DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Romme Lördag 15/8

12 Augusti 2020 - 15:10

Lördagens V75-tävlingar avgörs på Romme med de korta E3-finalerna som sportsliga höjdpunkter.

Jag spelar med två spikar. 10 Hell Bent For Am i den sjätte avdelningen och 3 Zaffiro Roc i den sjunde avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla V75-lopp. KLICKA HÄR.

V75 Tips Romme Lördag 15/8
Avd 1: 1,6,9,10
Avd 2: 1,4,7,8,10,11
Avd 3: 2,3,4
Avd 4: 1,2,3,7,9,10
Avd 5: 1,2,3,4
Avd 6: 10 Hell Bent For Am
Avd 7: 3 Zaffiro Roc

1728 rader x 0,50 = 864 kr

DD Tips Romme Lördag 15/8
DD-1: 10 Hell Bent For Am
DD-2: 2,3,4,5,6

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS ROMME LÖRDAG 15 AUGUSTI

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Försök 3 i Meeting 6 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 6 Viscount hade varit borta från tävlingsbanorna i ett år innan han gjorde comeback i ny regi för Oskar J Andersson. Han började med fyra raka segrar innan det blev en tredjeplats bakom Cyrano De B. som vann senast. Han pressade sig till ledningen efter ett drygt halvvarv och han höll sedan klart bra senast. Oskar J Andersson som tränar hästen är avstängd men Erik Adielsson i vagnen från springspår är ingen nackdel precis. Vid en lyckad start så kan det bära av till ledningen och från spets så kan det räcka långt här. Första gången barfota runt om nu är mycket intressant.

1 Arden Wise As debuterade i ny regi för Björn Goop senast. Han satt då en bit ner i kön innan han gick till anfall i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så tuggade han ner den ledande Bally T.N. till en säker seger. Lopp i kroppen nu så en minst lika bra insats nu är att vänta. Han kan öppna rätt så bra och lyckas han hålla upp ledningen så kan han bli svår att fånga in men det är inte säkert att det blir så fast med en fin löpning i den främre träffen så ska han ändå räknas tidigt här.

10 Kinky Boots har vunnit 8 av 14 starter hittills i karriären. Han värmde bättre än någonsin på Solvalla senast men tyvärr kom det en kraftig regnskur och när loppet sedan gick så galopperade han bort sig. Han trampade sig ganska illa och han fick stå över lite efter det loppet. Han var väldigt hårt förberedd inför det loppet och har nu gått tre rejäla jobb och han känns mycket fin meddelar man från stallet. Han är inte helt på topp nu för det ska han vara i derbykvalet senare i månaden. Felfri nu och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig över upploppet.

9 Helios Di Quattro kommer med fin form till den här starten. Han satt fast och kom i mål med en del sparade krafter i ett lopp som vanns av Very Charming från ledningen för tre starter sedan. Gången efter det så satt han långt nere i kön men via en stark avslutning ute i spåren så tog han ner Dollar Hornline som hade kopplat greppet och han höll även undan för Un Mec d'Or till seger. På Hagmyren senast så satt han i tredje utvändigt innan han vreds på till attack på upploppet och via en härlig spurt så fångade han in den ledande Raoul Attack till seger kort före mål. Han vann då med både huvan och norsken oryckt. Motståndet är lite tuffare nu och den långa distansen klarar han så hittar Örjan Kihlström en bra väg med honom så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 6 Viscount
Spets efter 500m: 6 Viscount
Skrällen: 4 A Deal Is A Deal
Ranking: A 6,1 B 10,9,4,5,2,8,7 C 3,11,12
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-2
STL Silverdivisionen, Försök 2 i Meeting 6 över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 10 Ribaude var duktig när han spurtade in till seger i finalen av Bronsdivisionen på Bergsåker i slutet av juni. Senast så tog han en kortare galopp strax efter start och tappade mycket position. Han gjorde sedan en stark upphämtning och kom in som fyra i ett lopp som Azimut vann från ledningen. Bakspår över kort distans är inte någon fördel men han har rätt bra startryggar så han borde kunna slinka igenom hyggligt och hittar Björn Goop en bra väg med honom så kan han slå till med en ny seger. Han är klart bäst barfota runt om och det blir så igen. Intressant nu är att han är anmäld med jänkarvagn för första gången.

7 Lord Flax har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Han fullföljde bra i comebacken och kom in som trea i ett lopp som vanns av Ivory Di Quattro. Gången efter det så avslutade han positivt men han fick aldrig tag i Azimut som höll undan till seger från spets. Han kan öppna bra men det var lite synd med ett spår långt ut på vingen men över kort distans går det inte att backa så jag tror att Niclas Benzon skickar rejält från start och kan han då komma ner i en vettig position så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

1 Urban Kronos har haft dåliga lägen i samtliga starter i år men han har ändå gjort det bra. Senast så travade han en stor del av loppet i dödens och på upploppet så plockade han ner den ledande Bon Ego till en säker seger. Det har blivit lite längre tid mellan loppen nu vilket inte är så bra fast från stallet meddelar man att han känns väldigt fin så man tror på en bra insats. Nu har han äntligen fått ett vettigt läge och löser det sig med positionerna så kan han vara med i segerstriden igen.

4 Always On Time har varit riktigt bra i de två senaste loppen. Näst senast vann han enkelt från spets och senast satt han fast med krafter sparade i rygg på ledaren. Han har fått ett trevligt startspår för han är snabb ut och han passar bra över sprinterdistans men det är ändå inte säkert att det går att nå ledningen för 2 Ebony Boko är väldigt explosiv den första biten. Hittar Erik Adielsson en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet.

8 Even's Cool Boy var ute i ett tufft lopp på Mantorp senast. Han var lite seg då och fick nöja sig med sjundeplatsen i ett lopp som vanns av Missle Hill. Han borde ha gått framåt rejält med det loppet i kroppen för han hade inte hade gått något skarpare jobb efter starten på Bergsåker näst senast där han startade med halsinfektion. Nu blev det ett iskallt läge så det behövs en del klaff men stämmer det lite på vägen så gör han inte bort sig.

11 Sir Henry P.Hill håller klart godkänd form för dagen. Tråkigt utgångsläge nu men får han hjälp med att tempot hålls uppe samtidigt som han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han ställa till med en överraskning. Han har gått barfota på sistone men nu går han med skor vilket är en liten nackdel.

Min Vinnare: 10 Ribaude
Spets efter 500m: 4 Always On Time
Skrällen: 11 Sir Henry P.Hill
Ranking: A 10,7 B 1,4,8,11,2,6,5 C 3,12,9
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V75-3
E3 Final - Ston över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Hilarious Am tog karriärens första seger i uttagningsloppet till denna final senast. Hon blixtrade då till ledningen och från spets så vann hon väldigt enkelt. Med den startsnabbheten hon visade senast så gäller hon som spetsfavorit igen och skulle hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten så blir hon inte lätt att plocka ner. Hon kommer utrustas med rycktussar för första gången samt med ett helstängt huvudlag och eventuellt en amerikansk vagn istället för hybridvagnen som hon har gått i tidigare. Barfota runt om som hon gick senast. Adrian Kolgjini är avstängd så nu får Erik Adielsson chansen för första gången.

5 Malvha Ha tog sin första seger när hon vann från ledningen för fyra starter sedan. Gången efter det i uttagningsloppet till långa E3 så låg hon på en del i ledningen och kom in som trea i ett lopp där Finland drog det längsta strået. I den efterföljande finalen sedan så hade hon ett dåligt utgångsläge. Hon landade i tredje utvändigt och in på upploppet så fick hon fritt spelutrymme och då avslutade hon mycket bra men åt Barbro Kronos som tog ner den ledande Chablis Ribb från dödens fanns inget att göra så hon fick nöja sig med andrapriset. I försöket senast så vann hon med sparade krafter från ledningen. Svårare att nå spets den här gången men hittar Örjan Kihlström en bra väg med henne så kan hon blanda sig i segerstriden igen. Helstängt huvudlag samt barfota runt om och hybridvagn som senast, säger Markus B Svedberg.

4 M.T.Perette har inlett karriären lovande med fyra vinster och två andraplatser på sju starter. Den enda plumpen i protokollet kom näst senast då hon inte fick med sig något i den långa E3-finalen på Bergsåker. I uttagningsloppet senast så fick hon vandra i dödens på den ledande Her Majesty Mearas. Hon hade in på upploppet inga problem med att plocka ner ledaren och sedan så dansade hon undan till en väldigt enkel seger. Får hon gå med i ryggar nu och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli farlig över upploppet.

1 Chablis Ribb tryckte till och fick ta över ledningen från Tilda Express ur den första svängen senast. Från spets så vann hon sedan lätt. Hon är startsnabb och skulle Leif Witasp lyckas hålla upp ledningen så kan hon leda loppet länge. Jag tror dock att hon får svårt att hålla ut tipsettan där det vankas intressanta ändringar och får hon inte ledningen här så är hon sårbar så hon ratas på systemet.

Min Vinnare: 2 Hilarious Am
Spets efter 500m: 2 Hilarious Am
Skrällen: 9 Eagle Eye Sherry
Ranking: A 2 B 3,4,1,9,12,5 C 6,8,10,7
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-4
STL Klass II, Försök 3 i Meeting 6 över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 10 Awesome Kronos travade i ledningen senast men när Glacier som satt i dödens galopperade på den sista bortre långsidan så kom Don't Be Weak som satt i tredje invändigt loss och då visade sig den hästen sedan vara starkast över upploppet så han fick nöja sig med andraplatsen. Han har felat några gånger innan bilen släppt fältet och bakspår är en nackdel för honom men kan han hålla sig till rätt gångart så har han bra farter i sig och då kan han duga en bit mot det här motståndet.

7 Un Mec d'Or är ännu utan seger i år efter åtta starter. Han har ändå gjort bra insatser på sistone. Han tog över ledningen från Aguero efter 900 meter och från den positionen stretade han emot länge och väl men de sista 50 meterna tryckte sig Zacapa Grim som vann loppet och Ajusco sig förbi så det slutade med en tredjeplats för tre starter sedan. Gången efter det så höll han farten bra och kom in som trea i ett lopp där Jackpot Tooma drog det längsta strået. Senast så gjorde han en stark avslutning i tredjespår under slutvarvet men han kunde inte stå emot Helios Di Quattro som hade den bästa farten så det slutade med en andraplats. Han har samlat ihop till en seger nu och kan Björn Goop hitta en bra väg med honom så kan han slå till här.

2 Unarmed Face satt i andra utvändigt innan han avancerade framåt och var gått gåendes när han rullade över i galopp näst senast och det var nog en framskjuten placering som försvann i det läget. Gången innan det så gjorde han det bra när han travade större delen av loppet först i andraspår innan han tog över ledningen på den sista bortre långsidan och sedan så vann han rätt lätt. Han var han inte som bäst senast. Man har inte hittat någon förklaring till den sämre prestationen då. Spåret nu är passande och nu blir det barfota bak som har fungerat väl tidigare så med rätt resa här så kan han vara långt framme.

1 Cordelia I.S. var ute i två lopp samma dag senast. Det blev en tredjeplats i försöket och i den efterföljande finalen så kom hon in som sexa i ett lopp som vanns av Jackpot Tooma. Perfekt läge nu då hon är startsnabb och gäller som spetsfavorit här. De två gångerna hon har gått i ledningen så har hon vunnit. Intressanta ändringar med barfota runt om för första gången och även rycktussar för första gången.

9 Flexible Launcher har tagit tre segrar på de fem senaste loppen. Han öppnade bra och körde sig till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så vann han sedan lätt med sparade krafter näst senast. Gången efter det så drogs han bakåt av en trött häst som satt framför honom men han avslutade sedan positivt i skymundan och kom in som sjua i ett lopp som vanns av Enge Eros. Klaffar det med löpningsförloppet nu så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 10 Awesome Kronos
Spets efter 500m: 1 Cordelia I.S.
Skrällen: 1 Cordelia I.S.
Ranking: A 10,7 B 2,1,9,3,1,11,5 C 4,12,8
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V75-5
STL Gulddivisionen - STL Open, Försök 11 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Nimbus C.D. gjorde comeback efter väldigt lång frånvaro på Visby för tre starter sedan. Han vann då från ledningen. Senast på Rättvik var det bra tryck i honom över upploppet och det fanns en del krafter sparade. Han känns fin efter det loppet i träningen meddelar Peter G Norman. Utgångsläget blev intressant då han är riktigt startsnabb och den här gången blir det full laddning och skulle han kunna komma till ledningen så körs han nog i den positionen så länge lampan lyser.

1 Milligan's School var ute i ett litet fält på Rättvik och då kom han med en rykande avslutning och han fångade då in Mellby Free som satt i ledningen till seger för fyra starter sedan. Gången efter det så var det ett lågt tempo på loppet och han kunde inte ta så mycket och kom in som fyra bakom Generaal Bianco som spurtade in till seger efter ett lopp i rygg på ledaren. I den efterföljande starten så vann han Årjängs Stora Sprinterlopp från ledningen. I Hugo Åbergs Memorial senast så räckte han inte till. Han kan öppna bra men det kan ändå bli problem att hålla upp ledningen från innerspåret fast med fritt i god tid före mål så kan han blanda sig i segerstriden igen.

3 Elian Web hade två raka segrar inför den senaste starten på Rättvik. Han travade då en stor del av loppet i dödens och han fullföljde okej som kom in som fyra bakom Diamanten som tog en efterlängtad seger från ledningen. Han är kvick iväg och trivs bra i ledningen men det är inte säkert att det är ledigt i den positionen. Får han en fin löpning i den främre träffen så kan han vara med och utmana om segern här.

4 Milliondollarrhyme har inte levt upp till förväntningarna i år. Han slutade femma i finalen av Elitloppet för tre starter sedan. Han hade inte sin bästa dag och han får knappt godkänt för insatsen i Norrbottens Stora Pris gången efter det där det blev en fjärdeplats bakom Antonio Tabac. I Årjängs Stora Sprinterlopp senast så slutade han oplacerad. Han tränar positivt fast han är ändå lite svårbedömd och det är svårt att veta hur formen är. Har han en bra dag så går ingen häst säker så han plockas ändå med på systemet.

Min Vinnare: 2 Nimbus C.D.
Spets efter 500m: 2 Nimbus C.D.
Skrällen: 7 Generaal Bianco
Ranking: A 2,1 B 3,4,9,7,5,8 C 6,10,11,12
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-6
E3 Final - Hingstar/Valacker över 1640 meter. Jag har spikat 10 Hell Bent For Am som hade gjort allt rätt på svensk mark med fyra raka segrar på lika många starter inför uttagningsloppet till denna final senast. Han hade då bakspår så han hamnade en bit bak innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och han fullföljde sedan okej som trea i ett lopp där Bombus Jet avgick med segern. Han tappade ett bandage på bakbenet då och det trasslade in sig på frambenen så han blev rejält störd av detta och det var ändå bra gjort att greja en finalplats. Nu blir det eventuellt barfota runt om för första gången i nuvarande regi och kan han undvika materialstrul den här gången så tror jag han blir svår att stå emot när Örjan Kihlström väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 3 Hennessy Am som svarade för en vass prestation i uttagningsloppet senast. Han travade då i dödens och in på upploppet så satte han klorna i den ledande Climber och han dansade sedan undan till en klar seger. Han är bara medelsnabb från start fast utgångsläget är passande så här borde det kunna bli en vettig position och får han en fin resa så kan han duga en bit mot det här motståndet. Det blir skor runt om och öppet huvudlag som tidigare men eventuellt åker jänkarvagnen på nu.

2 No Doubt var jättebra senast för han vann ju på nytt svenskt rekord då. Emilia Leo körde lite på safe senast och det innebar att Vegan Face tog sig förbi i startrusningen. Han vandrade sedan i dödens i ett högt tempo och han avgjorde sedan på ett bra vis till en knapp seger. Kommer han till ledningen är det inte aktuellt att släppa utan då körs han i den positionen så länge lampan lyser. Han kommer att värmas i en jänkarvagn nu och blir det så till loppet så vore det första gången.

Min Vinnare: 10 Hell Bent For Am
Spets efter 500m: 2 No Doubt
Skrällen: 4 Vegan Face
Ranking: A 10 B 3,2,4,1,7,8,6 C 9,5,11,12
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 6 över 2140 meter. Jag har spikat 3 Zaffiro Roc som har gjort fyra starter i Björn Goops regi. Det blev en fjärdeplats i debuten men efter det så blev det två raka segrar. För tre starter sedan så kom den första segern sedan han tagit över ledningen med dryga varvet till mål och sedan så vann han lätt. På Visby näst senast så hade han innerspår bakom bilen och kunde inte hålla upp någon ledning men han hittade loss och han satte då in attacken på den sista bortre långsidan och i den sista kurvan så satte han klorna i den ledande Hennig Lixarve och sedan så dansade han undan till en lätt seger. Han fullföljde starkt som tvåa bakom Grift J.R. senast. Han kan öppna rätt bra så här tror jag han kan köra sig till ledningen efter en bit av loppet och från spets så tror jag han har god chans att ta en ny seger. Blir det inte ledningen så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt.

Vid gardering kan 2 Fonda Boko som gick bra som trea i ett lopp som vanns av Vae Victis Club näst senast vara tänkbar. I den senaste starten så fick han inte fritt och kom i mål med mycket sparade krafter. Han har gjort bra lopp hela tiden nu utan att få vinna. Han är startsnabb fast från tränarhåll så vill man inte att han ska gå i ledningen utan helst ska han ha ett rygglopp och får han sedan en lucka till slut så kan han bli farlig över upploppet.

5 Sandsjöns Enzo är ofta med där framme. Han hängde med klart godkänt från dödens till tredjeplatsen bakom Jackpot Vrijthout som vann det loppet från ledningen senast. Stefan Persson kör åt Johan Untersteiner nu och hittar han en bra väg med honom så kan det räcka långt här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Zaffiro Roc
Spets efter 500m: 3 Zaffiro Roc
Skrällen: 5 Sandsjöns Enzo
Ranking: A 3 B 2,5,4,6,11,9,8 C 10,7,1,12
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.87
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.61
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - Kra ö 12,5 fri
1.80
19:00  Örebro - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Karlskoga - AIK
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.05
20:30  Lopp 6 - Romantico
Trav - Åby - Plats
2.40
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.87
21:00  Juventus - Barcelona
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.83
21:00  Club Brugge - Lazio
Fotboll - Champions League - 1
2.00
18:55  Milan - Sparta Prag
Fotboll - Europa League - BLGM
1.70
19:00  Rögle - Luleå
Ishockey - SHL - 2
2.70
19:00  IK Sirius - AIK
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.02
19:00  Brynäs - Leksand
Ishockey - SHL - 2
3.25
21:00  Real Sociedad - Napoli
Fotboll - Europa League - BLGM
1.80
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
20:30  V86 Åby / Solvalla 28/10
Insats: 1260 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby/Solvalla
Insats: 300 kr - DrTrav
21:00  Topptipset Tips Torsdag 29/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming