DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Åby 12/2

10 Februari 2022 - 21:13

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Åby. Noterbart är att på Åbytravet finns det två spår med Open Stretch att tillgå in på upploppet. Missa heller inte våra stekheta travandelar som numera finns hos oss på rekatochklart.se. Formen är på topp med närmare 200.000kr inspelat på de tre senaste veckorna. Du hittar de nedan. 

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS! (Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 10 Ture L.A. i andra avdelningen och 2 Sanibel i den tredje avdelningen.

V75 Tips Åby Lördag 12/2
V75-1 1,6,9,10,12
V75-2 2,3,4,5,9,10
V75-3 10 Ture L.A.
V75-4 2 Sanibel
V75-5 1,3,6,7,9,10,14
V75-6 2,7,15
V75-7 1,7,10,12

2520 rader x 0,50 = 1260 kr

DD Tips Åby Lördag 12/2
DD1: 2,7
DD2: 1,10,12

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
6 Use Face kommer med fyra raka segrar på kontot och har verkligen hittat nya växlar hos Stall Untersteiner. Han har vunnit från ledningen på slutet och idag väntar förmodligen ett annat upplägg. Men samtidigt lär vi få ett offensivt upplägg från start och med tanke på hur hästen sett ut på slutet måste man ses med segerchans även idag.

12 Carna Sensei är ett rejält sto som för två starter sedan var ute i ett tufft lopp och gick då segrande ur striden på ett bra sätt. Senast blev det dock startgalopp men formen ska fortsatt vara god. Visst är utgångsläget tufft och det får inte strula för mycket härifrån men skulle det bli lite tempo på loppet kommer Carna Sensei fälla många tillslut.

Nämner även skrällen 2 Icecream In som inledde lovande som treåring. Han inledde karriären med att segra i två av de tre första starterna. Nu senast gjorde han comeback och debut för David Persson efter ett längre uppehåll och den debuten var mersmakande, det blev en enkel seger från spets. Nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad tills idag. Icecream In kan även öppna från start och är den troliga ledaren från start, oavsett vilken taktik Carl Johan Jepson sen väljer är Icecream In garanterad ett bra lopp och måste räknas till 6%.

Nämner även 10 Super Sarah som verkar trivas på Åby, hon har segrat i båda sina starter på ovalen och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Use Face
Spets efter 500m: 2 Icecream In
Skrällen: 2 Icecream In
Ranking: A 6,12,2 B 10,9,4,7,3,8,1,5,14 C 13,11,15

V75-2 3140m volt
9 Made Of Stars är en kapabel sexåring som trots sin karaktäristiska stil presterar på hög nivå. Han lever på sin styrka och att distansen är ett klart plus idag bekräftas även av statistiken, 5 av 7 segrar är tagna över lång distans. Man var dock inte som bäst i den senaste starten och fick efter det pausas lite för att återhämta sig. Men att Made Of Stars nu återkommer efter lite vila har sällan varit något negativt. Örjan Kihlström upp i vagnen till dagens start är också klart intressant och från fint utgångsläge får han tipset i detta öppna långlopp.

2 Redbull Pellini var nära att besegra Made Of Stars för två starter sedan från ledningen, men fick nöja sig med andraplatsen den gången. Nu jagar man revansch och enligt tränaren Marcus Lindgren är både formen och optimismen kring Redbull Pellini god. Från bricka två med endast tre hästar på start är man den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen är man garanterad ett bra lopp oavsett vilken taktik Per Lennartsson tillslut väljer. Till 9% är man intressant på V75.

10 Beckham gjorde det bra i den senaste starten trots att loppet blev opassande klart för hästen. Beckham är mer stark än snabb och gynnas idag av den längre distansen. Detta är en individ som går hela vägen och dessutom trivs han bra på Åby. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 9 Made Of Stars
Spets efter 500m: 2 Redbull Pellini
Skrällen: 2 Redbull Pellini
Ranking: A 9 B 2,10,4,5,3,11,13,12,6 C 1,8,15,7,14

V75-3 2140m volt
Här kommer jag ta ställning för en häst som är uppskriven i blokker för nästagångare med versaler, 10 Ture L.A. Detta är en individ som besitter bra kunnande och är en häst som står bra inne i klassen. Formen är dessutom bättre än vad resultatraden antyder. För två starter sedan fick man ett tufft lopp i Sylvesterloppet under Nyårsafton. Han fick då lägga en tuff speed mitt i loppet och på en krävande bana satte det sina spår tillslut. I den senaste starten var det V75 från Färjestad och då satt man fast med gott om krafter sparade i mål. Stilen var mersmakande och nu med tanke på intrycket senast kommer jag i ett jämnt spelat lopp ta ställning för Ture L.A. Det är även positiva träningsrapporter på förhand och till 35% är spiken ett faktum i ett annars streckkrävande lopp.

Motbud
2 Lampard är en Love You avkomma som ser pampig ut från sidan. Det är en häst med hög kapacitet och som även ska bli spännande att följa framöver. Utgångsläget idag är passande. Han kan öppna bra och tillsammans med tränaren Björn Goop är man det troliga ledande ekipaget efter en bit. Väl i den positionen ska man sen slås. Givet streck vid gardering.

12 Digital Indy kommer med bra form och gör alltid sitt i loppen. Till låg procent kan detta vara kioskvältaren i loppet.

En annan skräll är 4 Fönix Vang som står billigt inne i klassen sett till hans kapacitet. Detta är en individ som kvalade in till Danska Derbyt under förra året. Till dagens start får han Carl Johan Jepson i vagnen vilket är spännande.

Min Vinnare: 10 Ture L.A.
Spets efter 500m: 2 Lampard
Skrällen: 12 Digital Indy
Ranking: A 10 B 2,12,4,1,11,5,6 C 14,8,7,9,3,7,13,15

V75-4 2140m volt
Kommer även spika i den fjärde avdelningen. 2 Sanibel gjorde senast comeback efter ett längre uppehåll och det var även debut för nye tränare Jimmy Dahlman. Insatsen Sanibel stod för var imponerande, det blev attack med 650m kvar till mål från fjärde utvändigt och trots att hon tvingades ut ytterligare spår bet det riktigt bra tillslut och klockan stannade på 11,3 sista 700m. Det räckte dessutom till seger. Nu med den genomköraren i kroppen bör formkurvan vara framflyttad ytterligare till i dagens start och dessutom har Sanibel fått ett bra utgångsläge. Inte nog med detta så får hon Magnus A Djuse i vagnen för första gången vilket känns spännande. I min bok är segerchansen betydligt högre än de 17% hon är spelad till i nuläget och jag spikar.

Motbud
1 Magical Mile kommer från en tuff insats senast, då blev hon hängandes i tredjespår sista 1300m. Men trots det stretade hon hela vägen in i mål och var inte långt ifrån att få segerdefilera. Hon kommer inte kunna försvara innerspåret idag vilket gör läget chansartat men på Åby är vi alla medvetna om att det kan lösa sig på ett eller annat sätt och då ska Magical Mile inte räknas bort om man garderar.

Nämner även 3 LaFerrari Dimanche som blott gjort fyra starter i livet men har en utvecklingskurva som pekar uppåt. Hon kan öppna bra från start och skulle LaFerrari Dimanche hitta till ledningen är hon hästen att slå för övriga. Hon vann på Åby i den senaste starten och håller bra form för dagen.

Min Vinnare: 2 Sanibel
Spets efter 500m: 3 LaFerrari Dimanche
Skrällen: 1 Magical Mile
Ranking: A 2 B 1,3,4,9,7,5,12 C 6,8,10,11,13,14,15

V75-5 2640m auto
Min idé i loppet är 7 My Story is True. Han gjorde ett bra lopp som tvåa i den senaste starten trots att han fick göra jobbet i tredjespår stora delar av loppet. Utgångsläget idag kunde varit något hack längre ner bakom vingen men formen är på topp, och i ett öppet lopp är jag inne på att My Story is True kommer kunna hitta en vettig position från start trots allt och väl på slutrundan kommer William Ekberg som sitter i vagnen vara offensiv och My Story is True kommer vara rejäl tillslut. Endast 15%.

Favoriten 6 Hankypanky Redbank har trots sina sex år endast startat fem gånger i karriären. Men samtidigt har han gjort det med bravur. Det har blivit fyra segrar och en andraplats hittills. Han kan öppna från start och Magnus A Djuse lär vara offensiv från start. Lyckas man ta sig hela vägen till ledningen är såklart mycket vunnet, men det får inte kosta för mycket då motstånd knappast saknas här. Till 50% kommer jag gardera även om jag är medveten om att han kan rinna undan från spets om Magnus A Djuse får bestämma tempot.

Skrällen är 3 Lino Band som kommer med bra form och skulle kunna få ett perfekt lopp från sitt utgångsläge. Ett rygglopp på innerspår och lucka tillslut, då kommer Lino Band avsluta kvickt. Han har två raka segrar med sig i ryggen vilket borde betyda en höjd tuppkam på hästen också.

10 Letthecowboysride är nybliven fyraåring och har visat upp bra fart för klassen. Han jagar fortsatt första segern och det ska bli spännande att följa honom nu efter några månaders uppehåll och träning i kroppen. Ett uppehåll för unga hästar kan ge både bra effekt på utvecklingskurvan och för kvickheten. Svante Ericsson som tränar skulle heller aldrig sela ut Letthecowboysride här om han inte var redo för en bra prestation direkt. Pass upp.

Min Vinnare: 7 My Story is True
Spets efter 500m: 6 Hankypanky Redbank
Skrällen: 3 Lino Band
Ranking: A 7,6 B 3,10,1,9,14,15,13 C 2,11,12,8,4,5

V75-6 2140m auto
15 hästar bakom bilen och till stora delar ett väldigt jämnt fält. För den med stor plånbok plockar man med ett gäng hästar. Men samtidigt finns det också ett värde i att som jag försöka gå kort och lösa loppet på endast tre streck.

7 Behind Bars är den i loppet som sticker ut mest. Johan Untersteiners segervana sexåring som segrat i nio av sina 17 starter i livet. Han trivs som bäst i ledningen och trots bricka sju bakom bilen idag räknar jag med ett offensivt upplägg från start. Lyckas man ta sig till spets utan att det kostar för mycket ser det bäddat ut för ytterligare en seger till samlingen för Behind Bars. Samtliga segrar är tagna med skor och i den senaste starten var det comeback som han genomförde på bästa sätt. Nu är det visserligen tuffare emot men med en framflyttad formkurva är man den givna förstahästen i loppet.

Men 2 Gloster Gladiator till 8% har jag svårt att släppa. Detta är en femåring som har tänt till ordentligt i regi David Persson. Han trivs på Åby och har idag fått ett spännande utgångsläge. Det är även spännande med Ulf Ohlsson i vagnen till låg procent plockas han med på mitt system.

Skulle det sen bli tempo på loppet måste jag framhålla 15 B.G.Pastor Jonte som kommer från två raka segrar över 1600m. Men detta är en individ som inte har problem med distansen och skulle det gå aningen för fort i loppet ikväll och B.G.Pastor Jonte kommer igenom på ett bra sätt fäller han många tillsut.

Min Vinnare: 7 Behind Bars
Spets efter 500m: 7 Behind Bars
Skrällen: 2 Gloster Gladiator
Ranking: A 7 B 2,15,4,9,1,13,10,8,11,5 C 3,12,4,6

V75-7 2140m volt
1 Strong Heartbeat inledde tävlings karriären lovande och det börjades snacka om att detta var en häst som tillhörde kulltoppen men sen började galopperna avlösa varandra och man har nu fått börja om lite med hästen och det råder inget tvivel om att Strong Heartbeat är en högkapabel valack. I den senaste starten var det comeback efter 15 månaders tävlingsfrånvaro och Strong Heartbeat fick precis den starten som kretsen kring hästen ville. Han såg fin ut och skötte sig exemplariskt. Nu med det loppet i kroppen och från ett perfekt utgångsläge med skickliga Örjan Kihlström i vagnen känns förutsättningarna optimala på förhand. Men med tanke på hans historik vågar jag inte helt lita på honom ännu och därför kommer jag gardera.

12 Staro Leonardo är bättre än någonsin för dagen och kommer från Joakim Lövgren som hyllade sin åttaåring efter den senaste starten. Staro Leonardo tål att göra en hel del jobb på egen hand och trots att det är tufft motstånd idag måste han räknas in tidigt i segerstriden bakom Strong Heartbeat. Staro Leonardo har segrat i fem av de sju senaste starterna och idag får Magnus A Djuse chansen i vagnen.

10 Emilion är en snackhäst från tyskland där vi i den senaste starten fick se skymtar av hans höga kunnande. I den senaste starten vann man från dödens på ett bra sätt och visade då att styrka och inställning inte är något man behöver tvivla på. Det fanns mycket kvar i hästen och dessutom användes aldrig extra växeln med det norska huvudlaget. Nu är motståndet annat och utgångsläget är inte det bästa. Men med tanke på det sparkapital Emilion visade upp senast kan han inte nonchaleras här.

Min Vinnare: 1 Strong Heartbeat
Spets efter 500m: 1 Strong Heartbeat
Skrällen:
Ranking: A 1,12,10 B 7,3,14,8,15,4,5 C 6,2,13,9,11

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Livestreaming