DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Rättvik 6/8

4 Augusti 2022 - 22:37

Lördagens V75-tävlingar arrangeras av Dalatravet och närmare bestämt på Rommes travoval. Nedan följer mina V75-tips.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR NUMERA FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

Jag spelar med två spikar. 3 L.L.Royal i den första avdelningen och 1 Ramstad Balder i den fjärde avdelningen.

V75 Tips Romme Lördag 6/8
V75-1 3 L.L.Royal.
V75-2 2,4,5,6,9,12
V75-3 1,2,3,8,10
V75-4 1 Ramstad Balder
V75-5 2,3,4,5,8,10,11
V75-6 1,2,8,9,10,14
V75-7 1,2

2520 rader x 0,55 = 1260 kr

DD Tips Romme Lördag 6/8
DD1: 1,2,8,9,10,14
DD2: 2 Doldis

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
Vi inleder V75 med att ta omtag på 3 L.L.Royal. Detta är en individ som startat flitigt på V75 under året och gör det i stort sett bra varje gång. För två starter sedan fick han ge sig i en V75 final och senast fick han en tuffare uppgift än jag förväntat mig när han fick göra jobbet utvändigt om ledare. Men L.L.Royal. har tre segrar på de fem senaste starterna och kommer med två helt klart godkända insatser i ryggen nu. Idag ser det dessutom upplagt ut för att L.L.Royal. ska hitta till ledningen och väl i den positionen vet vi om att detta är en individ som biter ifrån bra och som kommer bli svårslagen. Spik.

Motbud
9 Zeolit är en härdad individ som under karriärens gång varit ute och tampats mot eliten. Förra året slutade han bland annat trea i Solvallas Grand Prix. I år har man hittills inte levererat i samma utsträckning men till kvällens start får Claes Sjöström chansen i vagnen vilket känns spännande. Det är dessutom anmält barfota runt om igen och kommer man bara till okej från start här så ska Zeolit räknas tidigt bakom min spik.

Nämner även 8 Don't Be Weak som visade form för två starter sedan när han vann på bra sätt. Senast hamnade Don't Be Weak för långt ner i kön och kom aldrig riktigt in i matchen. Men detta är en häst som besitter bra kapacitet för klassen och strular det inte från utgångsläget ikväll kommer Don't Be Weak kunna avsluta rappt den sista biten.

Min Vinnare: 3 L.L.Royal
Spets efter 500: 3 L.L.Royal
Skrällen: 8 Don't Be Weak
Rankingen: A: 3 B 9,8,1,2,4,5 C 6,10,7,12,11

V75-2 1640m auto
5 Invader Am kommer med toppform till dagens start. Han imponerade dessutom senast när han fick plocka fram den rätta inställningen och kriga ner ledaren från dödens och sätta nosen först precis på linjen. Idag är det debut på V75 men han har mött bra motstånd tidigare och hans form och kunnande bör räcka långt även här. Mitt förstaval i ett öppet lopp.

4 M.T.On Target visade ingen ringrost senast efter lite paus, utan Oskar J Andersson kunde se sin häst vinna överlägset direkt. Nu har M.T.On Target fått ett lopp i kroppen och har dessutom ett spännande utgångsläge. Han är kvick iväg från start och även om det är tuffare motstånd emot denna gången så ska man ses med bra segerchans från ledningen. Oskar J Andersson väljer även att själv köra denna gången vilket är positivt.

Nämner även 2 Voice Of Reason som alltid gör sitt i loppen och är jämn i sina prestationer. Formen är god och utgångsläget är tilltalande. Oavsett hur loppet blir kört så är man garanterad en bra resa härifrån och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 Invader Am
Spets efter 500: 4 M.T.On Target
Skrällen: 2 Voice Of Reason
Rankingen: A: 4,5 B 2,6,9,12,7,1 C 3,10,8,11

V75-3 1640m auto
1 Milliondollarrhyme gjorde det mycket bra i Jämtlands Stora Pris som tvåa för tre starter sedan. Efter detta kunde han inte blanda sig i någon segerstrid i långloppet för två starter sedan och senast blev det trötta ben på upploppet. Men Milliondollarrhyme är van att möta eliten och nu när motståndet inte håller absolut högsta klass och utgångsläget är perfekt så ska man kunna vara ett tidigt segerbud i loppet oavsett om det blir ledningen från start eller från positionen rygg på ledaren.

2 Global Badman har tillhört kulltoppen hela karriären och gör idag en spännande debut i Gulddivisionen. I år har han även utvecklat sin aktion en hel del och stått för flera bra prestationer. Han kommer med formen på topp och avslutade bra som tvåa efter ett snällare lopp senast. Global Badman kan öppna kvickt och har fått ett passande utgångsläge.

3 Seismic Wave är svår att räkna på, han gjorde det bra som som fyra näst senast och då flöt också travet hela vägen. Senast såg det inte lika harmoniskt ut och det viftades med frågetecken efter den insatsen. Nu väljer man att starta igen för tredje gången på lika många veckor vilket känns tufft. Men kapacitetsmässigt står Seismic Wave sig bra inne i loppet och får han bara travet att flyta kommer även han kunna blanda sig i segerstriden här.

Nämner även 10 Inti Boko som var den moraliska vinnaren för två starter sedan när han höll strålande i ledningen. Senast var han tidigt slagen och idag känns det på förhand passande med ett snällare lopp i ryggar och på rulle. Vi vet att han kan avsluta rappt och blir det bara lite tempo på loppet från start kommer Inti Boko passera många över upploppet.

Min Vinnare: 1 Milliondollarrhyme
Spets efter 500: 1 Milliondollarrhyme
Skrällen: 10 Inti Boko
Rankingen: A: 1,2 B 3,10,8,7,4 C 6,9,11,5

V75-4 1640m volt
Här hittar vi omgångens andra spik, 1 Ramstad Balder. Detta är en rutinerad herre som idag startar med passande förutsättningar. Senast fick han göra jobbet utvändigt om Odd Herakles samtidigt som man drog fram Todin, men det slipper Ramstad Balder idag. Utan att vara någon raket från start är jag inne på att Carl Johan Jepson vänder runt Ramstad Balder här på ett sånt sätt att man sen kan hålla upp innerspåret. Väl i ledningen över kort distans med de främsta motbuden på 20m tillägg så är jag inne på att man spårar runt om här och jag spikar.

Motbud
9 Todin vann senast enkelt och är bra häst för klassen. Han är van att tampas mot hästar som Odd Herakles och Månlykke A.M. Nu står han visserligen 20m sämre till än jämfört med senast när man besegrade Ramstad Balder men kapaciteten finns för att plocka in 20m men då får det inte strula mycket från innerspåret på tillägg. Att det dessutom är vanlig vagn nu istället för amerikansk är också ett minus. Med tanke på hur loppet är utformat idag så väljer jag att gå emot, men samtidigt är Todin given för den som garderar.

Nämner även 14 Ard som har lyst form på slutet när han tagit två raka spetssegrar. Nu ser dock uppgiften annorlunda ut men kommer han bara till i loppet finns både form och fart för att utmana tillslut. Men även här blir det nu vagn istället för amerikansk, vilket ses som ett minus.

Min Vinnare: 1 Ramstad Balder
Spets efter 500: 1 Ramstad Balder
Skrällen: 14 Ard
Rankingen: A: 1 B 9,14,8,15,12,10,13,4 C 7,3,11,2,6,5

V75-5 2140m auto
10 Champ Lane är en riktig vinnartyp som segrat i tolv av sina 22 lopp i karriären. Han har även genom hela sin karriär mestadels tävlat mot sig själv och sett till statistiken så vinner Champ Lane 7 av 10 lopp om han bara håller sig till trav. Med det sagt så är han inte helt att lita på, men skulle han gå felfritt idag är också segerchansen hög. Champ Lane kan idag ta en lugn start och trava in sig från sitt bakspår för att sen sätta in attacken när det är läge. Han tål att göra en hel del jobb på egen hand och till endast 12% är han tidig på V75.

4 Borups Tornado vann senast maratonloppet på axevalla över 4000m. Nu är det halva distansen som gäller och han kan inte utnyttja sin styrka på samma sätt. Men Borups Tornado har även visat sig kvick från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i spets kommer sen Ulf Ohlsson dra på i jämnt hårt tempo och grilla konkurrenterna. Det är även anmält amerikansk vagn igen.

Nämner även 2 Park View som tog årets första seger senast. Insatsen var då klart positiv när han trots bra tempo på loppet kunde gå undan till en säker seger sista biten. Idag är utgångsläget bra och sett till formkurvan ska Park View inte nonchaleras här vid gardering.

Min Vinnare: 10 Champ Lane
Spets efter 500: 4 Borups Tornado
Skrällen: 2 Park View
Rankingen: A: 10,4 B 2,11,3,5,8,9,6 C 1,7,12

V75-6 2140m volt
14 Filippa B.J. är ett fyraårigt sto som visat hög potential hela karriären. Hennes utveckling pekar uppåt och för två starter sedan gjorde hon det bra som tvåa bakom Lara Boko. Senast vann Filippa B.J. ett lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie via en rejäl avslutning. Nu är det första starten i volt, vilket alltid är svårbedömt. Men kliver hon bara iväg okej från start kommer hon kunna få en bra resa här och med tanke på hennes tidigare avslutningar kommer hon kunna blanda sig i segerstriden idag.

8 The Rocket stod för en rejäl upphämtning efter galopp senast och klockan stannade på 12,3 sista 1300m. The Rocket har tidigare visat upp bra kunnande för klassen och idag kommer hon omgående kunna hitta ut i ett andraspår. Formen är bra och med en felfri insats gär kommer hon vara en segerkandidat

9 Cash And Carry är en häst som står sig bra i klassen och har flera gånger tidigare visat att hon är vass på speed. Avslutningen senast visade både att formen är bra och att hon med ett passande smyglopp idag kommer kunna bli farlig tillslut. Till 11% är Cash And Carry tidig på kupongen.

Nämner även 10 Global Benefit som kommer med en färsk seger i bagaget. Senast vann han enkelt via 12,7 sista 1000m. Formen är på topp och Global Benefit har innan senaste segern stått för bra prestationer utan att ha fått vinna. Ska inte nonchaleras om man letar skräll.

Min Vinnare: 14 Filippa B.J.
Spets efter 500:
Skrällen: 8 The Rocket
Rankingen: A: 14,8,9 B 10,1,2,4,3,12,15 C 6,11,7,13,5

V75-7 2640m auto
2 Doldis är en spännande fyraåring som för två starter sedan fick se sig knappt slagen av en så pass bra häst som Kentucky River. Doldis slutade fyra i loppet och vinnaren var ingen mindre än Power Doc som i sin tur var tvåa bakom Franceso Zet i Kungapokalen tidigare i år. Senast handlade det om comeback för Doldis, då tävlade man dessutom barfota bak för förtsa gången. Insatsen var klart positivt och Doldis blev tvåa från dödens. Nu med det loppet i kroppen kan vi förvänta oss en än bättre insats idag och Doldis är en allround typ som inte ska ha några problem med 2640m. Mitt förstaval i loppet.

Dubblar systemet med 1 Turenne som nu har gjort fyra starter för Troels Andersen och har gjort det bra varje gång. Turenne lever mest på sin styrka men visade även senast upp en rejäl speed när klockan stannade på 10,5 sista 800m. Turenne kan öppna bra från start och står här perfekt inne i klassen. Det är dessutom anmält barfota runt om vilket är spännande.

Väljer att plocka bort favoriten 7 Ferox Brick som i grunden är en fin individ med höga toppar när han fungerar. Men det är just det att han inte alltid fungerar fullt ut i travet och när det dessutom finns en hel del andra orosfaktorer inför dagens start så väljer jag att gå emot. Han var inte som bäst senast och har blivit behandlad efter det och man har även bytt foder för Ferox Brick förra veckan vilket alltid är en känslig punkt för en startande häst. Faller allt väl ut idag för Ferox Brick kan han abslut segerstrida idag men jag vill se honom fungera först och kommer därför gå emot.

Min Vinnare: 2 Doldis
Spets efter 500: 2 Doldis
Skrällen: 1 Turenne
Rankingen: A: 1,2 B 7,8,10,3,11,4 C 12,9,5,6

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Leipzig - Celtic
Fotboll - Champions League - 1 asian -1
1.91
19:00  Tingsryd - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
1.84
21:00  Sevilla - Dortmund
Fotboll - Champions League - 1
2.92
21:00  Manchester City - Köpenhamn
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål första halvlek
1.72
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
18:45  Malmö FF - Union Berlin
Fotboll - Europa League - 2
2.00
19:00  Brynäs - Leksand
Ishockey - SHL - 2
2.63
21:00  Midtjylland - Feyenoord
Fotboll - Europa League - 2
2.30
21:00  Arsenal - Bodö/Glimt
Fotboll - Europa League - BLGM/Ö 2.5 mål
2.230
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans Super Days JACKPOT
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - BigOne Super-Jackpot
Insats: 450 kr -  
Köp här!
20:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 1296 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming