DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Halmstad 23/12

23 December 2021 - 02:18

Uppesittarkvällen här här, vilket betyder att majoriteten av alla i Sverige snart sitter med en Bingolott i handen. Men det är dessutom V75 som kommer förgylla kvällen. Dagens före dopparedan är det Halmstad som står som värd och nedan följer mina tips.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS! (Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 13 Divane Godiva i den fjärde avdelningen och 5 Fly Fly My Dream i den femte avdelningen.

V75 Tips Halmstad Torsdag 23/12
V75-1 1,3,4,5,6,7,10
V75-2 1,5,6,7,8
V75-3 6,8,11
V75-4 13 Divane Godiva
V75-5 5 Fly Fly My Dream
V75-6 3,10,11,14
V75-7 1,3,5,6,9,10

2520 rader x 0,50 = 1260 kr

DD Tips Halmstad Torsdag 23/12
DD1: 3,10,11,14
DD2: 6 Bordeaux S

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m auto
3 Prosperous S. är en fyraåring som besitter hög kapacitet men han är inte helt att lita på. Prosperous S. är både stark och snabb vilket by och tål att göra en hel del grovjobb själv. Han kan även öppna kvickt den första biten och startar med ett perfekt utgångsläge ikväll. Felfri ska man ses med bra segerchans men det känns givet att gardera på förhand.

1 Taittinger är även ett sto som även hon kan öppna rappt den första biten och startar med spännande förutsättningar. Oavsett om hon lyckas hålla upp ledningen eller inte så ska är hon garanterad ett bra lopp och ska inte nonchaleras. I den senaste starten vann hon enkelt från ledengine och formen är bra inför kvällens start.

Framhåller även 10 Maroma Wibb som vann för två starter sedan på Halmstadtravet. I den senaste starten var banan tung och kladdig men Maroma Wibb gjorde det bra som trea. I ett öppet lopp där jag plcokar med en del streck här detta sto givet på min lapp.

Även 4 Joker Of Steel kna en hel del, men det är samtidigt en strulig individ som inte är gynnad av att tävla med skor. Men styrka och kapacitet finns det i hästen så det blir över och när man är inne på att gardera kan vill man inte sitta utan honom om han vaknar på rätt sida och har sin dag.

Min Vinnare: 3 Prosperous S.
Spets efter 500m: 3 Prosperous S. / 1 Taittinger
Skrällen: 10 Maroma Wibb
Ranking: A 3,1 B 10,4,7,6,5,7,8 C 12,9,2

V75-2 2140m volt
6 Wilma C.D är min idé i loppet. Ett treårigt sto som i debuten på tävlingsbanan var en snackhäst hos många. Hon pallade favorittrycket den gången och man på bra sätt. Efter det har hon inte riktigt levt upp till sina förväntningar om man bortser från för två starter sedan när Wilma C.D återigen presterade bra och endast fick se sig som knappt slagen av Ytowns Carmen. I den senaste starten fick hon luckan för sent och gick i mål med sparade krafter. Med en formkurva som pekar uppåt och med tanke på vad hästen visat vid sina toppar så känns hon intressant ikväll. Dessutom kan Wilma C.D ikväll få användning av sina obrukade krafter senast och jag plockar med henne som första streck på min kupong.

Favoriten är 8 Global Creation som har visat bra kunnande hela tiden och har fyra segrar på sina sju första starter i livet. Hon vann med skorna kvar senast och visade upp bra speed mitt i loppet. Är med och utmanar om de framskjutna placeringarna ikväll igen.

5 Nocturne Zon lever på sin speed och visade form för två starter sedan när hon gjorde ett starkt lopp som femma i samma lopp som Global Creation vann. Nocturne Zon öppnade då i 08,5 tempo och det var inte konstigt krafterna tog slut den sista biten. I den senaste starten var hon tvåa bakom en så kapabel häst som Eight Hour. Vid gardering ska hon inte glömmas bort.

Min Vinnare: 6 Wilma C.D
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Nocturne Zon
Ranking: A 6 B 8,5,7,1 C 2,3,4

V75-3 2640m auto
6 Gliding Eagle är en treårig valack som tränas av Björn Goop och har på sina tre starter i livet två segrar. I den senaste starten vann han enkelt efter ett slutvarv utvändigt om ledaren. Detta är en häst som är under fin utveckling. Att det är första starten över lång distans ikväll är såklart ett frågetecken men segrarna Gliding Eagle har tagit har varit på bra sätt och min känsla är att hästen klarar distansen bra. Gliding Eagle är kvick iväg från start och skulle Björn Goop hitta till ledningen direkt och sen få fuska bort lite av loppet så kommer det bli tufft att gå förbi Gliding Eagle. Förstahäst.

11 My Story Is True har tre segrar på sina fyra senaste starter och kommer med en formkurva som är nära toppe. My Story Is True har nu två lopp i kroppen efter vila och i den senaste starten vann man på bra sätt med skor på hovarna. Det är Carl Johan Jepson i vagnen för första gången vilket är spännande. Givet streck på min kupong i ett öppet lopp.

Nämner även 8 Vinci Nice som står bra inne i denna spårtrappa men utgångsläget är inte det bästa. Vinci Nice trivs som bäst i ledningen där samtliga tre segrar i karriären är tagna. Jag räknar med att Stefan Persson som sitter i vagnen ikväll kommer vara offensiv från start och skulle det lösa sig med positionerna är man ett givet segerbud ikväll.

Min Vinnare: 6 Gliding Eagle
Spets efter 500m: 6 Gliding Eagle / 8 Vinci Nice
Skrällen:
Ranking: A 6,11,8 B 1,3,10,14,13,2 C 12,5,15,4,7,9

V75-4 2140m volt
Hä hittar vi omgångens förts spik, 13 Divane Godiva. Jag väljer att ta ställning här när spelvärdet är högt och loppet annars kräver många streck. Han startar ikväll med 20m tillägg i ett lopp där motståndarna ser ut att kunna köra lite emot varandra vilket i så fall gynnar min spik. Divane Godiva har visat upp fin utveckling under året och kommer med tre segrar på sina fyra senaste starter. Även om man inte vann senast så imponerade Divane Godiva genom att utmana Eight Hour hela vägen in över mållinjen trots att hon fick göra jobbet i dödens stora delar av loppet. att det bli skor på hovarna är inga problem och Divane Godiva trivs med att få smyga med i ryggar och spara speeden tilslut vilket lär bli utfallet ikväll. När vi sen får 13% på spelet i skrivande stund på min förstahäst i loppet väljer jag att ta ställning och spika. Hela vägen nu Joakim Lövgren!

Motbud
8 Al's Boozy Suzy kommer från en överlägsen seger där man avslutde rappt via 10,0 sista 600m. För två starter sedan vann man även då på ett bra sätt via dödens. Skor på hovarna visade mn senast inte är några problem och ikväll startar Al's Boozy Suzy med ett passande smygläge. Uppstår baar luckan i tid kommer hennes avslutnign bita bra. Formen är på topp.

Nämner även 6 Nymke Brigadoon som kommer med tre raka segrar från ledningen, vilket är imponerande även om motståndet inte varit av tuffaste kvalite. Ikväll startar hon återigen med länge för ledningen från sitt springspår. Carl Johan Jepson sitter i vagnen precis som senast och skulle ekipaget få bestämma tempot en bit av loppet är Nymke Brigadoon hästen att slå för övriga.

Min Vinnare: 13 Divane Godiva
Spets efter 500m: 6 Nymke Brigadoon
Skrällen:
Ranking: A 13 B 8,6,1,4,7,2,5,14,15,3 C 10,9,11,12

V75-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 5 Fly Fly My Dream. Detta är en individ som besitter hög kapacitet för klassen och är obesegrad felfri så här långt i karriären. Men hon har också en hel del galopper på kontot vilket skapar frågetecken för många. Men för mig är det precis tvärt om, procenten är tilltalande och kollar man på hästens prestationer på slutet så kan man verkligen säga att nya tränaren Thomas Dalborg fått poletten att trilla ner för Fly Fly My Dream. Nu kommer hon med tre raka segrar på kontot och har visats sig vara allround i loppen och tål att gå en del ute i spåren. Jag räknar med en felfri avgång på nytt och då ska också segerchansen var hög. Till 27% väljer jag att ta ställning och spika.

Motbud
4 Whispering Hills är en treåring som visat upp bra fart hittills, detta är Muscle Hill avkomma som har gått i ledningen i de senaste tre senaste starterna. Det har resulterat i två segrar. I den senaste starten fick hon ge sig i sista sväng, men då var också tuffa förutsättningar på ett snöigt Åby. I ledningen ikväll är man främsta motbudet till min spik.

Nämner även 6 Zola Love som galopperade med bra fart och en hel del krafter kvar i den senaste starten. Formkurvan pekar uppåt och från stallet låter man även lite uppåt inför kvällens start. Endast 5%.

Min Vinnare: 5 Fly Fly My Dream
Spets efter 500m: 4 Whispering Hills
Skrällen: 6 Zola Love
Ranking: A 5 B 4,6,10,12,11,1 C 2,8,3,9,7

V75-6 2640m auto
3 Hilltop Hawk är en gedigen häst som också är jämnt och säkert i sina prestationer. I den senaste starten vann man ett lopp som endast innehöll tre startande ekipage, vilket gör att prestationen inte är mycket att säga om. Men formkurvan pekar ändå uppåt och utgångsläget är spännande. Det som är ett frågetecken är distansen men fart finns i Hilltop Hawk och skulle Stefan Persson lotsa fram hästen till ett snällt lopp kommer han fälla många över upploppet.

14 Frodo Cash var tidigare i år tvåa i danska derbyt bakom stallkamraten Festival Of Speed. Ikväll sitter skickliga Thomas Uhrberg upp i vagnen precis som så många gånger förr när Steen Juuls startar hästar i Sverige. Den senaste prestationen är bara att glömma då han fick ett tufft lopp i dödens mot rätt tuffa konkurrenter. Men i kvällens spårtrappa kommer man kunna skölja över många under slutvarvet över en tilltalande distans.

Streckar även 10 Van Gils som står på tur för seger. Han trivs som bäst om det blir bra tempo på loppet vilket jag är inne på att det kan bli i kväll. Skulle det bara klaffa någorlunda med positionerna för André Eklundhs sjuåring kommer han ha en vass polett tilllsut. Min skräll i loppet till 4%.

Min Vinnare: 3 Hilltop Hawk
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Van Gils
Ranking: A 3,14 B 10,11,12,7,6,4,5 C 2,1,8,13,15,9

V75-7 1640m auto
6 Bordeaux S. har visat fin utveckling under 2021 och såg mersmkande ut i den senaste starten när man satt fast med allt sparat i ett silverförsök. Han kommer kunna var med i någon spetskörning från start vilket kan vara till en fördel ikväll om det går lite för fort den första biten. För Bordeaux S. går alltid hela vägen in i mål. Carl Johan Jepson sitter upp i vagnen ikväll och senast han gjorde det slutade det också med seger. I min bok fäller han samtliga över upploppet här. Förstahäst och spik på DD.

5 Vichy Grif jagar revansch ikväll efter att fått nöja sig med tredjeplatsen senast. Då gick man en tuff match mot Gandhi Boko som vann loppet. Vichy Grif håller bättre form än vad resultatraden antyder och är i högst grad segeraktuell med en liknande prestation som senast.

1 Gandhi Boko övertygade vid segern senast på Solvalla. Han var med i en 07-öppning första 500m innan man släppte ner Vichy Grif och trots den tuffa öppningen kunde Gandhi Boko avsluta bra och segern blev tillslut enkel när luckan kom. Ikväll är utgångsläget spännande och oavsett om Mika Forss håller upp ledningen eller inte så är man garanterad ett bra lopp och ska ses med segerchans.

Min Vinnare: 6 Bordeaux S.
Spets efter 500m: 5 Vichy Grif / 1 Gandhi Boko
Skrällen: 10 Van Gils
Ranking: A 6 B 5,1,9,3,10,12,11 C 2,7,4,8

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming