DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Färjestad 15/4

14 April 2022 - 21:42

Påskhelgen fortsätter, denna dagen med V75 tävlingar från Karlstad och närmare bestämt från Färjestads travoval.
Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar, 1 Lykkje Tuva i den fjärde avdelningen och 4 Betting Pacer i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Färjestad Fredag 15/4
V75-1 1,5,8,9,10,11,12
V75-2 4,6,7
V75-3 1,2,3,5,7
V75-4 1 Lykkje Tuva
V75-5 1,2,3,4,5,7,9,12
V75-6 4 Betting Pacer
V75-7 1,5,6,9

3360 rader x 0,50 = 1680 kr

DD Tips Färjestad Fredag 15/4
DD1: 4 Betting Pacer
DD2: 1,5,6,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2640m auto
11 Mäster Sauron har gjort tre starter för nuvarande tränare och gått bra varje gång. Han har visat att han kan gå rejält slutvarv och är ett tidigt bud. För två starter sedan avslutade han vasst och i den senaste starten gjorde han det bra från dödens under sista varvet. Mäster Sauron är allround och har skickliga Niklas Benzon i vagnen. Förstahäst in ett öppet lopp.

5 Boots Hanson galopperade med krafter kvar i ledningen i sista sväng för två starter sedan. Såg då ut att kunna utmana 8 Mirakel Håleryd och 11 Mäster Sauron som blev etta och tvåa den gången. Jagar revansch här och kan öppna okej. Med tanke på att de två nämnda konkurrenterna har sämre utgångsläge så ska Boots Hanson räknas tidigt om han hittar till ledning.

8 Mirakel Håleryd gjorde det bra i den senaste starten när han vann efter ett rejält slutvarv. Det handlade om en mini-comeback efter att man inte var som bäst gången före och nu med ett lopp i kroppen bör formkurvan vara på uppåtgående här. Mirakel Håleryd tål att göra en hel del på egen hand och ska räknas tidigt trots bricka åtta idag.

Nämner även 9 Sjaman som galopperade som slagen i sista kurvan på V75 senast. Men gången före gjorde han det bra från ledningen och fick endast se sig besegrad av 11 Mäster Sauron. Från ett smygläge ikväll kan man få en bra resa och ska inte nonchaleras vid större gardering.

Min Vinnare: 11 Mäster Sauron
Spets efter 500m: 5 Boots Hanson
Skrällen: 8 Mirakel Håleryd
Ranking: A 11,5 B 8,9,1,10,12,15,6,14,3 C 13,4,7

V75-2 2140m volt
7 Ove Palema gick utvändigt om ledaren sista 1200 metrarna i årsdebuten senast, var utan chans att segra då men insatsen var bra. Nu med ett lopp i kroppen och andra förutsättningar ska det bli spännande att se Ove Palema här. Från springspår är jag inne på att Ove Palema kan öppna bra och skulle han hitta hela vägen till eldningen är detta hästen att slå i min bok. Förstahäst.

Björn Goops andra häst i loppet är 4 Estrella Diamant som vann sin årsdebut senast trots en tung resa i dödens sista 1500m. Nu med lopp i kroppen lär bör formen vara framflyttad. Löser Kim Eriksson bara att få iväg honom från bricka fyra i volen är han ett givet segerbud här.

Skälen är 6 Vicarius gjorde första starten för David Persson senast och svarade då en gedigen insats när han vann trot en resa utvändigt om ledaren sista varvet. Det är svårbedömt hur han kan öppna i voltstart, men från springspår med Carl Johan Jepson kanske det kan bära av hela vägen till ledningen vilket skulle vara spännande. Till endast 6% är Vicarius tidig.

Min Vinnare: 7 Ove Palema
Spets efter 500m: 7 Ove Palema / 6 Vicarius
Skrällen: 6 Vicarius
Ranking: A 7 B 4,6,8,2,5 C 1,3

V75-3 1640m auto
Endast sju startande ekipage i Prins Carl Philips Jubileumspokal. Men det är några riktigt spännande hästar som kommer ut.

1 Önas Prince blev den riktiga kungen i kullen under fjolåret när han mer eller mindre dominerade allt han ställde upp i. Det blev seger i både Kungapokalen och Sprintermästaren. Han vann tolv av sina 14 starter och enda gången han fick se sig besegrad felfri då slutade Önas Prince tvåa bakom Calgary Games i finalen av Svenskt Travderby. Idag är det årsdebut men enligt rapporterna ska Önas Prince träna på bra inför dagens comeback. Han kan öppna kvickt och lyckas han hålla upp innerspåret kommer han bli svårslagen direkt.

3 San Moteur har årsdebuten avklarad och gav ett bländande intryck direkt, han vann enkelt via 09 sista 500m i mersmakande stil. Med lopp i kroppen nu kan vi förvänta oss en minst lika bra prestation här och dessutom är det optimal balans som gäller nu, barfota bak. Räkna med att Björn Goop bakom San Moteur kommer ge Önas Prince en match idag.

2 Bepi Bi minns man bland annat från Elitloppshelgen förra året när han gick en häftig duell mot Sister Sledge i Fyraåringseliten. Han tränas av Alessandro Gocciadoro och har årsdebuten avklarad. Bepi Bi fick ett passivt upplägg då och gick imål med mycket sparat. Krafter som kan komma väl till användning idag istället.

5 Best Ofdream Trio har man inte sett botten i riktigt och med tanke på hur han såg ut senast intrycksmässigt så är känslan att han kommer bli att räkna med även mot tuffast tänkbara motstånd.

Min Vinnare: 1 Önas Prince
Spets efter 500m: 1 Önas Prince / 5 Best Ofdream Trio
Skrällen: 2 Bepi Bi
Ranking: A 1,3 B 2,5,8 C 4,6

V75-4 1640m volt
Ett kallblodslopp som på förhand står mellan de betrodda hästarna. Jag kommer därför att ta ställning och gå på den som jag tycker har störst segerchans. 1 Lykkje Tuva startar idag med bra förutsättningar från bricka ett och står perfekt inne i loppet. Hon har bra läge att hålla upp ledningen från start och även om hon fick ge sig från den positionen senast så är jag inne på att det är bra segerchans i spets idag. Senast strulade det med det norska huvudlaget en extraväxel som brukar ge bra effekt för Lykkje Tuva. Dessutom har Lykkje Tuva tidigare visat att hon tänder till lite extra på körspö vilket man nu får tävla med i Sverige. Summa summarum, spets initialt, körspö och utan strul när norska huvudlaget ska brukas så är jag inne på att Lykkje Tuva vinner detta. Spik.

Motbud
2 Garli Kongen är inte helt att lita på men besitter bra fart och kapacitet för klassen. I den senaste starten blev det galopp kort efter start. Men näst senast imponerade Garli Kongen när han trots en vid sista kurva kunde avgöra till seger på nytt rekord. Skulle Garli Kongen hålla sig till trav hela vägen här kommer man utmana om segern på nytt. Given vid gardering.

Nämner även 8 Fröyu Pelle som startar med 20m tillägg. I den senaste starten var man ute mot tufft motstånd och stod då för en bra prestation som tvåa från rygg på ledaren. Formkurvan pekar uppåt och kommer han bara till från sitt tillägg så kan han avsluta vasst den sista biten.

Min Vinnare: 1 Lykkje Tuva
Spets efter 500m: 1 Lykkje Tuva
Skrällen:
Ranking: A 1 B 2,8,4,14,10,3,9,13,11 C 5,12,7,6

V75-5 2140m auto
7 Gliding Eagle är en spännande fyraåring. Han inledde karriären på ett lovande sätt och tog två raka segrar i Oktober på bra sätt. Efter det blev man tvåa under uppesittarkvällen i december. Nu är det comeback och man har fått lite välbehövlig vinterträning i kroppen, förhoppningsvis har detta fört framåt Gliding Eagle en hel del. Han är minst rutinerad i loppet men är samtidigt den med bäst framtidsutsikt. I ett öppet lopp som kräver en del streck blir Gliding Eagle mitt förstaval.

9 Dynamic Twister har blivit halsopererad efter regi debuten för David Persson. Det är alltid svårbedömt med hästar som återkommer efter operation men skulle det falla väl ut så är Dynamic Twister en häst med bra kapacitet och som ska räknas tidigt här ikväll. Även anmält barfota bak direkt vilket är spännande.

1 Oz Allegretto startar med spännande förutsättningar. Han är kvick iväg från start och har tagit sina segrar från ledningen. Dessutom är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Pass upp.

3 At First gjorde comeback senast och gjorde det även på ett bra sätt, han ett snällt lopp men såg fin ut. Med en formkurva som är framflyttad och från ett bra utgångsläge för ett mer offensivt upplägg vänta denna gången. Det är dessutom anmält amerikansk vagn för första gången vilket är intressant.

Min Vinnare: 7 Gliding Eagle
Spets efter 500m: 1 Oz Allegretto / 3 At First
Skrällen: 1 Oz Allegretto
Ranking: A 7,9 B 1,3,4,5,12,2,6,8 C 10,11

V75-6 2140m auto
Här hittar vi omgångens stora ide, endast 8% i skrivande stund och jag kommer spika rakt ut! Förutsättningarna för 4 Betting Pacer är nämligen optimala idag. Han har nu fått ett par lopp i kroppen och kommer med bra form. Senast körde Björn Goop resolut från bricka elva och Betting Pacer imponerade då från dödens som tvåa bakom Kali Smart via 10,3 sista 700m. Betting Pacer är kvick iväg från start och med Björn Goop i vagnen är detta den troliga ledaren av loppet i min bok. Betting Pacer är dessutom som bäst när han får vara med i den främre träffen. Väl i ledningen och med årsdebut på de främsta motbuden samt att de dessutom startar med bakspår så är jag inne på att Björn Goop leder detta från start till mål. När vi endast får 8% dessutom är spelvärdet högt och jag spikar! Spets och slut.

Motbud
10 Honey Mearas var drottningen som fyraåring då hon vann både Derbystoet och Stochampionatet under 2021. Addera därtill segern i sto-SM så förstår alla att detta är en häst av yttersta eliten som ska bli spännande att följa framöver. Men ikväll handlar det om årsdebut från bricka tio vilket väcker en del frågetecken. Tränaren Daniel Redén har dock selat ut ett flertal hästar från stallet som presterat bra direkt i sina comebacker. Räkna därför med att Honey Mearas också är väl förberedd direkt, men som stor favorit på V75 med mitt drag som näst intill är helt ospelat så känns det helt rätt att ta ställning och gå emot idag.

Nämner även 9 Brezza du Kras som också kommer från den Italienska tränaren Alessandro Gocciadoro. Brezza du Kras tog tre raka segrar över sprinterdistans förra sommaren och visade då upp härliga fartresurser. Hon har dock varit struken inför detta och formen är ett frågetecken. Men för den som garderar är Brezza du Kras tidig.

Min Vinnare: 4 Betting Pacer
Spets efter 500m: 4 Betting Pacer
Skrällen: 9 Brezza du Kras
Ranking: A 4 B 10,91,2,3,7,6 C 8,5,11

V75-7 2140m volt
6 Honfleur Mearas är en häst med hög kapacitet men som inte är helt att lita på i voltstart. I debuten för Ulf Stenströmer blev det galopp direkt och för två starter sedan hade hon ingen häst utvändigt om sig, men galopperade kort efter start ändå. Idag är dock utgångsläget aningen bättre, hon starter med springspår och Ulf Ohlsson som sitter i vagnen har större möjlighet att ta en lugnare start. Felfri har Honfleur Mearas en passande uppgift och sin höga kapacitet fick hon visa upp senast när hon vann från dödens på ett bra sätt. Skulle Ulf Ohlsson få iväg Honfleur Mearas felfritt ikväll är segerchansen hög, men på förhand är det givet att gardera.

1 Donna gör ikväll comeback efter ett längre uppehåll och formen är såklart svår att bedöma. Men kapacitet finns i hästen och Magnus Dahlén brukar sällan fuska med träningen inför en comeback. Utgångsläget och uppgiften ser spännande ut på förhand och Donna är tidig på min kupong.

Nämner även 9 Hula Hula Sisu som vann överlägset från ledningen senast. Idag är dock utgångsläget aningen chansartat men även om Hula Hula Sisu gjort sina bästa lopp från ledningen har hon presterat bra bakifrån också. Blir det dessutom lite tempo på loppet idag kommer Hula Hula Sisu kunna smyga med på ett bra sätt och då kommer hon också kunna avsluta vasst den sista biten. Örjan Kihlström i vagnen för första gången är också spännande.

Min Vinnare: 6 Honfleur Mearas
Spets efter 500m: 3 Solar Wind / 6 Honfleur Mearas
Skrällen: 5 Athena Face
Ranking: A 6,1,9 B 5,3,14,4,13,12,10,8 C 2,7,15,11

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:25  Melkers 13 rätt Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming