DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Örebro 23/10

21 Oktober 2021 - 22:46

Lördagens V75-tävlingar arrangeras av Örebrotravet. Nedan följer mina V75-tips.
Jag spelar med två spikar. 11 Admiral As i den första avdelningen och 4 Darah Bibo i den femte avdelningen.

V75 Tips Örebro Lördag 23/10
V75-1 11 Admiral As
V75-2 2,3,4,6,7,8,9,10
V75-3 2,3,9,11
V75-4 5,7,10,11,12,13
V75-5 4 Darah Bibo
V75-6 3,9,12
V75-7 1,2,3,5,12

2880 rader x 0,50 = 1440 kr

DD Tips Örebro Lördag 23/10
DD1: 3,9,12
DD2: 2,3

6 rader x 50 kr = 300 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2100m auto
Vi inleder V75 med att spika 11 Admiral As som vid flera tillfällen visat att detta är en häst som tillhör Sverigeeliten. I den senaste starten blev det dock en oprovocerad galopp och man förlorade som storfavorit men innan dess har han imponerat med två raka segrar. Från stallet menar man även att galoppen senast var ett olycksfall i arbetet och man är inte speciellt oroliga inför dagens start. Att man startar med bakspår på Örebro är självklart inget som är optimalt, men kanske gynnar det Admiral As som idag kan ta en lugnare start och med en normal prestation sen är han i en klass för sig. Spik.

Motbud
2 Beartime kan vara skrällen i loppet. Det har blivit galopp två gånger bakom bilen på slutet men då har han tävlat med en amerikansk vagn men nu ska han tävla med en vanlig vagn igen vilket förhoppningsvis kommer fungera bättre. Beartime lever på sin speed men kan samtidigt öppna hyggligt från start. Från ett bra utgångsläge kommer han felfri få en bra resa och skulle det sen klaffa med positionerna den sista biten kan han avsluta vasst.

3 Emoji stod för en bra avslutning i den senaste starten när han gick i mål som trea bakom Ble du Gers och Floris Baldwin. Dessförinnan hade femåringen två raka segrar på kontot och formen är verkligen på topp. Emoji har ett bra utgångsläge bakom bilen. Skulle det strula för min spik är Emoji ett tidigt segerbud där bakom.

Min Vinnare: 11 Admiral As
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Beartime
Ranking: A 11 B 2,3,10,1,8,7,12 C 5,4,6,9

V75-2 2140m volt
7 Prosecco är en femåring som imponerat på slutet och som bara missat en topp-3 placering en gång i livet på sina tio starter. I den senaste starten gjorde han det bra som tvåa på V86 och för två starter sedan vann man över lång distans. Ikväll har man ett spännande utgångsläge med springspår och prickar ksuken Adrian Kolgjini starten kommer Prosecco sitta bra på det direkt. Han tål att göra en del jobb själv och är förstahästen i ett öppet lopp.

6 Fighter Simoni kommer med toppform och tre raka segern på kontot. Dessutom har man springspår och startsnabba kusken Carl Johan Jepson i vagnen. Visserligen finns det viss galopprisk för Fighter Simoni men felfri skulle Jepson kunna hitta till ledningen och väl i den positionen kommer man sen leda loppet länge.

Skrällen är 10 Izor Sisu som galopperade innan bilen släppte fältet i den senaste starten och även om det finns galopptendenser kring hästen så är detta en individ som besitter en hög högsta nivå. Skulle Pasi Aikios tonåring trava hela vägen är detta en given häst att betala för vid gardering. Örjan Kihlström körde honom till seger för två starter sedan och kan det bli en repris nu?

Nämner även 3 Majestic Up som har varit ute och mött tuffa hästar under sommaren. Idag är motståndet aningen enklare och skulle det klaffa med positionerna längs vägen här är detta en fyraåring som inte är oäven motståndet.

Min Vinnare: 7 Prosecco
Spets efter 500m: 6 Fighter Simoni
Skrällen: 10 Izor Sisu
Ranking: A 7,6 B 10,3,4,2,8,9 C 1,5,12,11

V75-3 2100m auto
3 Click Bait är en blixt från start och från ett perfekt utgångsläge är han den troliga ledaren av loppet. En position som är extra värdefull på just Örebrotravet med sitt korta upplopp. Skulle Click Bait få sätta tempot en bit i loppet kommer han inte bli lätt att plcoka ner tillsut.

Men gillar också 2 Mellby Free som har stått för bra avslutningar i flertalet starter på slutet. I den senaste starten avslutade hon 08,5 sista 700m i Sto-SM och även i Sundsvall Open Trot fick vi se prov på hennes rappa avslutning. Formen är på topp och utgångsläget är passande. Mellby Free ska ses som ett givet segerbud oavsett vilken position tränaren Björn Goop väljer med sitt sto.

11 Milliondollarrhyme kördes i ledningen över 2640m senast och fick som väntat lite tomt i tanken den sista biten. Men nu är uppgiften annorlunda och även om utgångsläget kunde varit bättre så vet vi alla om hur vass Milliondollarrhyme är på speed. För två starter sedan visade man upp en otrolig avslutning men det krävs att det blir lite tempo på loppet för att Milliondollarrhyme ska bjudas in i matchen.

Skrällen är 9 Antonio Trot är stark och rejäl och att han tål att göra en del själv det sista varvet. Han vinner kanske inte så ofta, men idag skulle han kunna få ett perfekt lopp med bra startryggar att följa från start. Endast 4%.

Min Vinnare: 3 Click Bait
Spets efter 500m: 3 Click Bait
Skrällen: 9 Antonio Trot
Ranking: A 3,2 B 11,9,5,4,1 C 7,10,12,6

V75-4 2140m volt
7 Platinum Tile kommer med bra form och har vunnit tre av sina fem senaste starter. I det senaste framträdandet besegrade han den dittills obesegrade Karisma Boko efter att ha fått en perfekt lucka från rygg på ledaren med 100m kvar. Idag har man innerspår på 20m tillägg men han kan öppna kvickt från start och fokus för kusken Mats E Djuse måste vara att ta sig ut så snabbt som möjligt. Skulle inte heller bli förvånad om han sen väljer att sända fram tidigt och ställa frågan om ledningen efter en bit. Skulle han lyckas med den manövern kommer Platinum Tile blir svår att slå. Men det finns lite för många orosmoment och saker som kan gå fel för att jag skulle kunna gå på honom som favorit här på V75 idag.

Framhåller 5 Ninepoints Candy tidigt. Detta är en fin treåring som varit ute och mött de tuffaste stona bland jämnåriga under året och gjort det bra. Tränaren Jörgen Westholm har även fin snurr på stallet för dagen och skulle bara kusken William Ekberg hitta en vettig position från start är detta en skräll jag inte spelar utan på V75.

13 North Dakota är ett fyraårigt sto som ikväll har ett spännande utgångsläge med springspår och kommer till dagens start med toppform. Hon har tre segrar och en andraplats på sina fyra senaste starter. Skulle kusken Micael Lindblom pricka starten kommer North Dakota kunna få ett bra lopp och ska inte nonchaleras här.

11 Bon Bini kommer till dagens start med ett lopp i kroppen efter att haft en kortare paus. Man meddelar även från stallet att man siktat mot dagens start därför var senaste framträdandet bara ett led i matchningen och prestationen är inget vi ska lägga för mycket fokus kring. Men med loppet i kroppen lär formkurvan vara framflyttad en held del och vi kan räkna med en bra prestation från Bon Bini. Dessutom är det första gången Magnus A Djuse ska hålla tömmarna bakom hästen, vilket känns intressant.

10 Eight Hour har jag pratat om många gånger här i tipsen och detta är en individ som står sig bra om bara kapacitetsmässigt. Men frågan är om formen sitter där efter ett uppehåll?

Min Vinnare:
Spets efter 500m: 7 Platinum Tile
Skrällen: 5 Ninepoints Candy
Ranking: A 7,5,13,11 B 10,12,15,9,14 C 6,3,2,1,8,4

V75-5 2100m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 4 Darah Bibo. Hon har idag en passande uppgift. I den senaste starten orkade hon inte den sista biten efter att hon gick utvändigt om ledaren. Men för två starter sedan visade hon fin form när hon efter en kort galopp gick väldigt bra hela vägen in i mål. Darah Bibo är kvick iväg från start och har idag ett spännande utgångsläge dessutom ska hon tävla med amerikansk vagn idag. Den vagnen har varit på vid fem av de senaste sju segrarna hästen tagit. Jag är inne på att man sitter i ledningen omgående och väl i den positionen blir hon sen svårslagen. Spik.

Motbud
11 Svecak Palema har stått för en fin utvecklingskurva sedan hon kom till Björn Goop. I den senaste starten fick hon ett tufft lopp utvändigt om kapabla Gardner Shaw men höll starkt hela vägen och blev tvåa. Formen är bra men utgångsläget är inte optimalt. Men räkna med att Björn Goop tidigt drar i högertömmen här för att undvika att få för långt fram den sista biten. Givet streck för den som garderar loppet.

Skrällen är 9 Zante Grif som galopperade med krafter kvar i början av upploppet senast. Detta är ett sto med högt kunnande som haft en hel del otur när hon varit ute på V75. Men skulle hon få auktionen att stämma bättre idag och dessutom ha lite tur med positionerna finns fart för att utmana.

Min Vinnare: 4 Darah Bibo
Spets efter 500m: 4 Darah Bibo
Skrällen: 9 Zante Grif
Ranking: A 4 B 11,9,5,10,6 C 2,3,1,7,8,12

V75-6 2609m auto
9 Condior kommer med en fin form. Han har tre segrar på de fem senaste starterna och i den senaste starten vann han via open stretch på bra sätt. För två starter sedan blev man tvåa V75-final. Formen är bra och detta en är häst som är precis som Robert Berghs många hästar, rejäla och tuffa. Condior fungerar bra bakifrån och trivs över den längre distansen. Från bricka nio kommer man även kunna sitta bra på det direkt från start och ska ses med god segerchans. 14% är tilltalande.

12 Eros Zola är en segermaskin som bara har förlorat två lopp i år och han kommer till dagens start med sex raka segrar, vilket är imponerande. Detta är en femåring som kommer duga en bra bit upp i klasserna framöver. Men bricka tolv var knappast vad tränaren Flemming Jensen såg framför sig här, men Eros Zola ska inte nonchaleras för det. Han är allround och går från samtliga positioner. Utan för mycket strul längs vägen idag ska man tidigt räknas in i seger snacket.

Skrällen är 3 Mister Donald som galopperade i ingången till upploppet senast och det var en framskjuten prestation som försvann. Tränaren Björn Goop kommer här med en häst som har bättre form än vad raden antyder och dessutom har man bättre utgångsläge än de två ovan mer betrodda hästarna. Han kan öppna bra från start och skulle Björn hitta till ledning här kommer Mister Donald kunna leda loppet länge. Strular det dessutom lite för de betrodda kan det räcka hela vägen.

Min Vinnare: 9 Condior
Spets efter 500m: 3 Mister Donald
Skrällen: 3 Mister Donald
Ranking: A 9,12,3 B 4,2,10,11,1,7 C 5,6,8

V75-7 1609m auto
2 Hannibal Face är i sitt livs form och det visade man inte minst senast när man under Kriteriehelgen vann 11,6 över 2140m. Han höll då upp ledningen från innerspåret och drog sen på i hårt tempo hela vägen. Dante Kolgjini som körde då får chansen här på nytt från ett bra utgångsläge. Även om man inte tar en längd på 1 Master Sånna sida vid sida så är man garanterad ett bra lopp och med tanke på formen hästen håller för dagen är han min förstahäst i loppet.

3 B.G.Pastor Jonte debuterade för Flemming Jensens senast och fick dagen förstörd av en galopp. Men detta är en individ som visat upp bra kunnande tidigare och kryddar vi det med vad Flemming Jensen kan göra så är detta en häst som ska räknas tidigt i sammanhanget.

5 Hipster Am kommer med två raka segrar på kontot och visade i den senaste starten upp en vass avslutning. Hipster Am kan öppna bra med från bricka fem men med startsnabba konkurrenter innanför sig så handlar det troligen om att hitta ner i ett bra utgångsläge för kusken Stefan Persson idag. Men skulle det bli överpace på loppet vet vi att Hipster Am kommer bli tuff att stå emot den sista biten.

En annan som också gynnas av överpace är 12 Vice Versa Diamant som kommer med tre raka segrar på kontot och har visat sig besitta mycket bra fart för klassen. Läget är såklart långt ifrån passande, men med överpace och lite klaff med positionerna så fäller Vice Versa Diamant många den sista biten.

Min Vinnare: 2 Hannibal Face
Spets efter 500m: 1 Master Sånna
Skrällen:
Ranking: A 2,3 B 5,12,1,7,4,8 C 11,10,6,9

Lycka till
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming