DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Kalmar 5/3

5 Mars 2022 - 08:08

V75 denna lördag arrangeras på gamla hemmabanan Kalmar. En bana som många V75 dagar bjudit på hög utdelning och högt spelvärde. Nämnvärt är också att det över omgången lyser mer rött i startlistorna än under Julhelgen på Larmtorget (Kalmar). Detta med anledning av att barfotaförbudet numera är hävt och det är valfri balans som gäller.
Nedan följer mina V75-tips.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS! (Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 3 Strong Heartbeat i den första avdelningen och 2 Who's Who i den tredje avdelningen.

V75 Tips Kalmar Lördag 5/3
V75-1 3 Strong Heartbeat
V75-2 1,3,7,10
V75-3 2 Who's Who
V75-4 1,3,4,5,7,8,9,15
V75-5 1,4,5,7
V75-6 1,5,7,12,14
V75-7 2,3,5,7

2560 rader x 0,50 = 1280 kr

DD Tips Kalmar Lördag 5/3
DD1: 5,12,14
DD2: 2,3,7

9 rader x 30 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2640m volt
Vi inleder omgången med att spika, 3 Strong Heartbeat. Han har nu två raka segrar på kontot efter lång frånvaro och formkurvan pekar fortsatt uppåt för Jörgen Westholms häst. Strong Heartbeat kan öppna kvickt från start och har sex segrar och en andraplats som facit efter sju lopp i ledningen. Örjan Kihlström körde hästen för första gången senast och det slutade med seger. Idag är man den troliga ledaren av loppet från start och även om man inte är beroende av den positionen för att vinna så känns loppet över om Strong Heartbeat hittar till spets. Men oavsett taktik ska han ses med hög segerchans här. Spik.

Motbud
4 Anchor Man har gått bra varje gång på slutet och kommer med bra form. Han är härdad i bronsdivisionen. Tar man sig bara iväg från spår fyra i volten ska Anchor Man ses som främsta motbudet till min spik. Det är dessutom anmält barfota runt om idag vilket är spännande. Distansen är heller inget som oroar Anchor Man. Given vid gardering.

Nämner även 7 Arvid S.H. som trivs över distansen och kommer med fem segrar på sidan av 13 starter över 2640m. Idag är det barfota runt om vilket är ett plus, och dessutom har man ett spännande springspår från start.

Min Vinnare: 3 Strong Heartbeat
Spets efter 500: 3 Strong Heartbeat.
Skrällen: 7 Arvid S.H.
Rankingen: A: 3 B 4,7,2,12,8,5,1 C 6,11,9,10

V75-2 1640m auto
Svante Båths toppstammade 3 High Line Pellini har självaste Ready Cash som pappa och Viking Kronos som morfar. High Line Pellini själv kommer allt med för varje start och är obesegrad i ledningen efter två försök. Han har visat sig kunna öppna kvickt bakom bilen och idag har han på nytt fått ett spännande utgångsläge med bricka tre över kort distans. I min bok är man den troliga ledaren av loppet och i den positionen ska man sen slås av övriga. Förstahäst.

7 Denarius är ett spännande motbud idag. Han har tre segrar på fyra starter för sin tränare Per Nordström. Till dagens start är det dessutom anmält amerikansk vagn för första gången vilket såklart är spännande. Även Denarius kan öppna kvickt men har spår lite väl långt ut. Att man dessutom återkommer efter lite paus idag gör nog att man hellre vill se Denarius avsluta vasst över upploppet. Ska med på kupongen vid gardering.

Nämner även 1 Puycheric Wine som har segrat i fem av sina sju starter och kommer med tre raka spetssegrar i bagaget. Puycheric Wine testar kort distans för första gången nu och med tanke på att han riskerar att bli över från start idag är uppgiften något chansartad. Men skulle det klaffa för Johan Untersteiners fyraåring är man med och utmanar om segern tillslut. Är anmält barfota runt om för första gången i karriären nu vilket är spännande.

Min Vinnare: 3 High Line Pellini
Spets efter 500: 3 High Line Pellini
Skrällen: 7 Denarius
Rankingen: A: 3 B 7,2,10,4,11,5,2,6 C 8,9,12

V75-3 2140m auto
Omgångens andra spik hittar vi i 2 Who's Who, där man aviserat att siktet är inställt på Elitloppet i år. Detta är en mäktig häst som idag gör en spännande årsdebut. Under förra året vann Who's Who storlopp som Hugo Åbergs Memorial och Norrbottens Stora Pris. Inför dagens start har Pasi Aikios stjärna gått banjobb inne på Solvalla och det var bara positiva tongångar kring hästen efter det. Who's Who har även visat tidigare att han kan prestera bra direkt i årsdebuten, bland annat vann han sin årsdebut förra året. Idag är motståndet heller inget som skrämmer på förhand och med en normal prestation ska han kliva runt samtliga här. Who's Who har fått ett bra utgångsläge, men är samtidigt allround och inte beroende av något speciellt lopp. Trots hög procent ser jag detta som en bra spik i omgången.

Motbud
Värsta motbudet på förhand är 6 Click Bait. Detta är en blixt från start och trivs när han får vara med i den främre träffen. Men även för Click Bait är det årsdebut och jag skulle därför inte bli förvånad om man väljer ett rygglopp med honom här. Men med klaff kan Stefan Melanders flygmaskin avsluta rappt tillslut.

4 Staro Leonardo har jag tjatat mycket om här i tipsen för den som följer vardagstravet. Detta är en individ som visat utveckling i stort sett efter varje start. Han är bättre än någonsin för dagen och kan med sin startsnabbhet införskaffa sig en vettig position idag. Nu är motståndet också tuffast möjliga och Staro Leonardo är bara ett streck vid gardering.

3 Holy Water har testat på Frankrike under vintern och införskaffat sig välbehövlig hårdhet den vägen. I lördags skrällde han på V75 och visade då att formen är på topp. Utgångsläget är bra och med tempo på loppet plockar han många tillslut även idag.

Min Vinnare: 2 Who's Who
Spets efter 500: 2 Who's Who
Skrällen: 4 Staro Leonardo
Rankingen: A: 2 B 6,4,3,1 C 5,7,8

V75-4 2140m volt
5 LaFerrari Dimanche har inlett karriären lovande. Hon har endast varit utanför topp-2 en gång i livet och det var i tävlingsdebuten. I den senaste starten fick hon nöja sig med en andraplats efter att inte kunnat växla tempo när Sangria Pellini kom flygandes tillslut. Men prestationen LaFerrari Dimanche stod för var klart godkänd. För två starter sedan fick LaFerrari Dimanche göra jobbet på egen hand utvändigt om ledaren, och även då fick hon nöja sig med andraplatsen trots en gedigen insats. Idag ser motståndet mer överkomligt ut på förhand och löser bara Örjan Kihlström femte spåret i volten med LaFerrari Dimanche tål hon att göra en hel del jobb på egen hand och står verkligen på tur för seger här. Förstahäst.

Favoriten 7 Tour Eiffel är sårbar som favorit idag även om hästen har kunnande som räcker långt för ett lopp som detta. Men hon missgynnas av utgångsläget då samtliga segrar är tagna från den främre träffen. Dessutom har hon aldrig vunnit i Sverige när det handlat om voltstart. Med denna underliggande fakta är Tour Eiffel en sårbar favorit på V75 i min bok och jag garderar.

9 Cheri Cheri Lady är ett fint sto som utvecklats en hel del på slutet. Det har blivit tre segrar på de fyra senaste starterna. Idag är det hemmaplan och V75 och jag räknar med att tränaren Görel Engström gjort allt han kan för att maxa sin häst idag. Det är anmält barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande. Endast 8%.

3 Cigars Eagle Owl blir bara bättre och bättre för varje start och är nu anmäld barfota runt om för första gången vilket är spännande. Vi har sett att han kan avsluta bra den sista biten och skulle han få smyga med här idag och spara speeden kommer han plocka många placeringar tillslut.

Min Vinnare: 5 LaFerrari Dimanche
Spets efter 500:
Skrällen: 9 Cheri Cheri Lady
Rankingen: A: 5 B 9,7,3,4,8,15,1,6,2,12 C 13,14,10,11

V75-5 2140m auto
Det ska bli spännande att följa 1 Hollywood Story som tränas av Stefan Melander framöver. Detta är en individ som slutade femma i Hambletonian för två år sedan. Under hösten har Hollywood Story kastrerats och från stallet är tongångarna uppåt och man menar på att hästen trivs bättre med livet för dagen. Nu kommer han med två bra prestationer innanför västen och formen är på uppåtgående. Innerspåret är bra då Hollywood Story kan öppna kvickt den första biten och även om det finns andra startsnabba hästar med i loppet är detta min knappa ledare initialt. Väl i spets ska han sen slås. Förstahäst.

7 Sweetman var inte som bäst senast och förklaringen den gången var att Sweetman brottades med dåliga blodvärden. Nu hart han fått återhämta sig och även gått ett tilltalande banjobb inför idag. Sweetman trivs bäst när han får tävla i ledningen och man är uppåt från stallet, men frågan är om man lyckas ta sig till ledningen idag från bricka sju bakom bilen? Jag är tveksam. Men trots det kommer han med på lappen då jag garderar.

4 A Good Point håller bra form även om det blev galopp i den senaste starten. Han är normalt sett travsäker och för två starter sedan satt han fast med sparat bakom guldhästar. Även A Good Point är kvick iväg från start och kommer vara en faktor i spetskörningen från början. Att det är anmält barfota runt om är ett plus och han är ett segerbud i loppet.

Skrällen är 5 All Star avslutade bra i comebacken senast, han var då trea bakom Upper Face och Vichy Grif. Till dagens start lär formkurvan vara framflyttad ytterligare och till endast 2% kan detta vara kioskvältare om de tre ovan nämnda bränner på i ett för högt tempo från start.

Min Vinnare: 1 Hollywood Story
Spets efter 500: 1 Hollywood Story / 4 A Good Point
Skrällen: 5 All Star
Rankingen: A: 1,7,4 B 5,3,2,8 C 10,6,11,9

V75-6 2140m volt
5 Donna kommer med fem segrar på sina sju starter i livet. Hon är minst rutinerad i loppet men har samtidigt visat upp högt kunnande. Normalt sett kan Donna öppna kvickt i volten och kommer hon bara iväg från bricka fem skulle hon kunna hitta till spets trots allt. Lyckas Mika Forss som sitter i vagnen med detta ökar också segerchansen avsevärt. Men med tanke på att det finns en del orosmoment på förhand är det givet att gardera.

12 Devs Daffodil har varit bra en längre tid nu. Han imponerade vid V75-segern på nyårsafton och visade senast att formen fortsatt är god efter en vass avslutning bakom Racing Brodda senast. Ikväll startar man med dubbla tillägg men skulle det bli ryggresa på Activated under sista varvet vet vi om vad Devs Daffodil kan göra över upploppet. Det är anmält barfota runt om och till 12% är spelvärdet högt.

14 Activated var struken senast på grund av en hovböld och idag är det en spännande årsdebut som väntar. Enligt rapporterna från träningsrundrona är Activated mer än redo för att prestera på topp direkt. Tränaren Fredrik Wallin var nöjd med Activated i ett banjobb i veckan. Att det går att tävla barfota runt om är ett plus för Activated och trots dubbla tillägg ska han räknas tidigt i comebacken.

Min Vinnare: 5 Donna
Spets efter 500: 5 Donna
Skrällen: 12 Devs Daffodil
Rankingen: A: 5,12,14 B 1,7,4,6,15,11 C 8,3,9,10,13,2

V75-7 2140m auto
2 Boston Trio gjorde senast en positiv debut för Admir Zukanovic. Han fick endast se sig slagen av Tour Eiffel som startar i ett annat lopp under dagen men var bland annat för Ture L.A. i mål. Admir har ett tufft 2021 bakom sig som tränare, men hans stall ser nu ut att vara på gång uppåt igen. Förra lördagen vann hans Best Ofdream Trio på V75. Boston Trio har idag fått ett bra utgångsläge och kan öppna kvickt den första biten men han är samtidigt allround i loppen. Kim Eriksson som sitter i vagnen kan därför vara öppen när det gäller taktiken och oavsett upplägg kommer Boston Trio kunna få ett bra lopp. Ham ska räknas tidigt idag.

7 Namur gjorde det bra som tvåa bakom Beckham i ett långlopp senast. Formen är god och även om utgångsläget idag kan innebära vingelrisk från start så kan man inte nonchalera Namur sett till hans kunnande. Det är anmält barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande. Med minsta klaff segerstrider Namur idag.

Skrällen är 3 Mojito Day. Han är aningen ojäm i sina prestationer men besitter samtidigt höga toppar som gör att han duger klart bra för ett lopp som detta. Idag är det hemmaplan och tränaren Fredrik Persson har med säkerhet gjort vad han kan för att förbereda Mojito Day på bästa sätt. Dessutom är det barfota runt om nu vilket är ett klart plus. Endast 6%.

Min Vinnare: 2 Boston Trio
Spets efter 500: 2 Boston Trio
Skrällen: 3 Mojito Day
Rankingen: A: 2,7 B 3,5,9,4,1,8,6 C 12,11,10

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Oskarshamn - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.15
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Rögle - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.80
19:00  Oskarshamn - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.15
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Torsdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bergsåker & Örebro 29/9
Insats: 1094 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bergsåker & Örebro 29/9
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming