DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Gävle 21/5

19 Maj 2022 - 22:49

Lördagens V75-tävlingar arrangeras av Gävletravet. Det är sista V75 omgången inför Elitloppshelgen och det sista kvalloppet ska avgöras, “Vägen till Elitloppet” är dagens höjdpunkt. Omgången kryddas dessutom av en JACKPOT på 53 Miljoner

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 6 Brambling i den sjätte avdelningen och 5 Epimetheus i den sjunde avdelningen.

V75 Tips Gävle Lördag 21/5
V75-1 3,7,9
V75-2 1,4,9,11,12,15
V75-3 2,3,5,8,10
V75-4 1,2,3,7,9,10,13,14
V75-5 1,2,3,4,6
V75-6 6 Brambling
V75-7 5 Epimetheus

3600 rader x 0,50 = 1800 kr

DD Tips Gävle Lördag 21/5
DD1: 6 Brambling
DD2: 5 Epimetheus

1 rader x 200 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
7 Sam The Man är en norsk häst som nu gjort sex starter för sin tränare Björn Goop, och fem av dessa har varit nere i Frankrike. Han avslutade sina Frankrikem sejouren med att avsluta rappt som som trea efter ett snällt lopp. I den senaste starten var han ute på Jägersro och öppnade rappt från start. Men den dagen valde man att släppa spets till Oscar L.A., Sam The Man kunde sen aldrig utmana om seger trots 1.11 sista 1000m. Det finns lite frågetecken till voltstart, men Sam The Man är kvick i benen och skulle Björn prickar starten är jag inne på att man sitter i ledningen efter en bit. Väl i den positionen ska han ses slås.

3 Tale Of Jacks satt fast för två starter sedan och följde innan det med bra i ett tufft silverdivisions försök. I den senaste starten imponerade han på mig efter ett tufft lopp, han fick tredjespår fram till dödens men kunde trots detta vinna loppet säkert. Insatsen var mersmakabde och löser han bara uppgiften i volten idag så kommer Tale Of Jacks vara en faktor i slutstriden i V75-1. Given på kupongen.

Nämner även 9 G.K.Justus som gjorde det bra mot tufft motstånd senast. Formen pekar uppåt och idag skulle man kunna få ett passande lopp i andraspår och blir det bara lite tempo på tillställningen så kommer G.K.Justus passera många tillslut.

Min Vinnare: 7 Sam The Man
Spets efter 500m: 7 Sam The Man
Skrällen: 9 G.K.Justus
Ranking A: 7,3 B 9,11,10,12,4,6 C 5,2,1,8

V75-2 2140m volt
12 Kia Ora känns intressant i omgången, hon var för två starter sedan ute i Stoeliten och stod då för en bra insats och avslutade sista 700m på 10,4 från kön. I den senaste starten var hon ute i ett tuffare lopp på V75 och visade ingen rädsla när hon intog dödens i tufft tempo. Hon höll då berömvärt hela vägen som femma in i mål och insatsen var plus betonad. Kia Ora är under fin utveckling och står på tur för seger i min bok. Idag startar hon med springspår på tillägg, vilket både kan bli succé och flopp. Men detta är ett sto som tål att göra en hel del på egen hand och utan för mycket strul i inledningen av loppet så är Kia Ora i högsta grad segeraktuell här.

4 Creme Brulee Font hade tre raka segrar på kontot inför den senaste starten, då utrustades hon med barfota runt om och med rycktussar för första gången. Det blev en tidig startgalopp men upphämtningen var mersmakande och Creme Brulee Font gick i mål som trea tillslut. Andreas Lövdahl som körde hästen menade på att utrustnings förändringarna gav bra effekt och att galoppen berodde på att hon blev för pigg helt enkelt. Formen är fortsatt bra och det är fortsatt anmält barfota runt om vilket är ett plus. Kommer man bar iväg från spår fyra i volten på start kan Creme Brulee Font köras mot ledningen och i den positionen blir hon hästen att ta sig förbi.

15 Donna Summer vann sitt försök till Drottning Silvias Pokal men felade tyvärr bort sig i finalen. Men kapaciteten är hög, det har hon visat flera gånger tidigare och från bakspår på andra volten idag ökar möjligheterna för felfri avgång. Hon tål att göra en hel del jobb på egen hand och även om det kommer bli många att runda idag så ska hon inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 12 Kia Ora
Spets efter 500m: 4 Creme Brulee Font
Skrällen:
Ranking A: 12 B 4,15,9,1,11,2,14,5,3 C 7,6,10,13,8

V75-3 1640m auto
5 Calamari visade senast startsnabbhet men valde efter en kvick inledning att släppa den positionen. Men Calamari fick ett passande lopp och avslutade tilllsut bra som tvåa. Från spår fem idag kommer Calamari laddas iväg pånytt och i min bok står det spets efter en bit och denna gången skulle jag bli förvånad om man släpper ifrån sig ledningen över 1640m. Väl i ledningen är sen segerchansen god, men Calamari är samtidigt inte beroende av spets för att vinna loppet. Förstahäst.

2 Go For Manny är även han spännande idag. Senast gjorde han bort sig med galopp som storfavorit men dessförinnan har Go For Manny visat upp toppform. Spår två bakom bilen är bra och han är garanterad en passande resa idag. Det är dessutom anmält barfota runt om för första gången vilket är intressant. Till 15% är Go For Manny tidig vid gardering.

3 Run N’Cola vet vart mållinjen befinner sig. Han har på sina åtta starter i livet segrat fem gånger och slutat tvåa två gånger. Den enda gången han missat pallen satt han fast och gick i mål med sparade krafter. Run N’Cola är en rejäl häst som tål att göra en del jobb på egen hand och går alltid hela vägen in i mål. Skulle det bli tempo på loppet idag så gynnar det Run N’Cola.

Skrällen är 10 Honesty som i den senaste starten tidigt var slagen från ledningen och den insatsen var inte bra ifrån Honesty. Men detta är en individ som kan en hel del i grunden och skulle hon stå för en normal prestation idag kommer hennes speed leda till att Honesty plockar många placeringar över upploppet. Man återgår idag till amerikansk vagn vilket måste anses vara ett plus då hon tävlade med vanlig senast.

Min Vinnare: 5 Calamari
Spets efter 500m: 5 Calamari
Skrällen: 10 Honesty
Ranking A: 5,2 B 3,10,8,1,7,6 C 9,12,11,4

V75-4 2140m volt
3 Wolt ser ut att bli favorit i V75-4 och visst visade han fin form senast vid segern. Men hur var aktionen egentligen? Det såg inte perfekt ut och förutom en kort galopp efter start var det en hel del extra steg i travet som behövdes. För två starter sedan vann han säkert efter att fått en bra resa. Oavsett positionen idag är detta en häst som duger bra för klassen men som favorit på V75 denna JACKPOT-omgång är det givet att gardera.

Kioskvältaren är 9 Sundbo Rymling som verkligen visat fin utveckling i årets två starter hittills. I den senaste starten var intrycket mersmakande när han via tredjespår sista varvet travade på 22,7, vilket också räckte till seger. Med en formkurva som pekar uppåt och när vi får 2% på V75 så är han given på min kupong.

10 Ulvsåsen är en vinnarhäst som har 13 segrar på sina 19 starter i livet. Han har gjort det bra vid segrarna på slutet och formen är i stigande. Även detta är ett tidigt streck vid gardering.

1 Lysjö Kasper fick ett tufft lopp senast med press i ledningen sista 700m, Lysjö Kasper höll trots detta bra hela vägen även om han fick ge sig mot Wolt över upploppet. Idag sitter Carl Johan Jepson upp i vagnen för första gången vilket är spännande och skulle man hålla upp innerspåret från start idag leder Lysjö Kasper pånytt loppet länge.

2 S.K.'s Ariel är under fin utveckling och blir bara bättre och bättre för varje start. I den senaste starten vann han helt okörd från ledning och att ha fyra raka segrar på kontot är imponerande. Utgångsläget är bra och han ska inte nonchaleras idag.

Min Vinnare: 10 Ulvsåsen
Spets efter 500m: 1 Lysjö Kasper
Skrällen: 9 Sundbo Rymling
Ranking A: 10,1,3,9 B 2,13,14,7,1,6,15 C 4,12,8,5

V75-5 2640m auto
6 Jello W. lät rapporterna uppåt på inför Sverige debuten för tre starter sedan. Jello W. infriade då förväntningarna och vann direkt på bra sätt. För två starter sedan stod han återigen för en bra insats men då fick man nöja sig med andraplatsen bakom Leroy Boko. Senast vann man återigen, den gången genom att tidigt avancera mot ledningen över samma distans som gäller idag. Han tål att göra en hel del jobb på egen hand och gynnas av distansen. Det troliga är dock att det är upptaget i ledningen nu men Jello W. startar med bra segerchans trots allt.

Den troliga ledaren av loppet är istället 4 Mellby Joker som vann på bra sätt från just spets senast. Idag startar man med ett perfekt utgångsläge och även om distansen är länge idag än senast så kan Daniel Wäjerstens talang leda hela vägen pånytt.

Nämner även 2 Rossi Garline som stod för en för en stark prestation i den senaste starten. Detta är en individ som är stark och rejäl och som trivs över lång distans. Från ett perfekt utgångsläge är han garanterad ett bra lopp och räkna inte bort Flemming Jensen för tidigt här i den femte avdelningen.

1 Bidensky kommer nu med ett lopp i kroppen och tränas av Daniel Redén som vinner med allt för dagen. Från ett innerspår är Bidensky garanterad ett bra lopp och ska inte nonchaleras vid bred gardering.

Min Vinnare: 6 Jello W.
Spets efter 500m: 4 Mellby Joker
Skrällen:
Ranking A: 6,4 B 2,1,3,5,9,7 C 8,12,10,11

V75-6 1609m auto
Dagens höjdpunkt H.K.H. Prins Daniels lopp - Vägen till Elitloppet, där segraren blir erbjuden en plats till självaste Elitloppet.
Ett spännande lopp på förhand där 1 Beads äntligen fått ett passande utgångsläge. Han är även anmäld barfota runt om nu och med Erik Adielsson i vagnen hoppas jag för hela kretsen kring Frode Hamre att han äntligen får visa upp det Hamre pratat om och hyllat Beads för under hela året.

Men för mig är det givet att ta ställning och gå på 6 Brambling som jag tidigare lovordat och hyllat här i tipsen. I den senaste starten fick hand det visserligen inte att stämma på Vermo men nu säger tränaren Daniel Redén att man ändrat om i balansen hemma i tärningen och att han nu fungerat bättre. Redén säger själv att detta är en häst som platsar i Elitloppet, och jag kan inte annat än att hålla med. Redén är även väl medveten om vad som krävs i Elitloppet och han skulle inte uttrycka sig så om inte Brambling har något extra. Jag läser loppet som så att det kommer gå undan från början med flera startsnabba konkurrenter i loppet och när startrusningen väl har lagt sig avancerar Örjan Kihlström bakom Brambling och intar dödens. Väl i den positionen kontrollerar sen Kihlström fältet och tillslut måttar han in Brambling till Elitloppet. Spik.

Motbdut
1 Beads om han lyckas svara ut 2 Click Bait den första biten. Spännande med bra utgångsläge och barfota runt om nu.

2 Click Bait var med i Elitloppet förra året och trivs över distansen, det har blivit sex segrar på 19 försök. Han är kvick i benen och skulle han komma till ledningen idag är han främsta motbudet till min spik på förhand. Click Bai har segrat i åtta av sina 14 starter han gått i ledningen.

Nämner även fjolårets trea från Elitloppet 3 Gareth Boko. Han har sett fin ut i årets starter. Senast var han trea i Finlandia-Ajo och gjorde det bra. Formkurvan bör nu vara framflyttad ytterligare ett hack tills idag och från bricka tre bakom bilen bör Gareth Boko vara garanterad ett bra lopp och med tanke på hans speed kommer Gareth Boko passera många tillslut.

Min Vinnare: 6 Brambling
Spets efter 500m: 1 Beads / 2 Click Bait
Skrällen: 2 Click Bait
Ranking A:6 B 1,2,3,7,4 C 9,10,8,5

V75-7 2140m auto
Vi avslutar även med att spika högkapabla 5 Epimetheus som nu kommer med två raka V75-segrar. Båda gångerna har han travat på en 12-tid över distansen. Detta är en individ som tagit stora kliv under vintern och som ska ha en toppchans från ett bra utgångsläge idag. Jag ser inte vem som ska vilja ta emot Epimetheus när han tidigt kommer fram och ställer frågan om spets och sen är loppet över. Firma Daniel Redén och Örjan Kihlström kamperar pånytt tillsammans här och får jag bestämma så kommer denna duon kamma hem hela Dagens Dubbel på egen hand. Spik på V75.

Motbud
9 Västerbo Pokerface startade med tuffa förutsättningar i comebacken senast. Men nu har man fått ett lopp i kroppen och startar i rätt klass för honom. Att kapaciteten finns i Västerbo Pokerface är det inte någon som kan tvivla på men det gäller att han presterar på topp vilket han inte alltid göra. Känslan är dock att formkurvan är framflyttad nu och från bricka nio bakom bilen är han garanterade ett passande lopp på rulle. I min bok ska idag Västerbo Pokerface ses som främsta motbudet till Epimetheus på förhand.

Nämner även 10 Certainly som går en ljus framtid till mötes. Han har alltid visat en väldigt bra styrka och inställning, men nu verkar det även som farten kommer allt mer efter en ordentlig vinterträning. Tränaren Markus B Svedberg menar på att detta är en häst som har bra kapacitet för klassen och som kommer tjäna fina pengar framöver.

Min Vinnare: 5 Epimetheus
Spets efter 500m: 5 Epimetheus
Skrällen: 10 Certainly
Ranking A: 5 B 9,10,11,8,4,6,7 C 1,2,3,12

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
21:00  Bodö/Glimt - Dinamo Zagreb
Fotboll - Champions League - 1
2.20
18:45  Qarabag - Plzen
Fotboll - Champions League kval - BLGM
2.01
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming