V75 Tips Halmstad 9/7

Publicerad på 8 Jul 2022 - 14:22

DrTrav

DrTrav

8 Jul 2022 - 14:22

Halmstads fina travhelg fortsätter med V75 denna lördag. Vi har en öppen och spelvärd omgång på menyn och dessutom har vi en fin JACKPOT att spela om på 50 Miljoner.

Jag spelar med två spikar, 6 Black Fire i den andra avdelningen och 2 Golden Guard i den tredje avdelningen.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Nedan följer min lösning på omgången.

V75 Halmstad Lördag 9/7
V75-1 1,2,3,6,7,8,12
V75-2 6 Black Fire
V75-3 2 Golden Guard
V75-4 2,9,10
V75-5 1,3,6,7,9,10
V75-6 4,5,7,8,9,11,12,14
V75-7 1,6,8

3024 rader x 0,50 = 1512kr

Dagens Dubbel Halmstad 9/7
DD-1 7 Jeans'n Passion
DD-2 1,6,8

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
1 Ture L.A. är en häst som kapacitetsmässigt står bra inne i klassen. Segrarna i programmet är båda tagna på bra sätt men eftersom det på slutet också blivit två raka galopper i tuffa samanhang så är man fortsatt kvar i klassen. Ture L.A. är snabb ut i voltstart och har god chanser att ta ledningen här. Väl i den positionen är detta sen hästen att slå för övriga i ett öppet lopp. Hemmaseger direkt?

Lyfter även fram 6 Beckham som kommer med en färsk seger i bagaget, då vann man efter att fått ledningen med 1200m kvar för att sen gå undan på bra sätt. Formen är bra och kunnandet finns för att utmana men frågan är vart man hamnar från sitt springspår från start? Men kommer Beckham vettigt på det direkt är han spännande till 15%.

En som lever på sin styrka är 8 Sidney Celeber. Han besitter hårdhet och kunnande för att göra en hel del jobb på egen hand. Att utgångsläget inte är det bästa gör inte så mycket men att han nu gör comeback efter lite vila gör såklart formen är svårbedömd. Men vid gardering är han given.

12 King Of Greenwood kommer med toppform. För två starter sedan vann man från ledningen och senast avslutade han mycket rappt över upploppet vilket även då räckte till en seger. Från ett tufft utgångsläge är man beroende av en del klaff, men med en liknande avslutning som senast kan man inte räkna bort honom här.

Min Vinnare: 1 Ture L.A.
Spets efter 500m: 1 Ture L.A.
Skrällen: 12 King Of Greenwood
Rankingen A: 1 B 6,8,12,2,7,3,5 C 9,4,10,11

V75-2 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 6 Black Fire. Detta är en fyraåring som inlett säsongen på ett bra sätt, i fyra av sina fem starter i år har han slutat topp-3. I den senaste starten blev han dock sexa efter att han fick göra grovjobbet på egen hand sista varvet. Men idag ser förutsättningarna återigen passande ut. Han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i spets mot något enklare motstånd denna gången ser segerchansen bra ut men han är samtidigt inte beroende av ledningen för att vinna. Jag spikar.

Motbud
2 Valeraine besitter klart bättre kapacitet än vad resultatraden antyder. Jag minns förra året när han var trea i sitt Oaks-försök bakom Senorita Tokio och Great Skills. Precis nu som då är det anmält barfota runt om vilket är ett plus. Dessutom är utgångsläget tilltalande. Till 4% är han tidig vid gardering.

Nämner även 4 Vasco som ser ut att börja fatta mer och mer vad det handlar om för varje start han gör. Att det dessutom är anmält amerikansk vagn för första gången gör att Vasco är en tidig utmanare bakom min spik.

Min Vinnare: 6 Black Fire
Spets efter 500m: 6 Black Fire / 2 Valeraine
Skrällen: 2 Valeraine
Rankingen A: 6 B 2,4,11,10,8,15,5,13 C 9,7,3,14,1,12

V75-3 1640m auto
Även i tredje avdelningen hittar vi en spik, 2 Golden Guard. I den senaste starten fick han göra jobbet i dödens sista 700m, då handlade det om en final i Silverdivisionen. Insatsen var då klart positiv när han gick i mål som trea bakom Sam The Man. För två starter sedan vann man på rejält sätt från spets. Formen är på topp och från ett perfekt utgångsläge talar mycket för att Claes Svensson sitter i spets från start bakom Golden Guard och väl i den positionen har det slutat med seger i sju av sina åtta försök. Jag tvekar inte utan hamrar in spiken, spets och slut!

Motbud
5 Deep Pockets har nu gjort två starter för Ulf Stenströmer och i årsdebuten näst senast var man tvåa bakom Golden Guard. Det var första loppet efter tio månaders uppehåll. Senast vann han på överlägset sätt och visade att formen närmar sig toppen. För tre år sedan var Deep Pockets en av finalisterna i Sprintermästaren och för den som garderar idag är han given på lappen.

3 Galantis var inte som bäst för två starter sedan men senast vann han på bra sätt. Från stallet är man optimistiska och Galantis har visat att han kapacitetsmässigt står bra inne i klassen. Skulle det bli överpace på loppet kommer Galantis fälla många den sista biten. Vid gardering ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 2 Golden Guard
Spets efter 500m: 2 Golden Guard
Skrällen: 3 Galantis
Rankingen A: 2 B 5,3,10,12,7,1,11 C 9,6,4,8

V75-4 2140m auto
2 Kövras Joker har gjort tre starter i år hittills och segrat i samtliga. Kövras Joker har vunnit på bra sätt och ger ett fint intryck på tävlingsbanan. Idag är det debut på V75 och i samma takt som konkurrensen hårdnar så växlar man upp till barfota runt om för första gången vilket är spännande. Faller förändringarna väl ut ska det bli spännande att se vad Kövras Joker kan åstadkomma här. Han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Spets och slut?

Framhåller även 10 J.S.Peaky Blinders som senast drog fram Calamari som vann loppet. Men insatsen var klart bra och formkurvan pekar uppåt. När det nu är anmält barfota runt om för första gången och amerikansk vagn för andra gången känns det spännande. Han tål att göra en del jobb på egen hand och till 10% är J.S.Peaky Blinders tidig.

Plockar även med 9 Denco’s Galliano som i den senaste starten gjorde årsdebut. Då blev det en tidig galopp men Denco’s Galliano gick bra efteråt och nu med den prestationen innanför västen lär formen vara framflyttad endel tills idag. Kunnande finns hos Denco’s Galliano och med ryggen på 2 Kövras Joker kommer man sitta bra på det direkt från start. Tidig vid gardering.

Min Vinnare: 2 Kövras Joker
Spets efter 500m: 2 Kövras Joker
Skrällen: 10 J.S.Peaky Blinders
Rankingen A 2,10,9 B 5,6,7,8 C 12,11,1,4

V75-5 2140m auto
3 Hidalgo Heldia blir stor favorit i loppet och det kan man förstå när man ser till hästens kapacitet. För tre starter sedan vann man över kort distans på snabba 1.09,6 och senast vann han på 1.12,2 över 2140m. Formen är bra och utgångsläget är perfekt. Från bricka tre är han den troliga ledaren och hade man varit säker på att Hidalgo Heldia gått felfritt idag hade singelstrecket legat nära till hands. Men som storfavorit och med tre galopper på de fem senaste starterna så känns det givet att gardera trots Hidalgo Heldias kapacitet.

Ett drag i loppet är Joakim Lövgrens 7 Inspiration. Detta är en häst som visat fin utveckling under året och kvalade bland annat in till finalen av Kungapokalen. I den senaste starten avslutade han mycket bra och runda samtliga tillslut efter fått lite hjälp med tempot på loppet. Formen är bra och med en liknande avslutning idag så är Inspiration främsta utmanaren bakom favoriten.

Nämner även 9 Akilles Face som är en häst med höga toppar men som inte är helt att lita på. I kvalet till Kungapokalen galopperade han från start men stod sen för en bra insats där sista 500m klockades till 1.12 med full fart över mål. Skulle han sköta sig idag ska man inte nonchalera Akilles Face och hans fartresurser.

Min Vinnare: 3 Hidalgo Heldia
Spets efter 500m: 3 Hidalgo Heldia
Skrällen: 7 Inspiration
Rankingen A 3 B 7,9,6,1,10,11,5 C 8,4,12,2

V75-6 2640m auto
7 Jeans'n Passion har stått för flera starka prestationer på slutet, senast blev det dock galopp efter 700m och hon tappade mycket på det. Men upphämtningen var av högsta klass, sista 800m gjordes ute i tredjespår och trots att hon fick en dålig rygg längs vägen gick Jeans'n Passion mycket snabbt över upploppet. Formen är på topp och med ett offensivt upplägg från start i denna spårtrappa skulle jag inte bli förvånad om hon tidigt sitter i ledningen här. Väl i spets har det blivit fyra seger på sex försök och över en distans som passar Jeans'n Passion väl så kommer hon inte bli lätt att plocka ner för övriga. Spik på DD. 

Nämner även 9 Hattusa som kommer med dokumenterad form och även hon avslutade mycket rappt över upploppet senast. Från bricka nio är hon garanterad en vettig position från start och nu när det är bilstart igen så är det återigen amerikansk vagn som gäller. Tränaren Ulf Stenströmer är optimistisk och med ett smyglopp där Hattusa får spara speeden kommer hon fälla många över upploppet.

12 Nina Ginto är en skäll i loppet. Hon vann mot enklare konkurrenter senast och skulle hon komma in i loppet på ett bra sätt idag finns både form och fart för att utmana om segern tillslut. Det är även anmält barfota runt om vilket är ett plus.

Min Vinnare: 7 Jeans'n Passion
Spets efter 500m: 7 Jeans'n Passion
Skrällen: 12 Nina Ginto
Rankingen A 7 B 9,12,8,4,11,5,14,2,13 C 10,1,15,3,6

V75-7 2140m auto
8 Night Brodde är mycket startsnabb vilket han visade i sitt Elitloppsförsök tidigare i år, då spetsade man från bricka fem men väl i finalen slutade allt med en galopp i ingången till upploppet. I Paralympiatravet spetsade man från samma utgångsläge som idag men även där blev det galopp i början av upploppet. Det är såklart att galoppera på slutet är oroväckande men skulle Night Brodde hitta till ledningen idag kommer han bli svår att plocka ner om han håller sig till trav hela vägen. Endast 11%.

6 Rackham är en annan mycket intressant skräll idag till endast 3%. Även senast var han mitt drag i loppet, men då blev det galopp med 250m kvar. Det fanns en hel del sparade krafter kvar när galoppen kom och det var på grund av att det gick för snabbt i slutkurvan som det blev galopp. Från stallet meddelade man att han troligtvis varit tre i mål felfri. Man meddelar även att Rackham ska vara ännu bättre idag och att man kommer vara aktiva från start denna gången. Kapacitet och fart har Rackham visat tidigare och han tål även att göra en del jobb på egen hand. Skulle Rackham prestera på topp så räcker hans kunnande för att utmana om segern här. Endast 3%!?

1 Emoji är också tidig på kupongen. Han har nu gjort tre starter i år och han visade senast vid segern att formtoppen är nära. Han kan öppna bra och även om det troliga är att han inte håller upp sitt innerspår från start, så kommer Emoji kunna sitta bra på det i loppet. Det är barfota runt om och amerikansk vegan som gäller och när Flemming Jensen reser över sundet gör han det ofta i angeläget ärende.

Min Vinnare: 8 Night Brodde
Spets efter 500m: 8 Night Brodde
Skrällen: 6 Rackham
Rankingen A 8,6,1 B 11,10,5,4,3 C 9,12,7,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto