DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Färjestad 18/9

16 September 2021 - 21:48

V75 tävlingar från Karlstad och närmare bestämt på Färjestads travoval denna lördagen.
Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar, 4 Crazy First Love i den fjärde avdelningen och 5 Tangen Haap i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Färjestad Lördag 18/9
V75-1 1,2,4,7,11
V75-2 2,3,4,5,6,7,8,11,12
V75-3 1,3,4,6,9
V75-4 4 Crazy First Love
V75-5 2,5
V75-6 5 Tangen Haap
V75-7 2,4,6,7,8,10

2700 rader x 0,50 = 1350 kr

DD Tips Färjestad Lördag 18/9
DD1: 5 Tangen Haap
DD2: 2,4,6,7,8,10

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m auto
7 Mas Capacity stod för en mycket bra prestation för två starter sedan när man utmanade Admiral As om segern,men fick nöja sig med andraplatsen. I den senaste starten var man över till Vermo och tävlade, då serverades han en fin resa av Jorma Kontio och stod för en bra avslutning invändigt. Med många startsnabba konkurrenter med i loppet är känslan även att Mas Capacity trots sitt tuffa utgångsläge kommer kunna hitta ner i kön. Blir det bara sen lite för högt tempo på loppet för hästarna där framme så kommer Mas Capacity ha ett bra slutvarv som kommer fälla många. Förstahäst.

1 Beartime kommer till dagens start med formen på topp. Även om segrarna uteblivit så har han avlöst bra prestationer om varandra och segern måste bara komma snart. Dock är inte innerspåret optimalt då de finns en viss galopprisk. Men skulle han hålla sig till rätt gångart kan han öppna bra och är ett av spetsbuden i loppet. Med en normal prestation är Beartime ett givet segerbud i loppet.

Nämner även 2 Sandsjöns Enzo som verkar trivas bra på just Färjestad. För tre starter sedan stod han för en mäktig insats när han bara brisade undan från ledningen före hästar som Born Unicorn och Viking Brodde. Med rätt lopp idag kommer man på nytt bli farlig att nonchalera.

Måste också bara nämna kioskvältaren 11 Golden Dream E.M. Detta är en individ som besitter en ruggig speed och med tempo på tillställningen idag så kan detta vara skrällen till 2%. Med framspår skulle han säkerligen vara spelad till över 10%, så spelvärde finns i alla fall.

Min Vinnare: 7 Mas Capacity
Spets efter 500m: 1 Beartime
Skrällen: 2 Sandsjöns Enzo
Ranking: A 7,1 B 2,4,11,6,5,10,8 C 3,12,9

V75-2 1640m volt
En öppen klass-ll avdelning på förhand där jag streckar på en hel del.

Favoriten 2 Mister K.O.Z. kommer till dagens start med två raka segrar på kontot där båda segrarna tagits från ledningen. Han har dessutom fem segrar på sina sju starter i livet. Han har även klarat spår två i volten tidigare och kan kliva iväg okej. Från ett bra utgångsläge bör man sitta bra på det och ska då också ses med segerchans. Men till dagens start blir det åter vanlig vagn i och med att det är voltstart och alltså inte den amerikanska som man haft vid de två senaste segrarna. Dessutom möter han ett par bra konkurrenter idag vilket inte kommer göra det lätt för Mister K.O.Z. att plocka sin tredje raka seger. Jag väljer därför att gardera brett.

6 Blue Frontline har ett spännande utgångsläge med springspår över kort distans. Hon kan öppna bra från start och för tre starter sedan spetsade hon just från springspår men blev avslagen av en smygkörd konkurrent den gången. Nu är det läge för ledningen på nytt och Blue Frontline har kapacitet som står sig bra för denna typen av lopp. Satt fast med krafter kvar i den senaste starten, krafter som kan komma väl till användning här.

Nämner även skrällen 11 Protector Tile som var för pigg i den senaste starten och låg på hela loppet. Då var det långdistans och Protector Tile tröttnade tillslut även om han krigade på och visade fin inställning länge. Nu har man ett spännande smygläge och även om de två senaste segrarna är tagna från ledningen är detta en 3%:are som kan vara värd ett streck idag.

Min Vinnare: 2 Mister K.O.Z.
Spets efter 500m: 6 Blue Frontline
Skrällen: 11 Protector Tile
Ranking: A 6,2,11 B 5,12,8,3,4,7 C 10,1,9

V75-3 2140m auto
4 Missle Hill var ute i sommartravets final senast och stod för en rapp avslutning men utan att kunna utmana vinnaren J.J.Stitch. Missle Hill är även kvick iväg från start beroende på hur man väljer att utrusta honom och om man väljer att ladda. Men samtidigt besitter sexåringen en rykande avslutning som alltid biter bra. Det är anmält amerikansk vagn och skulle det bli helstängt huvudlag också är man ledaren av loppet i min bok. Men oavsett taktik kommer man få en bra lopp och ska ses som främsta segerbudet.

6 Gareth Boko är en sexåring som tränaren Jerry Riordan utvecklat till en riktig stjärna. Han var med i Elitloppet i Maj där han slutade trea i både försök och final. Han har fortsatt att möta de allra bästa efter den finalen utan att få det att stämma riktigt fullt ut. Men Gareth Boko besitter en oerhörd kapacitet och från stallet är man positiva och menar att Gareth Boko håller fin form för dagen. Dessutom meddelar man att det kommer bli ett offensivt upplägg att vänta här. Gareth Boko har en styrka och inställning som kommer bära honom långt, är han dessutom bara en aning förbättrad jämfört med på slutet så ska segerchansen vara bra.

3 Antonio Trot har äntligen fått ett bra utgångsläge efter att på slutet flera gånger ha brottats med antingen innerspåret eller bakspår. Antonio Trot tål att gå ett tufft slutvarv och han skulle gynnas om det blir tempo på loppet. Med flera startsnabba konkurrenter där många låter optimistiska inför loppet så är jag inne på att Antonio Trot kan få loppet perfekt upplagt för sin del. Till 11% från ett bra utgångsläge måste jag betala för honom.

9 Mellby Free avslutade vasst senast i Sundsvall Open Trot. Klockan stannade på 09,2 sista 700m. Formen är bra och för två starter sedan gjorde hon det bra i Sto-EM. Man meddelar dock från stallet att siktet är inställt på Sto-SM vilket gör att jag avstår henne på systemet idag.

1 Disco Volante är såklart svårbedömd efter vila, men kapacitet och kunnande vet vi finns. Han kan öppna snabbt och skulle han lyckas hålla upp innerspåret från start kan han mycket väl med en bra dag spåra runt om. Men jag är ändå osäker nu när det är comeback och många andra konkurrenter låter påställda. Så jag väljer ändå att avstå på systemet för att spara streck till övriga avdelningar.

Min Vinnare: 4 Missle Hill
Spets efter 500m: 4 Missle Hill / 1 Disco Volante
Skrällen: 3 Antonio Trot
Ranking: A 4,6,3 B 9,1,7,2 C 10,5,8

V75-4 3140m volt
Här hittar vi första spiken i omgången, 4 Crazy First Love. Detta är en sexåring som tidigare visade bra kunnande för tränaren Madelene Wikstén, men numera återfinns Crazy First Love hos Robert Bergh. Där har han på sina två framträdanden redan visat prov på fin utveckling. I debuten blev det startgalopp men han stod sen för en bra upphämtning och insatsen var klart bra. Senast fick han ett tufft lopp med tredjespår fram till dödens och han höll trots detta klart bra hela vägen in i mål. Nu med dessa insatser innanför västen lär toppformen vara nära. Känslan är att distansen inte kommer vara några problem med tanke på prestationen senast och när det dessutom är anmält barfota runt om för andra gången i livet och för första gången för Robert Bergh så måste man vara med på noterna gällande denna Love You-avkomma. Till 22% känns spelvärdet högt och jag väljer att ta ställning, Spik.

Motbud
6 Mystic Mom fick aldrig chansen på V75 i den senaste starten och gick då i mål med en hel del sparat. Detta är en stark och rejäl häst som trivs över den längre distansen. Han tål att göra en hel del grovjobb själv längs vägen. Nu möter han dessutom något enklare motstånd än vad han brukar ställas emot och ska ses som ett givet segerbud i loppet även om jag väljer att ta ställning emot. Men för den som garderar är detta ett givet streck.

5 Ornello lever på sin styrka och kommer nu med en färsk seger i bagaget efter att behövt kvala. Han är osäker emellanåt men lyckas tränare och kusk Conrad Lugauer hålla sin springare i trav kommer han kriga hela vägen in i mål.

Nämner även 13 Digital Class som fortsatt håller bra form och besitter bra styrka. Han trivs över distansen och kommer enligt tränaren Stefan Melander bli tuff att stå emot för många med lite tempo på loppet.

Min Vinnare: 4 Crazy First Love
Spets efter 500m: 4 Crazy First Love
Skrällen: 13 Digital Class
Ranking: A 4 B 6,5,13,9,10,11,3,12 C 2,1,8,7

V75-5 2140m auto
2 Bugatti Miles kommer från en imponerande prestation senast. Då valde kusken Per Lennartsson att ta det lugnt från början och Bugatti Miles hamnade en bit bak i kön, men efter halva loppet satte man in attacken. Svepningen var heroisk och segern blev knapp men säker, klockan stannade på 12,3 i 1400m. Med en liknande prestation idag är segerchansen mycket bra. Men det ska dock noteras att Bugatti Miles är osäker från start det finns en viss galopprisk. När man då är streckad på upp emot 70% i skrivande stund är detta ingen jag kan gå på rakt ut. Men felfri blir han svårslagen.

Dubblar systemet med 5 LoveExplosion H.C. som kommer till dagens start med bra form. I den senaste starten körde man sig tidigt till ledningen trots 20m tillägg och vann sen loppet i mersmakande stil. För två starter sedan var distansen i längsta laget och han fick nöja sig med en fjärdeplats trots en bra prestation. Utgångsläget är bra och enligt tränaren Christoffer Eriksson är detta stallets bästa chans på V75. Det är återigen anmält barfota runt om och till 8% är han lockande.

9 Tatoo Avenger blev för pigg i ledningen två starter sedan, så den prestationen är bara att glömma. Senast stod han för en rapp avslutning från tredje utvändigt och fick sätta nosen först över linjen. Från bricka nio sitter man bra på det direkt ifrån start och kan blanda sig i segerstriden på nytt.

10 Gaylord Am är en femåring med bra grundkapacitet. Som fyraåring kvalade han in till finalen av Kungapokalen. Det är anmält barfota runt om till idag vilket är intressant och skulle det klaffa med positionerna är man med och utmanar om topp-3 idag.
Nämner även 4 Mandela Zon som är en annan skäll. Ikväll är det comeback och han har inte startat sedan Elitloppshelgen, vilket gör formen svårbedömd. Men kapaciteten i hästen är bra och är han bara väl förberedd inför uppgiften är han med och utmanar om de framskjutna placeringarna.

Min Vinnare: 2 Bugatti Miles
Spets efter 500m: 2 Bugatti Miles
Skrällen: 5 LoveExplosion H.C.
Ranking: A 2,5 B 9,10,4,1,6,12 C 8,7,3,11

V75-6 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 5 Tangen Haap. Han har man hållit i handen vid ett par tillfällen med blandad framgång. I den senaste starten fick han se sig slagen av 9 Philip Ess. Men för två starter sedan visade han fin form när han gick bra bakom Odd Herakles, och besegrade då bland annat Månlykke A.M. Enligt tränaren är han vässad extra inför dagens start och Björn Karlsson är själv optimistiska och tror på bra chans. Erik Adielsson hoppar dessutom upp i vagnen för första gången vilket känns spännande på förhand. När han nu dessutom blivit nedstruken ett hack i banan så ökar också chansen på att man hittar till ledningen. Till tilltalande procent kommer jag ta ställning och spika.

Motbud
3 Åsrud Vilja är en högkapabel dam som nu har fått två lopp i kroppen efter ett långt uppehåll. Formtoppen bör vara i antågande. Örjan Kihlström har segrat med hästen tidigare och hon kan även öppna bra från start. Nu är man dock nedstruken till bricka två bakom bilen, vilket ses som ett minus på Färjestad. Men lyckas man ändå komma till ledningen är känslan att övriga får det tufft att ta sig förbi. Det är anmält lättning i balansen till dagens start vilket känns som ett plus. Givet streck om man inte väljer att ta ställning och spika.

Vill även framhålla 4 Söndre Jerkeld som verkligen kommer till dagens start med formen på topp trots sina tolv år på nacken. Detta är en Norsk gäst som borde gynnas av att få gå med körspö nu i Sverige och när man väl är inne på att gardera är detta en häst jag inte kan nonchalera till 14%.

Min Vinnare: 3 Åsrud Vilja
Spets efter 500m: 3 Åsrud Vilja
Skrällen: 4 Söndre Jerkeld
Ranking: A 5 B 3,4,2,9,6,7 C 8,1,10

V75-7 2640m auto
2 Oracle Tile kommer med en färsk seger på V75 i bagaget. Han vann ett stayerlopp genom att fått det serverat i rygg på ledaren. När sen ledaren galopperade i ingången till slutkurvan var det bara för Örjan Khilström som satt i vagnen att freda sig mot angreppen bakifrån. Oracle Tile är en gedigen häst som alltid gör sitt i loppen och står perfekt inne i Bronsdivisionen nu. Utgångsläget är perfekt och man är garanterad ett bra lopp härifrån. Ska ses med god segerchans i loppet om man sköter sig. Men procenten ser ut att bli i överkant, vilket gör att jag kommer gardera.

6 Gogobet Sisu är en häst med hög kapacitet i grunden och borde ha mer pengar på kontot sett till vad han kan. Men han har även en del hyss för sig som resulterat i ett antal galopper som hållit de intjänade kronan nere. Han trivs över distansen och håller han sig bara till rätt gångart hela loppet kommer Mika Forss som sitter i vagnen ha mycket att åka med tillslut. Endast 9% i skrivande stund.

7 Deal Done Zet startgalopperade kort i den senaste starten och fick sen jaga från underläge. Han fick då ge sig som favorit men får ändå klart godkänt för sin prestation när han fick göra jobbet ute i spåren under slutrundan. Örjan Kihlström är tillbaka i vagnen nu och Deal Done Zet kan öppna kvickt från start. Lyckas man hitta en vettig position eller rentav sitta i ledningen efter en bit kommer man blanda sig i segerstriden på allvar här.

10 Four Guys Dream stod för en rykande avslutning i den senaste starten när man vann på Axevalla. Formen är bra och med de rätta ryggarna i loppet här kommer hans avslutning bita bra på nytt. Endast 7%.

Min Vinnare: 2 Oracle Tile
Spets efter 500m:
Skrällen: 6 Gogobet Sisu
Ranking: A 2,6,7 B 10,8,4,5,1 C 11,3,9,12

Lycka till
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming