DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Jägersro Lördag 5/9

2 September 2020 - 15:05

Lördagens V75 tävlingar hämtar vi från Jägersro. Det är en Jackpot på 61 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 5 Harran Boko i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Jägersro Lördag 5/9
Avd 1: 2,3,5,8,9,11
Avd 2: 2,10,11
Avd 3: 6,13,14
Avd 4: 9,15
Avd 5: 1,2,3,6,7,9
Avd 6: 5 Harran Boko
Avd 7: 5,11,12

1944 rader x 0,50 = 972 kr

DD Tips Jägersro Lördag 5/9
DD-1: 5,10
DD-2: 5,11,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS JÄGERSRO LÖRDAG 5/9

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 5 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 3 Nero Maximus gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast. Han kom då med en stark avslutning och sög sig närmare och närmare men han fick aldrig tag i Zecchinodoro F.K.S. så det slutade med en andraplats. Det loppet i kroppen nu tror jag kan ha fört fram honom en del till den här starten. Kliver han iväg bra ur volten så tror jag Marc Elias har ställt in siktet på ledningen men det är inte säkert att det går att komma dit för 2 Lucky Base trivs också i täten men får han ett bra lopp i den främre träffen så kan han vara med och göra upp om segern.

9 Dortmund kommer med fin form till den här starten. Han var riktigt fin senast över tre varv på Åby. Han klev då fram i dödens med varvet kvar till mål och från den positionen så höll han sedan mycket starkt och var inte så långt efter Exaudio Vici men han fick nöja sig med andraplatsen. Det är varvet kortare distans nu men han är allround och går över alla distanser. Läget här behöver inte vara så tokigt och kan Peter Ingves som får chansen nu får till en bra styrning så kan han dyka upp i segerstriden här. Han gick med öppet huvudlag senast men nu blir det helstängt meddelar Marc Baek Nielsen.

11 Armour As är en tuff fyraåring som galopperade bort sig på upploppet senast då han kom upp i en trött rygg. Gången innan det landade han i dödens med varvet till mål och från den positionen så höll han bra som trea i ett lopp där Andre Ward drog det längsta strået. Voltstart nu är snarare en fördel och klaffar det med löpningsförloppet så har han en stark slutrunda att ta till och då kan han bli att räkna med under den sista delen av loppet.

2 Lucky Base har vunnit fyra av sex starter i Hans Crebas regi. Han vann två långlopp från ledningen innan han han hade bakspår på Örebro näst senast. Han fick då attackera i spåren och han var starkast över upploppet. På Solvalla senast så travade han på nytt i ledningen och han höll bra men Exaudio Vici var starkare från utvändig position och han fick även släppa Ble Du Gers förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Han trivs bäst när han får tävla utan rygg så här tror jag Kevin Oscarsson vill till ledningen. Kommer han till spets och drar i ett jämnt hårt tempo där framme så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

8 Kennedy galopperade senast i ett tidigt skede när Erik Adielsson som körde då laddade med honom och då blev han lite ivrig och slog ihop. Han är kapabel för klassen fast spår åtta är däremot inte optimalt och det är ingen snabbstartare men skulle det lösa sig så kan han ställa till med en överraskning. Intressant med barfota runt om för första gången på ett år.

5 Neelix kommer ut i första starten sedan maj men han känns fin och formen är nog hyfsad på honom trots den långa frånvaron meddelar man från stallet. Han lär nog säkert ändå behöva loppet för att hitta toppformen men blir inte det snäva spåret i volten ett problem här så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 3 Nero Maximus
Spets efter 500m: 3 Nero Maximus
Skrällen: 8 Kennedy
Ranking: A 3,9,11 B 2,8,5,10,4,7,12 C 6,1

V75-2
STL Klass II, Försök 6 i Meeting 6 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Romantico travade i ledningen på Åby näst senast men han orkade inte hela vägen och han kom in först som trea bakom storskrällen Mirakel Håleryd och han fick även släppa Goldfield förbi sig. På Bergsåker senast så gick Love You avkomman barfota runt om för första gången. Han kördes då till spets efter 600 meter och han var sedan aldrig i någon förlustfara. Bakspår över kort distans nu är inte optimalt men hittar Robert Bergh en bra väg med honom så fäller han många hästar till slut. Barfota runt om igen.

2 Awesome Kronos travade i ledningen näst senast men när Glacier som satt i dödens galopperade på den sista bortre långsidan så kom Don't Be Weak som satt i tredje invändigt loss och då visade sig den hästen sedan vara starkast över upploppet så han fick nöja sig med andraplatsen. Han sprang och bröt ner när han var ute i spåren sista 300 meterna senast och kom in som fyra i ett lopp där Mio Flash segrade. Han har felat några gånger innan bilen släppt fältet så han är inte stabil. Vid en lyckad start så kan han lägga iväg bra från start och skulle ledningen nås så kan det räcka långt här fast det är inte säkert att han kan hålla ut 5 Bansky som är snabb iväg fast han är inte beroende av spets för att han ska ses med segerchans här.

11 Oscar L.A. har vunnit 8 av karriärens 17 starter hittills. Han fick en dryg inledning på loppet men han fullföljde sedan klart godkänt och kom i mål som femma i ett uttagningslopp till Derbyt som Global Adventure vann. Nu är läget svårt över kort distans men löser det sig med positionerna och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

1 Shapes drar en del streck. Han spurtade mycket bra som trea i samma lopp som Romantico vann senast. Han kan öppna hyggligt och nu åker eventuellt jänkarvagnen på för första gången så får han ett bra lopp på innerspår så kan han ha vissa möjligheter men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 10 Romantico
Spets efter 500m: 2 Awesome Kronos
Skrällen: 3 Upper Face
Ranking: A 10 B 2,11,5,1,3,4,9 C 6,7,12,8

V75-3
Benjamin Evo - Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Royce Rolls var duktig vid vinsten för fem starter sedan. Han satt då i tredje utvändigt innan han attackerade i spåren och via en stark avslutning så sänkte han den ledande Global Wonderful kort före mål. Gången efter det så höll han farten okej som femma i ett lopp som vanns av Phoenix Photo. För tre starter sedan i Åmål så tog han över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så vann han väldigt lätt. Det slutade med en startgalopp näst senast. Han travade i rygg på den ledande Jackpot Band innan han tog sig loss på den sista bortre långsidan och då satte han omgående klorna i ledaren och sedan så gick han undan till en överlägsen seger senast. Han kan öppna bra och här tror jag Björn Goop avancerar fram mot spets och skulle ledningen nås smärtfritt så kan han bli svår att fånga in så han ska räknas tidigt här.

14 Zenzero Jet kommer med två raka segrar. Han satt djupt ner i kön innan han attackerade i tredjespår på den sista bortre långsidan och han tryckte då till på den ledande Robertino i den sista kurvan och tog över ledningen och sedan så dansade han undan till en överlägsen vinst näst senast. Gången efter det så rundade han sitt motstånd och vann rätt lätt. Han har ett jobbigt utgångsläge men löser det sig och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig under den senare delen av loppet.

13 Rackham slutade oplacerad i ett lopp på Åby som vanns av Aramis Bar näst senast. Det visade sig dock att han hade en halsinfektion då. Han var ute i ett uttagningslopp till Derbyt senast. Han fick då vandra en stor del av loppet i dödens på Västerbo Lexington som vann det loppet från ledningen och han gjorde det bra även om han tröttnade lite den sista biten och kom i mål som fyra. Med det loppet i kroppen så kommer han troligen att vara ännu vassare den här starten. Han är bra för klassen och med rätt resa så tror jag han kan blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 6 Royce Rolls
Spets efter 500m: 6 Royce Rolls
Skrällen: 1 Mystic Mom
Ranking: A 6 B 14,13,1,3,5,2,7,15,4,11 C 10,8,12

V75-4
STL Diamantstoet, Försök 4 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 9 Africa Bi har gjort det bra i tre starter i Sverige. Efter två raka andraplatser kom den första vinsten senast. Hon blixtrade då till ledningen från ett spår långt ut på vingen och från spets så var hon sedan aldrig i någon förlustfara. Nu får Örjan Kihlström chansen på Michel F Rothengatter tränat för första gången. Hon har aldrig galopperat i hela sin karriär och från stallet tror man att det är den bästa hästen man har just nu i träningen. Här sitter hon i andraspår omgående och får hon ett passande lopp så kan hon bli att räkna med över upploppet.

15 Rock My Dreams gjorde debut på svensk mark senast. Hon attackerade då i tredjespår på den sista bortre långsidan och hon avväpnade lätt den ledande Giordano Soa och hon höll även undan på ett bra vis för övriga motståndare till seger. Voltstart nu har hon aldrig testat tidigare men om Peter Ingves kan få en bra start från springspåret på tilläggsvolten så hon kan ramla ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering på nytt.

I övrigt kan 7 Laleh Pellini som har bra farter i sig vara tänkbar. Hon galopperade i klar ledning i början på upploppet i ett kval till StoChampionatet så det var troligen segern som gick upp i rök då för fyra starter sedan. Hon kom till ledningen med varvet kvar och hon vann sedan i överlägsen stil gången efter det. Det har blivit två raka galopper efter det så hon är allt annat än stabil men i ett felfritt lopp så kan hon vara långt framme.

1 Four Fifty startade senast i Danmark och hon hamnade illa till från start och Flemming Jensen körde bara till slut och hon kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Elephant. Hon kan öppna rätt så vettigt så lyckas Robert Bergh som finns i vagnen förvara ledningen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag tror ändå hon får svårt att hålla undan till seger.

Min Vinnare: 9 Africa Bi
Spets efter 500m: 1 Four Fifty
Skrällen: 14 Waiting Hill Hall
Ranking: A 9,15 B 7,1,14,6,10,4,2,12 C 11,5,8,13,3

V75-5
Birger Bengtssons Minne 2020 - STL Gulddivisionen - STL Open, försök 14 över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 2 Esprit Sisu har dragits med dåliga utgångslägen en längre tid och nu har han äntligen fått ett trevligt spår. Han kom med en stark avslutning och kom i mål som trea i Silverörnen senast på Solänget där Mindyourvalue W.F. var först i mål. Här sitter han bra till i andraspår omgående och han kan vinna det här loppet från dödens om det skulle behövas så han ska räknas tidigt här.

3 Forfantone Am var ute i Jubileumspokalen på Solvalla senast. Han fastnade då med sparade krafter och kom i mål som femma bakom Missle Hill som tog ner en tapper Stoletheshow i ledningen kort före mål. Fint läge nu och han kan öppna fort fast det kan bli svårt att ta sig förbi 1 Racing Mange men ett bra lopp i den främre träffen borde han kunna få och då kan han duga en bit mot det här motståndet.

7 Mellby Free tappade travet och galopperade kort efter start i Årjängs Stora Sprinterlopp för tre starter sedan. Gången efter det så tog hon över ledningen efter ett halvvarv och sedan så vann hon väldigt lätt från den positionen med sparade krafter. Senast så fick hon ett lopp i tredje utvändigt innan hon gick till anfall i spåren och hon fullföljde godkänt och kom i mål som trea bakom Conrads Rödluva och hon gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Nu är hon ensamt sto mot hingstar och valacker men hon är stark och tål att göra en del grovjobb så även om motståndet är tufft så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

1 Racing Mange blev tvåa i försöket och i den efterföljande Elitloppsfinalen så kom han in som sjua bakom Propulsion som var först i mål. Efter det var han ute i Årjängs Stora Sprinterlopp för en tid sedan och där höll han mest farten och kunde inte ta något i en snabb avslutning så han fick nöja sig med sjätteplatsen bakom Milligan's School som vann från spets. Han fullföljde bra och kom in som femma i Hugo Åbergs Memorial näst senast. På Tingsryd senast var han blek i ledningen och kom in först som femma bakom Heart Of Steel som vann från utvändig position. Man har inte hittat något fel på honom efter den svaga insatsen senast. Trevligt läge och med den startsnabbheten han besitter så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

6 Generaal Bianco fick en invändig löpning innan han tog sig loss och då avslutade han mycket bra och kom in som tvåa i ett lopp där Milliondollarrhyme spurtade in till seger senast. Får han ligga på rulle och spara speeden in i det längsta så fäller han många hästar till slut. Barfota runt om samt ett helstängt huvudlag och en amerikansk jänkarvagn igen meddelar Peter Untersteiner.

9 Speedy Face har ingen vidare rad och han har varit struken inför en tilltänkt start på Romme i mitten av augusti för dåliga blodvärden. Det blev trevligt smygläge nu och får han lite draghjälp innan han sätter in slutstöten så kan han ställa till med en rejäl överraskning om det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 2 Esprit Sisu
Spets efter 500m: 1 Racing Mange
Skrällen: 9 Speedy Face
Ranking: A 2,3 B 7,1,6,9 C 5,4,11,10,12,8

V75-6
STL Silverdivisionen, Försök 5 i Meeting 6 över 2140 meter. Jag har spikat 5 Harran Boko som har gjort det bra på sistone. För tre starter sedan så travade han i ledningen men han kunde inte stå emot Zap Di Girifalco den sista biten och kom in som tvåa då. Gången efter det så satt han i tredje invändigt innan han gick ut först i andraspår på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så satte han klorna i den ledande Partizan Face och han höll sedan även undan för en bra avslutande Volnik Du Kras till en säker seger. I finalen på Åby senast så valde Marc Elias fel rygg fast han fullföljde ändå bra och kom i mål som sexa bakom Pastor Power som vann det loppet. Han är kvick från start och skulle ledningen nås är mycket vunnet men han går bra oavsett position så jag tror han har en god segerchans här.

Vid gardering kan 10 Azimut som är en tysk gäst som kommer med 26 vinster på 38 starter vara tänkbar. Han levererade en stark avslutning och räddade tredjeplatsen bakom en överlägsen Valzer Di Poggio på Vincennes näst senast. I Sverigedebuten under Hugo Åbergs kvällen i slutet på juli så tog han över ledningen efter ett knappt halvvarv och från spets så tog han en lätt seger. Bakspår nu men kan Peter Ingves få till en bra styrning så kan han bli att räkna med över upploppet.

6 Urban Kronos kommer med två raka segrar. Han höll upp ledningen från innerspåret på Romme senast och från spets så vann han sedan i ohotad stil. Han kan öppna fort och kommer Kim Ericsson som finns i vagnen ner i en vettig position så kan han vara med och utmana om segern igen.

4 Adde S.H. har varit duktig vid två raka andraplatser. Han travade i ledningen i finalen i Bronsdivisionen på Åby senast. Han kunde dock inte stå emot Vagabond Bi som avgjorde rätt enkelt på open stretchen den gången. Nu är han upp en klass men han är snabb iväg vid laddning och han är ett hot mot min spik i kampen om ledningen och kommer han till täten och om han skulle få bestämma en del så kan han ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 5 Harran Boko
Spets efter 500m: 5 Harran Boko
Skrällen: 7 Sevilla
Ranking: A 5 B 10,6,4,3,2,7,1,9 C 11,8,12

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Klass I, Försök 6 i Meeting 6 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 12 Newport Beach är en tysk segerstaplare som har vunnit tio av tretton starter hittills. Vid vinsten i Hamburg för tre starter sedan så gick han i tredjespår de sista 700 meterna och tuggade ner sitt motstånd till seger. Han gjorde debut på svensk mark i Halmstad för en tid sedan. Han tog då över ledningen efter 650 meter och från den positionen så vann han sedan lätt över den långa distansen. På Åby i Klass II finalen så kom han till ledningen efter 600 meter och sedan blev det en enkel vinst senast. Tråkigt läge nu och han kliver upp en klass men distansen är lång och han tål att göra en del grovjobb på egen hand och går det för långsamt där framme i täten så tror jag att Peter Ingves tar ett tidigt initiativ och sänder framåt och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget från dödens om det skulle bli aktuellt.

5 Mellby Granat kom med en väldigt vass avslutning i skymundan senast och kom i mål som trea i ett lopp där Moses segrade. Näst senast så visade han prov på god startsnabbhet och Robert Bergh i vagnen brukar inte vara blyg och kommer han till ledningen smärtfritt så kan det vara läge för en fullträff. Blir det inte spets så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

11 Eclipse Am tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och sedan så vann han rätt enkelt från den positionen för tre starter sedan. Han landade i dödens med dryga varvet till mål näst senast. Han tog ner ledaren men han kunde inte stå emot Rock My Dreams som avslutade starkt så det slutade med en andraplats då. På Åby senast så satt han i andra utvändigt innan han gick till attack och på upploppet så sänkte han sitt motstånd till seger. Den långa distansen är passande och kan Adrian Kolgjini hitta en bra väg med honom så kan han bli svår att stå emot den sista delen av loppet.

Min Vinnare: 12 Newport Beach
Spets efter 500m: 5 Mellby Granat
Skrällen: 9 Zacapa Grim
Ranking: A 12,5,11 B 9,10,4,3,6,7,8 C 1,2

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  Manchester City - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
1.70
15:00  Helsingborg - Dalkurd
Fotboll - Svenska Cupen - 1 asian -1
1.84
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
15:15  Frölunda - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.77
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
18:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - 2
3.20
18:00  Bologna - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
2.02
18:30  Leeds - Aston Villa
Fotboll - Premier League - 1
2.15
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
15:00  Leicester - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2 + BLGM
5.50
20:45  Roma - Milan
Fotboll - Serie A - 1 asian 0
1.70
21:00  Villarreal - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian 0
1.75
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 27/2 2021
Insats: 243 kr - Aston
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming