DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Klosterskogen 16/4

15 April 2022 - 23:12

V75-racet fortsätter men en omgång på lördag som går av stapeln på Klosterskogen i Norge.
Jag spelar med två spikar i omgången som jag tror leder sina lopp från start till mål.

Nedan följer min lösning på omgången.

V75 Klosterskogen 16/4
V75-1 3.8.13
V75-2 2.3.5.9.10.11
V75-1 1 Kraesj
V75-4 2.3.5.6
V75-5 5 Odd Herakles
V75-6 2.4.6.8.10.12.14
V75-7 4.6.8.9

2016 rader x 50 öre = 1008 kr

Dagens Dubbel Klosterskogen 16/4
DD-1 6.8.12.14
DD-2 6 Hickothepoo

4 rader x 50 kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2900m Volt
13 Moni Viking har överlägsna meriter i fältet och vid sunda vätskor ska elitlopps-hästen från i fjol såklart ha en vettig chans att runda sina konkurrenter, trots att han startat med 60 meters tillägg. Men det är comeback efter lång frånvaro samt skadeproblem och man sparar på växlarna i årsdebuten och ska tävla med skor. Jag blir inte ett dugg förvånad om han bara är bäst här men det finns incitament för att gardera honom och vi provar att fälla den här storfavoriten.

8 Fighter Vang har tagit enorma kliv under året och kommer med absolut toppform. Han kommer med fyra raka segrar till den här starten och han var rejäl vid segern på momarken senast när han krossade sina konkurrenter trots att han fick göra en hel del jobb under vägen. Form slår ofta klass och om det saknas lite form hos Moni Viking kan det bli svårt att ta in 40 meter på Fighter Vang som säkerligen lär köras offensivt.

3 Giantissimo har vunnit 11/17 lopp och det är en urstark häst som trivs alldeles ypperligt över längre distansen. Han är inte helt rumsren i aktionen och dom snäva svängarna på Klosterskogen skulle kunna bli ett problem, men om han klarar av starten borde han kunna sitta i ledningen tidigt och det är optimistiska tongångar från stallet.

Min Vinnare: 13 Moni Viking
Spets efter 500m: 3 Giantissimo
Skrällen: 8 Fighter Vang
Rankningen A: 13 B: 8.3.12.7.10. C:9.4.1.6.2.11.5

V75-2 2100m Auto
10 Todin ser ut att möta lite lättare motstånd än vad han har gjort på slutet. Näst senast var han fyra i ett lopp som Odd Herakles vann och senast var han tvåa bakom en formstark Grisle Odin G.L. Han är rejäl och tål att gå ute i spåren under slutrundan och det ser ut som att det skulle kunna bli lite tempo där framme med ett par startsnabba .Utan strul under vägen blir han svår att stå emot och han får tipset.

2 Gomes Faks och 5 Ard möttes senast men då startade Gomnes Faks från ett bakspår och Ard kunde vinna loppet från ledningen. Båda kan öppna fort från start och vill säkerligen till ledningen och det kan bli en tuff öppning. Gomnes Faks håller jag som en klart bättre häst i grund och botten och Ard känns missgynnad över att loppet är ett halvvarv längre eftersom han brukar kunna bli lite het.

3 Grisle Tore var också med i det loppet och faktum är att dessa tre var spelade till ungefär tre gånger pengarna. Han behöver inte vara med i någon körning från start och får han ett bättre lopp än ovan nämnda hästar ska han räknas.

9 Grislefaksen G.L var bra i sin årsdebut men var inte alls lika bra starten därefter. Han kan bättre och gynnas om det blir överpace.

11 Tangen Trygg möter tuffa hästar men formen är bra och fart finns.

Min Vinnare: 10 Todin
Spets efter 500m: 2 Gomnes Faks / 5 Ard
Skrällen: 8 Vettle Petter
Rankingen A:10.2.5.3 B:9.11.8.4.7.6 C:1.12

V75-3 2100m Auto
1 Kraesj blir min första spik i omgången i ett lopp där jag väljer att ta ställning när endast sex hästar kommer till start. Tre hästar sticker ut för mig på förhand och positioner kommer att bli avgörande och såväl 1 Kraesj , 3 Stonefire U.S samt 5 I.D Exceptional kan öppna riktigt snabbt från start.
Det kommer säkert laddas från samtliga från start men jag landar ändå i att 1 Kraesj lyckas försvara sitt innerspår och därmed är derbyvinnaren från i fjol hästen att besegra. Jag tror dessutom att det är han som minst beroende av någon ledning för att vinna loppet och skulle han misslyckas med att försvara innerspåret kommer det lösa sig under vägen ändå med få hästar till start.

3 Stonefire U.S rapporteras träna bra inför årsdebuten och man startar med ambitionen att vinna loppet. Kommer man till ledningen så vill man köra där och även om man inte har presterat på samma jämna nivå som Kraesj så har han en hög högsta-nivå och kan bli svårpasserad om han sitter i tät.

5 I.D Exceptional har till skillnad från ovan nämnda hästar sin årsdebut avklarad och han såg fin ut när han kunde inkassera sin sjätte seger i karriärens sjunde start. Det är tuffare emot nu men man vill till ledningen och kommer man dit kan kriterievinnaren definitivt göra sig gällande.

Min Vinnare: 1 Kraesj
Spets efter 500m: 1 Kraesj / 3 Stonefire U.S / 5 I.D Exceptional
Skrällen:
Rankingen A:1 B:3.5 C:2.6.4

V75-4 1700m Auto
6 Elegant C.N trivs över kort distans och har formen på plats. Senast var han tvåa bakom Stenson från ett bakspår över kort distans och vid segern på Jägersro 1/3 var det ett pampigt intryck. Han startar med högst segerchans i loppet men det luktar dödens och även om han kan vinna den vägen också, vill jag gardera

5 The Baron svek senast i ett V75-lopp på Momarken men han kan betydligt bättre än så och han startar med optimala förutsättningar. Han är snabb från start och det är en sprinter som brukar växa ett par klasser när han får springa i ledningen. Kan leda runt om.

3 Gianluca B.R är också tidig på min kupong. Han är som allra bäst när han får gå ett lopp på rulle och spara på sin speed så länge som möjligt. Det är inte otänkbart att det blir ett högt tempo på loppet med The Baron i ledningen och Elegant C.N utvändigt och då blir hans speed farlig till slut.

2 Goodman B.R kan ta hand om ledningen initialt och det är väl ingen omöjlighet att man vill prova där även om jag finner det mest troligt att man släpper ledningen till The Baron för att få ett bra lopp på innerspåret.

Min Vinnare: 6 Elegant C.N
Spets efter 500m: 5 The Baron
Skrällen: 3 Gianluca B.R
Rankingen A:6.5 B:3.2.1.7.9.4 C:10.8

V75-5 2100m Auto
5 Odd Herakles är en självskriven spik för mig i omgången. Han vann 10/11 lopp i fjol och är tillsammans med med Månlykke A.M det bästa kallblodet vi har just nu. Han är snabb från start och kommer att sitta i ledningen tidigt och sedan lär inte mycket hända i loppet. Det är ett motstånd han ska slå alla dagar i veckan och konkurrenterna hyser enorm respekt för honom.

Motbud
6 Ulsrud Tea har hunnit bli 15 år och heders-hästen har vunnit smått osannolika 103 lopp under sin långa karriär. Hon matchats allt som oftast i ganska billiga lopp i Norge nuförtiden och gör det bra men mot den här typ av motstånd kan hon inte riktigt hävda sig på samma sätt längre, även om en plats är inom räckhåll.

9 Grisle Odin G.L har toppform och har tagit två raka segrar. Han kommer säkert att göra ett bra lopp nu också, men favoriten slår han ej.

2 B.W Rune var fin senast som tvåa bakom en överlägsen Månlykke A:m och från ett bra läge är han med och gör upp om platserna bakom Odd Herakles.

Min Vinnare: 5 Odd Herakles
Spets efter 500m: 5 Odd Herakles
Skrällen: 7 Ulsrud Tea
Rankingen A:5 B:6.9.2.1.4 C:3.10.8.7

V75-6 2100m Volt
12 Taste Of Diamonds är knepig och skulle kunna få problem att gå iväg felfritt i volten men får han bara trava in sig tror jag att vi kommer få se en stark prestation. Jag tycker att det är loppets mest fartfyllda häst och hon såg formstark ut senast när hon vann ett lopp från dödens hemma i Danmark.

6 Callas är en stark dam under utveckling. Formen är också på plats och hon imponerade stort senast. Det kan bli problem med positioner från det här spåret men löser det sig bara någorlunda så är det en häst som inte räds att göra lite jobb under vägen.

8 Muito Obrigada har varit bra vid varje start i år och har vunnit 3/5 lopp och aldrig varit sämre än trea. Hon är anmäld med vanlig vagn nu och segrarna är tagna med den amerikanska sulkyn men spåret blev bra och hon borde kunna hamna bra på det från start.

14 Jane Hall väljer Bo Westergaard att köra själv och han håller henne som jämnbra med Taste Of Diamonds. Hon har vunnit över hälften av sina lopp i karriären men hon är inte helt att lita på och är ojämn i sina prestationer.

2 Listas Serena var tapper senast efter att ha fått press under vägen. Nu har hon fått två lopp i kroppen och förstärks dessutom av Björn Goop.

4 Sophia Frecel vann förvisso ett billigt lopp senast men intrycket var mycket bra och trots att motståndet hårdnar rejält, kan det vara en kantboll.

10 N.Y Embrasse Moi var bra som tvåa senast bakom La Sassicaia i ett lopp på Åby och hon får sista markeringen på kupongen.

Min Vinnare: 12 Taste Of Diamonds
Spets efter 500m: 2 Listas Serena / 4 Sophia Frecel
Skrällen: 8 Muito Obrigada
Rankingen: A: 12.6.8.14 B: 2.4.10 C:8.7.5.11.15.3.1.13

V75-7 2100m Auto
6 Hickothepoo överraskade många under fjolåret när han vann Ulf Thoresen International och Finlandia Ajo, vilket dessutom resulterade i en inbjudan till elitloppet. Han var klen i årsdebuten senast men kommer att ha gått framåt med det loppet i kroppen och det är faktiskt inte omöjligt att han kan sitta i ledningen tidigt.

4 Always On Time är ruskigt startsnabb och även om 1 Zaffiro Jet kan öppna fort från start så tror jag inte att han kan ta emot Tom Erik Solberg. Always On Time är kanske som allra bäst över kort distans och han har släppt ledningen tidigare vid ett par tillfällen över medeldistans. Det hade varit kul att se honom i ledningen för formen är bra och jag tycker han är som allra bäst när han tävlar i spets.

9 Miracle Tile gör årsdebut och kan behöva loppet men han kan flytta på sig riktigt fort och ned minsta tempo på loppet kommer han att vara med där framme.

8 Nappa Scar har fått tuffa förutsättningar med ett spår långt ut på vingen men man kommer prova framåt från start för att skaffa sig en bra position. Formen har varit bra hela året och slipper han bara dödens ska han räknas.

Min Vinnare: 6 Hickothepoo
Spets efter 500m: 6 Hickothepoo / 4 Always On Time
Skrällen:
Rankingen A:6.4 B:9.8.3.1.5 C: 2.7.10

Lycka till 
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Piteå - Team TG
Fotboll - Division 1 Norra - 1 asian -1,5
2.06
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:10  Sundsvall - Malmö
Fotboll - Allsvenskan - 2/2
1.90
21:00  Finn Harps - Shamrock Rovers
Fotboll - Premier Division - 2 asian -1
1.72
17:30  Helsingborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2.5 mål
1.81
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
15:00  Djurgården - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.40
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 500 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergmans succétåg (Unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Big 9 Speltips Lördag 2 juli
Insats: 1296 kr - USandeback

Livestreaming