DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 lördag 27/07

26 Juli 2019 - 16:15

Lördagens V75 tävlingar hämtar vi ifrån Hagmyren och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i V75-2 på nummer 1 Bear Bahareh som har tre lopp i kroppen efter lång frånvaro. Hon avslutade vasst via 10,7 sista 700 meterna från långt ner i kön fram till tredjeplatsen bakom vinnande Ivana Boko senast. Med endast en motståndare på startvolten här så tror jag hon tar hand om ledningen här och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag hon rinner undan i den positionen.

Min andra spik kommer i V75-3 på nummer 2 Global Undecided som galopperade senast men då hade han innerspår och det är inte optimalt för den hästen. Innan det så hade han två raka segrar och här är det ett bättre läge då han sitter i andraspår direkt. Han trivs klart bäst utan någon häst framför sig och från dödens eller om han blir släppt till spets här så tror jag han blir svårslagen.

Den tredje spiken kommer i V75-4 på nummer 8 Lukas Rauen som var gott gåendes senast och trots dubbla galopper under vägen så var han inte långt ifrån segern. Han hade troligen vunnit utan den sista galoppen då men nu vann U.R.Faxe som är favorit på strecken här det loppet. Den gången stod de på lika start men nu har min spik 20 meters försprång på U.R.Faxe och med en bra startrygg i nummer 1 Demex som är kvick ut så tror jag han kommer få en bra start och då är det inte omöjligt att Magnus A Djuse som kör hästen kan komma fram mot spets efter en bit men han är stark och är bra nog att vinna loppet från dödens med om det skulle behövas.

V75-1 1,7,9
V75-2 1 Bear Bahareh
V75-3 2 Global Undecided
V75-4 8 Lukas Rauen
V75-5 Alla
V75-6 3,4,9
V75-7 Alla

1296 rader x 0,50 = 648 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4 Muscle Hustle
DD2: 3,4,6

3 rader x 50 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Silverdivisionen, Försök 5 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Eldorado B. var ute över ett halvvarv längre distans senast och trots att han fick bestämma och dämpa rejält där framme så var han slagen och fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Apapmand. Nu var det längesedan han lyckas var ute i voltstart men jag tror han kan öppna fort och prickar Torbjörn Jansson från springspåret här så tror jag han kör sig till spets omgående och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan han rinna undan över det korta upploppet här, 9 Sign Me Up Too har stått för vassa prestationer både i sulky och under sadel på sistone och återkommer nu efter en liten paus men han brukar gå bra direkt efter uppehåll. Bakspår nu är lite oroande här då upploppet är väldigt kort men om Emilia Leo kan servera hästen en bra löpning så fäller han många hästar till slut. Det blir troligen barfota runt om samt vanlig vagn och ett öppet huvudlag meddelar man från stallet, 1 Doctor Doxey Zenz gjorde ett bra lopp som tvåa bakom Short In Cash över fyra varv senast och måste räknas från det här läget. Han kan öppna hyggligt utan att vara någon blixt men Mathias Andersson som kör hästen gör säkert ett allvarligt försök att hålla upp ledningen här och skulle han lyckas med det så är mycket vunnet men det är långt ifrån säkert fast det kan lösa sig bra med en lucka till slut eller om han skulle hitta ut i andraspår direkt.

Min Vinnare: 7 Eldorado B.
Spets efter 500m: 7 Eldorado B.
Skrällen: 3 Output Pressure
Ranking: A 7 B 9,1,6,3,4,2 C 5,11,8,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Stig H:s lopp - Stolopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 1 Bear Bahareh som har tre lopp i kroppen efter lång frånvaro. Hon avslutade vasst via 10,7 sista 700 meterna från långt ner i kön fram till tredjeplatsen bakom vinnande Ivana Boko senast. Med endast en motståndare på startvolten här så tror jag hon tar hand om ledningen här och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag hon rinner undan i den positionen. Det blir norskt halvstängt huvudlag samt vanlig vagn och barfota fram som senast meddelar Reijo Liljendahl, vid gardering kan 5 Corona Brick som vann i Östersund på ett fint sätt från dödens med Rikard N Skoglund i vagnen senast vara tänkbar. Med en fin resa här så kan hon duga en bit mot det här gänget och om det löser sig och det blir bra tempo på tillställningen så kan hon vara med långt framme men hon får ses främst som ett platsbud, 15 Amalia Cash galopperade bort sig senast men starten innan det så var hon duktig som tvåa bakom Ultimaluna Grif på Solvalla. Med en offensiv Jörgen Westholm i sulkyn här så tror jag hon körs framåt när tempot har bedarrat och då kan hon utmana om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 1 Bear Bahareh
Spets efter 500m: 1 Bear Bahareh
Skrällen: 5 Corona Brick
Ranking: A 1 B 5,15,8,4,12,13,14,9,7,11 C 10,3,2,6
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Stig Engbergs lopp - STL Bronsdivisionen, Försök 6 i Meeting 5 över 2640 meter och jag har spikat nummer 2 Global Undecided som galopperade senast men då hade han innerspår och det är inte optimalt för den hästen. Innan det så hade han två raka segrar och här är det ett bättre läge då han sitter i andraspår direkt. Han trivs klart bäst utan någon häst framför sig och från dödens eller om han blir släppt till spets här så tror jag han blir svårslagen, vid gardering kan 4 Malkin som var mycket bra vid vinsten från spets näst senast vara tänkbar här om Kaj Widell som kör hästen skulle nå ledningen på nytt. Fast det är inte heller otänkbart att han släpper till min spik isåfall och skulle så bli fallet så kan han lifta med till en framskjuten placering där bakom, 1 Actual Star gjorde ett kanonlopp i Boden som tvåa bakom Mellby Club näst senast. Han följde upp loppet i Boden med en tredjeplats bakom Explosive Merlot senast och från ett bra spår här så sitter han bra till på nytt men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Global Undecided
Spets efter 500m: 4 Malkin
Skrällen: 1 Actual Star
Ranking: A 2 B 4,1,5,3,8,11,9,10 C 7,6,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Erik Graléns Minne över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 Lukas Rauen som var gott gåendes senast och trots dubbla galopper under vägen så var han inte långt ifrån segern. Han hade troligen vunnit utan den sista galoppen då men nu vann U.R.Faxe som är favorit på strecken här det loppet. Den gången stod de på lika start men nu har min spik 20 meters försprång på U.R.Faxe och med en bra startrygg i nummer 1 Demex som är kvick ut så tror jag han kommer få en bra start och då är det inte omöjligt att Magnus A Djuse som kör hästen kan komma fram mot spets efter en bit men han är stark och är bra nog att vinna loppet från dödens med om det skulle behövas, vid gardering kan 1 Demex som är snabb den första biten och jag tror han sitter i spets här vara tänkbar om Rikard N Skoglund som kör hästen skulle få bestämma en del i ledningen, 15 Minelli gick väldigt bra senast på V75 med tanke på de dubbla tilläggen och sänkte sitt rekord. Här står hon dessutom 20 meter bättre till mot U.R.Faxe som vann senast och med en bra rygg att gå i under slutrundan här så fäller hon många hästar till slut om hon får spara speeden fram till upploppet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Lukas Rauen
Spets efter 500m: 1 Demex
Skrällen: 15 Minelli
Ranking: A 8 B 1,15,14,11,12,9,2,4 C 10,13,3,5,7,6
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Klass II, Försök 7 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 2 Chocoboy trivdes inte riktigt med båtresa till Visby senast och han hade dessutom ett dåligt spår då så det loppet kan vi glömma. Han gillar bäst att vara med där framme från början och han kan öppna riktigt bra och jag tror att Jarno Koskela kör i spets och skulle han få bestämma i spets så kan han rinna undan över det korta upploppet, 7 Got To Dash kommer med två raka segrar och han kan lägga iväg bra från start och om Ulf Ohlsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden igen. Eventuellt första barfota runt om kan ge en extra växel, 12 Nyhet galopperade bort en framskjuten placering senast men felfri nu och en bra rygg att gå i under slutvarvet och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han få sin revansch här istället, 10 African Coast har visat gott kunnande i sin nya regi för Ulrika Håkansson. Två segrar samt en andraplats på tre starter har det blivit. Nu möter han tuffare motstånd fast med lite klaff här så kan han Susanne H Osterling som kör hästen ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 2 Chocoboy
Spets efter 500m: 2 Chocoboy
Skrällen: 10 African Coast
Ranking: A 2,7 B 12,10,1,3,4,5,8 C 6,11,9
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
E.J.'s Guldsko - STL Gulddivisionen över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Muscle Hustle höll ledningen länge senast men fick se sig besegrad av Shocking Superman då men han borde vunnit för att få godkänt. Här tror jag att Kim Eriksson är offensiv och sänder mot spets i ett tidigt skede och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan det räcka långt här. Troligen norskt huvudlag nu meddelar man från stallet, 9 Policy Of Truth gick en bra avslutning via 08,5 sista 800 meterna fram till andraplatsen bakom vinnande Cyber Lane efter en kort startgalopp senast. Han har inte vunnit på länge men om det blir bra tempo på tillställningen och om Erik Adielsson som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så fäller han många hästar till slut, 3 Antonio Tabac var höstens häst ifjol och han utvecklades rejält men han åkte sedan på en gaffelbandsskada och var borta länge. I comebacken senast höll han bra men var utan chans mot Perfect Spirit och med det loppet i kroppen nu så ska han vara bättre nu och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden.

Min Vinnare: 4 Muscle Hustle
Spets efter 500m: 4 Muscle Hustle
Skrällen: 7 Usain Henna
Ranking: A 4 B 9,3,7,5,1,2,8,6 C 11,12
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Klass I, Försök 7 i Meeting 5 över 1640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 6 Lexington Tooma avgjorde säkert efter en fin resa senast. Gången efter det så var han ute mot tufft motstånd men fullföljde bra via 10,8 sista 800 meterna bakom vinnande Attraversiamo och löser det sig med positionerna här så kan han bli att räkna med här, 3 Global Well Off kan öppna bra och såg formstark ut senast men diskades för trängning i finalen av StoSprintern då. Här tror jag att Rikard N Skoglund som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan hon rinna undan till seger här, 4 Tale Of Jacks höll starkt till andraplatsen bakom vinnande Macelleria senast. Här finns det en klar risk att han får göra en hel del av grovjobbet i dödens men om han istället skulle hitta till spets så kan det räcka långt här, 2 Down And Dirty var klart fin vid segern senast när han tävlade i jänkarvagn för första gången. Han är inte så snabb från start men sitter i andraspår direkt och med en bra löpning i den främre träffen här så kan han vara med i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 6 Lexington Tooma
Spets efter 500m: 3 Global Well Off
Skrällen: 6 Lexington Tooma
Ranking: A 6,3,4 B 2,8,7,9,10 C 5,11,1,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  Norwich - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.37
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.78
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
16:00  Leicester - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - Lei ö 15,5 skott
2.37
17:00  Mikkel Michelsen
Speedway - EM - Vinnare
13.00
17:15  Juventus - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
2.06
17:27  Lopp 8: Ies Juvel
Trav - Halmstad - Plats
2.00
17:30  Brage - Halmstad
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.95
18:30  Wolves - Arsenal
Fotboll - Premier League - Ars ö10,5 frisparkar
1.61
20:00  Leverkusen - Bayern M
Fotboll - Tyska cupen - 2 asian hcp -1,5
1.82
21:00  Chelsea - Watford
Fotboll - Premier League  - 1 och under 3.5
2.15
21:45  Lazio - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.90
22:00  Granada - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
13:00  Burnley - Sheffield U
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.87
14:00  Athletic Bilbao - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp +1,0
1.74
14:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.10
14:30  AIK - Falkenbergs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.95
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
2.00
17:30  Liverpool - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1.5
1.88
20:00  Southampton - Man City
Fotboll - Premier League - Över 3,5 mål
2.50
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 -1.5 mål
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips 4/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4 juli
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 4/7 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 864 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 5/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 5 Juli
Insats: 1152 kr - USandeback

Livestreaming