V75 Tips Klosterskogen 16/4

Publicerad på 16 Apr 2022 - 01:15

DrTrav

DrTrav

16 Apr 2022 - 01:15

Dagens Dubbel Klosterskogen 16/4

DD-1 6.8.12.14
DD-2 6 Hickothepoo

4 rader x 50 kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2100m Volt
12 Taste Of Diamonds är knepig och skulle kunna få problem att gå iväg felfritt i volten men får han bara trava in sig tror jag att vi kommer få se en stark prestation. Jag tycker att det är loppets mest fartfyllda häst och hon såg formstark ut senast när hon vann ett lopp från dödens hemma i Danmark.

6 Callas är en stark dam under utveckling. Formen är också på plats och hon imponerade stort senast. Det kan bli problem med positioner från det här spåret men löser det sig bara någorlunda så är det en häst som inte räds att göra lite jobb under vägen.

8 Muito Obrigada har varit bra vid varje start i år och har vunnit 3/5 lopp och aldrig varit sämre än trea. Hon är anmäld med vanlig vagn nu och segrarna är tagna med den amerikanska sulkyn men spåret blev bra och hon borde kunna hamna bra på det från start.

14 Jane Hall väljer Bo Westergaard att köra själv och han håller henne som jämnbra med Taste Of Diamonds. Hon har vunnit över hälften av sina lopp i karriären men hon är inte helt att lita på och är ojämn i sina prestationer.

2 Listas Serena var tapper senast efter att ha fått press under vägen. Nu har hon fått två lopp i kroppen och förstärks dessutom av Björn Goop.

4 Sophia Frecel vann förvisso ett billigt lopp senast men intrycket var mycket bra och trots att motståndet hårdnar rejält, kan det vara en kantboll.

10 N.Y Embrasse Moi var bra som tvåa senast bakom La Sassicaia i ett lopp på Åby och hon får sista markeringen på kupongen.

Min Vinnare: 12 Taste Of Diamonds
Spets efter 500m: 2 Listas Serena / 4 Sophia Frecel
Skrällen: 8 Muito Obrigada
Rankingen: A: 12.6.8.14 B: 2.4.10 C:8.7.5.11.15.3.1.13

Dagens Dubbel 2 - 2100m Auto
6 Hickothepoo överraskade många under fjolåret när han vann Ulf Thoresen International och Finlandia Ajo, vilket dessutom resulterade i en inbjudan till elitloppet. Han var klen i årsdebuten senast men kommer att ha gått framåt med det loppet i kroppen och det är faktiskt inte omöjligt att han kan sitta i ledningen tidigt.

4 Always On Time är ruskigt startsnabb och även om 1 Zaffiro Jet kan öppna fort från start så tror jag inte att han kan ta emot Tom Erik Solberg. Always On Time är kanske som allra bäst över kort distans och han har släppt ledningen tidigare vid ett par tillfällen över medeldistans. Det hade varit kul att se honom i ledningen för formen är bra och jag tycker han är som allra bäst när han tävlar i spets.

9 Miracle Tile gör årsdebut och kan behöva loppet men han kan flytta på sig riktigt fort och ned minsta tempo på loppet kommer han att vara med där framme.

8 Nappa Scar har fått tuffa förutsättningar med ett spår långt ut på vingen men man kommer prova framåt från start för att skaffa sig en bra position. Formen har varit bra hela året och slipper han bara dödens ska han räknas.

Min Vinnare: 6 Hickothepoo
Spets efter 500m: 6 Hickothepoo / 4 Always On Time
Skrällen:
Rankingen A:6.4 B:9.8.3.1.5 C: 2.7.10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto