DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Skellefteå 2/10

30 September 2021 - 21:52

Lördagens V75-tävlingar arrangeras av Skellefteå. Omgången kryddas av en härlig jackpot på 58 Miljoner. Noterbart är att det finns tillgång till ett Open-Stretch spår på Skellefteås upplopp.

Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 9 Tangen Haap i den andra avdelningen och 5 Devils Tongue i den femte avdelningen.

V75 Tips Skellefteå Lördag 2/10
V75-1 4,5,7,11
V75-2 9 Tangen Haap
V75-3 1,8,9,12,14
V75-4 3,5,7,11,12,13,14,15
V75-5 1,3,4,6,7
V75-6 5 Devils Tongue
V75-7 1,2,5,7

3200 rader x 0,50 = 1600 kr

DD Tips Skellefteå Lördag 2/10
DD1: 5 Devils Tongue
DD2: 1,2,5,7

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
4 Mellby Ironman var ute i Klass I-finalen så sent som i lördags. Där hamnade man fjärde invändigt och fick aldrig riktigt chansen. Men tränaren Robert Bergh höll Mellby Ironman som en minst lika bra chans som stallkamraten Condior inför tävlingarna den dagen vilket säger en del om hur hästen känns hemma i träningen. Idag är utgångsläget lurigt men skulle det lösa sig från start är jag inne på att både form och kunnande finns för att segerstrida här.

5 Leave Your Sox On har imponerande tre raka segrar på kontot inför dagens start. Detta är en fin individ som alltid haft förnuftet att veta vart mållinjen befinner sig, men känslan är att han tagit ytterligare kliv i sin utveckling på slute då han har utvecklat både sin inställning och styrka. Spår fem i volten på Skellefteås smala bana är inte fördelaktigt men får kusken Ulf Ohlsson bara iväg honom från start är man ett givet segerbud i loppet på nytt.

7 Showtimejackflower har gjort det bra sedan han kom till Oskar Kylin Bloms. Vid andraplatsen för fyra starter sedan avslutade han rappt bakom Naheed för att därefter vinna ett bronsförsök på V75. För två starter sedan reste man ner till Jägersro där förutsättningarna blev fel med bakspår på en opassande bana. Senaste starten är heller inget man ska dra för stora växlar av, då var man ute i en STL-final och fick aldrig chansen när man fastnade bakom en kall rygg. Idag är utgångsläget spännande och träffar Oskar Kylin Blom starten kan han öppna kvickt. Skulle man hitta hela vägen till ledningen blir han inte lätt för övriga att plocka ner.

Skrällen är 11 Kalashnikov som kanske gynnas mest om loppet varit 500m längre. Men skulle det bli tempo på tillställningen finns både form och kunnande för att avsluta rappt. Han räds inte av att göra jobbet sista biten och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 4 Mellby Ironman
Spets efter 500m: 7 Showtimejackflower / 4 Mellby Ironman
Skrällen: 11 Kalashnikov
Ranking A: 4,5,7 B 11,1,9,8 C 10,3,6,2

V75-2 1640m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 9 Tangen Haap lutade jag mig emot med framgång senast när han imponerade stort vid segern i Unionstravet. Då tog man direkt hand om ledningen och vann tillslut säkert med Erik Adielsson i vagnen. Formen är fortsatt bra och i min bok är detta hästen i loppet. Erik sitter återigen i vagnen vilket är ett plus. Trots bakspår idag ser uppgiften här lämplig ut, han går bra bakifrån och ett tidigt avancemang är att vänta här. Jag gör en repris och väljer återigen att singelstrecka Tangen Haap på V75.

Motbud
1 Stjärnblomster har fem raka segrar på kontot vilket övertygar, han imponerade dessutom i sto-SM senast, då klev Stjärnblomster runt fältet från ett tufft utgångsläge. Han kan öppna kvickt från start och även om innerspåret kan vara lurigt på Skellefteå så är man garanterad en fin resa. När det dessutom finns tillgång till open stretch över upploppet så är detta ett givet motbud till min spik på förhand.

Nämner även 2 Våler Nikolai som jag trodde på senast på Bergsåker. Då blev det galopp i en något trång situation och galoppen är inget hästen ska lastas för. Han slutade fyra bakom Tangen Haap i Unionskampen. Nu är utgångsläget bra och håller han sig bara till rätt gångart hela loppet tror jag att man är närmare en seger nu. Skräll.

Min Vinnare: 9 Tangen Haap
Spets efter 500m: 1 Stjärnblomster
Skrällen: 2 Våler Nikolai
Ranking A: 9 B 1,2,10,8,3 C 6,7,5,4

V75-3 2140m volt
1 Bird Lane har nu gjort fyra starter sedan comebacken och det har resulterat i två segrar. I den senaste starten var hon ute i ett Oaks-försök, då tog Bird Lane ledningen efter en vass öppning och klockades på 07,8 första 500m. Efter det fick hon släppa ledningen men fullföljde klart godkänt hela vägen bakom bland annat Kashmir River och Glamorous Rain. Idag står hon ensam på start och är därför den givna ledaren av loppet. Möter äldre hästar men kommer leda länge och har en intressant uppgift på förhand. Förstahäst.

En intressant uppgift har också 8 Diones Smaragd som redan under förra året visade upp bra kunnande när hon kvalade in till en E3-final. Nu har hon även hittat formen igen och kommer med två segrar på de tre senaste starterna. Hon kan öppna bra från start och skulle kusk och tränare Daniel Wäjersten pricka starten från springspår kommer hon sitta bra på det direkt. Hittar hon ner i rygg på ledaren Bird Lane är hon garanterad att få fritt den sista biten. Givet streck på min kupong.

Fortsätter även jaga skrällen 14 Iceland Falls som visserligen gav sig enkelt från ledningen för två starter sedan, men då var hon brunstig och den prestationen är bara att glömma. Senast visade hon åter fin form när hon gick i mål med sparade krafter i en STL-final. Iceland Falls har sprungit in mer än dubbelt så mycket pengar än nästan varje konkurrent idag och till låg procent streckas hon på min kupong.

Min Vinnare: 1 Bird Lane
Spets efter 500m: 1 Bird Lane
Skrällen: 14 Iceland Falls
Ranking A: 1,8 B 14,9,12,15,11 C 2,3,13,10,7,6,4,5

V75-4 2140m auto
14 Grisleprinsen G.L.är en gedigen femåring som har visat högt kunnande vid sina toppar, bland annat har man en andraplats i Svenskt Kallblodsderby från förra året på CV:t. För fyra starter sedan visade han upp hela sitt register när man imponerade och avgjorde på ett bra sätt den sista biten. Fartmässigt står han för en egen klass i dagens lopp. För tre starter sedan avslutade han sista 800m via 20,6 och var då inte långt efter Våler Nikolai i mål. Våler Nikolai som startar i ett helt annat lopp idag. Senast slog det inga gnistor kring Grisleprinsen G.L. men med tanke på att det var över en månad sedan man startat så räknar jag med att formen är bättre idag. Är bara Grisleprinsen G.L i normalt slag ska han vara given i segerstriden här.

3 Eld Tekno har tagit sig till final i både svenska och norska derbyt i år, vilket skvallrar en hel del om hästens kapacitet. Idag har man fått ett bra utgångsläge och siktet är inställt mot ledningen. Väl i den positionen kommer han bli svår att ta sig förbi för övriga.

12 Kalmar är också en häst med högt kunnande, men som inte fungerat på slutet. Men nu har man lopp i kroppen och kan man stå för en liknande prestation som när man vann på V75 i Juli så ska man inte nonchaleras här.

Nämner även 7 Buska Blyg som nu har två lopp i kroppen efter vila och visade senast att formen är stigande. Detta är en individ som radade upp sex raka vinster under vintern och även om utgångsläget inte blev optimalt ska han inte nonchaleras om det löser sig.

11 Vilmer Lars stod för en godkänd avslutning senast. För två starter sedan visade han bra fart när han hängde på Grisleprinsen G.L. Vilmer Lars lever på sin speed och får man smyga med in i det sista här kommer han passera många den sista biten.

Min Vinnare: 14 Grisleprinsen G.L
Spets efter 500m: 3 Eld Tekno
Skrällen: 12 Kalmar
Ranking A: 14,3 B 12.7,11,5,15,13,10,4 C 8,6,9,1,2

V75-5 2140m auto
1 Underbarosåfin har gjort det bra sedan han kom till Henrik Svenssons. I den senaste starten vann han enkelt efter att ha svept fältet under slutvarvet. Underbarosåfin kommer med tre raka segrar på kontot och formen är på topp. Han kan öppna kvickt från start men som vi varit inne på tidigare så är innerspåret på Skellefteå inte fördelaktigt och när tränaren Henrik Svensson dessutom meddelar att Underbarosåfin kan bli för het om man laddar för mycket så tror jag snarare på ett passivt upplägg från start. Men oavsett upplägg så ska Underbarosåfin ses med bra segerchans i loppet sett till sin kapacitet.

7 Polar Operation gör idag en spännande debut för Jens Eriksson. Detta är ett treårigt sto som varit ute och mött de bästa i årgången på slutet och går idag ner aningen i klass. Polar Operation ser ut att besitta högt kunnande och skulle det bara lösa sig från bricka sju ska man inte nonchaleras här.

4 Bosse Bee galopperade senast med gott om krafter obrukade i ingången till upploppet. Känslan är att formen sitter där och när han dessutom ska tävla barfota runt om idag ser jag det som ett klart plus. Han kan öppna kvickt från start och skulle han komma till ledningen är man en tuff nöt att knäcka för övriga.

Nämner även 3 Xanthis Excalibur som är en gedigen valack som kommer med bra form. Två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Erik Adielsson hoppar dessutom upp och förstärker i vagnen vilket känns spännande. Från bra utgångsläge kan detta vara skrällen.

Min Vinnare: 1 Underbarosåfin
Spets efter 500m: 4 Bosse Bee
Skrällen: 3 Xanthis Excalibur
Ranking A: 1 B 7,4,3,6,5,8,9,4 C 2,10,11,12

V75-6 1640m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 5 Devils Tongue. Han var bara en halv längd från att kvala in till Svenskt Travkriterium i den senaste starten. Formen är bra och Devils Tongue kan öppna över medel och ses som den troliga ledaren av loppet i min bok. Väl i den positionen är han obesegrad på två försök och ska ses med bra segerchans på nytt. Visserligen är det tufft som ensam treåring att möta äldre hästar men skulle bara Sandra Eriksson som både tränar och kör få fuska bort några meter av loppet idag kommer han bli svår för övriga att plocka ner tillsut. Spik.

Motbud
7 Gurra Palema har galopperat i sina två senaste starter, men intrycket var ändå positivt i den senaste starten när han avslutade sista 1000m via 12,5. Kapaciteten finns och skulle han hålla sig till rätt gångart hela loppet finns kunnande och fart för att blanda sig i segerstriden.

6 Gassin Am kommer med bra form och stod för en bra avslutning senast. Gassin Am är allround och går både i ledningen som bakifrån. Skulle det klaffa med positionerna under loppet och att man står för en lika bra avslutning som senast så kommer man passera många den sista biten.

10 Master Sånna har visat gryende takter sedan han kom till Robert Berghs. I den senaste starten avslutade man rappt via 10,5 i 800m vilket räckte till seger. Idag är utgångsläget inte det bästa, men formen är god och löser det sig bara någorlunda med positionerna så är man med långt framme på nytt.

Min Vinnare: 5 Devils Tongue
Spets efter 500m: 5 Devils Tongue
Skrällen:
Ranking A: 5 B 7,6,10,11,2,9,8 C 1,3,12,4

V75-7 2140m auto
5 The Bald Eagle fick dagen förstörd av Morotai Degato senast, han körde snävt i inledningen och det slutade med galopp för The Bald Eagle. Men dessförinnan hade The Bald Eagle gjort det riktigt bra och är bara formen konserverad tills idag kan vi räkna med en bra prestation på nytt. Han kan öppna snabbt från start och precis som många andra i loppet lär det laddas från start. Men oavsett om det blir ledningen eller inte ska man ses med segerchans här.

1 Even's Cool Boy vann från dödens i den senaste starten och visade då vilken fin inställning och kapacitet han besitter. Han har även visat sig kunna öppna allt rappare från start på slutet och även om bricka ett kanske inte är så fördelaktigt lär man pröva en bit för att försöka leta sig ut så snabbt som möjligt. Skulle man dessutom få hjälp av solfjäders effekten skulle man till och med kunna hålla benen först in i första kurvan. Oavsett kommer man få ett bra lopp och med formen på topp måste man räknas tidigt.

7 Morotai Degato som kapade The Bald Eagle i spetskörningen för två starter sedan fick för långt fram fram senast i finalerna, men visade att formen är bra. I loppet för två starter sedan vann man på ett bra sätt och även om man har spår lite långt ut idag så är man en faktor i såväl spetskörningen som i segersnacket inför dagens start.

2 Van Gogh Z.S. har slutat trea i fyra av de fem senaste starterna och kommer till dagens start med formen intakt. Idag har man dessutom ett spännande utgångsläge och ska köras barfota runt om. Tränaren Robert Bergh har ofta en räv bakom örat och i dagens lopp där många kommer gasa från start tvivlar jag inte på att han vet vad som behövs göras för att ge Van Gogh Z.S. så bra segerchanser som möjligt i loppet.

Min Vinnare: 5 The Bald Eagle
Spets efter 500m: 1 Even's Cool Boy / 7 Morotai Degato / 2 Van Gogh Z.S.
Skrällen:
Ranking A: 5,1,7,2 B 3,12,4,10 C 11,8,6,9

Lycka till
Dr Trav

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Striker1 - 2021-10-01 22:38

När sätter du den Doktorn? Tycker det går trögt. Allt gott.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Under 2,5 mål
1.89
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
11:20  Sverige - Lettland
Ishockey - VM - 1 första perioden
1.76
19:00  Östersund - Örgryte
Fotboll - Superettan - 2
2.70
19:00  Jönköping - Skövde
Fotboll - Superettan - Båda lagen gör mål
1.66
19:20  Finland - Tjeckien
Ishockey - VM - 2
3.70
19:00  Forward - Karlstad
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melker Jackpott Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Elitloppsspecial Oliver Bergman Lör (unik)
Insats: 700 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - RoK BigOne Lördag (Unikt)
Insats: 499 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergmans succétåg Elitloppshelgen Lör (unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
14:30  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:20  Powerplay Tips Tisdag 24/5
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 24/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming