DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bergsåker Lördag 29/8

26 Augusti 2020 - 20:47

På lördag är det V75-tävlingar på Bergsåker. SM för Kallblod ska avgöras och huvudnumret är Sundsvall Open Trot. Omgången kryddas av en DubbelJackpot på 67 miljoner kronor. 

Jag spelar med en spik. 5 Jackpot Tooma i den femte avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla V75-lopp. KLICKA HÄR


V75 Tips Bergsåker Lördag 29/8
Avd 1: 1,3,4
Avd 2: 2,4,6,11
Avd 3: 2,6,9
Avd 4: 2,9 
Avd 5: 5 Jackpot Tooma
Avd 6: 2,4,7,10
Avd 7: 1,3,5,7,8,10

1728 rader x 0,50 = 864 kr

DD Tips Bergsåker Lördag 29/8
DD-1: 2,4,7,10
DD-2: 7 Moni Viking

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS BERGSÅKER LÖRDAG 29 AUGUSTI

V75-1
Vi inleder V75 med STL Silverdivisionen, Försök 4 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Coogan hade tre raka galoppmisslyckanden i raden inför den senaste starten i Bollnäs. Han överraskade då med att visa fin startsnabbhet och hålla upp ledningen från innerspåret. Han vann sedan mycket lätt och norsken behövde heller inte dras och det var en del sparat i mål. Det bör bara vara positivt med ett lopp i kroppen och lite tätare starter. I ett felfritt lopp nu så tror jag han är med och utmanar om segern igen. Han fungerade fint på sin nya balans med päronskor fram och barfota bak. Inga ändringar den här gången.

1 Raja Ribb var ute i ett försök i Silverdivisionen på Bollnäs för tre starter sedan. Han galopperade då i början av loppet men han ställde sig sedan och i vida spår så spurtade han bäst av alla och var först i mål. Han galopperade dubbelt näst senast så han är inte att lita på. På Gävle senast så hade han på nytt en markförlust men han avslutade positivt efter den och kom in som tvåa bakom Prince Yoda. Han öppnar bättre utifrån så innerspåret är inte helt optimalt fast innerspåret på Bergsåker är ju bäst i landet. Han har galopperat mycket fast det har mest haft med voltstarterna att göra. Det har ofta blivit omstart och då vill han lite för mycket i den giltiga starten. Med autostart nu så borde det kunna bli felfri avgång och med rätt resa så kan han blanda sig i segerstriden igen.

3 Ribaude var duktig när han spurtade in till seger i finalen av Bronsdivisionen på Bergsåker i slutet av juni. Näst senast så tog han en kortare galopp strax efter start och tappade mycket position. Han gjorde sedan en stark upphämtning och kom in som fyra i ett lopp som Azimut vann från ledningen. Senast i ett försök i Silverdivisionen på Romme över kort distans så hade han bakspår. Han hamnade då en bit bak men han avslutade ändå klart godkänt fast det gick inte att ta så mycket och Urban Kronos som satt i ledningen höll undan till seger och han fick nöja sig med tredjeplatsen. I karriärens 43:e start nu så får Jorma Kontio chansen för första gången och det är mycket intressant. Trevligt läge här och han kan kliva iväg bra från start så får han en fin löpning i den främre träffen så kan han bli att räkna med på nytt.

Min Vinnare: 4 Coogan
Spets efter 500m: 3 Ribaude
Skrällen: 8 Heading Reference
Ranking: A 4,1,3 B 5,8,7 C 2,6,10,9
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-2
STL Klass II, Försök 5 i Meeting 6 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Junior Band har gjort fyra starter i Robert Berghs regi. Efter ett galoppmisslyckande i debuten så tog han två segrar innan det blev en andraplats senast. Han var innan han kom till sin nuvarande tränare segerlös efter 22 starter. Senast så kördes han offensivt och landade i dödens på den ledande Moogie efter ett varv. Han knäckte ledaren men från vinnarhålet så hittade Inge B.Svärlig loss och då fick han nöja sig med andrapriset. Blir inte fjärdespåret i volten ett problem här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

2 Borups Tornado har har gjort det bra i Jasmine Isings regi. I debuten som var första starten sedan februari ifjol så gick han undan till en överlägsen seger. Gången efter det över tre varv på Hagmyren så var Mats Tooma som vann från ledningen för tuff men han gjorde det bra som tvåa. För tre starter sedan så tog han över ledningen med dryga varvet till mål och sedan så höll han undan för övriga motståndare till en ny seger. Näst senast så fick han tuff press i ledningen och orkade inte hela vägen så det slutade med en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Zenzero Jet. Han var ensam på startvolten senast och vann mycket enkelt från ledningen. Han är stark och rejäl och han tål att göra jobbet på egen hand om det skulle behövas men är Anders Eriksson på offensiven så kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så blir han inte lätt att ta ner.

6 Atlas Kronos tog över ledningen efter 700 meter och han vann sedan med en halv längd ner till Gazoline Mearas för tre starter sedan. Det slutade med en tidig galopp och sedan var den dagen förstörd i ett lopp där Mellby Helios avgick med segern gången efter det. På Solänget i lördags så fick han gå i tredjespår utan rygg under slutvarvet och han höll mycket bra som kom in som femma i ett lopp där Global Upset hade lekstuga. Springspår nu och vid en lyckad start så borde han kunna komma ner i en vettig position eventuellt i spets eller vinnarhålet och då kan han vara med och kämpa om segern här.

11 Jalna Boko öppnade fort och tog hand om ledningen men på den första långsidan så slog hon på en galopp när spetsstriden var avgjord. Hon trivdes inte alls på Solängets bana då därav galoppen. Hon är stark och rejäl och även om hon inte testat den dryga distansen tidigare så tror jag det kommer att passa henne bra. Stämmer det lite med positionerna så kan hon bli att räkna med när det ska avgöras.

Min Vinnare: 4 Junior Band
Spets efter 500m: 2 Borups Tornado
Skrällen: 6 Atlas Kronos
Ranking: A 4,2 B 6,11,10,9,5,3 C 1,12,8,7
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo

V75-3
Svenskt Mästerskap - STL Kallblodsdivisionen, Försök 7 i Meeting 2 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Månlykke A.M. har vunnit 14 av karriärens 26 starter. Han har gjort sex starter i Gunnar Melanders regi. Han har vunnit tre av dessa. Han avslutade starkt och plockade ner den ledande Bol Brage till seger i den näst senaste starten. På Solvalla senast så fick han aldrig tag i Våler Nikolai så det slutade med en andraplats. Trevligt läge nu och det är inte omöjligt att Gunnar Melander kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede. Skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt här.

6 Björs Frej segrade i det här loppet ifjol. Han fick en sen lucka och spurtade ner sitt motstånd till seger näst senast. Han hade dubbla tillägg över aktuell distans senast och han höll farten godkänt men han fick aldrig tag i Tangen Elvira som vann det loppet från ledningen och han fick då nöja sig med fjärdeplatsen. Han kan öppna rätt så bra men han ska helst ha ett lopp i ryggar så länge som möjligt men kan han få det fint serverat så kan han dyka upp i segerstriden igen.

9 Pydin landade i dödens med 900 meter kvar av loppet och från den positionen så utmanade han sedan den ledande Järvsö Odin in i mål men han tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats för tre starter sedan. Gången efter det så kopplade han greppet på Tangen Haap på upploppet men då hittade Björs Frej loss efter en sen lucka och spurtade mycket vasst in till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Han galopperade bort sig senast när det gick lite för fort. Får han lite draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

Min Vinnare: 2 Månlykke A.M.
Spets efter 500m: 2 Månlykke A.M.
Skrällen: 4 Eld Rask
Ranking: A 2 B 6,9,11,12,4,5,1 C 3,7,8,10
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-4
Lars Lindbergs Minne - STL Diamantstoet, Försök 3 i Meeting 6 - Stolopp - STL Ungdomslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 2 Lipstick Tooma har gjort fem starter i nuvarande regi för Daniel Redén. Hon gick godkänt från ett dåligt läge i debuten. Gången efter det så fick hon vandra större delen av loppet i dödens på den ledande Zosima Mag. In på upploppet så knäckte hon ledaren och hon gick sedan undan till en klar seger. För tre starter sedan på Solvalla så kördes hon offensivt och hon fick då ta över ledningen i den andra kurvan och sedan så vann hon väldigt lätt. Hon attackerade på den sista bortre långsidan och tog över ledningen in i slutsvängen och sedan så gick hon undan till en enkel seger näst senast. Hon tog över ledningen efter 650 meter senast och sedan så vann hon lätt. Skulle Mats E Djuse som kör hästen komma till spets på nytt så blir hon svårslagen på nytt. Hon kan dock vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. 

9 Activated var struken inför en tilltänkt start på Bollnäs för en månad sedan för dåliga blodvärden men det är bra nu. Hon var riktigt stark i det sista banjobbet inför detta meddelar Fredrik Wallin. Här har hon 20 meters tillägg men med trevliga ryggar att gå i detta lilla fältet så kan hon bli farlig om hon får spara speeden fram till upploppet och vi tar med henne på systemet.

7 Argbiggan var ute i finalen av Diamantstoet på Åby senast. Hon avslutade då strålande via open stretchen och var först i mål. Hon känns jättefin efter det senaste loppet meddelar man från stallet. Hon är väldigt snabb ut med voltstart och hon har springspår nu. Prickar Victor Rosleff starten och kommer till spets så kanske hon körs i ledningen och då kan det räcka långt mot det här motståndet. Inga ändringar utan barfota runt om samt helstängt huvudlag med hål och hybridvagn, säger Rickard Svanstedt.

Min Vinnare: 2 Lipstick Tooma
Spets efter 500m: 7 Argbiggan
Skrällen: 5 Whelk
Ranking: A 2,9 B 7,5,10,3 C 6,4,1,8
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo

V75-5
STL Klass I, Försök 5 i Meeting 6 över 2140 meter. Jag har spikat 5 Jackpot Tooma som har gjort tre starter för Daniel Redén. Han gjorde första starten för den nuvarande tränaren i ett långlopp. Han slog då på en galopp i början av loppet men han ställde sig och då avancerade han fram på den näst sista långsidan och han landade i dödens på den ledande Milos Ganador. Han tryckte sedan på rejält och han pressade sig till ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så höll han sedan undan för övriga ekipage till seger. Han vann sedan försök och final samma dag på Gävle senast. Det har gått en tid sedan de loppen nu men han har tränat på bra och han drog ett bra spår här. Jänkarvagnen åker på nu när det är bilstart och här tror jag att Örjan Kihlström kan glida fram och ta över ledningen efter ett halvarv och skulle så bli fallet så blir han mycket svårslagen.

Vid gardering kan 3 Manuzio Hanover som svarade för en vass prestation senast även om det inte blev någon seger vara tänkbar. Han tog då över ledningen efter 850 meter och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men Selected News tog ner honom i det sista steget så han fick nöja sig med andraplatsen. Nu är det anmält barfota runt om och med jänkarvagn så kan Kenneth Haugstad servera honom ett passande lopp så kan han vara långt framme här.

8 Helios Di Quattro kommer med fin form till den här starten. Han satt fast och kom i mål med en del sparade krafter i ett lopp som vanns av Very Charming från ledningen för fyra starter sedan. Gången efter det så satt han långt nere i kön men via en stark avslutning ute i spåren så tog han ner Dollar Hornline som hade kopplat greppet och han höll även undan för Un Mec d'Or till seger. På Hagmyren näst senast så satt han i tredje utvändigt innan han vreds på till attack på upploppet och via en härlig spurt så fångade han in den ledande Raoul Attack till seger kort före mål. Senast så gick han bra som trea bakom Viscount som vann från ledningen före Arden Wise As. Klaffar det med löpningsförloppet så har han en vass spurt att tillgå men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Jackpot Tooma
Spets efter 500m: 5 Jackpot Tooma
Skrällen: 8 Helios Di Quattro
Ranking: A 5 B 3,8,6,7,1,2,12 C 9,11,4,10
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-6
STL Bronsdivisionen, Försök 4 i Meeting 6 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 10 Pleasure For Cash kommer till den här starten med tre raka segrar. Han är inte helt att lita på men han var duktig näst senast när han vann med oryckta tussar. Gången efter det i Klass I finalen på Åby så kördes han till spets efter 600 meter och han dundrade på till en ohotad seger från den positionen. Nu har han klivit upp en klass och han har bakspår över kort distans men får han hjälp med att tempot hålls uppe så kan han avsluta loppet fort och då kan han blanda sig i segerstriden igen.

3 Zaffiro Roc (struken) har gjort fem starter i Björn Goops regi. För fyra starter sedan så kom den första segern sedan han tagit över ledningen med dryga varvet till mål och sedan så vann han lätt. På Visby för tre starter sedan så hade han innerspår bakom bilen och kunde inte hålla upp någon ledning men han hittade loss och han satte då in attacken på den sista bortre långsidan och i den sista kurvan så satte han klorna i den ledande Hennig Lixarve och sedan så dansade han undan till en lätt seger. Han fullföljde starkt som tvåa bakom Grift J.R. näst senast. Han hade inte sin bästa dag i ledningen senast på Romme där han kom in först som trea bakom Wingmaster som skrällde där. Här är det läge för ledningen igen och Jorma Kontio upp på Björn Goop tränat för första gången är intressant nu och skulle han få bestämma i spets så kan han rinna undan till en seger.

4 Pikachu Face gjorde första starten efter en tävlingspaus senast. Han bombade då till ledningen och från spets så vann han väldigt enkelt över den korta distansen. Lopp i kroppen nu så en minst lika bra insats är att vänta här. Han visade en härlig startsnabbhet senast så det är inte omöjligt att han kan nå ledningen även här och skulle så bli fallet så stiger hans chanser att ta en ny seger fast han är inte beroende av att gå i ledningen för att han ska räknas med segerchans här. Han gick med open eye huvudlag för första gången senast och det blir samma nu.

7 Merritt är känslig i munnen och när Daniel Wäjersten senast skulle flytta ut honom in mot sista sväng så tappade han istället någon längd. Han kom sedan tillbaka bra över upploppet och kom i mål som fyra bakom Wingmaster som segrade i det loppet. Det blir troligen en annan typ av bett den här gången. Han har fått ett spår lite långt ut så det föreligger vingelrisk här men med lite klaff så gör han inte bort sig.

Min Vinnare: 10 Pleasure For Cash
Spets efter 500m: 2 Major Vici 
Skrällen: 8 Anything For You
Ranking: A 10,4 B 7,2,8,1,11 C 9,5,12,6
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo

V75-7
Vi avslutar V75 med Sundsvall Open Trot - STL Gulddivisionen - STL Open, försök 13 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 7 Moni Viking var väldigt bra när han plockade hem segern i Harper Hanovers lopp under Elitloppshelgen i slutet på maj. Han var ute i St Michel Ajo i Mikkeli över sprinterdistans näst senast. Där satt han långt bak och var egentligen aldrig med någon segerchans men han spurtade in klart godkänt som fyra i ett lopp som Next Direction vann från ledningen. I Åby Stora Pris senast så kom han med en stark avslutning och han plockade då ner Who's Who över upploppet till seger. Han har tagit det loppet bra fast utgångsläget nu kunde ha varit bättre. Löser det sig med positionerna så är han stark den sista biten.

10 Milliondollarrhyme fick äntligen vinna senast och han såg väldigt fin ut över upploppet. Det är tuffare motstånd nu och här får han attackera bakifrån fast får han hjälp med att tempot hålls uppe så har han en vass spurt att tillgå och då kan han sänka det här gänget den sista biten.

8 Who's Who gjorde årsdebut i mitten av juli i ett lopp på Eskilstuna. Där hamnade han utvändigt om Heavy Sound som vann loppet och han slutade då trea. Näst senast i ett långlopp på Jägersro så hade han dubbla tillägg och satt sedan långt bak i kön men via en härlig spurt på upploppet så fångade han in den ledande Unoicsdue Gnafa' till seger kort före mål. I Åby Stora Pris senast så kom han till ledningen efter 600 meter men att han sedan inte kunde stå emot en vass Moni Viking över upploppet var han ursäktad för. Här har han fått ett fått sämre startspår men klaffar det med löpningsförloppet så gör han inte bort sig.

3 Sorbet blev trea bakom Earl Simon i försöket till Elitloppet. I den efterföljande finalen så kom han in på fjärdeplatsen bakom Propulsion som var först i mål. I Årjängs Stora Sprinterlopp näst senast så fick han vandra i dödens på Milligan's School och han fullföljde klart godkänt som trea då. Han tog ner Dreammoko från utvändig position senast på Mantorp. Han fick ett bra läge och han kan öppna fort vid laddning. Här kan Per Linderoth som finns i vagnen få ett passande lopp i den främre träffen och då kan det bli en ny seger. 

1 Milligan's School var duktig när han vann Årjängs Stora Sprinterlopp från ledningen för tre starter sedan. I Hugo Åbergs Memorial näst senast så räckte han inte till. Det blev en galopp innan bilen släppte fältet senast. Felfri nu så kan han öppna fort så här kan han få ett bra lopp på innerspår och löser det sig sedan med en lucka till slut så kan han utmana om en framskjuten placering.

5 Rajesh Face har gjort det bra på slutet och tagit två raka segrar under sadel. När han var ute på Åby i sulkylopp för tre starter sedan så galopperade han bort en fin placering i slutskedet av loppet. Kan han hålla sig till rätt gångart och om han har en bra dag så har han gott kunnande och då kan han vara intressant som inte så mycket streckad i nuläget.

Min Vinnar: 7 Moni Viking
Spets efter 500m: 3 Sorbet
Skrällen: 5 Rajesh Face
Ranking: A 7 B 10,8,3,1,5,4,9 C 2,6
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Madrid - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Mora - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.03
18:00  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 1
3.10
18:30  Lazio - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.81
20:45  Juventus - Spezia
Fotboll - Serie A - 1 & håller nollan
2.10
21:00  Manchester City - Wolves
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2
2.11
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Tisdag 2/3
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming