DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Jägersro Söndag 6/9

5 September 2020 - 15:52

Derbyhelgen på Jägersro avslutas på söndagen med V75 tävlingar. Höjdpunkterna är naturligtvis Svenskt Travderby och Derbystoet. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 3 Unoicsdue Gnafa' i den femte avdelningen samt 1 Hail Mary i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Jägersro Söndag 6/9
Avd 1: 3,4,6,10
Avd 2: 2,5,6,8,12
Avd 3: 3,4,10
Avd 4: 1,3,6,7,8,9,11
Avd 5: 3 Unoicsdue Gnafa'
Avd 6: 1 Hail Mary
Avd 7: 2,4,5,9

1680 rader x 0,50 = 840 kr

DD Tips Jägersro Söndag 6/9
DD-1: 1 Hail Mary
DD-2: 2,4,5,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS JÄGERSRO SÖNDAG 6/9

V75-1
Vi inleder V75 med Bo W Takters Tribute - Derbystayern över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Arden Wise As debuterade i ny regi för Björn Goop näst senast. Han satt då en bit ner i kön innan han gick till anfall i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så tuggade han ner den ledande Bally T.N. till en säker seger. Gången efter det så rådde han inte på en för bra Viscount som travade i ledningen men han gjorde det ändå bra som tvåa bakom denne. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand så hittar Björn Goop en bra väg med honom så kan han bli svår att stå emot över upploppet.

3 Junior Band har gjort fem starter i Robert Berghs regi. Efter ett galoppmisslyckande i debuten så tog han två segrar innan det blev en andraplats näst senast. Han var innan han kom till sin nuvarande tränare segerlös efter 22 starter. Näst senast så kördes han offensivt och landade i dödens på den ledande Moogie efter ett varv. Han knäckte ledaren men från vinnarhålet så hittade Inge B.Svärlig loss och då fick han nöja sig med andrapriset. Han var inte som bäst senast när han travade i dödens på Bergsåker och slutade oplacerad men en förklaring till den sämre insatsen kan vara att man hade plockat bort det helstängda huvudlaget då och han tävlade med öppet huvudlag. Det blir nog inte öppet huvudlag igen och här luktar det tidig ledning och från spets så kan det räcka en bit mot det här gänget.

6 Elmo Ice avgjorde till seger från dödens för tre starter sedan. Gången efter det blev han tvåa bakom Vitro Diablo. Han provade lyckan i ett uttagningslopp till Derbyt senast. Han hade ett dåligt utgångsläge då så han hamnade långt bak och han galopperade sedan på upploppet men han var utan segerchans i det läget. Han står hårt inne i loppet men han gillar den långa distansen och med rätt resa här så gör han inte bort sig.

10 Panamera höll bra och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Eldorado B. i Kalmar näst senast. Gången efter det så kördes han till ledningen i ett tidigt skede av loppet men han fick lite press och han orkade inte och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Onceforall Face. Örjan Kihlström upp nu är intressant och löser det sig med positionerna så är han stark till slut och då kan han ta första vinsten sedan början av året.

Min Vinnare: 4 Arden Wise As
Spets efter 500m: 3 Junior Band
Skrällen: 7 Borups Racing
Ranking: A 4 B 3,6,10,7,5,11,9 C 1,8,2

V75-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 5 Knowledge'em har gjort fyra starter i Christoffer Erikssons regi. Han tryckte sig till ledningen efter ett drygt halvvarv för tre starter sedan och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men Zante Grif kom med en härlig avslutning över Axevallas långa upplopp så han fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så höll han farten bra och kom i mål som fyra i ett lopp där Rock My Dreams spurtade in till seger. Senast provade han lyckan i ett uttagningslopp till Derbyt men där räckte han inte och han slutade femma bakom Champ Lane som vann från spets. Här tror jag att det kan bli tidig ledning och från spets så kan han rinna undan till en seger.

12 Zucchero Roc har gjort två starter i Björn Goops regi och han har galopperat i båda. Han har dessutom varit struken inför en tilltänkt start på Lindesberg för ett par veckor sedan för hosta. Det har varit voltstart vid båda galopperna och nu är det autostart istället och då kanske han behagar att sköta sig. Utgångsläget är tufft men med lite klaff och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han slå till med en vinst.

2 Quite A Quality kommer från en seger i ett montélopp på Tingsryd. Han kan öppna fort och han har fått ett trevligt utgångsläge nu så här sitter Stefan Persson bra till i den främre träffen omgående. Får han ligga på rulle och spara speeden in i det längsta så kan han bli att räkna med över upploppet.

8 Victory Road har överlag gått bra sedan han kom till Ulf Stenströmer. Han gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Då kördes han till ledningen efter ett drygt halvvarv och han hade sedan inga problem att gå undan till en säker vinst. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara ännu lite bättre den här gången. Iskallt läge men klaffar det med löpningsförloppet så kan han vara långt framme igen.

6 Au Gratin återkom efter några månaders frånvaro senast. Han höll då farten godkänt och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Orlando Classic. Med det loppet i kroppen nu så tror jag han kan vara klart förbättrad till den här starten. Han vinner inte så ofta men nu får Örjan Kihlström chansen för första gången och det är mycket intressant. Med rätt resa här så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 5 Knowledge'em
Spets efter 500m: 5 Knowledge'em
Skrällen: 7 Mamba
Ranking: A 5,12 B 2,8,6,4,7,10,1 C 9,11,3

V75-3
Derbystoet 2020 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Diana Zet är kullens drottning hittills. Hon vann Oaks ifjol och i år har det blivit vinster i både Drottning Silvias Pokal samt StoChampionatet. I uttagningsloppet senast så kom till spets och från den positionen så var hon sedan aldrig i någon förlustfara. Hon är snabb iväg vid laddning och gäller som spetsfavorit på nytt fast helt säkert är det inte då även 1 Mellby Harissa kan öppna fort men kommer hon till täten utan att behöva bruka alltför mycket krafter så kan hon bli svår att plocka ner så hon ska räknas tidigt här.

4 Milady Grace debuterade i ny regi för Daniel Redén för tre starter sedan. Hon hade ett dåligt läge så hon fick ett rygglopp i regidebuten och hon kom i mål med en del sparade krafter då. Hon var inte så hårt jobbad inför debuten men hon var vassare gången efter det. Hon tog då ledningen och vann sedan lätt från den positionen. I uttagningsloppet senast så landade hon i dödens ut på slutvarvet och från den positionen så sänkte hon den ledande Mahma Lane till en säker seger. Här finns det risk att hon tvingas till en del grovjobb på nytt men det tål hon att göra.

10 Grandediva Sisu är ofta med långt framme. För tre starter sedan så avslutade hon starkt till seger i StoSprintern. I försöket senast så höll hon upp ledningen från innerspåret och från den positionen så försvarade hon sig länge och väl men hon fick ge sig mot Orlando som kom med en vass spurt så det blev en andraplats. Får hon smyga med i en vettig rygg och om hon kan få lite draghjälp innan hon spelar ut speeden så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 3 Diana Zet
Spets efter 500m: 3 Diana Zet
Skrällen: 7 American Hill
Ranking: A 3 B 4,10,1,5,7,6,2 C 9,8,12,11

V75-4
STL Diamantstoet, Försök 5 i Meeting 6 över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 8 Aura S.L. flög fram över upploppet senast men hon fick aldrig tag i Redneck Woodland som vann det loppet från ledningen. Det är svårt med 20 meters tillägg över kort distans för det är bra märrar på startvolten också. Kan hon sitta i en lite bättre position när dom glider in på upploppet så biter hennes avslutning bra till slut och då kan hon vara långt framme på nytt.

7 Sashay My Way är i klart bättre form än vad de senaste resultaten antyder. Hon galopperade när hon var på väg att attackera näst senast. Gången efter det så avslutade hon starkt i vida spår men hon fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom Valetta som fick en sen lucka från vinnarhålet och avgjorde till seger. Hon brukar tävla med helstängt huvudlag, men den här gången provar man nog ett norskt huvudlag. Med rätt resa här så kan hon bli farlig över upploppet.

11 Valetta kommer till den här starten med fin form. Hon kom med en vass avslutning i ett lopp i högervarv på Åmål för tre starter sedan. Den gången så räckte det till andraplatsen bakom Karat Band som drog det längsta strået. I den efterföljande starten så fick hon en perfekt resa i rygg på Vichy Grif och när hon sedan fick luckan på upploppet så avgjorde hon mycket lätt. Senast så satt hon långt bak men avslutningen var av bästa märke men åt Vichy Grif som vann det loppet från ledningen fanns inget att göra så hon fick nöja sig med andrapriset. Springspår på tillägg nu och hon kan öppna rätt så bra så vid en lyckad start så borde hon kunna ramla ner i en duglig position och då kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

6 Mily var duktig när hon vann i debuten för Robert Bergh för sju starter sedan. Hon orkade inte efter att hon fick vandra en del av loppet i dödens för tre starter sedan så hon slutade oplacerade i ett lopp som vanns av Lipstick Tooma. Hon satt fast med sparade krafter i ett lopp där Valetta spurtade in till seger näst senast. Det blev en tidig galopp senast och hon utgick sedan. Kan hon hålla ihop aktionen nu och om det löser sig med positionerna så kan hon bli att räkna med över upploppet.

1 Strangerinthenight tog ledningen och släppte sedan till Lovemore efter ett halvvarv. Hon blev sedan fast med mycket krafter kvar i rygg på denne senast. Trevligt utgångsläge nu och hon kan öppna bra så lyckas hon nå ledningen så tror jag hon körs i den positionen så länge lampan lyser. Intressant med Magnus A Djuse i vagnen för första gången

Min Vinnare: 8 Aura S.L.
Spets efter 500m: 1 Strangerinthenight
Skrällen: 3 Use Face
Ranking: A 8,7,11 B 10,1,9,3 C 13,12,10,5,2,4

V75-5
K.G. Bertmarks Minne över 2140 meter. Jag har spikat 3 Unoicsdue Gnafa' som har vunnit två av fem starter i Björn Goops regi. Han gjorde det jättebra då han under loppets gång fick tryckare i omgångar näst senast men Who’s Who kom långt ut i banan och tog sig förbi så han fick nöja sig med andraplatsen då. Distansen då över tre varv kan ha varit lite i det längsta laget. På Åby senast i Klass I finalen för en månad sedan så hade han inte sin bästa dag och det andra loppet över tre varv gången innan det kan ha suttit en del i benen då för han var slagen tidigt. Han fick ta det lite lugnt efter den starten och har sedan tränat på. Spåret nu är bra och han har visat sig kunna öppna snabbt så kommer han till ledningen så blir han inte lätt att plocka ner. Inte säkert att det blir ledningen dock men ett trevligt lopp i den främre träffen borde han kunna få och då tror jag han är starkast i det här fältet.

Vid gardering kan 6 Larsson som har radat upp segrarna och kommer ut i en spännande Sverigedebut vara tänkbar. Han var ute i ett litet fält i Billund senast. Han tog då hand om ledningen och sedan så vann han väldigt enkelt. Motståndet nu är tuffare än tidigare men skulle ledningen nås även här så stiger hans chanser här men skulle det istället vankas svar så blir det svårare för honom.

1 Caligula har vunnit 9 av sina 16 starter hittills i karriären. För ett par veckor sedan så gjorde han första starten sedan oktober ifjol. Han var då ute över lång distans på Solänget och han spurtade riktigt bra som trea bakom Kalashnikov och Kapten Kidd. Det loppet i kroppen nu borde ha fört fram honom en del till den här starten. Han kan öppna rätt så bra men jag tror inte att Ingvar Nyberg vill köra i ledningen men om det kan bli vinnarhålet och en eventuell lucka till slut så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 3 Unoicsdue Gnafa'
Spets efter 500m: 3 Unoicsdue Gnafa'
Skrällen: 2 Vien Ici
Ranking: A 3 B 6,1,2,12,4,5,11,9 C 7,10,8

V75-6
Svenskt Travderby 2020 över 2640 meter. Jag har spikat 1 Hail Mary som har vunnit hela 13 av karriärens 16 starter. Näst senast så var han ute i ett litet fält på Hagmyren. Han tog då ledningen och han var sedan aldrig i förlustfara. I uttagningsloppet senast så klev han fram utvändigt om den ledande Guzz Mearas med 1700 meter till mål. Han avgjorde sedan med knapp marginal till seger. Han är startsnabb så från innerspåret här så tror jag Robert Bergh har taktiken klar. Från spets här så tror jag han säljer sig dyrt. Skulle han inte komma till spets så blir det svårare för honom att vinna loppet men distansen är lång så mycket kan hända på vägen. Robert Berghs val av de tre han har med i loppet.

Vid gardering kan 8 Don Fanucci Zet som galopperade i ledningen näst senast vara tänkbar. Tränaren och kusken menade att det inte fungerade helt att köra utan skor då. Han har innan det misslyckande varit väldigt duktig och han har utvecklats mycket under året. Han vann både försök och final av SprinterMästaren tidigare under sommaren. I uttagningsloppet senast så drog han spår 12 men han avslutade starkt och spurtade in som tvåa bakom Västerbo Lexington som vann det loppet. Tråkigt läge nu men klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här.

5 Power gjorde första starten sedan maj månad när han var ute i Ragnar Thorngrens Minne på Åby näst senast. Han svarade då för en stark insats. Han öppnade bra och han gav sig motvilligt från ledningen mot Aramis Bar. Senast i uttagningsloppet till denna finalen så höll han upp ledningen från innerspåret och han vann sedan lätt. Han är stark och rejäl så han tål att göra en del grovjobb under slutrundan om det skulle behövas och har han en bra dag så går ingen säker här.

Min Vinnare: 1 Hail Mary
Spets efter 500m: 1 Hail Mary
Skrällen: 9 Champ Lane
Ranking: A 1 B 8,5,3,9,4,7,2 C 6,10,11,12

V75-7
Vi avslutar V75 med Good as Golds Derbyminne över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 9 Night Brodde kommer från en färsk seger. Han satt då i fjärde utvändigt innan han vreds på till attack på den sista bortre långsidan och i vida spår sedan så avväpnade han den ledande Hankypanky Peyton i ett nafs och han vann sedan väldigt lätt fast förvisso höll motståndet ingen högre klass men intrycket var fint. Det var första starten på några månader så med det loppet innanför västen så kan han vara klart förbättrad. Bra startrygg nu så sitter Marc Elias i ett vettigt slagläge inför avgörandet så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in.

2 Pastor Power har gjort det bra på slutet och ståtar med två raka segrar. I finalen av Silverdivisionen på Åby senast så travade han i ledningen och han höll undan till seger före Zap Di Girifalco som blev närgången den sista biten. Han är snabb iväg och kommer Peter Untersteiner till ledningen så tror jag han provar i spets så länge lampan lyser och då kan det räcka långt här. Blir det inte ledningen så borde han ändå kunna få ett bra lopp i den främre träffen så han ska räknas tidigt.

5 Bucks To Burn är jämn och säker men han är ännu utan seger i år efter 10 starter. Han kommer till den här starten med tre raka andraplatser. Han fick en fin resa i andra utvändigt och han avslutade sedan positivt men han fick aldrig tag i From The Mine som vann det loppet från ledningen näst senast. Gången efter det i Silverörnen på Solänget så travade han i ledningen men han kunde inte stå emot Mindyourvalue W.F. så det blev en ny andraplats. Hittar Örjan Kihlström som finns i vagnen en bra väg med honom så kan det vara läge för en fullträff.

4 Mellby Glader var ute i ett montélopp senast och då slog han på en galopp med 1400 meter kvar av loppet. Det var längesedan den senaste segern togs men han har fått ett trevligt utgångsläge nu och kan Rikard N Skoglund som sitter upp bakom hästen servera honom ett passande lopp så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 9 Night Brodde
Spets efter 500m: 2 Pastor Power
Skrällen: 4 Mellby Glader
Ranking: A 9 B 2,5,4,3,1,10 C 11,8,7,6,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Torsdag 22/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming