DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Halmstad 23/4

21 April 2022 - 22:09

Lördagens V75-tävlingar arrangeras i Halmstad. Nedan följer mina V75-tips. Omgången innehåller en finfin JACKPOT på 50 Miljoner!

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 4 Gliding Eagle i den andra avdelningen och 2 Titan Yoda i den avslutande och sjunde avdelningen.

V75 Tips Halmstad Lördag 23/4
V75-1 2,4,5,12
V75-2 4 Gliding Eagle
V75-3 2,3,6,9
V75-4 1,2,3,4,5,6,8,9,10,12
V75-5 1,2,6
V75-6 4,5,6,8,9
V75-7 2 Titan Yoda

2400 rader x 0,50 = 1200 kr

DD Tips Halmstad Lördag 23/4
DD1: 4,5,6,8,9
DD2: 2 Titan Yoda

5 rader x 50 kr =250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m auto
2 Sweetman är en högklassig sprinter som har firat stora framgångar under hösten och vintern. Han kan öppna mycket kvickt den första biten och har också gjort sina klart bästa prestationer när han tävlat i spets. Samtliga tolv segrar i karriären är tagna från ledningen. Jag minns framförallt insatsen i höstas när han besegrade Rackham via 1.09,8 över 1640m. Han har varit struken inför idag men man meddelar från stallet att formen fortsatt ska vara god, och man förväntar sig en bra prestation av Sweetman idag. Sweetman är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen ska också segerchansen vara god. Förstahäst.

4 Andre Ward låg man lågt kring inför debuten för Steen Juul senast, men Andre Ward gick direkt ut och visade vart skåpet ska stå när han vann på ett tilltalande sätt via 12,2 över 2140m. Nu med lopp i kroppen ska han gå framåt ytterligare inför idag. Han visade senast att han kan öppna över medel och ska från bricka fyra kunna sitta bra på det tidigt här. Given vid gardering.

Skrällen är 5 Randemar R.D. som trivs över kort distans. Han kan öppna kvickt och jag skulle inte bli förvånad om man utmanar Sweetman en bit från start här. Men att ta sig förbi blir tufft, Randemar R.D. skulle däremot kunna krypa ner i rygg honom och skulle sen luckan uppstå kan han avsluta vasst. Det är också anmält barfota runt om och amerikansk vagn vilket är spännande. Endast 6%.

Vill även nämna 12 Four Guys Dream som har fått ett mycket tufft utgångsläge idag. Men detta är en individ som tävlat på V75 hela vintern och på sex starter har det blivit två segrar och fyra andraplatser. Han behöver en hel del tur längs vägen idag men Håkan K Persson aviserar barfota runt om för första gången vilket känns väldigt spännande på förhand.

Min Vinnare: 2 Sweetman
Spets efter 500m:2 Sweetman
Skrällen: 5 Randemar R.D.
Ranking: A 2 B 4,5,12,8,9,3,11 C 1,6,10,7

V75-2 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 4 Gliding Eagle. Han är minst rutinerad i fältet men har en utvecklingskurva som pekar rakt uppåt. Han avslutade 2021 med att vara knappt slagen på V75 och dessförinnan tog Gliding Eagle två raka segrar. Senast gjorde han årsdebut och fick då ett snällt lopp i ryggar en bit bak, men avslutningen var tilltalande. Med det loppet i kroppen nu bör formkurvan peka uppåt, och dessutom är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Han gick även utrustad med rycktussar för första gången senast, en växel man aldrig brukade och med den effekten sparad tills idag är jag inne på att man blåser ner samtliga tillslut här. Till endast 13 är spelvärdet högt och jag tar ställning och spikar i ett lopp där många sprider strecken.

Motbud
2 O.M.Gogentle är en sexåring som fått sin unghäst sejour spolierad av skador men som nu kommer med två lopp i kroppen. Fart och kunnande finns hos O.M.Gogentle och tränaren Kent Knutsson menar på att O.M.Gogentle i den senaste hade 80% form och stod då för en bra insats och tog en överlägsen seger, trots en tuff öppning. Nu är formkurvan framflyttad ytterligare tills idag och från ett bra utgångsläge aviseras det ett offensivt upplägg. Håller sig O.M.Gogentle på benen hela vägen kommer han utmana om segern pånytt. Given vid gardering.

Favorit i nuläget är 5 Kagan som i den senaste starten gjorde årsdebut efter ett längre uppehåll. Han öppnade då kvickt till ledningen och vann sen på bra sätt direkt. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan vara framflyttad en del. Skulle han även hitta till ledningen pånytt är han hästen att slå. Men Kagan har även visat sig kunna avsluta bra den sista biten också. Detta gör att Robert Bergh i vagnen kan välja lite vilken taktik man vill ha. Men som favorit på V75 är man sårbar i mina ögon.

Nämner även 1 Leandro Boko som visat upp en härlig utvecklingskurva på slutet. För två starter sedan öppnade han kvickt och kördes till ledning via 1.10 fart första 400m, han höll sen starkt hela vägen och det räckte också till seger. Leandro Boko är garanterad ett bra lopp från sitt innerspår idag och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 4 Gliding Eagle
Spets efter 500m: 5 Kagan / 1 Leandro Boko
Skrällen: 1 Leandro Boko
Ranking: A 4 B 2,5,1,9,6,10 C 12,3,7,8

V75-3 2140m auto
Tredje deltävlingen till Paralypiatravet äger rum och 6 Extreme som redan är klar för både Elitloppet och Paralympiatravets final blir stor favorit på V75. Han blev en snackhäst av många under 2021, då besegrade han bland annat Don Fanucci Zet och Aetos Kronos i “European Championship 5-years old”. Han gjorde årsdebut senast och såg då bländande ut när han vann från ledningen åkandes vis 1,10 sista 800m. Tränare Steen Juul är uppåt kring Extreme inför loppet. Men man ska också komma ihåg att detta inte är hans viktigaste lopp under 2022 och med tanke på att han kommer få svårt att ta sig förbi 3 Night Brodde från start finns risk för vingel idag. När han dessutom är spelad till 72% känns det givet att försöka gardera även om jag är medveten om att detta är en högklassig häst som när han presterar på topp ska ha bra segerchans trots allt.

3 Night Brodde är kvick iväg från start och är min troliga ledare av loppet efter en bit. Han har nu fått två lopp i kroppen och han har gjort det bra vid båda starterna. Tränaren Conrad Lugauer låter påställd och är inne på att Night Brodde kommer vara ännu bättre idag. Han meddelar även att det kommer bli “all in” idag, det är anmält halvstängt huvudlag, amerikansk vagn och barfota runt om. Man förstår mellan raderna att Conrad Lugauer gärna vill se sin häst i Paralypiatravets final. Endast 9% just nu vilket är för lågt.

Framhåller även 2 Ble du Gers som är en tuff individ som alltid gör sitt i loppen. Han kan inte öppna från start och tvingas därför allt som ofta göra en hel del grovjobb på egen hand. Men idag är utgångsläget perfekt och det är dessutom anmält barfota runt om vilket är ett plus. Med lite tempo på loppet från start kommer Ble du Gers plocka många placeringar tillslut.

Min Vinnare: 6 Extreme
Spets efter 500m: 3 Night Brodde
Skrällen: 3 Night Brodde
Ranking: A 6,3 B 2,9,5,8 C 1,7,10,4

V75-4 2140m auto
5 Kabor Boko låter man uppåt kring från stallet på förhand. Man menar på att hon tränar bra hemma på gården och kommer nu med lopp i kroppen. Senast var det första gången barfota runt om och Kabor Boko avslutade då på ett bra sätt. Idag blir det samma balans, men man ska även troligtvis testa rycktussar för första gången vilket är intressant. I ett öppet lopp på förhand blir Kabor Boko en spännande förstahäst till 5%.

8 Hattusa håller Ulf Stenströmer högt. Han menar även på att det var segern som rök i och med galoppen senast. Hattusa såg formstark ut den aktuella tävlingsdagen och Stenströmer har inte hittat några fel på henne efter senaste starten. Utgångsläget är såklart inte optimalt, men Hattusa kan öppna rappt om man väljer att skicka iväg henne och även om hon är beroende av lite klaff längs vägen idag så är kapaciteten hög. Det aviseras även lite ändringar på utrustningen inför idag som låter spännande. Ska med vid gardering.

12 Darlington Fame svarade för en härlig avslutning för tre starter sedan på Axevalla och plockade då ner Hobart den sista biten. Dock har det efter den segern blivit två raka galopper vilket gjort att Darlington Fame inte är helt att lita på. Men skulle hon gå felfritt idag finns kunnande och fart för att segerstrida. Men man är samtidigt beroende av tempo på loppet från bricka tolv.

1 Nikita Vrijthout har ett spännande utgångsläge idag. Senast satt hon långt ner i kön och fick dessutom i en dålig rygg att gå i när attacken skulle sättas in. Men hon visade att formen fanns där och intrycksmässigt var insatsen positiv. Nikita Vrijthout är kvick iväg från start och hon är den troliga ledaren av loppet här. Väl i den positionen kommer hon bli tuff för övriga att plocka ner. Distansen är dock ett frågetecken då hennes segrarna är tagna över 1640m.

Min Vinnare: 5 Kabor Boko
Spets efter 500m: 1 Nikita Vrijthout
Skrällen: 8 Hattusa
Ranking: A 5,8,12,1 B 2,3,4,10,6,9 C 11,7

V75-5 2640m auto
2 Velten Red Red Red är en spännande individ som imponerade stort när han vann på Jägersro i början av februari. Senast vann man ett lopp hemma i Tyskland på bra sätt och idag har han fått spännande förutsättningar på förhand. Han kan öppna kvickt från start och från bricka två är detta min troliga ledare av loppet efter en bit. Väl i den positionen kommer sen Velten Red Red Red bita ifrån sig bra och är hästen att slå för övriga.

6 Hannibal Face är bra för klassen. Idag är det comeback efter uppehåll men enligt stallet kommer Hannibal Face väl förberedd till dagens start. Även han kan öppna kvickt den första biten och enligt Dante Kolgjini är detta stallets bästa chans på V75 denna lördag vilket känns spännande.

Framhåller även 1 Twigs Honor som visade bra form senast när han avslutade strax under 1.11 sista 800m i sin comeback. Nu med det loppet innanför västen lär vi kunna förvänta oss en än bättre prestation idag. Dessutom är det anmält amerikansk vagn. Med felfri avgång idag är Twigs Honor garanterad ett bra lopp och måste räknas tidigt.

Min Vinnare: 2 Velten Red Red Red
Spets efter 500m: 2 Velten Red Red Red
Skrällen: 1 Twigs Honor
Ranking: A 2,6,1 B 10,3,4,4,11,9 C 7,8,12

V75-6 2140m volt
9 LaFerrari Dimanche kommer med tre raka segrar på kontot och har verkligen visat upp högt kunnande. Utvecklingen pekar spikrakt uppåt och hon blir bara bättre och bättre för varje start. Efter senaste segern över lång distans sa tränaren att StoChampionatet är sommarens mål. LaFerrari Dimanche är kanske som bäst i ledningen en position hon inte kommer kunna nå idag. Men samtidigt har hon också vunnit på V75 bakifrån och LaFerrari Dimanche känns som en allround individ. Med tanke på formen och prestationerna på slutet är detta förstavalet i loppet.

Vill även lyfta fram två skrällar. 8 La Sassicaia svarade för en mycket bra årsdebut senast, då vann hon direkt trots bricka tolv bakom bilen. Enligt Oskar Florhed hos stall Bergh ska detta vara stallets bästa segerchans på V75 och just nu är hon endast spelad till 7%. Med lopp i kroppen nu lär hon bli att räkna med här.

Nämner även 5 Velten Isabel som tidigt blir att räkna med idag. Kommer hon bara iväg okej från bricka fem på start är detta ett tufft sto som alltid gör sitt i loppen. Endast 6%.

Min Vinnare: 9 LaFerrari Dimanche
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 La Sassicaia
Ranking: A 9 B 8,5,6,4,1,7,10,11,12,2 C 14,3,13,15

V75-7 2140m volt
Vi avsluta V75 spelet med att spika 2 Titan Yoda. Han gjorde årsdebut senast och visade direkt upps sig från sin bästa sida, då blev det en enkel seger tillslut. Nu med lopp i kroppen lär formkurvan vara framflyttad för Jennifer Perssons årgångs häst. Under 2021 var Titan Yoda ute i tuffa årgångslopp, han var han bland annat tvåa bakom Önas Prince och besegrade duktiga Epimetheus. Snävt spår i volten har Titan Yoda hanterat tidigare och sett till kapaciteten är segerchansen hög även om han skulle behöva göra en del jobb på egen hand längs vägen idag. Förstahäst och jag spikar.

Motbud
6 Bravo Sabotage har varit ute i tuffa lopp på slutet och ska vara uppfräschad inför dagens start. Han har presterat bra med liknande upplägg tidigare. Det var ett tag sedan Bravo Sabotage startade i voltstart men han är kvick i benen och skulle Erik Adielsson pricka starten från sitt springspår är Bravo Sabotage den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen har det blivit sju segrar på elva försök. Givet motbud vid gardering.

Nämner även 9 Global Action som avslutade rappt i den senaste starten trots att han fick en vid slutkurva. Global Action trivs bäst när han får smyga med och spara på speeden, vilket scenariot också borde bli idag. Skulle tempot bli uppskruvat under vägen är detta en häst som kan flytta på sig den sista biten. Global Action är en skräll för den som garderar i avslutningen.

Min Vinnare: 2 Titan Yoda
Spets efter 500m: 6 Bravo Sabotage
Skrällen: 9 Global Action
Ranking: A 2 B 6,9,8,10,5,7 C 12,11,3,4,1

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Varberg - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.87
15:00  Djurgården - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.40
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:55  Europatipset
Fotboll - Europatipset
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Livestreaming