DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V65 Tips Umåker Lördag 15/8

14 Augusti 2020 - 15:43

På lördagen så avgörs V65 spelet på Umåker. Nedan följer min lösning av omgången. 

V65 Tips Umåker Lördag 15/8
V65-1 3,8
V65-2 1,7,9,11
V65-3 1,3,7,8,10
V65-4 1,2,4,8,10
V65-5 2,6,7
V65-6 6 M.T.Keepontrotting

600 rader x 1 = 600 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V65 TIPS UMÅKER LÖRDAG 15 AUGUSTI

V65-1
Vi inleder V65 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 3 Digital Asset har gjort det bra i två starter på norsk mark på sistone. På Bödö näst senast så satt han långt ner i kön men han fullföljde klart godkänt som trea i ett lopp där Camilio var överlägsen. Gången efter det i Harstad så avslutade han strålande i vida spår och då räckte det till andraplatsen bakom Annabella Knick som vann det loppet. Vid en lyckad start ur volten här så kanske Micael Melander som finns i vagnen nu kan köra sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det vara läge för en seger. Blir det inte ledningen så borde han ändå kunna få en fin resa i den främre träffen så oavsett så ska han räknas tidigt här.

8 Uncontested Match har tänt till rejält på sistone. Näst senast så fick han en sen lucka från vinnarhålet men han var försent ute så han fick nöja sig med andraplatsen bakom Barley Sugar som vann det loppet från ledningen. Gången efter det så brakade han till ledningen och från den positionen så försvarade han sig hela vägen till en seger. Löser det sig med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden på nytt om Susanne H Osterling kan få till en bra styrning. Han har gått barfota i de två senaste loppen men nu är han anmäld med skor fast han har gjort bra lopp med skor tidigare också.

I övrigt kan 6 O.P.'s Fantastic som alltjämt är segerlös efter tolv starter i år vara tänkbar. Han har bara vunnit en gång och den segern togs tidigt i karriären. Han är annars jämn och säker och har plockat pengar i tolv lopp i rad. Springspår nu och prickar Sandra Eriksson som kör åt Markus Pihlström bra i startögonblicket så kan han sitta bra till omgående. Med en fin löpning så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Digital Asset
Spets efter 500m: 3 Digital Asset
Skrällen: 4 Affair Amok
Ranking: A 3,8 B 6,4,5,7,12 C 2,11,9,1,10

V65-2
Svensk Travsports Kallblodsserie - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Ivarsviking kommer från en seger. Han forcerades då till ledningen efter 700 meter och han försvarade sig sedan hela vägen till vinst. Innerspår på tilläggsvolten nu men kan John Östman som finns i vagnen hitta loss i god tid före mål så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

11 Bara Blixten fick bestämma i ledningen och från den positionen så höll han till kort före mål när Neon Tabac tog sig förbi till en knapp seger näst senast. Gången efter det var han klart sämre från ledningen på Oviken när han stannade rejält de sista 100 meterna och kom in först som sjua. Det har gått ett tag sedan den insatsen så nu har han fått ladda om batterierna och kan Stefan Edin hitta en bra väg med honom så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

9 Guldhagens Leopold har visat en härlig form på sistone. Han är alltjämt utan seger efter 17 starter hittills i karriären. Han travade en stor del av loppet i dödens och han gjorde det bra men han tog sig aldrig förbi Ivarviking som vann det loppet från spets senast. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och får han ett bra lopp så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

1 Minna C.G. har gjort det bra vid två raka andraplatser. Näst senast så avslutade hon positivt men Neon Tabac spurtade ännu bättre. Gången efter det på Oviken så gick hon bra bakom en överlägsen Järvsö Majlis. Kan hon dra nytta av sitt fina utgångsläge här så kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 7 Ivarsviking
Spets efter 500m: 1 Minna C.G.
Skrällen: 8 Sigge Jodal
Ranking: A 7,11 B 9,1,8,12,5 C 4,2,10,3,6

V65-3
Ett Fördelslopp K25 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 7 Wasa Warrior har tänt till på sistone och kommer till den här starten med två starka insatser från Finland. Först gick han en fin tid på Mikkeli och följde upp den med en mycket bra prestation utvändigt om ledaren i finalen på Seinäjoki där han kom in som tvåa bakom Thai Profit. Springspår nu och prickar Jan Norberg bra i startögonblicket så kan han sitta i en vettig position omgående. Med rätt resa här så kan det vara läge för årets första seger.

1 Fighting Bax gjorde årsdebut efter lång frånvaro i ett försök i Silverdivisionen på Boden i juni i ny regi för Sandra Eriksson. Han hade dock ingen bra dag och slutade oplacerad. Han har efter det varit struken för feber inför en tilltänkt start för en månad sedan. Formen är svårbedömd men han har gott kunnande och är han inte alltför ringrostig och om det löser sig från innerspåret här så kan bli farlig över upploppet.

3 Wasa Thunder höll godkänt till andraplatsen långt bakom en överlägsen Doctor Doxey Zenz i ett lopp över fyra varv på Solänget för tre starter sedan. Han har efter det varit ute i två långlopp på finsk mark. Där det blivit en andra- och en fjärdeplats. Kan Aleksi Kytölä servera honom en fin löpning så kan det räcka en bit mot det här gänget.

8 Owen Face har gjort tre starter efter lång frånvaro. Näst senast så travade han i ledningen och han fick aldrig vara ifred där framme men han höll ändå starkt även om han fick ge sig mot Ellieann som spurtade in till seger på open stretchen. Med en bra rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han vara långt framme på nytt.

10 Global Teardrop gick bra som tvåa i ett breddlopp som vanns av Rass Tanic näst senast. Hon har gått barfota runt om i de senaste loppen men den här gången är hon anmäld med skor. Får hon ett trevligt lopp så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 7 Wasa Warrior
Spets efter 500m: 7 Wasa Warrior
Skrällen: 2 Greenstar
Ranking: A 7 B 1,3,8,10,2,4,5 C 9,6,12,11

V65-4
Augustistoet över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 8 Dazzling Pearl fullföljde godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Whispering Pines för fyra starter sedan. Hon avslutade okej i skymundan och kom in som fyra i ett lopp där Min Fina Ella spurtade in till seger näst senast. Hon fick en fin löpning i vinnarhålet innan hon lyftes ut i andraspår med halvvarvet kvar av loppet och in på upploppet så spurtade hon enkelt ner sitt motstånd till en seger senast. Med rätt resa så har hon en vass spurt att tillgå så hon kan bli farlig över upploppet.

10 Aliceinwonderland har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Hon vann väldigt enkelt från ledningen näst senast. Senast så höll hon bara farten och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Brida. Springspår på tillägg nu så prickar Stefan Johansson bra i starten så kan hon komma ner i en vettig position direkt och klaffar det med löpningsförloppet så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

4 Let's Dance Rick har gjort det bra på slutet och hon kommer till den här starten med två raka andraplatser. Hon kom med en stark avslutning i vida spår senast men hon fick aldrig tag i Superman K.R. Kan Malin Viklund som kör hästen nu hitta en bra väg med henne så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

1 Sparkle Sober travade i ledningen men det tog emot lite den sista biten så hon kom in först som fyra i ett lopp där Madonna Morique avgjorde till seger senast. Med endast två motståndare på startvolten här så borde det kunna bli spets eller kanske vinnarhålet här och då kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

2 Little By Little hängde med godkänt till tredjeplatsen i ett lopp där Bag In Box drog det längsta strået senast. Hon vinner inte speciellt ofta vilket en vinst på 40 starter visar. Får hon smyga med på innerspår så kan hon bli en obehaglig överraskning om det löser sig med en lucka till slut.

Min Vinnare: 8 Dazzling Pearl
Spets efter 500m: 1 Sparkle Sober
Skrällen: 2 Little By Little
Ranking: A 8 B 10,4,1,2,7,9,13,6 C 5,3,11,12

V65-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Bear Briar har plockat två segrar på de fyra senaste starterna. Båda dessa är tagna under sadel. För tre starter sedan i ett sulkylopp så fick han aldrig riktigt helt fritt och kom i mål med en del sparade krafter som trea bakom Jagger Boko som vann det loppet. Senast så fick han vandra i dödens och orkade inte hela vägen och kom in som oplacerad i ett lopp där Verozzo drog det längsta strået. Springspår nu så vid en lyckad start så kanske Krister Söderholm kan nå ledningen och skulle så bli fallet så stiger hans chanser att ta en ny vinst.

2 Wally Cocktail galopperade bort en andraplats i Lycksele för fem starter sedan. Han satt fast och kom i mål med sparade krafter i två lopp i rad innan det blev en efterlängtad seger senast. Hittar Jens Eriksson en vettig position här så kan han bli farlig om han kan få smyga med i en bra rygg innan han sätter in slutstöten och då kan det räcka långt här.

7 Ripkin Joe har gjort det bra den sista tiden utan att få sätta nosen först. På Bergsåker senast så fullföljde han positivt men Voulez Vous var för stark så det slutade med en andraplats. Även han har springspår nu och kan Jan Norberg som finns i vagnen få en bra start så kan han komma ner i en duglig position omgående. Får han ett passande lopp så kan han avsluta loppet fort och då kan han vara långt framme igen.

Min Vinnare: 6 Bear Briar
Spets efter 500m: 6 Bear Briar
Skrällen: 1 Tracks
Ranking: A 6,2,7 B 4,5,1,9,12 C 3,8,10,11

V65-6
Vi avslutar V65 med ett lopp över 1640 meter. Jag har spikat 6 M.T.Keepontrotting som kommer med tre raka segrar. Två av dessa har tagits på sprinterdistansen som gäller igen. Han tog över ledningen med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis senast. Han kan öppna fort och har springspår nu och han brukar köras offensivt och från ledningen är det hästen att slå. Han gick barfota runt om senast men nu är det anmält barfota fram istället men han vann när han gick med skor näst senast så det ska nog gå bra.

Vid gardering kan 10 Gelato som ännu inte har vunnit något lopp vara tänkbar. Han har dock gjort flera starka prestationer den senaste tiden. På Harstad senast så var han i ledningen in på upploppet men han fick ge sig och kom in först som fyra i ett lopp där Kingofthehill F. drog det längsta strået. Hittar Micael Melander en bra väg med honom så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

7 Devs Daredevil vann i överlägsen stil från ledningen näst senast. Det var förvisso ett billigt lopp men intrycket var fint. Gången efter det försvann han med en startgalopp. Felfri nu så kan John Östman som finns i vagnen utmana min spik om ledningen och skulle han snuva M.T.Keepontrotting på ledningen så kan det räcka en bit här fast jag tror inte han håller undan till seger.

Min Vinnare: 6 M.T.Keepontrotting
Spets efter 500m: 6 M.T.Keepontrotting
Skrällen: 5 Emilie K.
Ranking: A 6 B 10,7,5,4,2,1,3 C 8,11,9,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.12
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
19:00  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 2
6.00
21:15  Leicester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.95
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
15:00  Udinese - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2
1.75
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Tisdag 19/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 20 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming