DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Jägersro Tisdag 25/8

24 Augusti 2020 - 17:36

På tisdagen så är det V75-tävlingar på Jägersro. Det är mycket fina hästar som ska göra upp i uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet.

Jag spelar med tre spikar. 12 Don Fanucci Zet i den tredje avdelningen, 1 Power i den femte avdelningen och 9 Hail Mary i den sjätte avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla V75-lopp. KLICKA HÄR


V75 Tips Jägersro Tisdag 25/8
Avd 1: 1,2,4,5,8
Avd 2: 1,4,7,12
Avd 3: 12 Don Fanucci Zet
Avd 4: 1,2,3,6,9
Avd 5: 1 Power
Avd 6: 9 Hail Mary
Avd 7: Alla

1200 rader x 0,50 = 600 kr

DD Tips Jägersro Tisdag 25/8
DD-1: 9 Hail Mary
DD-2: 1,2,3,10,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS JÄGERSRO TISDAG 25 AUGUSTI

V75-1
Vi inleder V75 med ett Uttagningslopp Michelsens Bil - Svenskt Travderby 2020 över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 8 Aetos Kronos tillhör toppen i kullen. Han svarade för en stark insats senast då han fick vandra utvändigt om Brother Bill och han var bara knappt slagen som tvåa i mål. Han har dragit ett uselt läge här och lång distans är ingen fördel. Det finns en klar risk att han hamnar en bit bak men han körs nog offensivt om det inte blir något tempo där framme så kan Magnus A Djuse som kör åt Jerry Riordan hitta en bra väg med honom så kan han dyka upp i segerstriden.

4 Ultion Face hade man lättat i balansen inför senast och det funkade inte för han rullade över i galopp med 750 meter kvar av loppet och det är bara att glömma den insatsen. Det blir samma boots som han har haft tidigare nu igen. Han kan öppna fort vid laddning och skulle Adrian Kolgjini nå ledningen här så kan han bli svår att fånga in. Han är stark och rejäl och i spets så kan han bita ifrån sig länge.

2 Fort Knox inledde karriären starkt med fem raka vinster. Han galopperade i segerstriden på upploppet i ett försök i Bronsdivisionen på Årjäng näst senast. Gången efter det så klev han runt ett lite enklare gäng på Solvalla till seger. Han är inte helt att lita på men han har ett passande utgångsläge nu och i ett felfritt lopp här så är han med och utmanar om en finalbiljett.

5 Cyrano De B. är väldigt stark så den långa distansen är passande. Han tuggade ner sitt motstånd till en knapp seger i ett långlopp på Bollnäs näst senast. Gången efter det så var han ute i Klass I finalen på Åby. Han avslutade då klart bra och kom in som trea bakom Pleasure For Cash som vann det loppet före Farlander Am. Han tävlade med rycktussar för första gången senast och det gav bra svar så det blir samma nu. Med rätt resa så gör han inte bort sig.

1 Brake Cooling fick en fin löpning i rygg på Click Bait som vann från ledningen senast. Han hängde då med bra och kom in som tvåa bakom denne. Här kan han få en passande resa på innerspår och skulle han få en eventuell lucka till slut så kan han nypa en fin placering här.

Min Vinnare: 8 Aetos Kronos
Spets efter 500m: 4 Ultion Face
Skrällen: 1 Brake Cooling
Ranking: A 8,4 B 2,5,1,12,11 C 7,6,9,10
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-2
Uttagningslopp Michelsens Bil - Svenskt Travderby 2020 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 12 Brother Bill har bara gjort två starter i år men känslan är att formen är i antågande. I comebacken näst senast så höll han bra bakom Ecurie D. Gången efter det så höll han undan till en knapp seger före Aetos Kronos från ledningen. Han är kvick iväg så han drog en rejäl nitlott i spårlottningen här. Distansen är lång så mycket kan hända på vägen och strular det inte för mycket med positionerna så kan han bli svår att stå emot när Jorma Kontio väljer att sätta in slutstöten.

1 Global Adventure har gjort det bra varje gång på sistone. Han svarade för en positiv avslutning bakom Aramis Bar och Hail Mary och kom in som trea senast. Han har varit struken inför en tilltänkt start i Mantorp i början av månaden efter senast så han är en aning svårbedömd. Innerspåret nu kan bli en fälla även om han kan öppna hyggligt men löser det sig så kan han vara med och kämpa om en finalplats här.

4 Oracle Tile har vunnit sju av tio starter hittills i karriären. För tre starter sedan på Halmstad så satt han långt ner i kön innan han gick till anfall i spåren och via en härlig slutrunda så klev han runt sitt motstånd på ett bra vis till seger. Gången efter det på Bjerke så tryckte han till och tog över ledningen med 800 meter till mål och sedan så stack han undan till en överlägsen seger. Han gick en stark slutrunda i tredjespår men han fick aldrig tag i Global Agency så det slutade med en andraplats senast. Kan Kristian Malmin hitta en bra väg med honom så kan han dyka upp i segerstriden igen.

7 Go West Young Man satt i tredje utvändigt och avslutade okej men det gick inte att ta så mycket så han kom in först som sexa i ett lopp som vanns av Brother Bill från ledningen senast. Han drog ett dåligt spår nu och den långa distansen har han aldrig provat tidigare. Örjan Kihlström har vunnit med honom förut och löser det sig med positionerna så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 12 Brother Bill
Spets efter 500m: 3 Bugatti Miles
Skrällen: 6 Redneck Woodland
Ranking: A 12,1 B 4,7,11,6,5,8 C 3,2,9,10
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo

V75-3
Uttagningslopp Michelsens Bil - Svenskt Travderby 2020 över 2640 meter. Jag har spikat 12 Don Fanucci Zet som har dragit ett svårt utgångsläge. Han galopperade i ledningen senast och tränaren och kusken menade att det inte fungerade helt att köra utan skor då. Han har innan det misslyckande varit väldigt bra och han har utvecklats mycket under året. Han vann både försök och final av SprinterMästaren tidigare under sommaren. Spåret nu är mindre bra men kan han hålla sig till rätt gångart så tror jag han har en god chans att kliva runt det här gänget och påbörja en ny segerrad. Nu blir det barfota bak som har fungerat väl tidigare.

Vid gardering kan 8 Gulfstream Am som var väldigt bra när han vann sin årsdebut i mitten på mars vara tänkbar. Efter det har han inte alls fungerat och efter fem stycken galoppmisslyckanden i rad så tvingades han ut i kvallopp nyligen. Det löste han på ett bra vis. Nu kan det bli rycktussar för första gången och kan han hålla ihop aktionen hela vägen så kanske han kan plocka en finalbiljett.

5 Rackham slutade oplacerad i ett lopp på Åby som vanns av Aramis Bar senast. Det visade sig dock att han hade en halsinfektion då. Efter det fick han stå över en vecka och det är så klart inte optimala förberedelser. Han fick ett trevligt spår och han tål att göra lite grovjobb på egen hand under vägen och den dryga distansen är bara en fördel. Barfota runt om för första gången nu kan lyfta honom ett par snäpp men jag tror inte han kan stå emot min spik.

Min Vinnare: 12 Don Fanucci Zet
Spets efter 500m: 4 Ubiquarian Face
Skrällen: 5 Rackham
Ranking: A 12 B 8,5,4,1,2,10 C 9,11,6,7,3
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-4
Uttagningslopp Derbystoet 2020 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 3 Milady Grace debuterade i ny regi för Daniel Redén näst senast. Hon hade ett dåligt läge så hon fick ett rygglopp i regidebuten och hon kom i mål med en del sparade krafter då. Hon var inte så hårt jobbad inför debuten men hon var vassare senast. Hon tog då ledningen och vann sedan lätt från den positionen. Här sitter Örjan Kihlström bra till i den främre träffen omgående och med rätt resa så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

9 Ganga Bae fick vandra i dödens på Diana Zet i finalen av StoChampionatet näst senast. Hon såg ut att koppla greppet på ledaren in på upploppet men då fick ledaren förnyade krafter och kontrade tillbaka till seger så hon fick nöja sig med andraplatsen. I den senaste starten så hade hon ett dåligt läge på Mantorp. Hon hamnade då i fjärde utvändigt innan hon gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så plockade hon ner sitt motstånd till seger. Stefan Melander har anmält barfota runt om igen och blir det så den här gången så skulle det vara första gången hon tävlar på den balansen. Med en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller hon många hästar till slut.

2 Mahma Lane travade i rygg på den ledande Dontlooseallmoney i uttagningsloppet till StoChampionatet näst senast. Hon fick det fint serverat då och när Zoreen utvändigt om ledaren galopperade så tog hon sig loss i den sista kurvan och då avgjorde hon sedan väldigt lätt. I den efterföljande finalen så fick hon en invändig löpning och hon fastnade med en hel del sparade krafter. Hon är snabb iväg så jag tror hon tar spets inledningsvis men om sedan Peter Untersteiner väljer att släppa eller inte återstår att se men ett fint lopp borde hon kunna få och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

1 Marble Arch vann sina tre första lopp i Björn Goops regi. Hon galopperade dock från start i den fjärde som var ett uttagningslopp till StoChampionatet. Hon var tillbaka i vinnarcirkeln senast när hon spurtade strålande och fångade in sitt motstånd senast. Från ett bra utgångsläge så kan hon få en fin resa i den främre träffen och med en eventuell lucka till slut så kan hon ta en ny seger.

6 Ies Elisabet vinner inte så ofta men hon visade gryende form vid vinsten i den senaste starten. Hon satt då djupt nere i kön innan hon gick med i ryggar i tredjespår ut på slutrundan. Via en härlig avslutning så spurtade hon sedan in till en väldigt enkel seger. Löser det sig med positionerna så har hon en vass spurt att tillgå och då kan hon ha vissa möjligheter att ta ytterligare en vinst.

Min Vinnare: 3 Milady Grace
Spets efter 500m: 2 Mahma Lane
Skrällen: 6 Ies Elisabet
Ranking: A 3,9 B 2,1,6,11,5,4,12 C 10,8,7
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo

V75-5
Uttagningslopp Michelsens Bil - Svenskt Travderby 2020 över 2640 meter. Jag har spikat 1 Power som gjorde första starten sedan maj månad när han var ute i Ragnar Thorngrens Minne på Åby senast. Han svarade då för en stark insats. Han öppnade starkt och gav sig motvilligt från ledningen mot Aramis Bar. Han öppnade fort från spår fem senast och kommer nog laddas vad som går för att försvara innerspåret fast det är ändå inte säkert att det lyckas för han har haft innerspåret tre gånger tidigare och han har inte lyckats hålla upp ledningen vid något tillfälle. Skulle han bli överflyglad så tror jag att Per Lennartsson som får chansen för första gången kan söka sig ut och ta över ledningen i ett andra skede. Skulle så bli fallet så har han en mycket bra segerchans här. Skulle han däremot bli fast på innern så blir det så klart svårare att vinna loppet.

Vid gardering kan 6 Exclusive Matter som var ute i ATG:s Sommartravet Final på Rättvik senast vara tänkbar. Han pressade sig då till ledningen efter ett knappt halvvarv och från den positionen så höll han okej och kom in som fyra i ett lopp där Vae Victis Club drog det längsta strået. Kan Johan Untersteiner hitta ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan han ha vissa möjligheter här.

7 Dwayne Zet gjorde det bra vid två raka segrar tidigare under sommaren. Han var ute i Klass II finalen på Bergsåker i slutet av juni för tre starter sedan. Där hamnade han helt snett på det från ett risigt utgångsläge och slutade oplacerad så det loppet kan vi glömma. Näst senast i Örebro så landade han i dödens med varvet till mål men han orkade inte riktigt och kom in först som femma bakom Harper Seabrook som vann det loppet från ledningen. På Dannero senast så slutade det med en startgalopp. Nu aviseras det barfota runt om för första gången och kan Örjan Kihlström hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet.

2 Green Manalishi är struken.

Min Vinnare: 1 Power
Spets efter 500m: 1 Power
Skrällen: 3 Dominic Wibb
Ranking: A 1 B 6,7,11,3,10,5,8 C 9,12,4
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-6
Uttagningslopp Michelsens Bil - Svenskt Travderby 2020 över 2640 meter. Jag har spikat 9 Hail Mary som har vunnit hela 12 av karriärens 15 starter. För tre starter sedan så gick han dock på pumpen när han i ett litet fält mot fyra motståndare fick vandra först i andraspår och det mäktade han inte med så han kom in som fyra bakom Global Adventure som spurtade in till seger. Gången efter det så hade han bakspår och han hamnade en bit ner i kön innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så spurtade han in till andraplatsen bakom Aramis Bar som drog det längsta strået då. Senast så var han ute i ett litet fält på Hagmyren. Han tog då ledningen och han var sedan aldrig i förlustfara. Han tål göra en hel del jobb själv och lång distans är bara en fördel så hittar Per Lennartsson som kör åt Robert Bergh här en bra väg med honom så tror jag han blir svår att stå emot när attacken sätts in.

Vid gardering kan 1 Guzz Mearas som inte har startat sedan han blev tvåa i finalen av SprinterMästaren tidigare i sommar så formen nu är lite oviss. Innerspår är inte helt optimalt då Guzz Mearas bara har öppnat medium bakom bilen tidigare och han kan nog inte hålla ut nummer 3 Karat Band och nummer 6 Tabasco C.D. som båda är snabba den första biten. Löser det sig med positionerna så kan han avsluta loppet bra och då kan han duga en bit mot det här gänget.

6 Tabasco C.D. fullföljde bra och kom in som femma i Ragnar Thorngrens Minne på Åby senast. Han är väldigt snabb iväg så här tror jag det blir full laddning från början och tar han en längd på 3 Karat Band så finns ledningen inom räckhåll. Skulle han komma till täten smärtfritt så kan han vara med och kämpa om en finalplats här.

Min Vinnare: 9 Hail Mary
Spets efter 500m: 6 Tabasco C.D.
Skrällen: 6 Tabasco C.D.
Ranking: A 9 B 1,6,3,10,11 C 7,12,8,4
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo

V75-7
Vi avslutar V75 med Uttagningslopp Michelsens Bil - Svenskt Travderby 2020 över 2640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna. 3 Champ Lane har vunnit fem av åtta starter hittills. Han gick med i ryggar så han blev fint framdragen och han tackade för det med att spurta in till en säker seger för fyra starter sedan. Gången efter det så hade han ett dåligt läge så han fick vandra först i andraspår men han gjorde det bra när han plockade ner den ledande Geronimo Am och han höll sedan undan för en vasst avslutande Ale' Pride Gar till en säker seger. Från ett dåligt läge så tog han över ledningen efter ett drygt halvvarv och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen näst senast. Det blev en tidig galopp i Klass II finalen på Åby senast. Första gången över den långa distansen nu men han har visat bra styrka och från ett trevligt läge här så ska han räknas tidigt.

2 Upset Face har inte vunnit sedan han vann årsdebuten i början av april. Han var dock finalist i både SprinterMästaren och Kungapokalen. Han fick inte till det och galopperade upprepat senast. Utgångsläget här blev perfekt och här kan det kanske bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Blir det inte ledningen så kan han ändå få ett trevligt lopp i den främre träffen och då kan han dyka upp i segerstriden.

1 Booze svarade för en vass prestation vid vinsten på Tingsryd senast. Han tog då ner den ledande Dali Pagadi från utvändig position och han höll även undan för Zacapa Grim som avslutade starkt till seger. Intressant läge här och får han ett passande lopp i vinnarhålet eller kanske i tredje invändigt så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

11 Bythebook var ute i ATG:s Sommartravet Final på Rättvik senast. Där hade han dock ingen större framgång och slutade oplacerad i ett lopp där Vae Victis Club drog det längsta strået. Innan det så stumnade han i ledningen i finalen av SprinterMästaren. Tråkigt läge här men om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan han ha vissa möjligheter här.

10 Mr Marvelous gjorde det godkänt som trea i ett lopp på Årjäng som vanns av Strong Pepper näst senast. Han provade lång distans för första gången senast men han fick ingen värdemätare för det slutade med en startgalopp då. Nu är det anmält barfota runt om för första gången vilket är mycket intressant. Klaffar det med löpningsförloppet och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 3 Champ Lane
Spets efter 500m: 2 Upset Face
Skrällen: 10 Mr Marvelous
Ranking: A 3,2 B 1,11,10,4,5 C 6,9,8,7,12
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:15  Chelsea - Leicester
Fotboll - FA-cupen - 1
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Fiorentina - Napoli
Fotboll - Serie A - 2 asian -1
1.82
15:05  Tottenham - Wolves
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1
2.02
17:30  WBA - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 2 & under 3,5
2.35
18:29  Hammarby - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X / asian +0.5
1.76
18:30  IFK Göteborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
18:30  Barcelona - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - Över 3,5 mål
1.86
20:00  Everton - Sheffield United
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
2.20
20:45  Milan - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1 (asian -1,5)
2.15
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:05  Europatipset Tips Söndag 16/5
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming