DrTrav

V75 lördag 13/04

12 April 2019 - 17:18

Det är V75 tävlingar ifrån Umåker i eftermiddag med Olympiatravet, Deltävling 3 som höjdpunkt. Jag spikar endast i V75-3 på nummer 5 Propulsion som startar vårens matchning inför Elitloppet här och det ser ut som en mycket lämplig uppgift i detta lilla startfält. Han kommer närmast från en femteplats i Prix d'Amerique i slutet av januari. Här tror jag att Örjan Kihlström kör fram och kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han mycket svårslagen här men jag tror att han vinner loppet från dödens med om det skulle behövas.

V75-1 5,9
V75-2 2,3,4,9,10,12
V75-3 5 Propulsion
V75-4 2,6,7,9,11,12
V75-5 2,6,8,9,11
V75-6 5,9
V75-7 3,4

1440 rader x 0,50 = 720 kr

Dagens Dubbel
DD1: 5,9
DD2: 3,4
4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Berth Johanssons Memorial - Femåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Milliondollarrhyme imponerade stort i sin årsdebut då han gick runt ett meriterat gäng via 08,8 sista 700 meterna. Han är kvick iväg men Fredrik B Larsson som tränar hästen meddelar att han kommer ta det lugnt i början för att lita på hans snabbhet och styrka under slutrundan och med lopp i kroppen nu så tror jag han kommer vara minst lika bra den här gången och om han slipper att göra alltför mycket av grovjobbet nu så kan han bli farlig över upploppet, 9 Son Of God är väl förberedd inför årsdebuten, men är inte på topp och kan behöva några lopp i kroppen innan formen är som den ska. Han besitter bra kapacitet i grunden och med bra ryggar under slutvarvet så kan Örjan Kihlström bli fint framdragen och är då intressant här. Det blir maxad utrustning på direkt i återkomsten med helstängt med murphy samt jänkarvagn och barfota runt om meddelar Daniel Redén, vid ytterligare gardering kan 3 Transcendence som avslutade starkt i spåren som trea trots galopp senast vara tänkbar här om Robert Bergh som kör hästen kan ge honom en bra löpning.

Min Vinnare: 5 Milliondollarrhyme
Spets efter 500m: 6 Hard Times
Skrällen: 6 Hard Times
Ranking: A 5,9 B 3,6,7,8,2 C 4,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Försök 3 i Meeting 3 över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Twice Kronos kommer med två raka segrar och han är kvick iväg här och jag tror att Petter Lundberg har ledningen i sikte här och om han skulle komma till spets utan någon större strid så kan han bli svår att plocka ner om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Rycktussar för första gången nu kan vara intressant, 9 Lyckans Star har varit ute på dåliga banor på sistone. Senast så galopperade han in i första sväng då banan var blöt och gången innan det så fick han inget fäste alls men var ändå trea i mål. Med bra ryggar under slutrundan här så fäller han många hästar till slut och kan utmana om en framskjuten placering. Örjan Kihlström upp nu och ryckhuva för första gången kan vara spännande, 3 Heartbeat gick en stark slutrunda vid vinsten senast när han plockade ner sitt motstånd via 13,3 sista varvet och om Kaj Widell som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 2 Twice Kronos
Spets efter 500m: 2 Twice Kronos
Skrällen: 4 B.W.L.Ruthless
Ranking: A 2,9 B 3,12,10,4 C 8,6,5,7,11
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Guldbjörken - Olympiatravet, Deltävling 3 över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Propulsion som startar vårens matchning inför Elitloppet här och det ser ut som en mycket lämplig uppgift i detta lilla startfält. Han kommer närmast från en femteplats i Prix d'Amerique i slutet av januari. Här tror jag att Örjan Kihlström kör fram och kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han mycket svårslagen här men jag tror att han vinner loppet från dödens med om det skulle behövas, vid gardering kan 2 Muscle Hustle som har fått två lopp i kroppen efter ett längre uppehåll vara tänkbar. Han övertygade i årsdebuten när han plockade ner sitt motstånd via 10,9 sista varvet men var inte som bäst senast när han var med i en tuff öppning fast han blev onödigt stum den sista biten mot klart sämre hästar än Propulsion. Ska vara bättre nu enligt Robert Bergh och han spetsar troligen initialt fast jag tror att man släpper till min spik och kan då lifta med i rygg till andraplatsen.

Min Vinnare: 5 Propulsion
Spets efter 500m: 5 Propulsion
Skrällen: 2 Muscle Hustle
Ranking: A 5 B 2,6 B 9,3,7,1,4,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Vårbjörken - Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 9 Smedsbo Faksen galopperade bort sig senast men hade innan det tre raka segrar efter att ha kört sig till ledningen efter en bit. Här är det bakspår men jag tror att Magnus A Djuse som kör hästen kan komma igenom rätt bra då han har rygg på en startsnabb häst och kan då vara långt framme här, 12 Tangen Haap kommer från en seger efter att ha körts till ledningen mitt i loppet och formen verkar vara på väg uppåt men nu är det ett tufft utgångsläge fast han tål att göra en del av grovjobbet under slutrundan och han kan blanda sig i segerstriden här. Det blir skor runt om samt svensk jänkarvagn och ett öppet huvudlag som senast, säger Björn Karlsson, 2 Pireus är en startsnabb häst från Finland som jag tror sitter i ledningen initialt men om någon mer betrodd kommer fram tidigt är det troligt att man släpper ifrån sig ledningen och med en lucka till slut då så kan han vara intressant här, 7 Art Kjarvald har inte vunnit på länge men avslutade klart bra till tredjeplatsen via 24,5 sista varvet bakom vinnande Månprinsen A.M. senast. Här tror jag att Ove A Lindqvist som kör hästen har ledningen i sikte och skulle han komma till spets smärtfritt så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 9 Smedsbo Faksen
Spets efter 500m: 7 Art Kjarvald
Skrällen: 2 Pireus
Ranking: A 9,12 B 2,7,6,11 C 10,3,4,8,5,1
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Silverdivisionen, Försök 2 i Meeting 3 över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Esprit Sisu har gjort två lopp efter uppehåll och vunnit båda dessa. Nu hårdnar motståndet men spåret här behöver inte vara fel och om han kan få smyga med och spurta till slut så kan han bli farlig över upploppet, 2 Island Life var jättefin vid vinsten senast och allting verkar bra efteråt meddelar man från stallet. Här blev utgångsläget bra och distansen ska inte vara några problem med tanke på hur bra han var senast i ett lopp som var 500 meter längre. Här tror jag att Robert Bergh är offensiv och om han skulle hitta till ledningen i ett tidigt skede så är mycket vunnet här, 8 Olle Rols såg fin ut som fastlåst senast och formen verkar vara på gång igen. Nu blev det ett tråkigt utgångsläge och det krävs en del tur under vägen men om det skulle lösa sig med positionerna så fäller han många hästar till slut, 11 Mr Golden Quick var väldigt fin vid vinsten senast och med bra draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning och kan då utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 9 Esprit Sisu
Spets efter 500m: 2 Island Life
Skrällen: 6 Antonio Trot
Ranking: A 9,2 B 8,11,6,5,4,1 C 3,7,12,10
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
STL Klass I, Försök 3 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Roberto Diver har vunnit 14 av 33 starter hittills och de flesta av dessa vinsterna är tagna från ledningen. Han övertygade vid vinsten från spets näst senast. Här är det voltstart nu och spår fem är ­inte det bästa men jag tror att han klarar det och han är både stark och snabb och ska räknas tidigt här. Han tävlar alltid med skor och det blir helstängt huvudlag och vanlig vagn precis som vanligt meddelar man från stallet, 9 Upstream gjorde debut i ny regi för Oscar Berglund näst senast och avgjorde då lätt via 13,7 sista 700 meterna. Senast så testades han barfota runt om och det fungerade inte alls och han galopperade bort sig. Här sitter han bra till i andraspår direkt och med en bra startrygg här så kan han få en fin löpning och kan bli svår att stå emot över upploppet. Det blir barfota fram precis som vid vinsten näst senast, vid ytterligare gardering kan 1 M.C.C.Orlando som gjorde comeback efter en tids frånvaro senast vara tänkbar och spurtade då vasst till andraplatsen bakom vinnande Västerbo Tristan. Han är hygglig ut och borde kunna få en fin resa på innerspår och med en lucka till slut så kan han vara långt framme här men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Roberto Diver
Spets efter 500m: 3 Mr Clayton J.F.
Skrällen: 8 Celsius Evo
Ranking: A 5,9 B 1,8,3,2,4,11 C 6,10,7,12
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 3 i Meeting 3 över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 3 Havbergs Knight gör fina lopp mest hela tiden och han fullföljde starkt till femteplatsen i finalen av Bronsdivisionen bakom vinnande Perfect Dynamite senast. Han duger mycket långt här och kan öppna bra från start så jag tror att Fredrik B Larsson trycker sig till ledningen här och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Eventuellt barfota runt om nu kan vara intressant, 4 Pascha Tilly kommer med fin form och höll mycket bra till andraplatsen bakom vinnande Ice Wine trots att han blev hängandes i tredjespår senast. Han är ingen raket bakom bilen, men kan öppna rätt hyfsat och jag tror att Jari Kinnunen som kör hästen synar dödens efter en bit och kan då vara långt framme även här, vid ytterligare gardering kan 2 Corroded som utvecklades rejält under fjolåret och visade att han duger i V75 vara tänkbar. Han gjorde comeback senast och såg fin ut och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Havbergs Knight
Spets efter 500m: 3 Havbergs Knight
Skrällen: 1 Le Chapeau
Ranking: A 3,4 B 2,1,7,11,8,5 C 6,9,10,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  LA FC - LA Galaxy
Fotboll - MLS - 2 asian hcp +1,5
1.95
19:00  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Under 3,5 mål
1.63
19:00  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.10
19:00  Kwon Soon - Dellien
Tennis - US Open - Kwo -6,5 games
1.60
19:00  Sundsvall - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.65
20:45  Inter - Lecce
Fotboll - Serie A - Inter + håller nollan
2.02

Livestreaming