DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Färjestad 22/1

21 Januari 2022 - 00:13

V75 tävlingar från Karlstad denna lördagen och omgången kryddas av en fin JACKPOTT att spela om. 49 Miljoner! Nedan följer mina V75-tips.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)


Jag spelar med två spikar, 3 Buska Blyg i den fjärde avdelningen och 3 Equal to None i den femte avdelningen.

V75 Tips Färjestad Lördag 22/1
V75-1 3,4,5
V75-2 6,8,10,12,15
V75-3 1,2,3,4,6
V75-4 3 Buska Blyg
V75-5 3 Equal to None
V75-6 1,3,4,5,6,9,10,12
V75-7 6,9,10,12

2400 rader x 0,50 = 1200 kr

DD Tips Färjestad Lördag 22/1
DD1: 4,12
DD2: 10 Four Guys Dream

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m auto
5 Pere Ubu är en högkapabel individ som idag gör comeback efter ett kortare uppehåll. I den senaste starten på Bjerke var man inte som bäst men med tanke på att man nu fått vila och tränat upp sig igen räknar jag med en betydligt bättre prestation här. Pere Ubu är härdad i klassen och är kvick iväg från start. Det är många andra konkurrenter som också kan lägga iväg den första biten men jag är inne på att Johan Untersteiner bakom Pere Ubu drar det längsta strået och är ledaren av loppet efter en bit. Pere Ubu har visat att han kan prestera bra direkt efter paus tidigare och kommer man till ledningen idag är man hästen att slå för övriga.

4 Kimi di Quattro har tre segrar på de fyra senaste starterna. Senast visade han även att formen fortsatt är på topp, då klev han runt motståndarna från femte ytter under slutrundan och segern blev tillslut enkelt. För två starter sedan fick man göra en del jobb i en Klass I-final och höll trots detta bra hela vägen in i mål. Även Kimi di Quattro kan lägga iväg bra den första biten och kommer på så sätt bli en faktor i spetskörningen. Men med tanke på insatsen under slutvarvet senast tror jag man inte vill offra allt krut från start. Men oavsett vilken taktik kusken Markus B Svedberg väljer så är man ett givet segerbud i loppet.

Nämner även 3 Bravo Sabotage som här går upp i klass men samtidigt kommer till dagens start med formen på topp. Under nyårsafton fick vi se prov på hans kapacitet när han vann från ledningen. Idag är utgångsläget detsamma som och även om motståndet är tuffare idag ska Bravo Sabotage inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 Pere Ubu
Spets efter 500: 5 Pere Ubu / 4 Kimi di Quattro
Skrällen:
Rankingen: A: 5,4 B 3,1,11,2,12,7 C 6,9,8,10

V75-2 2140m volt
10 Kirsi Boko visade fortsatt fin form i den senaste starten även om det tillslut blev för långt fram för att blanda sig i segerstriden. Men idag ser uppgiften spännande ut på förhand med springspår på mellanvolten. Prickar Johan Untersteiner starten kommer man kunna vara den som är först framme av de främsta motbuden och i så fall kan Kirsi Boko köra sig till ledningen. Väl i den positionen är hon sen hästen att slå för övriga. I ett öppet lopp på förhand är detta min förstahäst.

15 Devs Daffodil ser ut att aldrig tappa formen, hon startar på hela tiden med jämna mellanrum och står alltid för gedigna prestationer. För två starter sedan vann hon enkelt på Solvalla och i den senaste starten fick hon tillsynes en omöjlig uppgift men Devs Daffodil sköt till mycket rappt över upploppet och kunde tillslut sätta nosen först över linjen. Devs Daffodil är allround i loppen och oavsett hur det blir kört idag kommer denna märren kunna blanda sig i segerstriden tillslut. Givet streck.

12 Quarcia kommer precis som Devs Daffodil med formtopp till dagens start. I den senaste starten vann man via en snabb avslutning men Quarcia har tidigare visat att hon också kan vinna travlopp med tuffare upplägg. Quarcia är en tuff sjuåring som tål att göra en del själv men samtidigt är vass på speed. Idag ser det ut att kunna bli bra draghjälp för Quarcia som kommer fälla många den sista biten. Skräll.

Nämner även 6 Queen Ratzeputz som i comebacken senast direkt stod för en gedigen prestation när hon vann på V86. Nu med ytterligare ett lopp i kroppen lär formen inte vara sämre. Queen Ratzeputz ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 10 Kirsi Boko
Spets efter 500: 10 Kirsi Boko
Skrällen: 12 Quarcia
Rankingen: A: 10,15,12,6 B 8,13,3,9,5,7 C 1,2,14,11,4

V75-3 2140m auto
1 Ble du Gers hade imponerande sex raka segrar på kontot inför den senaste starten. Senast var man ute i gulddivisions finalen på Solvalla och fick nöja sig med en fjärdeplats efter att gått först ute i spåren under slutvarvet och sen efter att man sett trött ut i sista sväng tagit tag i grejerna på nytt sista 150m men då fick man problem med att få fritt, prestationen i sig var klart godkänd tillslut. Idag har man fått ett tufft utgångsläge, då innerspåret på Färjestad inte är speciellt fördelaktigt. Men Ble du Gers är bästa hästen i startfältet och lyckas bara Per Oleg Midtfjeld hitta ut i ett andraspår så ska segerchansen vara bra. Blir det bara inte för lågt tempo på loppet så är det få som klarar av att stå emot Ble du Gers avslutning.

2 Lucifer Lane stod för en bra prestation senast även om han fick släppa Remarkable Feet förbi sig till slut. Men formkurvan pekar fortsatt uppåt och denna gången är jag inne på att man istället väljer ett rygglopp då inställningen kanske inte var helt på topp när det skulle avgöras sista biten senast. Från ett bra utgångsläge bör man kunna få ett bra lopp oavsett, vad sägs som spets och släpp till 6 Disco Volante. Uppenbarar sig bara luckan till slut i så skulle mycket väl en efterlängtad seger vara inom räckhåll.

6 Disco Volante galopperade bakom bilen som favorit på V75 senast. Men med tanke på att man väljer att starta så tätt som man gör nu så innebär det att allt känns bra med Disco och att galoppen bara var ett olycksfall i arbetet. Han kan öppna kvickt och skulle han kliva iväg denna gången är jag inne på att man hittar till ledningen och i den positionen är man hästen att slå över Färjestads korta upplopp.

Min Vinnare: 1 Ble du Gers
Spets efter 500: 6 Disco Volante
Skrällen: 4 Ragazzo Da Sopra
Rankingen: A: 1,2,6 B 4,3,5,8 C 12,10,11,7,9

V75-4 2140m volt
Här hittar vi första spiken i omgången, 3 Buska Blyg. I den senaste starten blev det strul med positionerna och man fick backa sig sist, men när man väl klev på ute i spåren såg man formstark ut hela vägen fram till sista kurvan då galoppen kom. För två starter sedan vann man överlägset och visade upp sitt fulla kunnande. Idag ser uppgiften lämpligare ut än senast och med de främsta motbuden på bakvolten så räknar jag med att Robert Bergh är offensiv från start och skulle i så fall inte bli förvånad om Buska Blyg sitter i ledningen efter en bit. Motståndet är heller inget som avskräcker på förhand och felfri är jag inne på att man bara vinner detta. Spik.

Motbud
11 Lome Storm är inte helt att lita på och har galopperat i fyra av sina sex senaste starter men fart finns i kroppen och när han fungerar så kan han flytta på sig. I den senaste starten visade man from när man efter en tappstart fick göra jobbet ute i tredjespår 1200m från mål och utan galoppen i sista sväng hade man varit på pallen. Lome Storm är härdad i tuffa sammanhang och skulle man trava hela vägen ikväll ska man ses som det främsta motbudet till min spik.

Nämner även 5 Sundbo Komet som i den senaste starten gick i mål med fullt av krafter sparade. Får man nytta av det överskottet idag istället skulle man kunna vara skrällen bakom de två ovan nämnda.

Min Vinnare: 3 Buska Blyg
Spets efter 500: 3 Buska Blyg
Skrällen: 5 Sundbo Komet
Rankingen: A: 3 B 11,5,9,10,4,8 C 6,7,1,2

V75-5 2140m auto
I detta loppet kommer jag ta ställning för 3 Equal to None som har höjt sig på slutet och kommer till dagens start med tre segrar på de fyra senaste starterna. Senast vann man enkelt över lång distans och visade att formen är bra. Dessutom står Equal to None perfekt inne loppet och har fått ett bra utgångsläge. Idag är det första gången med Carl Johan Jepson i vagnen vilket är spännande och med värsta motbudet utvändigt så känns det givet att ta ställning i min bok. Equal to None är allround och stål att göra en hel del jobb på egen hand. Jag spikar och sparar streck till övriga avdelningar.

Motbud
Främsta motbudet är 4 Global Classified som var tvåa på V75 i den senaste starten. Då var man inblandad i en tuff öppning där första 500m gick på 1.11 i ett lopp som som mätte 2640m. Att Global Classified endast fick ge sig mot Jano di Quattro till slut ses som mer än godkänt. Han kan öppna kvickt från start och skulle man hitta till ledningen på nytt är man hästen att slå för min spik.

Nämner även 1 Sjaman som vann enkelt från ledningen på en tung bana för två starter sedan och senast var man i Norge och tävlade. Då visade Sjaman fortsatt bra form när han stod för en rapp avslutning som tvåa. Att det är första gången med Erik Adielsson i vagnen känns spännande. Från bricka ett är man garanterad ett bra lopp och till låg procent är detta skrällen vid gardering.

Min Vinnare: 3 Equal to None
Spets efter 500: 4 Global Classified
Skrällen: 1 Sjaman
Rankingen: A: 3 B 4,1,12,7,5,10,8,11 C 6,9,2

V75-6 2140m auto
12 Amalencius B.B. är en bra häst för klassen som idag gör en spännande årsdebut. Han visade upp högt kunnande flera gånger under fjolåret och vi har även varit inne på det många gånger tidigare att Timo Nurmos hästar sällan är i behov av lopp i kroppen för att prestera. Det ser även ut att kunna bli bra tempo på loppet från start vilket skulle gynna Amalencius B.B. Lever han dessutom upp till sitt fulla kunnande direkt så ska man ses med segerchans trots utgångsläget. Tillsammans med Örjan Kihlström är detta min förstahäst i en öppen avdelning.

4 Ture L.A. gick i ledningen senast i ett tufft lopp där han aldrig riktigt fick vara i fred under loppet. Det blev trötta ben tillslut och det är inte så mycket att säga om. Ikväll är loppet ett halvvarv kortare vilket ses som ett plus, vi vet också att Ture L.A. är kvick den första biten. Kan han hitta till ledningen trots flera startsnabba konkurrenter är man ett givet segerbud här.

10 Hannibal Face är en kapabel herre som missgynnas av att ha bakspår idag. Men med tanke på att det väntas körning på flera händer så skulle hästarna med bakspår kunna bjudas in ordentligt. I den senaste starten vann man enkelt trots att man pausat lite, nu med det loppet i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en bit och ska inte nonchaleras trots bricka tio.

6 King Of Greenwood har nu gjort tre starter för Per Henriksen och det har resulterat i två raka segrar. King Of Greenwood har sett mersmakande ut vid båda segrarna och med tanke på att formen är på topp känns man tidig även ikväll. King Of Greenwood kan öppna kvickt från start och hittar Stefan Persson som sitter i vagnen en vettig position så finns både kapacitet och fart för att segerstrida på nytt.

Min Vinnare: 12 Amalencius B.B.
Spets efter 500: 4 Ture L.A.
Skrällen: 4 Ture L.A.
Rankingen: A: 12,4 B 10,6,5,1,3,9 C 11,8,7

V75-7 2640m auto
10 Four Guys Dream är en sexåring jag personligen gillar. Han har på de fyra senaste insatserna tagit två segrar och två andraplatser. I den senaste starten hade man troligtvis besegrat Sweetman om bara luckan dykt upp något tidigare. Men prestationen i sig borde fört fram Four Guys Dream ytterligare formmässigt och nu över lång distans kommer hans avslutning bita bra. Given förstahäst för mig.

12 Maestro Crowe har nu två lopp i kroppen och formtoppen borde vara nära. I den senaste starten var man ute emot tuffa konkurrenter men gjorde det ändå klart bra som fyra i en snabb avslutning. Den längre distansen är ett plus då Maestro Crowe är mer stark än snabb. Utan för mycket strul från bakspår kommer man blanda sig i segerstriden här.

Nämner även 9 Innovation Love som är lite ojämn i sina prestationer och blandar topprestationer med sämre insatser. Men när allt står rätt till för Innovation Love kan man mäta sig med de bästa i loppet. Senast stod man dock för ett bottennapp men det är inget man ska sätta för stora växlar vid enligt tränaren. Vid båda segrarna i programmet visade man upp sitt kunnande och med klaff är detta skrällen i loppet.

Min Vinnare: 10 Four Guys Dream
Spets efter 500:
Skrällen: 9 Innovation Love
Rankingen: A: 10 B 12,9,6,4,5,11,8 C 7,2,1,4

Lycka till
DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Motala - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - Motala ö1.5 mål
2.00
19:00  Karlskoga - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.79
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
13:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - BLGM
1.65
15:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.10
23:00  Jotko - Allen
Annat - UFC - Allen vinner
2.04
15:00  Varberg BoIS - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - U3 mål asian
1.76
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 30/9
Insats: 640 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 30/9
Insats: 162 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 1181 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 1/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Skellefteå 1/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming