V75 Tips Axevalla 24/7

Publicerad på 24 Jul 2022 - 00:20

DrTrav

DrTrav

24 Jul 2022 - 00:20

Det är dags för årets upplaga av Stochampionatet under Söndagen vilket också innebär en extra V75-omgång som har potential för att kunna ge riktigt bra betalt för dom som prickar in alla rätt. Jag spelar med två spikar i omgången, 2 Bitcoind’ Arc i V75-1 samt 2 Destino D.J i V75-5.

Nedan följer min lösning på omgången.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

V75 Axevalla 24/7
V75-1 2 Bitcoind’ Arc
V75-2 2.3.9.10.13.14.15
V75-3 1.4.5.6.8.9.10
V75-4 3.6.9
V75-5 2 Destino D.J
V75-6 2.6.14
V75-7 3.4.5.6.7.9

2646 rader x 0,50kr = 1323 kr

Dagens Dubbel Axevalla 24/7
DD-1 6 Global Confession
DD-2 4.5.6.7

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m Auto
Jag river av plåstret direkt och inleder omgången med en spik på 2 Bitcoind’ Arc. Visst, det var kanske inte sådär “nurmos-påställt” som det kan vara när han gjorde comeback efter en längre frånvaro senast men han gick med skor och tävlar allt som oftast barfota. Nu rycker man skorna till den här starten och har fått ett perfekt utgångsläge bakom bilen och jag tror att Jorma Kontio håller ut 3 Calamari från start och sitter i ledningen omgående.
Med genomköraren senast i kroppen borde formen dessutom ha flyttats framåt väsentligt och jag tror på en klart förbättrad prestation nu. Jag tycker att han bör vara favorit i loppet och det är han inte i skrivande stund och då tycker jag det är en bra spik att försöka koppla grepp om omgången med.

Motbud
3 Calamari har varit otroligt bra på slutet och kommer med tre raka segrar i raden och har vunnit fem av sju lopp under året. Han har visat prov på en härlig inställning och vunnit på rejäla sätt men samtidigt har han fått snabba pengar på sig och det är tufft emot den här gången. Ulf Ohlsson lär prova framåt direkt från start och skulle han öppna fortare än Bitcoind’ Arc och nå ledningen är det förstås en god chans att vinna loppet men risken är överhängande att han får trava utvändigt om min spik och det är sannerligen ingen lätt uppgift.

Jag lyfter även fram 10 Capital Gain C.C som ett drag för de som vill ha med någon drag utanför boxen. Det var ett väldigt pampigt intryck när han vann från dödens senast i ett lopp över kort distans och med startsnabba hästar att ta rygg på i starten , kan han få en bra position direkt.

Min Vinnare: 2 Bitcoind’ Arc
Spets efter 500m: 2 Bitcoind’ Arc
Skrällen: 10 Capital Gain C.C
Rankingen A:2 B:3.10.5.1.9.4 C:11.6.12.8.7

V75-2 2140m Volt
3 Midyat Zaz har passande förutsättningar och förstärks dessutom av Björn Goop till den här starten. Han borde kunna avancera fram till ledningen tidigt och därifrån är det hästen att slå för övriga men han är trots allt orutinerad med bara fyra starter innanför västen och jag tycker att han får bära ett väl stort favoritskap.
Han galopperade dessutom lite omotiverat när han ledde överlägset näst senast och det är ytterligare en faktor att ta in.

9 Robthebank har tagit rejäla kliv till det här året och har gjort bra lopp varje gång. Han har haft lite problem med voltstart tidigare och det var ett tag sen han startade med den metoden och det är ett litet osäkerhetsmoment men samtidigt har han mognat som häst och känslan är att han kommer hantera det bättre nu. Man tävlade med barfotabalans senast och återgår till att tävla med skor nu men det ser jag inte som något större minus och han har gjort sina bästa lopp med skor.

10 Denarius är mer eller mindre ospelad i skrivande stund (2%) och det tycker jag är lite märkligt. Han var förvisso lite sämre senast under sprintermästaren men det hade inte varit optimal uppladdning inför det loppet och Per Nordström tror han kommer vara rejält förbättrad nu. Han har mött tuffare hästar än så här och jag tycker inte han ska rädas någon i det här fältet.

14 Run N´Cola har bra form för dagen och satt fast med krafter över mål senast. Magnus A Djuse får chansen igen och han vann med hästen starten dessförinnan.

15 J.S Peaky Blinders behöver tempo på loppet för att komma in i matchen men har har sin bästa bit till slut och med rätt resa kommer han avsluta fort över upploppet.

13 Glourious Rain tror jag inte heller man ska nonchalera när han gör debut i Flemming Jensens regi och när Flemming tar ut honom på V75 direkt lär han vara i ordning.

2 Innersniffen får sista platsen på kupongen. Han imponerade stort i lite enklare gäng i vintras och är en väldigt talangfull häst. Nu gör han debut för Jörgen Westholm som dessutom väljer att lätta honom i balansen.

Min Vinnare: 3 Midyat Zaz
Spets efter 500m: 3 Midyat Zaz
Skrällen: 10 Denarius
Rankingen A:3.9.10 B:14.15.13.2 C:11.8.7.12.4.6.5.1

V75-3 2140m Auto
1 Honey Mearas är klar favorit i skrivande stund men för min del känns det som en favorit i stor fara. Daniel Redén är tydlig med att det inte är någon toppform för dagen och det är dessutom flera startsnabba ekipage utvändigt och risken är överhängande att hon blir över från start. Hon ska såklart räknas på sin kapacitet och att vinnaren av bland annat Derbystoet är loppetsnbästa häst är jag tämligen övertygad om men den här gången känns det som ett ypperligt läge att försöka fälla henne.

10 Fifty Cent Piece är numera i Daniel Wäjerstens regi och det här är en väldigt kapabel häst som tjänade tre miljoner under fjolåret. Det låter som att hon är redo för en riktigt bra prestation nu med ett par lopp i kroppen och med minsta klaff från ett svårt utgångsläge är hon med där framme.

6 Racing Brodda gör comeback efter ett par månaders frånvaro och formen är svårbedömd men hon har tjänat mest pengar i fältet och kommer hon väl förberedd får hon ses som en tidig utmanare med tanke på att det är lite frågetecken för favoriten.

Jag tror inte att hon kan ta en längd på 4 Global Brilliance från start men med tanke på att Global Brillance inte haft någon riktig form under året så är det ingen omöjlighet att Rikard N Skoglund kan ta får överta ledningen.

9 Devs Daffodil tycker jag är spännande. Hon har sett väldigt fin ut i de senaste starterna och det är ingen omöjlighet att det blir ett högt tempo med tanke på att såväl 3,4,6,7,8 kan öppna fort från start och om hon får gå med i ryggar så har hon en sylvass speed till slut.

5 Digital Class har avslutat loppen fort två gånger om på slutet och var fyra i tuff konkurrens näst senast och följde upp det med en seger i Kalmar starten därefter. Hon kan inte vara med i någon körning från start men med minsta tempo på loppet tar hon de flesta över upploppet.

4 Global Brilliance kan mycket mer än vad hon har visat under året. Björn Goop sitter upp den här gången och skulle det lossna för henne kan hon mycket väl vinna ett sådant här lopp från ledningen.

Att 8 Chablis Ribb ska vinna från det här utgångsläget är förstås inget jag räknar med men Magnus A Djuse fick otroligt bra snurr på henne senast och hon var väldigt fin när hon vann på 1.12.4 över medeldistans.

Min Vinnare: 10 Fifty Cent Peace
Spets efter 500m: 4 Global Brilliance / 6 Racing Brodda
Skrällen: 9 Devs Daffodil
Rankingen A:10.6.1.9 B:5.4.8 C:7.11.2.3

V75-4 2140m Auto
6 Indira Split satt för långt bak i kön senast för att kunna göra sig gällande men hon gick 08.7/700m och gick minst sagt en rejäl slutrunda. Nu sitter Magnus A Djuse upp för första gången, vilket alltid är spännande och hon kan öppna riktigt fort från start. Jag håller henne som spetsfavorit i loppet och från den positionen tror jag hon blir svårslagen.

3 Black Magic Eyes gjorde ett kanonlopp i sitt försök till Stochampionatet och var inte långt ifrån att kvala in till finalen på Great Skills bekostnad. Hon är snabb från start och utmanar min tipsetta om ledningen och även om hon inte når dit kommer hon att få en resa i den främre träffen.

9 Roubine galopperade med tusen meter till mål senast och även om man inte alltid ska stirra sig blind på hur bra hästar går efter en galopp så kan jag inte blunda för hennes avslutning på loppet efter att hon ställde sig.

Jag försöker stänga loppet på tre ekipage i ett öppet lopp där jag tror att spelarna kommer plocka fram den breda penseln.

Min Vinnare: 6 Indira Split
Spets efter 500m: 6 Indira Split / 3 Black Magic Eyes
Skrällen: 9 Roubine
Rankingen A: 6.3.9 B:11.7.12.8.2 C:4.10.1.5

V75-5 2140m Auto
2 Destino D.J är spelad till 58% i skrivande stund och det tycker jag kanske är lite väl högt för en häst med så pass lite rutin. Samtidigt tycker jag att han startar med högst segerchans i omgången och med många svårlösta lopp väljer jag att blunda för den något höga spelprocenten och spikar Timo Nurmos treåring. Jag ser inte att någon tar en längd på honom från start och från ledningen bör det vara mycket goda möjligheter till tredje raka segern.

Motbud
10 Deeply Express är obesegrad efter tre starter och ska utrustas med en bike för första gången, vilket skulle kunna ge ytterligare effekt. Nu har han fått ett bakspår och han ställs dessutom inför sitt tuffaste motstånd hittills och då måste det såklart klaffa lite under vägen för att han ska komma in i matchen.

3 Staro Mack Crowe har även han varit mycket bra med två raka segrar och kommer säkerligen vara med där framme till slut men jag har svårt att se honom vinna utvändigt om favoriten och jag ser inte att någon annan är beredd att sätta upp tempot utvändigt om Destino D.J.

Min Vinnare: 2 Destino D.J
Spets efter 500m: Destino D.J
Skrällen:
Rankingen A:2 B:10.3.1.5.6.12.7.11 C:8.9.4

V75-6 2140m Volt
På pappret är det här kanske omgångens mest öppna lopp på förhand och spelarna kommer förmodligen sprida strecken rejält. Jag försöker låsa loppet på tre hästar men här skulle det kunna hända lite vad som helst.

6 Global Confession får tipset. Magnus A Djuse borde ha bra förutsättningar att nå ledningen från det här utgångsläget och då är också mycket vunnet. Senast kunde hon enkelt koppla greppet utvändigt om Onion San Tooma, vilket tyder på att formen är där, även om hon fick se sig slagen av en smygkörd häst till slut.

2 Passion Tile hade inte haft optimal uppladdning inför comebacken senast men imponerade och tog sin fjärde raka segrar. Hon är kanske något svår att sätta in i loppet och det är tuffare konkurrens på svenska V75 men hon lär knappast vara sämre nu med ett lopp i kroppen.

14 Gitte Silvåkra passar alldeles utmärkt på Axevallas långa upplopp eftersom hon brukar kunna ha riktigt snabba avslutningar på loppen. Insatsen senast vittnade om att formen är på topp när hon spurtade in som tvåa bakom Zanella och var inte långt ifrån att hinna dit med till synes krafter kvar över mål.

Min Vinnare: 6 Global Confession
Spets efter 500m: 6 Global Confession
Skrällen:
Rankingen A:6.2.14 B:3.12.9.5.10.15.7.13 C:4.11.1.8

V75-7 2640m Auto
Vi har kommit fram till den sportsliga höjdpunkten när årets upplaga av Stochampionat går av stapeln och det känns på förhand som att det var längesen vi hade en sån öppen upplaga.

4 Deborah S.H är den som har imponerat allra mest på mig under året och hon får således också tipset. Det är en oerhört rejäl häst som tål olika upplägg och hon är inte beroende av något specifikt lopp för att göra sig gällande.

6 Great Skills hade marginalerna på sin sida i försöket och kunde med knapp marginal ta sig till final efter ett tufft lopp. Det här en fantastiskt fin travare som visade hur snabbt hon kan flytta på sig i avslutningen näst senast och jag håller henne som den främsta utmanaren till Deborah S.H

5 Glamorous Rain gick i mål med gott om krafter kvar i försöket och till skillnad från Deborah S.H finns det ytterligare växlar att dra och nu blir det barfota runt om samt bike. Om Örjan kan få lite extra fart på henne från start så är ledningen ingen utopi och då blir hon mycket svårslagen.

7 Lara Boko är spelad till blott 5 % i skrivande stund och det säger en del om hur bra kvalitet loppet håller. Hon föll som storfavorit senast och imponerade inte men jag tror ingen har glömt hennes insats i Oaks under fjolåret när hon fullkomligt krossade sina konkurrenter från dödens. Mycket vatten har runnit under broarna sen dess men värt att notera är att Lara Boko var spelad till dryga 6 gånger pengarna den gången och Deborah S.H som är favorit nu var spelad till hela 90 gånger pengarna.

3 A Perfect Face håller jag trots allt som loppets troliga ledare och även här växlar man upp och nu blir det barfota runt om för första gången. Adrian Kolgjini lär ha taktiken klar för sig och kommer göra att allvarligt försök att leda från start till mål.

9 Imhatra Am får sista markeringen på kupongen. Jag har alltid haft ett gott öga till den här hästen och det känns som hon kan få ett passande smyglopp härifrån.

Min Vinnare: 4 Deborah S.H
Spets efter 500m: 3 A Perfect Face / 5 Glamourous Rain
Skrällen: 7 Lara Boko
Rankningen A:4.6 B:5.7.3.9.11.1.2 C:8.10.12

Lycka till 
DrTrav 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto