14/8
V65-1 4,5,9
V65-2 1,2,7,8,9
V65-3 5 Bear Hope
V65-4 5,6,9,10,14
V65-5 5,8
V65-6 2,4,8,12

600 rader x 1 = 600 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V65 TIPS SOLVALLA FREDAG 14 AUGUSTI

V65-1
Vi inleder V65 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 9 Frodo S. kommer med fin form. För tre starter sedan så fick han en invändig löpning innan han hittade loss och då avslutade han mycket bra men då var Easy Cash som vann loppet redan i mål så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Gången efter det så tog han hand om ledningen och sedan så vann han från den positionen. Senast så var han ute i ett lopp i högervarv på Åmål. Där travade han en stor del av loppet i dödens men han tog sig aldrig förbi HögstenaStalldräng som vann det loppet från spets så han fick nöja sig med andraplatsen. Kan Björn Goop hitta en bra väg med honom så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här.

5 Crash Axe har inte riktigt fått till det på sistone. Han avslutade bra i skymundan senast men det räckte inte till mer än en femteplats i ett lopp som vanns av Fort Knox. Han kan öppna rätt bra och är Örjan Kihlström på hugget här så kanske han kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede av loppet. Skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

4 Grevin Sisu gjorde en stark avslutning och plockade ner Dark Roadster som kopplat greppet till seger kort före mål för tre starter sedan. Gången efter det så hade han ett galoppinslag på vägen men han kom tillbaka bra och kom in som tvåa i ett lopp där A Deal Is A Deal segrade. Senast på Rättvik fick han vandra en stor del av loppet i dödens och han orkade inte riktigt och han fick då nöja sig med femteplatsen bakom Digital Download som plockade ner den länge ledande Will I Am till seger kort före mål. Kan Mika Forss servera honom ett passande lopp så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 9 Frodo S.
Spets efter 500m: 5 Crash Axe
Skrällen: 7 Magnolia Boy
Ranking: A 9,5,4 B 7,10,6,8 C 1,2,3
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V65-2
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Very Charming gjorde comeback efter några månaders frånvaro senast. Han tog då över ledningen i ett tidigt skede och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen. Lopp i kroppen nu så han kan vara minst lika bra till den här starten. Han kan öppna bra men det är ändå inte säkert att det går att hålla upp ledningen från innerspåret här men skulle det lyckas är mycket vunnet. Skulle han bli överflyglad så kan han bli farlig om Claes Sjöström kan ta sig loss i god tid före mål.

8 Selected News är en treåring som är ute mot äldre och mer rutinerade hästar. Han har vunnit tre av sju starter hittills i karriären. Han återkom efter en liten paus senast men då försvann han med en startgalopp. Spåret är mindre bra men kan Hans-Owe Sundberg hitta ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit här.

9 On Track Banditen har ingen vidare rad. Han är anmäld barfota runt om nu och så har han inte tävlat sedan september ifjol och det kanske kan väcka liv i honom. Kan Kim Eriksson som kör hästen få lite draghjälp under slutrundan så kan han duga en bit mot det här motståndet.

7 Manuzio Hanover galopperade i ett långlopp på Bollnäs och slutade oplacerad senast. Gången innan det svarade han för en stark insats när han från dödens knäckte den ledande Comanche Moon till seger. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och kan Kenneth Haugstad hitta en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden igen.

2 Voila' Buio har gjort tre starter på svensk mark för sin nuvarande tränare Anders Bergvall. I debuten så hakade han på positivt som tvåa bakom Attack Photo som vann det loppet. Gången efter det så fick han för långt fram så det blev en sjätteplats bakom Martin Tooma. Senast så galopperade han bort sig i en trång situation. Trevligt utgångsläge nu och felfri här så här sitter Erik Adielsson bra till i den främre träffen omgående och får han ett trevligt lopp så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 1 Very Charming
Spets efter 500m: 4 Allowable
Skrällen: 9 On Track Banditen
Ranking: A 1,8 B 9,7,2,4,6 C 3,10,5
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V65-3
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter. Jag har spikat 5 Bear Hope som satt fast med krafter kvar efter en invändig löpning på Solvalla näst senast där han slutade sexa i ett lopp där Mega Star drog det längsta strået. Gången efter det så var han ute i ett långlopp på Åby. Han avslutade då starkt och sög sig närmare och närmare Upper Face där framme i ledningen men ledaren räddades av mållinjen så han fick nöja sig med andraplatsen. Han kan kliva iväg rätt bra från start så kan Björn Goop hitta ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 2 Easy So Easy som har två lopp i kroppen efter lång frånvaro vara tänkbar. Han hängde med godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp där Arden Wise As var starkast senast. Trevligt utgångsläge nu så här sitter Claes Sjöström bra till i den främre träffen omgående och får han ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Twinkle Face kommer från en seger. Hon kördes då offensivt och tog över ledningen med dryga varvet till mål. Från den positionen så gick hon sedan undan till en överlägsen seger. Förvisso var inte motståndet av högsta klass men intrycket var bra. Här kanske Sybille Tinter kan köra sig till spets igen och skulle hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan det räcka en bit här också men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Bear Hope
Spets efter 500m: 4 Twinkle Face
Skrällen: 6 Autobahn
Ranking: A 5 B 2,4,6,11,10 C 1,3,8,9,7
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V65-4
Customserien - K50 lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Royce Rolls var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Han satt då i tredje utvändigt innan han attackerade i spåren och via en stark avslutning så sänkte han den ledande Global Wonderful kort före mål. Gången efter det så höll han farten okej som femma i ett lopp som vanns av Phoenix Photo. Senast i Åmål så tog han över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så vann han väldigt lätt. Fredrik Skoog kör åt Björn Goop den här gången och kan han få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden igen.

14 Eddy West kommer ut i nygammal regi för Claes Sjöström. Han avslutade strålande och plockade meter på meter på Boiling Point som satt i ledningen in på upploppet men han fick ge sig med en liten marginal så det slutade med en andraplats näst senast. Senast så tröttnade han och slutade oplacerad. Bakspår på tilläggsvolten nu är inte det bästa läget men kan Göran Wester som kör hästen bli fint framdragen innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig över upploppet.

5 Deep Sea gjorde comeback efter lång frånvaro senast. Det slutade dock inte med någon större framgång för han galopperade bort sig med 450 meter kvar av loppet då. Med en nyttig genomkörare i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Kan han hålla sig till rätt gångart så kan han duga en bit mot det här gänget.

6 Enjoy's Wifi hade två raka segrar innan han senast försvarade sig med en galopp när han såg slagen ut med 200 meter kvar av loppet. Carl Philip Lindblom får chansen i vagnen för första gången nu och klaffar det med löpningsförloppet här så kan han bli att räkna med över upploppet.

10 Evander Am har ett par lopp i kroppen nu så formen borde vara i antågande. Han kom med en härlig avslutning ute i spåren men fick ge sig med en knapp marginal så det slutade med en andraplats bakom Hersey's Kisses som satte nosen först på linjen senast. Med en liknande avslutning här så kan han dyka upp långt framme igen.

Min Vinnare: 9 Royce Rolls
Spets efter 500m: 2 Maximus Victory
Skrällen: 10 Evander Am
Ranking: A 9,14 B 5,6,10,2,7,12 C 8,1,15,11,3,13,4
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V65-5
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 5 Hemisphere har gjort det bra och vunnit tre av fyra starter i år. Han fick det inte att stämma och galopperade dubbelt för tre starter sedan. Gången efter det så gick det bättre. Han travade då en stor del av loppet utvändigt om den ledande Global Avenue och från den positionen så plockade han ner ledaren och gick undan till en säker seger. Senast på Gävle så avancerade han fram och tog över ledningen med varet till mål. Från den positionen så vann han sedan väldigt lätt. Vid en lyckad start här så kanske Fredrik Linder kan komma till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han inte helt lätt att plocka ner så han ska räknas tidigt här.

8 Beckham svarade för en strålande insats i den näst senaste starten. Han trummade då på där framme i ledningen och han tog då en förkrossande seger. Senast så hade han ett dåligt läge och galopperade i början av loppet. Han kom dock tillbaka bra och spurtade in som sexa i ett lopp som vanns av Express Love. Tråkigt utgångsläge igen men kan Vincenzo Castiglia som finns i vagnen slinka ner i en hyfsad position innan han spelar ut speeden så fäller han många hästar till slut.

I övrigt kan 12 Head Run som har börjat karriären bra med två segrar på lika många starter vara tänkbar. I debuten så höll han upp ledningen från innerspåret i volten och vann sedan i överlägsen stil på Visby. Senast så gjorde han första starten i Robert Berghs regi och när han fick fritt spelutrymme på upploppet så sänkte han sitt motstånd på ett bra vis till seger. Svårt startspår den här gången så det behövs en del klaff men med rätt resa så kan han bli farlig över upploppet fast han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 5 Hemisphere
Spets efter 500m: 5 Hemisphere
Skrällen: 3 Whistler Broline
Ranking: A 5,8 B 12,10,6,2,3,4 C 7,9,1,11
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V65-6
Vi avslutar V65 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Joule V.S. har inlett mycket bra för sin nuvarande tränare Sofia Aronsson där det har blivit tre segrar av fyra möjliga starter. I den senaste starten på Tingsryd så forcerades han till spets och sedan så vann han väldigt lätt från den positionen. Det är inte säkert att det går att komma till täten den här gången men kan Stefan Persson servera honom ett passande lopp i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden igen.

12 Golden Boy Sisu visade stor talang som treåring ifjol. Han har varit borta i nästan ett år på grund av skada men han börjar nu kännas stark och rejäl i jobben igen fast han är inte vässad på något vis och han kommer med största sannolikhet att behöva loppet meddelar Svante Båth. Med lite klaff och om han kan få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han ändå duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken.

2 Olimp kommer till den här starten med två raka segrar. Han vann ett billigt lopp från ledningen näst senast. Gången efter det så fick han bestämma där framme i täten och då höll han undan före Air Space till en ny vinst. Nu har han inte startat på ett par veckor men har han kunnat bibehålla formen så finns ledningen inom räckhåll igen och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger.

8 Upside Face har stora problem med att hålla sig till rätt gångart. Det har blivit galopp i fyra av sju starter så här långt och han har inte vunnit sedan tävlingsdebuten i maj 2019. Han gjorde årsdebut på Solvalla för ett par veckor sedan. Han tog då en kortare galopp strax efter starten. Sedan så gick han med i en rygg på den sista bortre långsidan och han avslutade sedan klart godkänt och kom in som fyra i ett lopp där Qvanting Indika drog det längsta strået. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan han hålla ihop aktionen och om det klaffar med löpningsförloppet så kan det bli en fin placering här.

Min Vinnare: 4 Joule V.S.
Spets efter 500m: 2 Olimp
Skrällen: 8 Upside Face
Ranking: A 4 B 12,2,8,11,9,5,10 C 3,1,6,7
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Mönchengladbach - Man City
Fotboll - Champions League - 2 asian -1,5
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Napoli - Granada
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.75
19:00  Örebro - Rögle
Ishockey - SHL - 2
2.25
19:00  HV71 - Skellefteå
Ishockey - SHL - 2
2.31
19:00  Falun - Fagerhult
Innebandy - Superligan - 1 hcp -1,5
1.70
21:00  Roma - Braga
Fotboll - Europa League - 1 asian -1
2.00
21:00  Manchester United - Sociedad
Fotboll - Europa League - Under 3 mål
1.75
21:00  Arsenal - Benfica
Fotboll - Europa League - 1
1.86
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
13:00  IFK Göteborg - GIF Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72

Livestreaming