DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Gävle 14/4

13 April 2022 - 22:02

Det är påskhelg vilket innebär att det är V75 fyra dagar i rad men en multi-jackpot som avslutning på Söndag. Först ut är en V75-omgång från Gävle och jag spelar med två spikar.

Nedan följer min lösning på omgången.

V75 Gävle 14/4
V75-1 1.6.7.9.10.11.12
V75-2 9 Månlykke A.M
V75-3 1.3.6.7.11
V75-4 3.5
V75-5 4.5.8.9.10.11
V75-6 6.8.10.12.13.15
V75-7 1 Jaguar Dream

2520 rader x 1 kr = 1260kr

Dagens Dubbel Gävle 14/4
DD-1 6.12.15
DD-2 1 Jaguar Dream

3 rader x 80 kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 3140m Volt
7 Gitan De Touchyvon är ett yrväder som har galopperat bort mycket pengar i sin karriär men det känns som att Westholm har fått ordning på honom allt mer och han har stabiliserats det senaste året. Han lever på sin styrka och är kraftigt gynnad av distansen men det känns som mycket kan gå fel när det handlar om voltstart och senast han provade på den start-metoden blev det en rejäl galopp från start.

10 Hennesi Walk var okej i årsdebuten som trea och kommer att ha gått framåt med det loppet i kroppen. Nu ska han dessutom tävla med optimal balans och kriterie-finalisten från i fjol är tidig på min kupong.

1 Franklin Zet har bara tjänat drygt 150.000 kronor och startar därför i den främre volten och i dom här loppen över lång distans brukar ledaren kunna få styra och ställa en del där framme. Nu är det årsdebut och det blir vanlig vagn och skor på framhovarna och det är
förmodligen ingen toppform direkt , men det är loppets troliga ledare och därifrån ska han räknas.

6 King Cole var rejäl i debuten för Daniel Wäjersten och vann från positionen utvändigt om ledaren. Det är mycket tuffare emot nu men han räds inte distansen och grovjobb under vägen.

12 Samurai Comery är loppets skräll. Det blev en hel del strul med positioner senast men han fullföljde sedan bra som trea och till skillnad från flera konkurrenter har han varit igång och tävlat i vinter.

11 Certainly och 9 Cab Frontline får också plats på systemet i ett öppet lopp på förhand.

Min Vinnare: 7 Gitan De Touchyvon
Spets efter 500m: 1 Franklin Zet
Skrällen: 12 Samurai Comery
Rankingen A:7.10 B:1.6.12.11.9 C:14.13.5.8.3.4.15.2

V75-2 2640m Volt
9 Månlykke A.M blir vansinnigt stor favorit i den andra avdelningen och det är inte speciellt konstigt med tanke på hur han såg ut senast. Jag tycker att han såg bättre ut än någonsin och verkar ha tagit ytterligare ett kliv framåt i sin utveckling. Månlykke A.M spelar i en egen division i det här loppet och vid sunda vätskor ska han bara runda det här fältet och vi kan förvänta oss ett offensivt upplägg.

Motbud
10 Bellfaks gjorde ett tappert försök att utmana Månlykke A.M senast och höll klart bra som trea efter en inledande galopp och ett lopp utvändigt om favoriten. Med tanke på den offensiva styrningen senast lär Jan-Olov Persson ladda vad som går för att komma före Månlykke A.M från start och vara först fram till ledningen. Skulle han lyckas med det så blir underhållningsvärdet på loppet högre men jag tror ändå att han får vika in årorna till slut.

Jag har svårt att se att någon annan än dessa två hästar vinner loppet men för den som går efter dom riktigt stora pengarna är det främst 4 Tangen Frick och 8 Guli Rubin som är närmast till hands vid gardering.

Min Vinnare: 9 Månlykke A.M
Spets efter 500m: 9 Månlykke A.M / 10 Bellfaks
Skrällen:
Rankingen A:9 B:10 C: 4.8.5.7.6.2.11.3.1

V75-3 2140m Auto
6 L.A Boko är under rejäl utveckling och har sett mycket fin ut vid samtliga starter i år och tagit tre raka segrar. Daniel Wäjersten ser verkligen ut att ha fått ordning på hästen och han besitter både styrka och fart som räcker långt här.

7 Ego Sisu blir bara bättre och bättre och det är en imponerande svit han har nu med fyra raka segrar. Upphämtningen senast efter dubbla galopper var sanslöst bra och även om det här ser ut att vara hans tuffaste uppgift hittills tycker jag att han är en tidig utmanare.

3 Cape Town var jättefin när han vann från ledningen i årsdebuten och borde ha gått framåt med det loppet i kroppen. Han gynnas enormt mycket av strykningen på 5 Underbarosåfin och nu ligger vägen öppen för ledningen.

1 Bank Blow har överraskat mig och är en mycket bättre häst än vad jag trodde. Ledningen borde bli svår att försvara men hon borde kunna få en passande resa på innerspåret och ska räknas igen.

11 Zack Spritz har fått två lopp för Oskar Kylin-Blom och han var bra som tvåa bakom Cape Town senast. Det blir barfota runt om för första gången i sin nya regi och med lite tempo på loppet kommer han avsluta fort över upploppet.

Min Vinnare: 6 L.A Boko
Spets efter 500m: 3 Cape Town
Skrällen: 11 Zack Spritz
Rankingen A:6.7 B:3.1.11.8.2.9. C:10.4.12

V75-4 1640m Volt
3 Sweet And Wild har jag en mycket god känsla för i det här loppet. Hon kommer att öppna fort från sitt tredjespår och jag håller henne som knapp spetsfavorit i loppet. Senast fick hon tyvärr chanserna spolierade tidigt efter en inledande galopp men hon gick väldigt bra i skymundan efter sin galopp och gick faktiskt 1.13/2100m. Jag tycker att hon står på tur för seger och med ett passande utgångsläge över kort distans är det min vinnare i loppet. Det finns dock startsnabba ekipage invändigt som skulle kunna ta emot henne från start och jag väljer åtminstone att dubbla mitt system.

5 Weather Chart har förvisso inte startat sedan i December men jag gillade vad jag såg av honom som treåring och det finns en hög potential i honom. Han är anmäld barfota runt om direkt i årsdebuten och han gjorde några riktigt starka prestationer med den balansen i fjol och karriärens båda segrar är tagna när han har tävlat barfota.

1 Grand Duke möter tuffa hästar men han har fått ett passande utgångsläge och skulle han komma till ledningen ökar hans chanser eftersom han faktiskt aldrig har förlorat i den positionen. Normalt sätt möter han några för bra men med från ledningen skulle han kunna utmana nu när han dessutom ser ut att tävla utan skor på hovarna för blott andra gången.

2 Ivar Pace var klen vid sin senaste start i februari och har fått pusta ut sedan dess.Det blir barfota runt om för första gången i karriären och han kan absolut göra sig gällande men kort distans känns som ett minus.

7 Secondary Stall, 8 Jareth Boko och 9 Wind Knight som startar med tjugo meters tillägg har tjänat betydligt mer pengar än ovan nämnda hästar men känslan är ändå att tjugo meters tillägg över kort distans är för tufft, även om dom inte ska känna sig helt avsågade på förhand.

Min Vinnare: 3 Sweet And Wild
Spets efter 500m: 3 Sweet And Wild
Skrällen: 8 Jareth Boko
Rankingen A:3.5 B:1.2.9.7.8 C: 4.6.10

V75-5 2140m Auto
9 Hankypanky Redbank var en liten besvikelse på V75 i februari och även om han fick gå ett tufft lopp utvändigt om ledaren tycker jag att han borde varit närmare i mål sett till sin kapacitet och det motstånd han ställdes emot. Nu gör han comeback efter ett uppehåll på två månader och kommer säkerligen vara förberedd. Han har vunnit 4/6 lopp i karriären och nu är han dessutom anmäld barfota runt om och det är ingen hemlighet att den ändringen brukar ha en bra effekt på Love You-hästar. Magnus A Djuse är dessutom en väldigt meriterad kusk för det här ungdomsloppet.

8 Cobra har vunnit 5/13 lopp i Italien och gör nu debut på svensk mark. Gocciadoro har honom säkerligen i ordning och även om han är svårbedömd är det en mycket intressant start han gör.

5 Cheval Mon Ami är snabb från start och är loppets troliga ledare. Han vek ner sig från ledningen tidigt senast över lång distans men nu är loppet ett halvvarv kortare och han är anmäld med barfotabalans samt bike för första gången.

4 Pay Me har varit struken efter sin årsdebut och det saknas kanske något lopp i kroppen innan formen är där. Han såg annars fin ut vid den starten som tvåa efter en rejäl avslutning.

Jag betalar även för 10 Herman Hazelaar som var positiv senast och har fått två lopp i kroppen samt 11 Amour Dimanche som har hög kapacitet även om formen är svårbedömd.

Min Vinnare: 9 Hankypanky Redbank
Spets efter 500m: 5 Cheval Mon Ami
Skrällen: 10 Herman Hazelaar
Rankingen A:9.8.5 B:10.11.6.2.1 C:7.3.12

V75-6 2640m Volt
6 Cala Mayor De.B har höjt sig ytterligare ett par kliv sedan han började tävla barfota och svarade för en rejäl skräll på V75 i ett försök till Diamantstoet för en dryg månad sen. Hon var fortsatt bra senast i finalen av Diamantstoet men med tanke på den perfekta resan som hon fick borde hon kunnat utmana vinnaren Laferrari Dimanche mer till slut. Nu är det debut över lång distans och hon möter några tuffa motståndare på tillägg men från sitt springspår borde hon kunna nå ledningen och därmed är hon hästen att besegra.

15 Iceland Falls har matchats i Frankrike under året och har verkligen imponerat och vunnit tre lopp där nere. Hon startar ensam med 40 meters tillägg och det är många hästar att runda men det är en stark dam som tål jobb under vägen och distansen passar henne alldeles utmärkt.

12 Ottilia Fri var ute i stenhård konkurrens i ett försök till Stoeliten senast och mötte bland annat Kali Smart och Dear Friend. Hon har matchats tufft hela året och det här motståndet känns klart mer överkomligt. Att hon tvingas tävla med vanlig vagn är ett litet minus men med rätt ryggar under vägen har hon en vass speed till slut.

13 Crashed Eggs har svikit som favorit flera gånger om under året och hon har lite svårt att bjuda till och saknar den där riktiga viljan att vinna. Formen på stallet i övrigt är mycket god och nu när hon inte får speciellt mycket förtroende från spelarna tycker jag hon är intressant.

8 Just Make it har toppform och kommer med två raka segrar i raden. Det är tuffare emot nu men intrycket har varit så pass fint att jag vill betala för henne.

10 Saga Doc vill jag också betala för. Hon vinner inte speciellt ofta men hon tävlar ofta i tuff konkurrens och gör sällan bort sig. Det är inte det tuffaste loppet hon har varit ute i och hon har en vass speed tillslut. 1%.

Min Vinnare: 6 Cala Mayor De.B
Spets efter 500m: 6 Cala Mayor De
Skrällen: 10 Saga Doc
Rankingen A:6.15.12 B:13.8.10.9.11.2.14.1 C: 7.5.4.3

V75-7 1640m Auto
1 Jaguar Dream blir min andra spik i omgången och jag grundar mitt tips i att han lyckas lyckas hålla ut 4 From the Mine från start och tar hand om ledningen. I årsdebuten fick han regelrätt se sig besegrad från ledningen av 3 Summit In Sight som han återigen ställs emot men Jaguar Dream behövde den genomköraren och stred ändå tappert trots avsaknad av lopp och skor på hovarna. Nu är det anmält barfota runt om, vilket är ett enormt plus på den här hästen och han vann bland annat en final i silverdivisionen på 1.11.0 över full väg under elitloppshelgen i fjol. Det saknas absolut inte motstånd men jag tror som sagt det är bra chans att ta hand om ledningen från start och därmed kunna få en snabb revansch på 3 Summit In Sight.

Motbud
3 Summit In Sight slog regelrätt min spik efter att ha gått hela loppet utvändigt om denne och intrycket var väldigt bra. Läget blev bra och han borde få en bra position i loppet och det är inte omöjligt att vi får se samma scenario som senast med Jaguar Dream i ledningen och 3 Summit In Sight utvändigt. Han kan förstås vinna den vägen igen men jag tror att skorycket på Jaguar Dream kommer ge en bra effekt och han blir inte lika lätt att passera den här gången.

4 From The Mine skulle kunna sätta käppar i hjulet för min spik eftersom han är väldigt startsnabb. Att han har haft enorma problem och var nära att missa livet känner de flesta till och det är kul att se att han börjar komma igång igen. Senast tror jag faktiskt att han hade slagit Selmer I.H om man inte hade överlåtit ledningen men man är väldigt rädda om sin häst och vill ge honom ett snällare upplägg. Luckan kom för sent men han sköt till bra när den väl kom och han gick i mål med fulla linor..

9 Bubble Effe har varit ute i skarp konkurrens i Frankrike men har varit ifrån ett par månader. Han är svårbedömd men när man ser Alessandro Gocciadoros namn i startlistan ska man alltid vara uppmärksam.

8 Hell Bent For Am var favorit i sprintermästaren enligt oddsen i fjol men nu är det tuffa förutsättningar med årsdebut samt ett tufft utgångsläge. Hög Kapacitet.

Min VInnare: 1 Jaguar Hill
Spets efter 500m: 1 Jaguar Hill / 4 From The Mine
Skrällen: 8 Hell Bent For Am
Rankingen A: 1 B:3.4.9.8.7 C:10.5.2.12.6.11

Lycka till 
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Motala - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - Motala ö1.5 mål
2.00
19:00  Karlskoga - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.79
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
13:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - BLGM
1.65
15:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.10
23:00  Jotko - Allen
Annat - UFC - Allen vinner
2.04
15:00  Varberg BoIS - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - U3 mål asian
1.76
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 30/9
Insats: 640 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 30/9
Insats: 162 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 1181 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 1/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Skellefteå 1/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming