DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Färjestad Lördag 19/9

16 September 2020 - 14:55

Det är V75 tävlingar ifrån Färjestad på lördag när Unionstravet mellan Sverige & Norge ska avgöras. Det är en Jackpot på 36 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 4 Odd Herakles i den tredje avdelningen samt 8 Niky Flax i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Färjestad Lördag 19/9
Avd 1: 1,2,3
Avd 2: 1,2,3,4,5,8,10,11,12
Avd 3: 4 Odd Herakles
Avd 4: 1,3,5,7,8,10,12
Avd 5: 1,5,9
Avd 6: 8 Niky Flax
Avd 7: 2,3,10

1701 rader x 0,50 = 850,50 kr

DD Tips Färjestad Lördag 19/9
DD-1: 4,8
DD-2: 2,3,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS FÄRJESTAD LÖRDAG 19/9

V75-1
Vi inleder V75 med Unionsstayern över 3140 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Amiral gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast. Han kom till ledningen i ett tidigt skede och han fick sedan dämpa tempot där framme i täten och sedan så vann han lätt med sparade krafter. Framförallt var travet bättre än tidigare. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad. Han är stark och den långa distansen är en fördel så här tror jag att Örjan Kihlström kan köra sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han inte lätt att plocka ner. Blir det inte spets så borde han ändå kunna nå en fin position i den främre träffen så han ska räknas tidigt.

1 Gazza B.R. har vunnit 7 av karriärens 16 starter. Nu har han gjort en start efter lång frånvaro så han kan vara förbättrad nu. Han kan öppna rätt bra ur volten och här kan det kanske bli spets eller vinnarhålet och sitter han i en bra position inför avgörandet så kan han nypa en fin placering här. Han kommer troligen att tävla med skor runt om och i en hybridvagn precis som senast.

2 Global Viscount hade två raka segrar inför den senaste starten på Åby. Han fick då vandra en stor del av loppet i dödens på den ledande Spartak Face och han fullföljde klart godkänt som tvåa bakom denne. Han kändes bra i ett jobb nyligen meddelar man från stall Ulf Stenströmer. Han är inte den snabbaste från start men kan Carl Johan Jepson som finns i vagnen servera honom ett passande lopp så kan han vara långt framme igen.

Min Vinnare: 3 Amiral
Spets efter 500m: 3 Amiral
Skrällen: 6 Madronjo
Ranking: A 3 B 1,2,15,6,14,10,8,4,7 C 12,9,11,5,13

V75-2
STL Klass I, Försök 1 i Meeting 7 över 1640 meter och jag har streckat nio hästar. 5 Dark Roadster fullföljde godkänt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Harper Seabrook för fyra starter sedan. Gången efter det så tog han över ledningen med 1450 meter kvar av loppet. Från den positionen så höll han sedan undan till en knapp seger före en bra avslutande Azarayah Ridge. Han galopperade innan bilen släppte fältet näst senast. Senast så fastnade han med mycket sparade krafter i ett lopp som vanns av Isan. Felfri nu så kan han öppna fort och ett rygglopp i hårt tempo skulle vara bra. Distansen är ingen nackdel och med rätt resa här så kan han blanda sig i segerstriden. Troligen jänkarvagn samt första gången barfota runt om.

1 Abrakadabra kommer med två raka segrar. Han är startsnabb och även om innerspåret på Färjestad kanske inte är jättebra så kan han hålla upp ledningen. Kommer Åsbjörn Tengsareid som sitter upp bakom hästen till täten här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Från stallet tror man att han är mogen att sänka sitt rekord en del och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

3 Helios Di Quattro satt långt nere i kön men via en stark avslutning ute i spåren så tog han ner Dollar Hornline som hade kopplat greppet och han höll även undan för Un Mec d'Or till seger för fem starter sedan. På Hagmyren gången efter det så satt han i tredje utvändigt innan han vreds på till attack på upploppet och via en härlig spurt så fångade han in den ledande Raoul Attack till seger kort före mål. För tre starter sedan så gick han bra som trea bakom Viscount som vann från ledningen före Arden Wise As. Han fullföljde godkänt och kom i mål som fyra bakom Manuzio Hanover näst senast. Han fick en bra start senast och när han var på väg mot ledningen så slog han på en galopp. Kan han hålla sig till rätt gångart nu och om Örjan Kihlström kan hitta en bra väg med honom så kan han vara långt framme.

2 Mistelns Napoleon har gjort det bra på sistone. Han vann med krafter kvar på väldigt imponerade vis från ledningen för tre starter sedan. Gången efter det så drog han på i ledningen och han vann sedan i fin stil från den positionen. I Klass II finalen på Åby senast så kom han till ledningen inledningsvis. Han tvingades dock släppa efter 600 meter när Newport Beach tryckte sig till täten. Han fullföljde sedan klart godkänt som tvåa bakom denne. Han skulle sedan ha startat på Visby för ett par veckor sedan men han blev utkörd efter att han orsakat två omstarter då. Nu är han upp en klass men han är väldigt snabb den första biten och tar han en längd på invändig häst så tror jag att Erik Adielsson provar i ledningen så länge lampan lyser.

4 Easy Cash var lite blek senast fast allting har varit normalt efteråt meddelar man från stall Jörgen Westholm. Han trivs över kort distans och har ett bra utgångsläge nu. Han är kvick iväg vid laddning och han är bäst när han tävlar i ledningen men det kan kosta en hel del kraft för att försöka ta sig till den positionen. Får han ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 Dark Roadster
Spets efter 500m: 1 Abrakadabra
Skrällen: 11 Kick The Dust Ås
Ranking: A 5,1 B 3,2,4,11,12,8,10 C 6,7,9

V75-3
Unionskampen - STL Kallblodsdivisionen, Försök 9 i Meeting 2 över 2140 meter. Jag har spikat 4 Odd Herakles som kommer till den här starten med 12 raka segrar. Han är förmodligen världens bästa kallblod just nu. En av vinsterna togs när han från innerspåret höll upp ledningen och vann Elitkampen på Solvalla i slutet av maj i ohotad stil. På Sörlandet näst senast så hade han innerspår igen och han tog omgående hand om ledningen och över lång distans så vann han före en duktig Troll Solen. Han var sedan helt överlägsen senast på Bollnäs. Han har bytt tränare efter senast då Lars O Romtveit valt att trappa ner så numera är han i träning hos Odd Paulsen. Han är väldigt kvick iväg så här tror jag att han sitter i ledningen omgående och från den positionen så blir han svårslagen.

Vid gardering kan 2 Roli Eld vara tänkbar. Han har dock galopperat två gånger i följd. Senast så öppnade han snabbt och spetsstriden var i princip avgjord när han galopperade då. Felfri nu så kan han kliva iväg bra från start och distans och spår är bästa möjliga. I ett felfritt lopp här så kan han utmana om en framskjuten placering fast man är lite osäkra på formen. Intressant med Björn Goop i vagnen på Frode Hamre tränat.

1 Björs Frej fick en strulig resa i SM senast men visade inget extra heller. Han kan öppna rätt så vettigt men jag tror inte han kan hålla upp ledningen. Det kanske kan bli vinnarhålet eller tredje invändigt och skulle han sedan få en lucka så kan han ställa till med en överraskning men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Odd Herakles
Spets efter 500m: 4 Odd Herakles
Skrällen: 1 Björs Frej
Ranking: A 4 B 2,1,3,7 C 6,10,9,5,8

V75-4
STL Klass II, Försök 1 i Meeting 7 över 2640 meter och jag har streckat sju hästar. 12 Jaxon V.S. kommer till den här starten med tre raka segrar. Han satt en bit bak innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade han ner Myse d'Erpion till seger precis på linjen. Den långa distansen har han tävlat på i tidigare regi så det tror jag inte ska vara några bekymmer. Utgångsläget nu kunde ha varit bättre men han är stark och rejäl så han tål att göra en del grovjobb på egen hand. Sofia Aronsson meddelar att man har sparat hovarna på honom i de senaste starterna så det blir troligen barfota runt om den här gången. Löser det sig med positionerna så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

1 Valle E.W. har gjort det bra sedan Oskar J Andersson tog över träningen. Tre vinster på fyra starter i nuvarande regi har det blivit. Vid alla tre vinsterna har han kört sig till ledningen efter en del av loppet. Intressant utgångsläge nu fast om han håller upp ledningen återstår att se fast skulle han göra det så vill man gärna köra där. Han borde kunna få en fin löpning i den främre träffen även om det inte blir ledningen och lång distans gillar han så med lite klaff så kan det bli ännu en seger.

7 Equal To None har inlett karriären lovande. Efter en andraplats i debuten så blev det tre raka segrar. Han tog hand om ledningen och han vann sedan enkelt näst senast. Han fungerade inte i travet i ett Klass II försök på Solänget och togs ur fältet senast. Han står tufft inne i klassen och han är rätt grön i det här sammanhanget. Springspår nu och prickar Björn Goop bra i starten så kanske han kan komma till täten här och skulle så bli fallet så stiger hans chanser att ta en ny vinst.

8 Golden Boy Sisu har gjort tre starter efter ett års tävlingsuppehåll. I comebacken svarade han för en riktigt stark insats när han blev femma i ett lopp som vanns av en överlägsen Joule V.S. Efter det så har det blivit två raka segrar så formen är på topp. Den här gången är motståndet tuffare men kan han få smyga med i en trevlig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han dyka upp långt framme igen.

10 Draco har vunnit 11 av 16 starter och han har även fyra stycken andraplatser. Han vann från ledningen näst senast. Gången efter det så tog han en kortare galopp i starten. Han kom sedan tillbaka starkt och via en vass avslutning så kom han i mål som tvåa i ett lopp som vanns av Darlington. Felfri nu och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig under den sista delen av loppet. Intressant med Jorma Kontio upp på Anders Pedersen tränat.

Min Vinnare: 12 Jaxon V.S.
Spets efter 500m: 7 Equal To None
Skrällen: 3 Flacco
Ranking: A 12 B 1,7,8,10,3,5 C 6,2,9,4,11

V75-5
Uno Sweds Minneslopp - STL Gulddivisionen, Försök 1 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Who's Who har gjort fyra starter efter lång frånvaro. Han gjorde comeback i ett lopp i juli på Eskilstuna. Där hamnade han utvändigt om Heavy Sound som vann loppet och han slutade då trea. För tre starter sedan i ett långlopp på Jägersro så hade han dubbla tillägg och satt sedan långt bak i kön men via en härlig spurt på upploppet så fångade han in den ledande Unoicsdue Gnafa' till seger kort före mål. I Åby Stora Pris näst senast så kom han till ledningen efter 600 meter men att han sedan inte kunde stå emot en vass Moni Viking över upploppet var han ursäktad för. Han hade ett risigt läge i Sundvall Open Trot senast men när han kom loss så avslutade han mycket bra fast åt Milligan's School som vann det loppet från ledningen fanns inget att göra så han fick nöja sig med en tredjeplats. Han ska gå med bakskor nu men det har fungerat väl tidigare och med rätt resa här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

1 Gigant Invalley kommer med fin form och två raka segrar. För tre starter sedan så travade han i dödens på Stoletheshow och han höll klart godkänt som trea bakom denne. Näst senast på Bjerke så tog han hand om ledningen och från spets så höll han undan till en säker seger. Gången efter det så hade han ett dåligt startspår men han dundrade till spets och från den positionen så vann han sedan i överlägsen stil. Han är väldigt startsnabb och lyckas Gunnar Austevoll som finns i vagnen hålla upp ledningen så är mycket vunnet. Från spets så kan han bli svår att fånga in om han skulle få bestämma en del där framme i täten.

9 Heavy Sound hade inte startat sedan galoppen på upploppet i försöket i Elitloppet ifjol som Aubrion Du Gers vann inför comebacken på Eskilstuna i mitten av juli. Han tog då över ledningen i ett tidigt skede och sedan så vann han lätt med sparade krafter. Näst senast så hade han innerspår i Rättvik. Han var chanslös på ledningen då och han hamnade en bit bak men han avslutade ändå okej även om det inte var samma tryck i honom som tidigare så han slutade femma bakom Diamanten som vann det loppet från ledningen. Senast så hade han ett jobbigt utgångsläge med många hästar att runda och det blev för tufft så han fick nöja sig med tredjeplatsen bakom My Dream Art som tog ner den ledande Hierro Boko kort före mål. Han har bra startryggar nu och kommer han igenom hyggligt så kan han bli att räkna med när attacken sätts in.

Min Vinnare: 5 Who's Who
Spets efter 500m: 1 Gigant Invalley
Skrällen: 6 Forfantone Am
Ranking: A 5 B 1,9,6,8,2,7 C 11,10,4,3

V75-6
STL Silverdivisionen, Försök 1 i Meeting 7 över 1640 meter. Jag har spikat 8 Niky Flax som har vilat ett tag över sommaren. Han återkom efter ett par månaders frånvaro i ett V86 lopp på Halmstad i slutet av augusti. Han tog då omgående hand om ledningen och från spets så vann han sedan väldigt komfortabelt. Med lopp i kroppen nu är en minst lika bra insats att vänta här. Nu har han dragit ett spår långt ut på vingen och det blir svårt att komma till spets från det här läget med många startsnabba hästar innanför honom. Löser det sig med positionerna och om Johan Untersteiner kan hitta ner i eventuellt andra eller tredje utvändigt så tror jag han kan sänka det här gänget i spurten.

Vid gardering kan 4 Chapuy som har två lopp i kroppen nu vara tänkbar. Han var ute i ett tufft försök i Bronsdivisionen på Bollnäs i slutet av juli. Han hade då innerspår och öppnade bra men han kunde inte hålla upp ledningen för Mr Clayton J.F. öppnade fortare så han fick ett lopp i vinnarhålet och han var sedan aldrig med någon segerchans men han avslutade ändå klart godkänt och kom i mål som fyra i ett lopp där Vae Victis Club spurtade in till seger. Senast så tog han ledningen och från spets så vann han sedan i ohotad stil. Han trivs som bäst i ledningen så här tror jag att Åke Lindblom kommer att ladda rejält för att försöka nå favoritpositionen. Det luktar en rejäl körning här och det tror jag kan vara gynnsamt för min spik i slutändan.

1 Urban Kronos har gjort det bra den sista tiden. Han höll upp ledningen från innerspåret på Romme näst senast och från spets så vann han sedan i ohotad stil. Senast gjorde han det okej och kom i mål som fyra men han var utan chans mot Harran Boko som vann lätt då. Han är vassare över kort distans som gäller nu och han är kvick iväg vid laddning och lyckas han hålla upp ledningen så kan han leda loppet länge men jag tror det kan bli tufft från innerspåret. Det finns flera startsnabba hästar här så det kan kosta mycket krafter att köra i spets fast får han ett trevligt lopp i den främre träffen så kan han duga mot det här motståndet.

Min Vinnare: 8 Niky Flax
Spets efter 500m: 4 Chapuy
Skrällen: 12 Night Brodde
Ranking: A 8 B 4,1,3,2,12,7,5 C 6,10,11,9

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 1 i Meeting 7 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Farlander Am har gjort det väldigt bra sedan han kom i träning hos Johan Svensson. Han inledde med tre raka segrar. För tre starter sedan så gick väldigt bra som tvåa bakom Pleasure For Cash som vann Klass I finalen på Åby från ledningen i början av augusti. Gången efter det så tappade han mycket på en startgalopp men han kom tillbaka positivt och räddade tredjeplatsen bakom Night Brodde. Senast på Jägersro så klev han runt sitt motstånd till seger i K.G. Bertmarks Minne. Trevligt läge nu och han kan öppna fort så kommer han till täten så kan han leda loppet länge. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska räknas tidigt här.

10 Sandsjöns Enzo är ofta med där framme. Han hängde med klart godkänt från dödens till tredjeplatsen bakom Jackpot Vrijthout som vann det loppet från ledningen för tre starter sedan. Gången efter det i ett försök i Bronsdivisionen på Romme så höll han starkt och kom in som tvåa bakom Wingmaster som skrällde i det loppet. Senast så fick han vandra i dödens på Bag's Simoni och han gjorde det bra men han tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Får han gå med i en vettig rygg innan attacken sätts in och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan det vara läge för en fullträff.

3 Allaway G.T. var fin vid tre raka segrar men i de två senaste loppen så har han fått nöja sig med tredjeplatser. Han kom med en bra avslutning som trea bakom Thai Highway senast. Han är ingen blixt den första biten men han kan öppna hyggligt. Han är stark så den långa distansen är en fördel. Han är dessutom gynnad av körspö så kan Erlend Rennesvik som sitter upp bakom hästen få till en bra styrning här så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 2 Farlander Am
Spets efter 500m: 2 Farlander Am
Skrällen: 10 Sandsjöns Enzo
Ranking: A 2 B 10,3,4,11,6 C 5,7,8,9,1,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Elche
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Dalkurd - Brommapojkarna
Fotboll - Ettan Norra - Över 2,5 mål
1.75
13:30  Leeds - Tottenham
Fotboll - Premier League  - Över 2,5 mål & BLGM
1.90
15:00  IFK Göteborg - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.78
15:00  Hammarby - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
16:00  Sheffield U - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - SU -1 hörnor
2.06
16:15  Barcelona - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 1
1.81
17:30  Elfsborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.95
18:30  Manchester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.00
20:45  Fiorentina - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.89
21:00  Athletic Bilbao - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1
1.82
21:15  Liverpool - Southampton
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.85
17:30  Malmö - Varberg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.80
18:30  Villarreal - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.01
21:00  Real Madrid - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.01
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 8/5
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 8/5 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Ålborg 8/5
Insats: 1350 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 9/5
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming