DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bjerke 12/9

12 September 2021 - 03:11

V75-tävlingarna fortsätter denna söndag, vi reser över till grannlandet Norge för att avgöra Norsk Travderby får både varm- och kallblod samt Norskt Travkriterium för de samma.

Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar, 1 I.D.Exceptional i den tredje avdelningen och 15 Ble du Gers i den fjärde avdelningen.

V75 Tips Bjerke Söndag 12/9
V75-1 2,3,5
V75-2 1,5,6,7,8,9
V75-3 1 I.D.Exceptional
V75-4 15 Ble du Gers
V75-5 1,2,4,8,9
V75-6 1,2,4,6,8
V75-7 2,3,4,5

1800 rader x 0,50 = 900 kr

DD Tips Bjerke Söndag 12/9
DD1: 1,2,4,6,8
DD2: 3 Cicero T.G.

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2100m auto
Vi inleder omgången med Norskt Travkriterium för Kallblod.

3 Brenne Odin är en framtida stjärna som kommer till detta storloppet som obesegrad efter åtta starter i livet. Dessutom är känslan att han utvecklas ständigt för varje start och blir bara bättre och bättre. För två starter sedan tog han direkt hand om ledningen i finalen av Svenskt Kallblodskriterium och vann sen enkelt. Man slog då flertalet av de tuffaste kontinenterna som man möter idag. Från ett bra utgångsläge är man den troliga ledaren på nytt och väl i den positionen ska man självklart ses med störst segerchans i loppet.

5 Tangen Ove stod för en gedigen prestation i den senaste starten när man fick göra jobbet utvändigt om segraren 2 Tangen Minto, prestationen räckte till en hedrande andraplats. Till dagens start är det dessutom anmält barfota runt om vilket känns mycket spännande.

2 Tangen Minto var klar favorit i Kriteriefinalen på Dannero för två starter sedan. Dagen förstördes dock av en kort galopp med varvet kvar och fick sen harva resten av loppet ute i tredjespår, vilket såklart blev för tufft. I den senaste starten var man ute i försöksloppet till dagens final och det fanns en del att anmärka på i stilen trots att man vann loppet enkelt. Men att detta är en häst som har framtiden för sig råder det inget tvivel om. Kapaciteten är dessutom skyhög och att man ska lättas i balansen är intressant. Men det troliga är att man kommer få göra jobbet här.

Min Vinnare: 3 Brenne Odin
Spets efter 500m: 3 Brenne Odin
Skrällen:
Ranking: A 3 B 5,2,1,4,9,6 C 10,11,7,8,12

V75-2 1609m auto
7 Stas Eldi stod för en bra prestation för tre starter sedan, då blev man fyra Norskt mästerskap och mötte då bland annat 3 Lome Perla som slutade trea. Stas Eldi är kanske en kvickare häst än Lome Perla i grunden men är i behov av att få loppet kört på lite mer speed. Att det ikväll är 1609m som gäller är en klar fördel och i ett öppet kallblodslopp för ston är detta ett givet segerbud på förhand.

3 Lome Perla håller även hon bra form för dagen dagen. Hon blev som sagt trea i Norskt mästerskap för tre starter sedan. I den senaste starten visade Lome Perla är formen fortsatt är god när hon slutade tvåa. Lome Perla är tuff och rejäl och kommer från ett bra utgångsläge vara ett givet segerbud på nytt.

6 Børke Billie vet vart mållinjen befinner sig, hon har är tio segrar på sina 24 starter i livet.För två starter sedan visade hon upp sitt fina kunnande genom att trava sista 1000m på 23,5 vilket räckte för seger. Även om motståndet är tuffare idag och att hon troligtvis behöver sänka sitt rekord för att vara med i segerstride så är det inte omöjligt. Formen är god och hon streckas på systemet.

8 Nordli Alma har ett tufft utgångsläge idag, men kapacitet finns för att duga bra i ett lopp som detta. Skulle det bara lösa sig bra med positionerna är hon ett segerbud här. Dock har hon fyra raka galopper på kontot vilket såklart inte är optimalt. Men senast hon travade hela vägen blev det också seger. Outsider.

Min Vinnare: 7 Stas Eldi
Spets efter 500m: 7 Stas Eldi / 6 Børke Billie
Skrällen: 8 Nordli Alma
Ranking: A 7,3,6,8 B 5,9,4,10,1 C 2,12,11

V75-3 2100m auto
Här får vi avnjuta Norskt Travkriterium.

1 I.D.Exceptional har gjort det mesta rätt under sina fem starter i livet. Det blev en andraplats i debuten och efter det kan I.D.Exceptional stoltsera med fyra raka segrar på kontot. Han är kvick iväg från start och har visat upp både styrka och bra inställning. Uttagningsloppet vanns från ledningen i överlägsen stil. För två starter sedan hade han även bricka ett och svarade då upp lendignen utan problem, och vann sen loppet återigen i överlägset. Ole Johan Östre har kört hästen vid samtliga starter och känner hästen väl. Från innerspåret handlar det om att skicka iväg vad som går från start, för att nå ledningen. Lyckas han med det ska segerchansen vara hög för I.D.Exceptional. Spik.

Motbud
2 Freedom har bara startat tre gånger i livet och detta är en häst som utvecklas hela tiden. Man vet inte riktigt helt vart man har hästen inför dagens final, vilket gör det hela mer spännande. Freedom vann sitt försök från ledningen utan att behöva ta ut sig nämnvärt. Han öppnar också kvickt från start och tränaren och kusken Erlend Rennesvik meddelar att han inte är ute efter en smygresa i finalen.

Nämner även 3 Trixton Frecel som också vann sitt försök, detta efter en bra långspurt från andra utvändigt. Trixton Frecel visade fin inställning i försöket och att man idag ska köras av Björn Goop för första gången känns mycket spännande på förhand.

Min Vinnare: 1 I.D.Exceptional
Spets efter 500m: 1 I.D.Exceptional
Skrällen: 2 Freedom h
Ranking: A 1 B 2,3,4,5,6,9,11,8 C 12,10,7

V75-4 3100m volt
Ett spännande långlopp av över fem volter bryter av V75 idag.

15 Ble du Gers var för två starter sedan ute i Åbys Stora Pris med 1.500.000kr i förstapris. Bland annat ställdes man mot stjärnor som Who´s Who, Bengurion Jet, Very Kronos och Milligan´s School. Det säger en hel del om hästens kapacitet. I den senaste starten vann man enkelt från ledning och han såg fin ut även om det aldrig blev något tempo på loppet. Ble du Gers trivs över den längre distansen och även om det kan strula från bricka femton över flera volter så ställs han idag mot konkurrenter som huserar ett par klasser längre ner än vad han vanligtvis brukar ställas emot. Spik.

Motbud
6 Rittmester Hill är en segervan individ som under året har tagit fyra segrar på sina fem starter. DEtta är en klassklättrare som tränaren Oddmund Wallevik kommer kunna ha mycket kul med framöver. För två starter sedan fick han ett snällt lopp men sköt till väldigt vasst över upploppet. Med en offensivare styrning idag ska man ses som främsta motbudet till min spik.

Nämner också 14 Kick Off Classic som har en fin avslutning att tillgå och skulle han idag få smyga med i de rätta ryggarna kommer det bita bra tillslut.

Min Vinnare: 15 Ble du Gers
Spets efter 500m: 6 Rittmester Hill
Skrällen:
Ranking: A 15 B 6,14,11,13,8,7,10,5 C 3,1,12,9,2,4

V75-5 2600m auto
I den femte avdelningen ska Norskt Travderby för Kallblod avgöras.

2 Tangen Bork gör allting rätt och kommer till dagens start med elva raka segrar på kontot vilket är imponerande. För två starter sedan vann man Derbyt i Sverige, och då var motståndet i stort sett det samma. Han har på nytt ett bra utgångsläge och kan öppna kvickt. Tangen Bork är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen ska segerchansen vara god. Spets och slut!?

Främsta motbudet i derbyt är 9 Oppgårdsdrängen. I det svenska Derbyt för två starter sedan såg det ut som han skulle utmanat Tangen Bork om segern, men han tappat rytmen precis när det skulle avgöras mitt på upploppet och kunde aldrig gå i närkamp. Oppgårdsdrängen stod för en strålande insats senast när man i försöket gjorde jobbet utvändigt om 3 Wolt. Jan-Olov Perssons fyraåring är både snabb, stark och tål att göra grovjobbet på egen hand. Kommer kunna ta rygg på favoriten 2 Tangen Bork från start och på så sätt glida fram fint i ett andraspår direkt.

Nämner även 4 Grisle Tore G.L. som stod för bra långspurt i det svenska Derbyt för två starter sedan. Skulle han idag få smyga med i ryggar och spara speeden tillslut får de två ovan nämnda inte köra för snabbt i täten för att riskera att bli avslagen av en sylvass avslutning.

Min Vinnare: 2 Tangen Bork
Spets efter 500m: 2 Tangen Bork
Skrällen: 9 Oppgårdsdrängen
Ranking: A 2,9 B 4,8,1,5 C 11,7,10,6

V75-6 2100m auto
8 Hickothepooh är segraren av Finlandia Ajo som haft ett strålande 2021. Han har startat i mängder av storlopp under året, där bland Elitloppet, Oslo Grand Prix, Ulf Thoresen, Hugo Åbergs och Sundsvall Open Trot. Bara det säger en hel del om hans kapacitet. Hickothepooh är han allround, men har framförallt visat sig besitta en rykande avslutning. Utgångsläget är inte det bästa men han kommer ändå kunna med hjälp av sin startsnabbhet få en vettig position trots bricka åtta. Är sen bara formen bibehållen ifrån alla storlopp på slutet ska detta vara en god segerchans i loppet.

Nämner även 5 Iggy B.R. i den senaste starten var ute i Jubileumspokalen. Även han kliver ner en del i klass i och med dagen start. Iggy B.R. lever mycket på sin avslutning och från han smyga med i ryggar in på upploppet gå ringen säker den sista biten.

4 Lionel är inte samma häst nu som förr, men detta är en häst med hög högstanivå och emellanåt blixtrar han till och visar upp den gamla Leonel. Idag har han fått ett bra utgångsläge och kan inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 8 Hickothepooh
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 8,5 B 4,2,6,1,3,9 C 7,11,10,12

V75-7 2600m auto
Vi avslutar V75 spelet med ​​Norskt Travderby.

3 Cicero T.G. är hästen i startfältet med minst rutin, men han har bara fått se sig besegrad en gång på sina tio starter i livet. Han har matchats sparsamt av tränaren Geir Vegard Gundersen men känslan är att han har få övermän i årskullen. Under Jarlsberg GP imponerade Cicero T.G. i både försök och final och känslan är att han idag gynnas av den längre distansen. Vann försöksloppet enkelt senast. Idag har man ett bra utgångsläge och oavsett position från start ska detta ses som en bra segerchans i loppet.

5 High Flyer var kullens stjärna som treåring och vann bland annat norska Kriteriet då. Men i år har han inte fått någon kontinuitet i startandet och kvalade in till dagens final genom att bli tvåa bakom Cicero T.G. Till dagens start har man ett lopp i kroppen vilket borde göra gott för formen. En skräll vid gardering.

Nämner även 4 Kräsj som är stallkamrat med favoriten Cicero T.G. Tog hand om ledningen i Jarlsberg GP men hade inget att sätta emot när Cicero T.G. väl satte in stöten. Är kvick iväg från start och skulle kunna spetsa initialt men sen är det väl bara släpp till favoriten som gäller, eller?

Min Vinnare: 3 Cicero T.G.
Spets efter 500m: 3 Cicero T.G.
Skrällen: 5 High Flyer
Ranking: A 3 B 5,4,1,2,6,11 C 10,9,7,8,12

Lycka till
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Austria Wien - Fenerbahce
Fotboll - Europa League  - 2
2.30
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Seahawks-Bears
Amfotboll - NFL - 1 -3,5
1.90
19:00  Tvååker - Vänersborg
Fotboll - Ettan Södra  - Under 3 mål
1.80
20:30  Mönchengladbach - Hertha
Fotboll - Bundesliga - 1 asian -1
1.95
22:00  Sevilla - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 500 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Östersund 18/8
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Östersund 18/8
Insats: 250 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Örebro 19/8
Insats: 588 kr - DrTrav
16:20  V75 Tips Örebro 20/8
Insats: 1512 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:00  G2 - Liquid
E-Sport - Blast Premier - 1
1.70
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming