DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Eskilstuna 6/11

4 November 2021 - 22:38

Lördagens V75-tävlingar arrangeras av Eskilstuna. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 5 Hevin Boko i den första avdelningen och 6 Cash And Carry i fjärde avdelningen.

V75 Tips Eskilstuna Lördag 6/11
V75-1 5 Hevin Boko
V75-2 3,4,7,10
V75-3 3,5,9
V75-4 6 Cash And Carry
V75-5 1,2,3,4,5,9,10
V75-6 1,2,3,5,6,7
V75-7 1,3,4,6,7

2520 rader x 0,50 = 1260 kr

DD Tips Eskilstuna Lördag 6/11
DD1: 1,3,6,7
DD2: 7,4

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2640m auto
Vi inleder omgången med att spika 5 Hevin Boko. Han var ute i Sto-Sm i den senaste starten och där hade man ett mycket tufft utgångsläge med bricka tolv, och när dessutom Mika Forss missade starten så var det som att dra ner rullgardinen totalt. Hevin Boko gjorde det bra i loppet trots allt men kunde inte blanda sig i segerstriden. Nu är utgångsläget bättre och Mika Forss är nog rejält revanschsugen. Hevin Boko är både stark och snabb, känslan är att ingen av de invändiga konkurrenterna kommer vilja svara ut henne när hon kommer utvändigt. Distansen ses som ett plus och sitter hon tidigt i ledningen är detta hästen att slå för övriga. Spik.

Motbud
8 Mellby Free kommer med en färsk seger i gulddivisionen med sig i bagaget. Då visade verkligen Björn Goop upp fina köregenskaper när han gav Mellby Free en perfekt resa i ledningen. Formen är på topp, men utgångsläget är inte det bästa. Men skulle Björn återigen hitta en bra position från start så kommer Mellby Free utmana om segern på nytt.

Nämner även 4 Racing Brodda som avslutade rappt i den senaste starten och till dagens start med bra form. Från bricka fyra kommer man kunna få ett bra lopp och till endast 6% är detta en skräll man tidigt ska betala för vid gardering.

Min Vinnare: 5 Hevin Boko
Spets efter 500m: 5 Hevin Boko
Skrällen: 4 Racing Brodda
Ranking: A 5 B 8,4,1,7,6,9,11 C 2,3,12,10

V75-2 2640m auto
3 That’s So Clever har imponerat på slutet. Man ryckte skorna i Kriterieuttagningen för tre starter sedan och då spurtade han in som tvåa bakom Fransesco Zet. I finalen gången efter fick han ett snällt lopp invändigt men höll farten hela vägen in i mål. I den senaste starten vann man ett treåringslopp på Solvalla på mersmakande sätt. Ikväll är utgångsläget bra och man är den troliga ledaren av loppet, väl i den positionen är man sen hästen att slå för övriga.

10 La Verite är en fyraåring som vet vart mållinjen befinner sig. Han har segrat i fem av sina åtta lopp i karriären. För två starter sedan var det comeback efter en längre vila och han visade direkt upp sitt fina kunnande när han vann på 12,5 över 2100m. Lång distans ses som ett plus för denna starka individ, han tål att göra en del grovjobb själv och utan för mycket strul längs vägen kommer han vara med och utmana om segern när mållinjen närmar sig.

Skrällen är 4 Wish Me Magic som ikväll står perfekt inne i loppet, han har endast 300kr tillgodo. I den senaste starten tävlade han med med rycktussar för första gången och det föll inte speciellt väl ut, utan Wish Me Magic tappade lite när dessa rycktes ut. Nu har han förmodligen lärt sig av den senaste starten och det troliga är att den växeln kommer ge bättre effekt denna gång istället. Han kan öppna bra från start och från bricka fyra kommer han kunna få ett bra lopp. Wish Me Magic fäller många den sista biten, endast 5%.

Min Vinnare: 3 That’s So Clever
Spets efter 500m: 3 That’s So Clever
Skrällen: 4 Wish Me Magic
Ranking: A 3 B 10,4,7,8,5,9,2 C 11,6,1,12

V75-3 1640m auto
5 Brother Bill är en femårig som hela tiden visat sig tillhöra toppen av årskullen. Förra året den hör helgen slutade han tvåa i Breeders Crown bakom Hail Mary. I den senaste starten stod Brother Bill för en mycket mersmakande prestation, han vann från dödens via en snabb avslutning med norsken oryckt. Formen är på topp och i detta loppet ska segerchansen vara god på nytt.

3 Disco Volante går mot sin årstid nu, han har fått några lopp i kroppen nu och trivs som bäst när det börjar bli kallt ute. Han har ett bra utgångsläge och kommer oavsett om det blir ledningen eller inte vara garanterad ett bra lopp. Lyckas Ulf Ohlsson hitta till ledningen ökar såklart segerchanserna. Disco Volante tål att gå i tufft tempo hela vägen om han har sin dag. Givet streck på min kupong idag.

Skrällen är 9 Diamanten som fullföljde riktigt bra i SM senast. Han stod för en bra avslutning och besegrade Brother Bill den gången. Gången före spurtade han ifrån Milligan's School över upploppet. Utgångsläget behöver inte vara helt fel, då man har ryggen på 2 Handsome Brad. Blir det sen bara lite tempo på loppet kommer Diamanten fälla många tillslut.

Min Vinnare: 5 Brother Bill
Spets efter 500m: 3 Disco Volante / 2 Handsome Brad
Skrällen: 9 Diamanten
Ranking: A 5,3,9 B 2,7,10,11 C 4,1,6,8,12

V75-4 2140m volt
Här hittar vi omgångens första spik, 6 Cash And Carry. Detta sto har alltid visat prov på hög kapacitet, men hon har samtidigt visat upp ett humör som inte alltid varit till hennes fördel. Men i den senaste starten visade hon upp sig från sin bästa sida och hon vann också överlägset från ledningen. Det finns även krafter sparade när Cash And Carry passerade mållinjen. Hon är van att möta tufft motstånd och idag är förutsättningarna spännande med springspår på start. Prickar kusken Anders Svanstedt starten ska det vara bra chans att man sitter i ledningen direkt och då ska också segerchansen vara hög. Jag spikar.

Motbud
5 Love Eagle är även hon van att tampas i tuff konkurrens. För två starter sedan var hon ute i final av finska derbyt. Dessförinnan kvalade hon in sig genom att vara tvåa bakom Sahara Jaeburn. Idag är motståndet enklare och löser det sig bara från start ifrån bricka fem i volten så är hon en given utmanare till min spik.

Kioskvältaren är 4 Didi Dam som inte orkade från ledningen senast, men behövde troligtvis loppet i kroppen då för att hitta formen igen efter ett litet uppehåll. Hon får Erik Adielsson i vagnen för andra gången och senast han satt upp i sulkyn bakom Didi Dam slutade det med seger. Kan få ett bra lopp härifrån och nu med loppet i kroppen lär en bättre prestation vara att vänta.

Min Vinnare: 6 Cash And Carry
Spets efter 500m: 6 Cash And Carry
Skrällen: 4 Didi Dam
Ranking: A 6 B 5,4,14,8,13,10,2,3 C 9,7,1,11,12,15

V75-5 2140m auto
5 Santos De Castella gjorde bort sig med galopp in i första sväng senast som storfavorit på V75. Men gången före vann han sin V75 final före Parker från ledningen. Att det är bilstart ikväll är en fördel och i min bok ska chansen vara överhängande att man kan ta sig förbi värsta motbudet 4 Vice Versa Diamant från start? Självklart är detta ett loppavgörande scenario, och skulle man inte lyckas öppnar loppet verkligen upp sig. Framförallt om det skulle bli en körning som inte gynnar någon av hästarna. Men hittar Santos De Castella till ledning är segerchansen bra och han blir min förstahäst.

4 Vice Versa Diamant hade tre raka segrar på kontot innan han i den senaste starten fick en omöjlig uppgift på Örebro med bricka tolv. Insatsen var mer än godkänd, även om det aldrig riktigt fanns någon segerfeeling. Vice Versa Diamant är ingen blixt från start och riskerar därför att få göra grovjobbet själv idag. Men formen är på topp och han är ett givet segerbud i loppet.

Skrällen är 9 Comand. För tre starter sedan fick han ge sig i avslutningen mot en smygkörd Dats So Cool och efter det har Robert Berghs fyraåring varit ute mot Titan Yoda och Önas Prince. Denna typen av hästar slipper hon idag och med lite klaff längs vägen här kommer Comand fälla många tillslut. Endast 4% är tilltalande för den som garderar.

Min Vinnare: 5 Santos De Castella
Spets efter 500m: 5 Santos De Castella
Skrällen: 9 Comand
Ranking: A 5,4 B 9,2,10,1,3,6,7 C 11,8,12

V75-6 2140m volt
7 Gardner Shaw var i den senaste starten ute och mötte Algot Zonett och att man fick ge sig emot honom är inte mycket att säga om. Men ikväll ser uppgiften på förhand spännande ut med springspår. Prickar kusken Jörgen Westholm starten kan man hitta hela vägen till ledningen. Men det finns många startsnabba med i loppet som också kan göra inledningen jobbig för Gardner Shaw. Oavsett är formen bra och löser det sig bara bra från start finns både kunnande och fart för att sätta nosen först i denna tuffa silverdivisionen.

3 Morotai Degato är härdad på V75 och även han ett intressant utgångsläge i volten. Han är kvick iväg från start och Oskar Kylin Blom bör kunna ge Morotai Degato ett bra lopp härifrån. Formen finns där och detta är ett givet streck på kupongen om man garderar.

1 Dats So Cool är garanterad ett bra lopp från sitt innerspår, och det finns även med på kartan att man skulle lyckas kunna hålla upp innerspåret från start. Men oavsett om Stefan Persson når ledningen eller inte kommer Dats So Cool få en fin resa och löser det sig bara tillslut blir jag inte förvånad om han sätter nosen först.

Nämner även 6 Majestic Man. Han är härdad mot tufft motstånd och inför dagens start låter man uppåt från stallet. Även han har springspår och kan öppna kvickt. Det är anmält barfota runt om vilket känns spännande. Streckas till 5%.

Min Vinnare: 7 Gardner Shaw
Spets efter 500m: 7 Gardner Shaw / 3 Morotai Degato
Skrällen: 3 Morotai Degato / 6 Majestic Man
Ranking: A 7,3,1,6 B 5,2,10,8,4 C 12,11,9

V75-7 2140m auto
Ett öppet lopp på förhand. 7 One Kind of Art kommer med bra form och har vid sina senaste framträdanden visat upp en hårdhet som räcker långt ikväll. Även om spåret är lite långt ut bakom bilen så har One Kind of Art kapacitet för att gå ett rejält slutvarv. Det gäller för Oskar J Andersson att hitta ner i ett vettigt slagläge från start för att sen plocka ner samtliga via ett tungt slutvarv.

4 Kurri Jari Boko gjorde debut för Björn Goop i Breeders Crown-semifinalerna senast. Hästen blev fast på innerspåret den gången men han såg fin ut och lyste form. Ikväll kan man få ett bra lopp och med tanke på hur han såg ut senast är han ett tidigt streck på min kupong här.

6 Condior kan öppna kvickt från start och skulle var gynnad om han kommer till ledningen. Väl i spets har det nämligen blivit sex segrar på nio försök. Men samtidigt har Condior visat att han kan vinna bakifrån också. Att det återigen är medeldistans ska ses som fördel och löser det sig bara med positionerna under loppet är Robert Berghs travare ett segerbud i avslutningen.

Nämner även 3 Eros Zola som galopperade uppgivet på upploppet senast men hade dessförinnan tre raka segrar på kontot. Idag borde Flemming Jensen sitta bättre till i loppet och är bara Eros Zola vid sunda vätskor så vet vi att han kan avsluta sylvasst den sista biten.

Min Vinnare: 7 One Kind of Art
Spets efter 500m: 6 Condior
Skrällen:
Ranking: A 7,4,6 B 3,1,10,9,2,11,6 C 5,12,8

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bodö/Glimt - Strömsgodset
Fotboll - Elitserien - 1 -1 (asian)
1.68
19:00  HTFF - Haninge
Fotboll - Ettan Norra - Haninge dnb
1.80
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
21:00  Roma - Feyenoord
Fotboll - Europa Conference League - 1
2.39
02:00  Colorado - St Louis
Ishockey - NHL - 2 hcp +0,5
2.27
15:00  Hammarby - Malmö
Fotboll - Svenska Cupen - 1
2.10
19:00  Auxerre - St Etienne
Fotboll - Ligue 1 - BLGM
1.88
19:20  Schweiz - USA
Ishockey - VM - 1
2.00
15:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1
2.0
15:00  Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.70
17:30  Helsingborg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.60
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melker Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 25/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 1080 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Romme 25/5
Insats: 240 kr - DrTrav
15:00  Topptipset Tips Torsdag 26/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming