V75 Tips Jägersro 3/9

Publicerad på 1 Sep 2022 - 23:55

DrTrav

DrTrav

1 Sep 2022 - 23:55

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Jägersro. En bana där tätpositionen är extra viktig och har visat sig vara mer vinstgivande än på många andra banor. Vi spelar dessutom om en JACKPOT på 54 Miljoner vilket såklart är kittlande.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 8 Önas Prince i den tredje avdelningen och 9 Kungfu Lady i den fjärde avdelningen.

V75 Tips Jägersro Lördag 3/9
V75-1 1,4,6,9
V75-2 1,2,3,6,7,8,10
V75-3 8 Önas Prince
V75-4 9 Kungfu Lady
V75-5 1,3,4,9
V75-6 2,4,6,78,11,12
V75-7 4,6,7,9

1568 rader x 0,50 = 1568 kr

DD Tips Jägersro Lördag 3/9
DD1: 2 Gerben
DD2: 4,6,7,9

4 rader x 70 kr = 280 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto
9 Kali Smart blir mitt första val trots bakspår här. Senast var man ute i EM för ston och han öppnade första 500m på 05,0 och första 1000m gick på 10,3 men höll trots detta farten bra hela vägen in i mål. Nu är det täta starter vilket är spännande och när dessutom motståndet är lite enklare här är jag inne på att Kali Smart är tuffast tillslut. Hon tål att göra en hel del jobb på egen hand om det skulle behövas och när tempot bedarrade från start räknar jag med ett offensivt upplägg från hemmastället Kolgjini här.

6 Dear Friend har mest pengar på sig i startfältet och gjorde senast första starten för Marcus Lindgren. Det blev seger direkt efter ett passande lopp, hon fick då visa sin speed när Night Brodde plockades ner tilllsut. Dear Friend lever på speeden och skulle det pånytt bli ett passande lopp för henne är det ingen i loppet som kan mäta sig med hennes fart. Från spets och utan alltför mycket tryck längs vägen blir hon inte lätt att plocka ner. Men Dear Friend kan även vinna loppet på andra sätt.

Nämner även 4 Fifty Cent Piece som stod för ett bra slutvarv senast och visade då att formen är god. Även detta är en individ som kan öppna bra från start och att ha segrat i Drottning Silvias Pokal, Stosprintern och Breeders’ Crown säger en hel del om hästens kapacitet. Räknas tidig även idag.

Min Vinnare: 9 Kali Smart
Spets efter 500m: 6 Dear Friend / 4 Fifty Cent Piece
Skrällen:
Ranking: A 9,6,4,1 B 3,5 C 2,7,8

V75-2 1640m volt
10 Eagle Rock har en tuff uppgift framför sig med bakspår över kort distans. Men detta är en häst som är bra för klassen och såg helläcker ut senast vid segern i en rapp avslutning. Det var första gången han tävlade barfota runt om och det blir samma balans idag. Markus Waldmüller vann med hästen för fyra starter sedan och löser det sig bara någorlunda från start idag är han ett givet segerbud i ett öppet lopp.

2 Il Forte minns vi från två enastående prestationer på V75 när han vann både försök och final med hela upplopp och han bara rusade på framme i ledningen. Nu har man blivit fråntagen dessa segrar i efterhand på grund av dopning (missad karenstid för kortisonpreparat var uttalandet). Detta gör också att Il Forte blivit av med 330.000kr på kontot och är således tillbaka i klass-ll efter att varit i brons. Nu gör man första starten efter ett längre uppehåll men enligt rapporterna ska Il Forte vara väl förberedd och från stallet meddelar man att hästen tränar på bra. Skulle man hitta till spets tidigt idag vet vi att Il Forte trivs där och kommer med en normal prestation bli svårslagen trots allt.

3 M.T.Rick Nash vann på bra sätt från ledningen senast, det var första gången M.T.Rick Nash tävlade med stängt huvudlag vilket också gav bra effekt. Han kan öppna bra och skulle han trots bricka tre i volten kunna ta sig till spets leder även M.T.Rick Nash länge här. Han har två segrar och två andra pris från just ledningen på fyra försök, men är samtidigt inte beroende av den positionen för att vinna loppet.

Nämner även två tidiga skrällar för den som garderar. 8 Al Pacino 7 Uncle Silvios.

Min Vinnare: 10 Eagle Rock
Spets efter 500m: 2 Il Forte / 3 M.T.Rick Nash
Skrällen: 8 Al Pacino / 7 Uncle Silvios
Ranking: A 10,2 B 3,8,7,6,1 C 5,4,11,12

V75-3 1640m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 8 Önas Prince. Visserligen har han fått ett tufft utgångsläge men jag är inne på att Per Nordströms startsnabba femåring trots allt hittar till ledningen från start här. Han tål även en längre speedkörning vilket gör att Önas Prince kommer kunna trycka sig till spets om inte annat och med tanke på insatsen senast i Jubileumspokalen, som var imponerande, ska segerchansen vara bra idag. Önas Prince tål även att göra jobb på egen hand om det skulle behövas och vann bland annat Sprintermästaren från dödens. Jag tror segerchansen är betydligt högre än vad procenten är på i nuläget (35%), vilket gör att spelvärdet är högt. Spik.

Motbud
3 Admiral As kommer från bra insatser på slutet men det som oroar är att man varit struken inför dagens start. Dessutom är distansen inget som jag tror är till en fördel för Admiral As. Han är ingen blixt från start och även om utgångsläget är bra är jag inne på att man kommer köra snällt den här gången, detta med tanke på att Admiral As redan är kvalificerad STL Open om tre veckor vilket man från stallet borde ha siktet emot.

Nämner även 2 Sevilla som är den som kan utmana Önas Prince initialt om ledningen. Sevilla är kvick iväg från start och har fått ett perfekt utgångsläge. Normalt sett ska Sevilla vara hacket bakom de två tidigare nämnda, men med lite klaff och ett passande lopp är detta en tidig skräll vid gardering.

Min Vinnare: 8 Önas Prince
Spets efter 500m: 8 Önas Prince
Skrällen: 2 Sevilla
Ranking: A 8 B 3,2,4,5,1 C 8,7,6

V75-4 2140m volt
Här hittar vi omgångens andra spik, 9 Kungfu Lady. Detta är en individ med en positiv utvecklingskurva och var bland annat nära att kvala in till finalen av StoChampionatet för tre starter sedan. Då fick hon dock nöja sig med tredjeplatsen trots 09,1 sista 700m. För två starter sedan vann Kungfu Lady på ett överlägset sätt trots att hon fick göra mycket jobb på egen hand. Senast blev hon från rygg på ledaren trea precis på linjen, och det var en finalplats i Derbystoet som försvann. Nu är motståndet betydligt enklare och med minsta klaff från bakspåret så blir hon svårstoppad. Till 32% tar jag ställning och spikar.

Motbud
1 Heartbeat Julie blev störd till galopp i sitt försök till Derbystoet senast. Men hon har visat form dessförinnan. Utgångsläget skulle kunna bli en fälla idag men kommer hon bara till på ett vettigt sätt och håller sig till trav hela vägen är detta ett sto som utmanar om en framskjuten placering.

6 Lazy Beach hade otur senast och med lite bättre klaff hade Lazy Beach troligtvis kvalat in till finalen av norska stoderbyt senast. Hon visade ändå att formen sitter där och nu ihop med Magnus A Djuse för första gången känns ekipaget spännande. Dessutom har man här ett spännande springspår att utgå ifrån. En skräll som ska passas vid gardering.

Min Vinnare: 9 Kungfu Lady
Spets efter 500m:
Skrällen: 6 Lazy Beach
Ranking: A 9 B 1,6,4,7,2,11,13,10,14 C 3,12,15,5,8

V75-5 2640m auto
3 Rampant är en häst jag lyft fram flertalet gånger här i bloggen. Senast gick han i mål med sparade krafter efter att inte fått fritt den sista biten i ett försök till Derbyt. Idag har man fått ett tilltalande utgångsläge och oavsett om det blir ledningen från start eller inte så är han med och slåss om segern idag. Stall Kolgjini är optimistiska på förhand och detta är mitt förstaval i loppet.

9 Farfars Dream har visat fin utveckling under året och har stått för flera bra prestationer. För två starter sedan vann man från ledningen på bra sätt mot tuffa hästar. Senast fick man ett tuffare lopp och stumnade tillslut men idag kliver man ner i klass och oavsett hur loppet blir kört är man en given segerkandidat sett till sin kapacitet.

Nämner även 1 Robthebank som äntligen fått ett spännande utgångsläge efter att haft en hel del otur i spårlotten på slutet. I den senaste starten avslutade han väldigt snabbt i skymundan och från ett bra utgångsläge idag är detta en tidig skräll att betala för vid gardering. Gynnas av den längre distansen dessutom.

Min Vinnare: 3 Rampant
Spets efter 500m: 3 Rampant
Skrällen: 1 Robthebank
Ranking: A 3,9 B 1,4,10,7,6,12,8 C 2,5,11

V75-6 2140m auto
Draget i loppet är 2 Gerben som stod för en mersmakande prestation senast, då såg man länge ut att skrälla på V75 via sin vassa avslutning men fick tillslut ge sig mot Bugatti Miles och Zorro Wind i Bronsfinalen. Då startade han från bricka tio men har nu ett betydligt bättre utgångsläge. Dessutom ska han tävla med open eye huvudlaget för första gången från framspår vilket är spännande. Han bör kunna öppna förbättrat med det och skulle Gerben hitta till ledningen från ett perfekt utgångsläge kommer man leda länge. Men oavsett är man garanterad ett bra lopp idag och med tuffaste motståndaren från bakspår är detta min idé i loppet.

11 Charliebrown Effe fick en tuff resa senast med tredjespår större delen av loppet, men han höll farten klart bra hela vägen och visade en pånytt upp sin fina inställning. Utgångsläget idag är tufft men skulle Carl Johan Jepson lyckas med att lotsa fram Charliebrown Effe till ett vettigt utgångsläge vet vi att detta är en individ med både högt kunnande och bra styrka.

Nämner även 6 Staro Obrigado som besitter bra grundkapacitet och står bra inne i loppet. Han var den moraliska vinnaren för tre starter sedan när han gick i mål som tvåa på just Jägersro och kommer han bara vettigt till från start utmanar Staro Obrigado om en framskjuten placering idag.

9 Hobart imponerade som trea i Derbykvalet senast och visade toppform då. Från ett spännande smygläge idag är detta en tidig skräll att betala för vid gardering.

Min Vinnare: 2 Gerben
Spets efter 500m: 2 Gerben
Skrällen: 9 Hobart
Ranking: A 2,11 B 6,9,7,12,4,9,10,8 C 5,1,3

V75-7 2140m auto
6 Zorro Wind kommer med tre raka segrar på kontot och senast vann han dessutom en final i bronsdivisionen på V75. Idag är det debut i silverdivisionen för Alessandro Gocciadoros sjuåring. Kapacitetsmässigt har han visat upp kunnande som räcker gott och väl även här. Dessutom får man Örjan Kihlström i vagnen vilket känns spännande. Zorro Wind är allround och kan öppna bra om man laddar iväg honom och oavsett vilken taktik Kihlström väljer är detta ett givet segerbud i avslutningen.

7 Hipster Am gick i mål med sparade krafter bakom Önas Prince i Jubileumspokalen senast. Det är krafter som kan komma väl till användning idag istället. Nu är motståndet mer passande men samtidigt är utgångsläget lite chansartat. Hipster Am kan även han öppna snabbt och är allround i loppen. Given vid gardering.

Nämner även 9 Borups Tornado som även han satt fast med sparade krafter senast och kommer här få ett passande smyglopp i ryggar. Borups Tornado är vass på speed och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Zorro Wind
Spets efter 500m: 6 Zorro Wind
Skrällen: 9 Borups Tornado
Ranking: A 6 B 7,9,4,2,1,3,8,12 C 5,11,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto