DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Åby 9/10

7 Oktober 2021 - 22:26

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Åby. Idag kommer vi bjudas på underhållning på hög nivå. SM-tecken ska delas ut och inte nog med det går UET Grand Prix av stapeln, med 2.000.000kr i förstapris.
Noterbart är att på Åbytravet finns det två spår med Open Stretch att tillgå in på upploppet. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 3 Mindyourvalue W.F. i den tredje avdelningen och 6 Aetos Kronos i den femte avdelningen.

V75 Tips Åby Lördag 9/10
V75-1 6,12
V75-2 2,3,4,5,6,8,9
V75-3 3 Mindyourvalue W.F.
V75-4 1,3,5,6,7,9
V75-5 6 Aetos Kronos
V75-6 2,4
V75-7 AllA

2016 rader x 0,50 = 1008 kr

DD Tips Åby Lördag 9/10
DD1: 2,4
DD2: 2 Brother Bill

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto
6 Honey Mearas är ett spännande sto som har framtiden för sig. Redan nu som fyraåring gör hon debut i stoeliten. Hon hade uppvisning i Derbytstoet senast och var inte tom i mål den gången. Klockan stannade på 11,5 i 2140m och hon vann åkandes från utvändigt om ledaren. Det är visserligen tufft att möta äldre hästar men när de allra värsta konkurrenterna dragit svåra utgångslägen kan de få tufft att hinna ikapp Honey Mearas tillsut här. Jag är inne på att man kör offensivt från start och med tanke på Open-Stretch ser jag ingen som kommer vilja bråka med henne när hon kommer fram. Ska ha bra segerchans här.

Dubblar systemet med 12 Hevin Boko. Hon är regerande mästare och kommer med absolut toppform till dagens start. Visst utgångsläget är sämsta möjliga men med lite fart på loppet kan konkurrenterna bjuda in henne tillslut. För två starter sedan vann hon via 1.09 sista 1000m med norsken sparad och senast fick Hevin Boko boko ett snällt lopp. Hon tål att göra en del jobb själv och man meddelar från Timo Nurmos att det kommer bli ett mer offensivt upplägg denna gången. Till 8% är hon intressant.

Nämner även 1 Dixie Brick som är kvick iväg från start och skulle kunna hålla upp innerspåret initialt om man vill. Hon var senast tvåa bakom Kali Smart och slog då flera av dagens konkurrenter. Sitter man i rygg på ledaren efter en bit vet vi alla vad som väntar på Åbys upplopp och därför ska hon inte nonchaleras vid gardering.

11 Mellby Free besitter en vass avslutning och skulle hon få smyga med och spara speeden är det tufft att stå emot henne den sista biten.

Min Vinnare: 6 Honey Mearas
Spets efter 500m: 6 Honey Mearas
Skrällen: 12 Hevin Boko
Ranking: A 6 B 12,1,11,9,2,3,8,7 C 4,5,10

V75-2 2140m auto
European Championship 3-years old med 500.000kr i förstapris.
2 Cobra Killer Gar är en segervan italienare som tränas av Alessandro Gocciadoro. I uttagningsloppet till italienska Derbyt senast fick han vandra utvändigt om Colibri Jet, som vann en Breeders Course-final på imponerande sätt under sommaren. Att Cobra Killer Gar stumnade något till slut den gången är inget att säga om. Nu är han anmäld barfota runt om, vilket känns spännande då det varit skor bak på slutet. Från ett bra utgångsläge kommer man få ett bra lopp oavsett och i min bok ska detta vara en bra segerchans i ett öppet lopp.

4 Ivensong är intressant idag. Han kommer från Frankrike och vann senast på 1.12,0 över 2175m. Då fick man ett fint lopp och kunde avgöra på ett bra sätt tillsut. Noterbart är att i Frankrike får inte treåringarna tävla barfota, vilket gör det än mer spännande att nu se Ivensong barfota runt om idag.

3 Ciak Bi låg på lite för mycket senast och det är väl lite typiskt för Varenne-avkommorna. Han är under fin utveckling och är till dagens start anmäld barfota runt om och amerikansk vagn vilket känns spännande. Speciellt när tränaren Timo Nurmos hästar brukade få en bra effekt av den förändringen. Även om man möter bra motstånd här ska man inte nonchaleras.

5 Aquarius Face gjorde ett heroiskt lopp i Kriteriekvalet senast och att missa finalen efter en sån prestation känns ledsamt för kretsen kring hästen. Men vi kan alla räkna med att Kolgjini som tävlingsmänniska är ute efter revansch nu. Formen är på topp och räknas tidigt.

6 Red Lady Express är favorit i nuläget. Detta är en segervan individ som visserligen galopperade i Oaks senast, efter en kvick öppning. Det var debut med amerikansk vagn den gången och idag blir det ett nytt försök, men man justerar dock sulkyn med en sidostång för att kunna stötta hästen bättre. Kan mycket väl vinna loppet här men är ingen jag vill gå på rakt ut som favorit.

Min Vinnare: 2 Cobra Killer Gar
Spets efter 500m: 3 Ciak Bi / 5 Aquarius Face / 6 Red Lady Express
Skrällen: 3 Ciak Bi
Ranking: A 2,4,3 B 5,6,8,10,11 C 9,12,1,7

V75-3 2140m auto Monté
Monté-SM 2021 med 250.000kr i förstapris.

Här hittar vi omgångens första spik, 3 Mindyourvalue W.F. Detta är en rutinerad montéhäst som firat många triumfer i Frankrike. Han har visserligen bara gjort en start i monté i Sverige tidigare men då vann man Åby Monté Trophy via 11,8. Från stallet säger man att siktet varit inställt på dagens lopp och att formen ska vara på topp nu med tanke på genomköraren i kroppen senast. I min bok är detta en häst som vid en normal prestation har huvudet högre än konkurrenterna och när man dessutom låter väldigt confident från tränarens håll så tvekar jag inte. Spik.

Motbud
5 Polycrates Face är en gedigen montéhäst som radat upp segrarna i disciplinen. Fem raka seger på kontot säger en del. Hästen kanske inte håller lika hög högstanivå som min spik, men Mindyourvalue W.F. får inte bjuda på mycket här för att inte bjuda in Polycrates Face i segerstriden.

Nämner även 2 Rajesh Face som är en högkapabel häst som också har lätt för att strula till det för sig. Formen är ett frågetecken men jag är samtidigt inte orolig för att stall Kolgjini vet hur man ställer i ordning inför en viktig start. Skulle Rajesh Face blixtra till och prestera på topp idag finns kunnande för att blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 3 Mindyourvalue W.F.
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Rajesh Face
Ranking: A 3 B 5,2,4,7 C 1,8,5,9,10,6

V75-4 2140m auto
3 Power Lane har alltid varit lovande och nu verkar dessutom fyraåringen på gång ordentligt efter sin halsoperation. Två enkla segrar blev det innan man senast gjorde det bra som tvåa. Power Lane kan öppna bra och är den troliga ledaren av loppet väl i den positionen kommer man sen vara svårslagen. Simon Helm har kört hästen två gånger och vid båda starterna har det slutat med seger. Givet segerbud på nytt.

Skrällen är 6 The Engine. Detta är en fyraåring som är jämn och säker i sina prestationer. I den senaste starten mötte man tufft motstånd men gjorde det ändå bra som fyra. Kan man komma iväg okej och hitta ett vettigt utgångsläge skulle jag inte bli förvånad om denna skrällen blandar sig i segerstriden här i ungdoms SM.

9 Gerben har verkligen imponerat sedan han kom till Hans Crebas. Han har på sina åtta starter aldrig varit sämre än trea. Senast var man ute på V75 och stod kanske för sin bästa prestation för tränaren, Gerben fick göra jobbet i tredjespår med 750m kvar till mål och hamnade tillslut i en dålig rygg och kastades då ut ytterligare ett spår i banan och trots fjärdespår i sista sväng så höll Gerben storstilat hela vägen in i mål. Han visade verkligen att formen är på topp och idag är motståndet något enklare på pappret. Dessutom får man Magnus A Djuse i vagnen för första gången vilket känns intressant.

Nämner även 1 Lucifer Sam som kommer med formen på topp. Han kan inte utnyttja sitt innerspår men gynnas om det skulle bli tempo på loppet här. Kommer kunna avsluta snabbt den sista biten.

Min Vinnare: 3 Power Lane
Spets efter 500m: 3 Power Lane
Skrällen: 6 The Engine
Ranking: A 3,6,9 B 1,7,5,4,2 C 12,8,10,11

V75-5 2140m auto
6 Aetos Kronos imponerade stort när han vann Jubileumspokalen från ledningen på 1.09,9. Då öppnade man väldigt snabbt från start och visade att man hanterade uppgiften på bästa sätt. Tidigare i karriären har Aetos Kronos visat tendens till att bli för het om man laddar för mycket med honom men det var de inget man såg någon tendens till senast. När man dessutom från värsta motbudet Don Fanucci Zets håll ligger lågt på förhand ligger troligen vägen öppen för ledningen på nytt idag. Kusken Magnus A Djuse lär ladda framåt direkt och väl i den positionen kommer man bli mycket svårslagen. Från tränarhåll är Jerry Riordan optimistisk och jag väljer att spika med tanke på tongångarna kring Don Fanucci Zet.

7 Don Fanucci Zet är en topphäst som vann Elitloppet tidigare tidigare i år via en mäktig avslutning. Nu står han dock en bit ut bakom startbilsvingen och frågan är hur offensiv Örjan Kihlström är ifrån det här utgångsläget? Daniel Reden menar på att det inte är någon formtopp på Don Fanucci Zet och att man inte ens hade tänkt starta med hästen nu. Utan man upptäckte loppet av en slump och att man ser det som ett led i matchningen för att förhoppningsvis kunna åka över till Frankrike över vintern. Hade det varit mer påställt på förhand hade jag kanske vänt och spikat Don Fanucci Zet eller i alla fall dubblat systemet men med tanke på hur passiv Daniel Redén lät när han fick frågan i Onsdags under V86 tävlingarna så väljer jag att gå emot här.

Nämner även 2 Extreme som är en dansk topphäst som har imponerat stort på slutet. Han vann på ett nytt banrekord för två starter sedan. Extreme är kvick iväg från start och med formen på topp kan man bli en obehaglig överraskning via Open Stretch här.

9 Rackham är en fin sort som bara blir bättre och bättre. Senast höll han bra som tvåa. Dessförinnan har Rackham två raka segrar. Med tempo på loppet ikväll kommer hans avslutning bita bra. För den som garderar loppet kan detta vara skrällen i loppet.

Min Vinnare: 6 Aetos Kronos
Spets efter 500m: 6 Aetos Kronos
Skrällen: 9 Rackham
Ranking: A 6 AB 7 B 2,9,3,1,10 C 4,5,8,11

V75-6 2140m auto
UET Grand Prix med 2.000.000kr i förstapris.

Här ska vi få se 4 Calgary Games igen. Detta är en näst intill utomjordisk fyraåring som varit helt omöjlig att stoppa hittills. Åtta raka segrar på kontot hittills och för två starter sedan när han vann Svenskt Travderby så blev man smått kär i både prestationen och hästen. Nu är han storfavorit till segern i Europaderbyt också och det med rätta. Om man väljer att ladda från start återstår att se? Men skulle man bli släppt till tidig ledningen så är såklart segerchansen mycket hög på förhand. Står att det är anmält barfota runt om igen vilket ska ses som ett plus, men håll koll på den informationen närmare spelstopp då det händer att Timo Nurmos ändrar utrustningen på sina hästar närmare spelstopp. Men Calgary Games är favorit här med all rätt oavsett utrustning, men frågan är hur många procent man kan tolerera.

Jag dubblar mitt system med 2 San Moteur. Björn Goops häst är klar spetsfavorit initialt men frågan är vad man väljer att göra i ett andraskede? Nu när man tävlar på Åby. San Moteur har en kapacitet som är mycket hög och är obesegrad från ledningen på fyra försök. Men med tanke på att Open Stretch finns tillgängligt kanske man istället väljer positionen i rygg på ledaren och sen försöker slå av Calgary Games på speed den sista biten. Men jag hoppas man väljer att köra i ledningen. Men oavsett så platsar San Moteur på min kupong då det finns andra spikar att luta sig emot denna lördagen.

Nämner även 3 Hirondelle Sibey som är den hetaste kandidaten av de franska korten i detta loppet. Jean Michel Baudouins fyraåriga sto övertygade när hon vann uttagningen trots en resa utvändigt om ledaren. För den som garderar bredare här är detta ett givet streck att plocka med på kupongen till endast 6%.

Min Vinnare: 4 Calgary Games
Spets efter 500m: 2 San Moteur
Skrällen: 3 Hirondelle Sibey
Ranking: A 4 AB 2 B 3,5,1,7,6 C 8,11,10,8,12

V75-7 2640m auto
Svenskt Mästerskap 2021 med 500.000kr i förstapris.

För att skapa lite potential i detta V75 system i en något mer favoritbetonad omgång bestämde jag mig för att strecka alla hästar i en avdelning. Jag landade då på den avslutande avdelningen och därför är samtliga tolv hästar med på mitt V75 system här.

Men förstahästen i loppet är 2 Brother Bill som kommer från en bra insats senast. Då slutade man tvåa bakom 8 Milliondollarrhyme. Detta är en individ som gillar årstiden och är kvick iväg från start. Han är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen kommer man sen leda loppet länge. Med flera av de värsta motbuden från sämre utgångslägen så är detta mitt första val i loppet.

10 Very Kronos fick en tuff resa senast och får klart godkänt även om man inte vann loppet. Han trivs över lång distans och ni som följer tipsen vet att detta är en häst jag håller varmt om hjärtat. Trots sitt utgångsläge här är jag inne på att han kommer bli tuff att stå emot den sista biten. Very Kronos vann just det här loppet i fjol på fina 1.11,6 och ska ses med segerchans på nytt.

Nämner även 3 Handsome Brad som satt fast med krafter sparade senast. Krafter som kan komma väl till användning idag istället. Från ett bra utgångsläge kommer Handsome Brad kunna få ett bra lopp.

12 Born Unicorn har inte mött så här tufft motstånd förut men samtidigt är detta en häst med högt kunnande. Han har vunnit sina lopp på övertygande sätt och även om utgångsläget såklart inte är det bästa så kan detta vara en skräll som kan slå till om det blir tempo på loppet.

Min Vinnare: 2 Brother Bill
Spets efter 500m: 2 Brother Bill
Skrällen: 12 Born Unicorn
Ranking: A 2,10 B 3,12,8,6,11,7,4,1,5,9

Lycka till
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming