V75 Tips Jägersro 4/9

Publicerad på 4 Sep 2022 - 02:26

DrTrav

DrTrav

4 Sep 2022 - 02:26

Idag är det dags för finalerna av Derbystoet och Svensk Travderby. Detta görs i samband med att Jägersro anordnar en extra V75 omgång och nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 4 Unico Broline i den första avdelningen och 2 Lara Boko i den tredje avdelningen.

V75 Tips Jägersro Söndag 4/9
V75-1 4 Unico Broline
V75-2 1,8,9,11
V75-3 2 Lara Boko
V75-4 2,3,5,7,10,12
V75-5 1,2,3,4,7,12
V75-6 4,5
V75-7 2,4,6,8,9,10,11,13

2304 rader x 0,50 = 1152 kr

DD Tips Jägersro Söndag 4/9
DD1: 4,5
DD2: 2,8,9

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto
Vi inleder omgången med att spika 4 Unico Broline. Detta är en bra häst för klassen som senast visade form trots sin fjärdeplats. Han avslutade sista 800m via 09,5 efter att attackerat långt ner ifrån kön. Sexåringen har visat prov på en finfin utveckling under året och har idag fått ett passande utgångsläge på spetsbanan Jägersro. Han kan öppna helt okej och jag är inne på att Unico Broline tidigt sitter i ledningen idag och väl i den positionen kommer han bli en tuff nöt att knäcka för övriga. Jag spikar.

Motbud
9 Adde S.H. kommer med tre raka segrar på kontot var av de två senaste är tagna från ledningen. Men att man nu startar med bakspår är inget super minus då Adde S.H. även visat att han kan prestera på topp bakifrån också. Han tål att göra en del grovjobbet på egen hand och har idag fått ett fint smygläge. Med lite klaff längs vägen idag kommer Adde S.H. plocka han ner många över upploppet här.

Nämner även 10 Rotate som var uppanmäld i högsta klassen för två starter sedan och stod då för en klar okej insats. I den senaste starten handlade det om en silverfinal och Rotate visade form via en rapp avslutning. Rotate besitter hög kapacitet och trots sitt utgångsläge här idag är detta en tidig skräll vid gardering till 9%.

Min Vinnare: 4 Unico Broline
Spets efter 500m: 4 Unico Broline
Skrällen: 10 Rotate
Ranking: A 4 B 9,10,7,5,6,1 C 3,8,2

V75-2 1640m volt
11 Palmyra var ute i en klass-ll final senast och avslutade bra. Klockan stannade på 11,8 sista 700m, då handlade det om medeldistans och med tanke på att Palmyra visat flera gånger att kort distans passar henne allra bäst är uppgiften spännande idag trots tillägg. Palmyra kan öppna okej och bör forn sitt springspår tidigt kunna vara ikapp hästarna på start och hittar bara Joakim Lövgren ned i ett vettigt slagläge finns både fart och kunnande hos Palmyra för att avväpna sina konkurrenter idag.

9 It´s a Girl är inte helt att lita på och kom med fyra raka galopper på kontot inför den senaste starten. Men senast fungerade hon mycket bra och stod för en mersmaknade insats som trea från bricka 12 på V75. Innan galopperna tog It´s a Girl även två raka segrar på V75 och håller hon samma form här idag är detta en häst som tidigt sa räknas felfri.

8 Donna Summer är en stabil individ som alltid går bra tillslut. Hon är härdad i tuffa sammanhang och och kommer kunna plocka ner många den sista biten på ren styrka trots den korta distansen.

Min Vinnare: 11 Palmyra
Spets efter 500m: 1 Queen
Skrällen: 8 Donna Summer
Ranking: A 11,9 B 8,1,6,7,3 C 5,2,10,4

V75-3 2140m auto
Finalen av Derbystoet med 1.000.000kr i förstapris.

Här hittar vi omgångens andra spik, 2 Lara Boko. Att tränaren Timo Nurmos har kvalat in hela sex startande hästar till denna finalen är en bragdartad i sig och med tanke på hur Lara Boko såg ut i uttagningsloppet senast så är detta hans bästa chans i loppet och jag kommer spika. Han vann senast från ledningen på ett lekande lätt sätt via 11,9 sista 1000m och även om fick nöja sig med andraplatsen bakom Great Skills i Stochampionatet näst senast så var insatsen imponerande även då. Medeldistans idag känns som ett plus och med tanke på att han har en stallkamrat innanför sig är jag inne på att Lara Boko tidigt sitter i spets här. Väl i den positionen ska sen segerchansen vara god. Men Lara Boko är heller inte beroende av spets för att vinna utan är en tuff märr som tål att göra en del jobb på egen hand om det skulle behövas.

Motbud
Stallkamraten till min spik 1 Senorita Tokio är en segermaskin som kommer med fem segrar på sina sju framträdanden. Från bricka ett är hon garanterad ett bra lopp ikväll och oavsett om Ulf Ohlsson väljer att försöka försvara innerspåret eller inte så kommer Senorita Tokio vara en faktor att ta hänsyn till i loppet och är tidig vid gardering. Hon vann sitt uttagningslopp senast på bra sätt från ledningen vet hur man sätter nosen först över linjen.

Nämner även 3 Rihanna W.I. som var den som hade snabbaste segertid i uttagningsloppen senast. Formen är på topp och från ett bra utgångsläge är detta Timo Nurmos tredje bästa chans i min bok.
Vore helt sensationellt och enastående om Timo Nurmos lyckas med att ta hem en trippel här i Derbystoet 2022 men bättre läge än såhär kommer han aldrig få vill jag lova.

Min Vinnare: 2 Lara Boko
Spets efter 500m: 2 Lara Boko
Skrällen: 1 Senorita Tokio
Ranking: A 2 B 1,3,7,8,4,11 C 9,5,10,6,12

V75-4 2140m auto
5 Karola är en kvick dam som här gör en spännande Sverige debut. För två starter sedan vann hon överlägset på 09,7 sista 1000m och senast vann hon sitt kvallopp på bra sätt. Karola kan öppna mycket kvickt och har även visat sig trivas som bäst i ledningen. Jag är inne på att hon tidigt tar hand om ledningen här och väl i den positionen ska sen segerchansen vara hög. Förstahäst i ett öppet lopp.

3 Cadiz galopperade senast med massor av krafter sparade och gången före stod han för en imponerande insats när det slutade med en seger trots ett tufft lopp. Idag är utgångsläget tilltalande och dessutom är det anmält amerikansk vagn. Flemming Jensen gör resan till Sverige och ska passas här.

10 Black Mission gör här en spännande debut för Per Nordström. Detta är en grundkapabel herre som med en extra knuff fram nu hos Nordström inte ska nonchaleras.

Min Vinnare: 5 Karola
Spets efter 500m: 5 Karola
Skrällen: 10 Black Mission
Ranking: A 5,3 B 10,2,7,12,4,8,1 C 9,11,6

V75-5 2140m auto
1 Dali Pagadi kommer med två raka segrar på kontot och har idag fått ett spännande utgångsläge. Formen är på topp och Dali Pagadi står perfekt inne i loppet. Skulle Peter Arnqvist bakom Dali Pagadi inte kunna hålla upp innerspåret från start är man trots det garanterad ett bra lopp och hitta man bara ut i tid kommer han kunna asluta vassst. Kapacitet och form finns och på förhand är detta mitt förstaval.

Men given på kupongen är också 4 Manual Flight som visserligen galopperade senast när bilen släppte av fältet i uttagningslopp till Derbyt. Men prestationerna innan talar för att formen ska vara på topp. Kapaciteten är hög hos Manual Flight som dessutom har passande förutsättningar idag. Det är läge för ledningen och även om Manual Flight kan vinna loppet från andra positioner så är spets kortaste vägen till mål. En felfri Manual Flight blir svårslagen här.

Nämner även 3 Lorenzo Boko som gjorde det klart godkänt senast som femma i sitt uttagningslopp till Derbyt. Gången innan vann man på ett imponerande sätt efter att tagit ledningen med varvet kvar till mål. Utgångsläget är bra och Lorenzo Boko är garanterad ett bra lopp idag och måste räknas tidigt vid gardering.

Min Vinnare: 1 Dali Pagadi
Spets efter 500m: 4 Manual Flight / 1 Dali Pagadi
Skrällen:
Ranking: A 1,4 B 3,7,10,2,12,11,9 C 8,5,6

V75-6 2640m auto
Svenskt Travderby 2022 med 2.000.000kr i förstapris.

Årets kung 5 Francesco Zet har imponerat stort i varenda start han gjort i stort sätt. Segern i uttagningsloppet senast togs enkelt från från ledningen och han gick undan på lätta ben över upploppet. För två starter sedan vann man Sprintermästaren från dödens och det var en ren uppvisning vi fick se den dagen. Det mesta talar för att det kommer bli en liknande uppgift för Francesco Zet idag med dödens på spetsfavoriten och främsta utmanaren 4 Lulius Boko. Visst är inte utgångsläget optimalt men Francesco Zet har visat sig vara något utöver det vanliga och ska ha goda segerchanser i Svenskt Travderby trots den tunga vägen här. Det är även anmält barfota runt om för första gången vilket är klart intressant!

4 Lulius Boko är fortsatt lite av ett litet oskrivet kort. Att kapaciteten är hög är det nog ingen som ifrågasätter när man kommer till start med åtta raka segrar och fortsatt är obesegrad. Men vi har aldrig riktigt fått se botten i honom ännu, vilket gör att det på förhand bollas upp till en rafflande duell mellan just Lulius Boko i spets och Francesco Zet utvändigt honom. Lulius Boko är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i spets är vi nog många med mig som hoppas på att Lulius Boko ska kunna bjuda upp till en rafflande duell hela vägen in på linjen i årets upplaga av Svenskt Travderby 2022.

Min Vinnare: 5 Francesco Zet
Spets efter 500m: 4 Lulius Boko
Skrällen:
Ranking: A 5,4 B 3,1,2 C 9,11,6,7,12,10,8

V75-7 3140m volt
2 Swish The Cash är en fyraåring som visat hög kapacitet men som samtidigt inte är helt att lita på. Det har blivit galopp i tre av de senaste fem starterna men de gångerna han hållit sig till rätt gångart har prestationerna varit bra. Bricka två är inte det bästa men heller inte det sämsta. Voltstart däremot har visat sig fungera bra för Swish The Cash som är obesegrad med denna startmetod efter tre försök. Han är tuff och rejäl, så distansen ska han hantera bra och med tanke på utgångsläget ser jag honom som spetsfavorit efter en bit och i den positionen kommer övriga sen få tufft att plocka ner en felfri Swish The Cash. Förstahäst.

8 L.L. Royal har gjort det bra sedan flytten till Robert Bergh och han vann senast enkelt enkelt från ledningen på V75. Idag ser uppgiften visserligen annorlunda ut med start på mellan volten men distansen är positiv och med tanke på han form och kunnande ska L.L. Royal ändå räknas tidigt i ett lopp som detta.

Nämner även 9 Ferrari Sisu. Detta är en individ med högt kunnande. Han var bland annat tvåa i Derbyt 2019. Senast visade han bar form via en rapp avslutning i skymundan. Formen är bättre än vad resultatraden antyder och distansen är ett plus. Till 10% är detta ett tidigt streck på min kupong.

Min Vinnare: 2 Swish The Cash
Spets efter 500m: 2 Swish The Cash
Skrällen: 9 Ferrari Sisu
Ranking: A 2,8,9 B 4,10,11,13,11,6 C 5,12,1,7,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto