DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solänget Lördag 22/8

19 Augusti 2020 - 15:30

Det är V75 tävlingar ifrån Solänget på lördag. Det är en Jackpot med 49 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 6 Jackpot Vrijthout i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Solänget Lördag 22/8
Avd 1: 6,14
Avd 2: 1,5,7,8,10,12
Avd 3: 3,4,5,10,12
Avd 4: 4,6,9,11,12
Avd 5: 2,3,10
Avd 6: 6 Jackpot Vrijthout
Avd 7: 3,4

1800 rader x 0,50 = 900 kr

DD Tips Solänget Lördag 22/8
DD-1: 6,10
DD-2: 3,4

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS SOLÄNGET LÖRDAG 22 AUGUSTI

V75-1
Vi inleder V75 med Super Ariels lopp - STL Diamantstoet, Försök 2 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 14 Lipstick Tooma har gjort fyra starter i nuvarande regi för Daniel Redén. Hon gick godkänt från ett dåligt läge i debuten. Gången efter det var hon ute i ett V75 lopp i Årjäng. Då fick hon vandra större delen av loppet i dödens på den ledande Zosima Mag. In på upploppet så knäckte hon ledaren och hon gick sedan undan till en klar seger. Näst senast på Solvalla så kördes hon offensivt och hon fick då ta över ledningen i den andra kurvan och sedan så vann hon väldigt lätt. Hon attackerade på den sista bortre långsidan och tog över ledningen in i slutsvängen och sedan så gick hon undan till en enkel seger senast. Det finns mycket utveckling kvar i henne och från springspår på tilläggsvolten nu är troligen ett offensivt upplägg att vänta och så bra som hon har varit på sistone så kan hon bli svår att stå emot när attacken sätts in.

6 Anna Mauds Lassie kommer till den här starten med fin form. För fyra starter sedan så kom hon med en stark avslutning och då plockade hon ner den ledande Duke Blair Atholl till seger kort före mål. Gången efter det fick hon vandra en stor del av loppet i andraspår utan rygg och hon gjorde det bra men åt Recall Rivner som avgjorde från rygg på ledaren fanns inget att göra så hon fick nöja sig med andrapriset. Näst senast så satt hon djupt ner i kön men hon avslutade mycket positivt i skymundan men då var Titania I.S. som avgjorde till seger redan i mål så det blev en fjärdeplats. Hon tävlade barfota runt om för första gången senast och det gav en härlig effekt då hon vann i all enkelhet från ledningen. Springspår nu och Erik Adielsson upp på en startsnabb häst brukar betyda ledningen och från spets så kan hon leda loppet länge. Barfota runt om igen.

I övrigt kan 11 Easy Creation kommer med tre segrar på de fem senaste starterna vara tänkbar. Hon var duktig vid två raka vinster innan hon för tre starter sedan var ute i ett försök i Diamantstoet på Kalmar. Hon satt då djupt ner i kön och hon kunde inte ta så mycket så hon kom in på sjundeplatsen i ett lopp som vanns av Use Face. Gången efter det så landade hon i dödens med dryga varvet till mål och från den positionen så knäckte hon sitt motstånd till seger. På Åby senast så höll hon mest farten och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Procalate. Med rätt resa nu så kan hon bli farlig över upploppet men hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 14 Lipstick Tooma
Spets efter 500m: 6 Anna Mauds Lassie
Skrällen: 8 Elsa Mearas
Ranking: A 14,6 B 11,8,3,1,9,13 C 15,5,2,12,7,10,4

V75-2
STL Klass II, Försök 4 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 12 Don't Be Weak hade innerspår bakom bilen och han tog något galoppsteg innan start så han hamnade i tredje invändigt. Han tog sig sedan loss när Glacier som satt i dödens galopperade på den sista bortre långsidan och han visade finfin styrka och fart när han plockade ner den ledande Awesome Kronos till seger. Det är jättesvårt från spår tolv fast med lite klaff på vägen så kan han blanda sig i segerstriden igen. Eventuellt barfota runt om den här gången meddelar Björn Röcklinger.

10 Equal To None har inlett karriären lovande. Efter en andraplats i debuten så har det nu blivit tre raka segrar. Han tog hand om ledningen och vann sedan enkelt senast. Det är mycket hårdare motstånd nu än tidigare och han står tufft inne i klassen. Han är under utveckling fast bakspåret är inte optimalt men han segrade från bakspår i Åmål näst senast. Kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan han bli farlig den sista delen av loppet.

1 Brida har tänt till rejält på sistone. Hon testades barfota runt om för första gången för fyra starter sedan. Då fick hon ett lopp i rygg på den ledande Yankee Blue och hon fick aldrig se dagens ljus så hon kom i mål med en del sparade krafter som fyra i ett lopp där Dante Godiva avgjorde till seger från dödens. Efter det har hon tagit karriärens tre första segrar. Hon kan öppna bra och lyckas Ove A Lindqvist som finns i vagnen hålla upp ledningen så kan det räcka en bit här. Blir det inte spets så borde hon ändå kunna få ett passande lopp i den främre träffen och då kan hon vara långt framme igen.

8 Mellby Helios har vunnit 7 av karriärens 13 starter. Han kom aldrig in i loppet näst senast och han kunde inte ta någonting i den snabba avslutningen som blev då. Senast så hade han bakspår men han kördes offensivt och kom till ledningen efter ett halvvarv vilket var helt loppavgörande för från den positionen så höll han undan till seger. Dåligt spår igen men kan han komma ner i ett vettigt slagläge så kan han duga mot det här motståndet.

5 Atlas Kronos tog över ledningen efter 700 meter och han vann sedan med en halv längd ner till Gazoline Mearas näst senast. Det slutade med en tidig galopp och sedan var den dagen förstörd i ett lopp där Mellby Helios avgick med segern senast. Han är inte att lita på men sköter han sig så är han stark och rejäl så blir det lite tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

7 Global Upset gjorde första starten sedan maj månad senast. Han travade då en stor del av loppet i dödens på den ledande Prince S.W. Han knäckte ledaren och gick sedan undan till en säker seger. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Spår lite långt ut på vingen här men kan Rikard N Skoglund som kör åt Henrik Larsson få till en bra styrning så kan han vara med och utmana om segern igen.

Min Vinnare: 12 Don't Be Weak
Spets efter 500m: 1 Brida
Skrällen: 5 Atlas Kronos
Ranking: A 12,10 B 1,8,5,7,4,11,3 C 2,9,6

V75-3
STL Klass I, Försök 4 i Meeting 6 över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 5 Moses spurtade bra som tvåa bakom Civilon för tre starter sedan. Han visade inget extra gången efter det. Senast så tävlade han barfota runt om för första gången. Han tog då hand om ledningen och han vann sedan lätt. Han kan öppna bra och han har viss spetschans igen även om det finns ett par snabba invändigt. Hittar Örjan Kihlström en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

4 Global Wizard satt fast med sparade krafter näst senast. Efter det var han struken för han var ej i tävlingsmässigt skick. På Boden senast så hade han ett dåligt läge men han avslutade positivt ute i spåren och kom in som trea i ett lopp som Got To Dash vann från ledningen. Han kan öppna bra och kan Erik Adielsson servera honom ett passande lopp så kan han vara långt framme igen.

3 Slippery Runway gjorde det bra och tog tre raka segrar tidigare under sommaren. Gången efter det så slutade han oplacerad i ett Margareta-lopp som vanns av Go West Young Man. Han tog hand om ledningen men fick ge sig mot Pine Muscle som kom loss från vinnarhålet för tre starter sedan. I Klass II finalen på Åby senast så hade han ett iskallt läge och satt långt bak och var aldrig med någon segerchans men han avslutade strålande i skymundan och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Newport Beach. Nu har han klivit upp en klass men med den startsnabbheten han besitter så kan det kanske bli tidig ledning här och kommer Kaj Widell till spets så kan han bli svårfångad. Jänkarvagn nu istället för hybridvagn som det har varit på sistone.

10 Mellby Granat kom med en stark avslutning och kom in som tvåa i ett lopp som vanns av Strong Pepper näst senast. Gången efter det öppnade han fort men släppte sedan efter 600 meter till Pleasure For Cash. Han hade sedan svårt att följa och kom in först på en sjundeplats. Hittar Per Lennartsson en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan bli farlig den sista biten.

12 Riptide R.D. har gjort två starter efter lång frånvaro så formen kan vara i antågande nu. Han kom med en godkänd avslutning och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Martin Tooma i comebacken. På Eskilstuna gången efter det så hittade han ner i vinnarhålet och han fick sedan luckan på upploppet men det gick inte att ta något så han fick nöja sig med andraplatsen bakom Gardner Shaw som vann det loppet från spets. Tråkigt läge nu så det behövs en del klaff men får han hjälp med att tempot hålls upp så kan han avsluta loppet fort och då kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 5 Moses
Spets efter 500m: 3 Slippery Runway
Skrällen: 12 Riptide R.D.
Ranking: A 5,4,3 B 10,12,2,7,1 C 6,8,9,11

V75-4
Säterbests Minne - STL Kallblodsdivisionen, Försök 6 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Aas Balder kommer från en färsk seger på Dannero. Han kom då till ledningen efter 1400 meter av loppet och han vann sedan mycket lätt. Björn Goop som får chansen bakom Ida Brekke tränat har kört honom en gång tidigare för sex starter sedan på Rättvik och då blev det seger. Löser det sig med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här.

6 Bol Brage har varit bra en längre tid. Han var mycket duktig som tvåa bakom Månlykke A.M. näst senast i Årjäng. Han tog då över ledningen med 1350 meter kvar av loppet och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men han orkade inte stå emot den sista biten. Senast så avslutade han klart godkänt men åt Spikfaks som var starkast i det loppet fanns inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. Kan Mats E Djuse komma iväg bra ur volten så kanske han kan få ta över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan det var läge för en ny seger.

11 Valle Hugo är jämn och säker. På Sörlandet för fyra starter sedan så travade han stor del av loppet i dödens men han gjorde det bra och plockade ner sitt motstånd till seger. Gången efter det så avslutade han starkt men då räckte det inte hela vägen till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Näst senast så fick han en fin resa och han tackade för det med att lätt spurta ner sitt motstånd till seger. Senast så gick han åter bra och det var tre hästar på linje i mål men Hugo Bäck satte nosen först så det blev en andraplats då. Bakspår på tilläggsvolten nu men kan Örjan Kihlström hitta en bra väg med honom så fäller han många hästar till slut.

9 Pyrmo tog över ledningen med varvet till mål och han höll sedan undan till seger för tre starter sedan. Näst senast så tryckte han till på den ledande Moddson och kom till täten in i slutkurvan och sedan så vann han före en bra avslutande Joel Klipp. På Bollnäs senast så fick han dra tåget först i tredjespår med dryga varvet till mål och han orkade inte riktigt och kom in som sjua i ett lopp där Rappnor spurtade till seger. Springspår nu så vid en lyckad start här så kan han sitta bra till omgående och med rätt resa så kan han duga mot det här gänget.

12 Spang Viktor galopperade under frammarsch men han ställde sig och kom in som sjua i ett lopp som vanns av tipsettan senast. Gången innan det så fick han en löpning i tredje invändigt innan han kom loss på den sista bortre långsidan och han fullföljde då godkänt och kom i mål som fyra bakom Rappnor som vann det loppet. Felfri nu och om Björn Karlsson kan få till en bra styrning så kan han slå till med en seger här.

Min Vinnare: 4 Aas Balder
Spets efter 500m: 6 Bol Brage
Skrällen: 7 Gomnes Birk
Ranking: A 4,6,11 B 9,12,7,5,13,8,15 C 2,1,10,14,3

V75-5
STL Silverdivisionen, Försök 3 i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Vae Victis Club har gjort två starter i Daniel Redéns regi. Han har vunnit båda dessa. I debuten så satt han i fjärde utvändigt innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning i spåren så spurtade han in till en överlägsen seger. Gången efter det i ATG:s Sommartravet Final på Rättvik i början av månaden så klev han fram i dödens med varvet till mål och från den positionen så knäckte han ledaren och höll undan för övriga motståndare till seger. Han är ny i klassen men han verkar tåla att göra en del grovjobb på egen hand så kan Örjan Kihlström hitta en bra väg med honom så fäller han många hästar till slut.

2 Zap Di Girifalco debuterade i klassen för fyra starter sedan och han fick då ett struligt lopp när han fick svar och blev hängandes innan han fick backa sig sist. Han fick det bra serverat i ryggar gången efter det och han tackade för en fin resa med att spurta ner Man At Work till seger då. På Årjäng näst senast så klev han fram i dödens på den ledande Harran Boko med varvet till mål. På upploppet sedan så plockade han sedan ner ledaren och gick undan till en ny seger. I finalen på Åby senast så landade han i dödens ut på slutvarvet och från den positionen så gick han i rejäl närkamp med Pastor Power men han fick aldrig tag i denne så det slutade med en andraplats. Han är inte så snabb från början men är Björn Goop på offensiven så kanske han kan komma till spets i ett andra skede och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska räknas med segerchans här.

3 Spickleback Face gjorde första starten sedan september ifjol när han startade i ett lopp på Dannero i slutet av maj. Han galopperade då utvändigt om den ledande Hagentoy in på upploppet. Han gjorde sedan comeback på Hagmyren över lång distans i början av månaden. Han fick då vandra en stor del av loppet i dödens och han orkade inte riktigt men han räddade andraplatsen en bit bakom Pane Vino som vann det loppet från spets. Han är stark och rejäl och med lopp i kroppen nu så kan han vara lite bättre nu. Han kan inte dra någon fördel av sitt fina utgångsläge då han inte är så snabb iväg men med lite klaff så kan han ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 10 Vae Victis Club
Spets efter 500m: 5 Vacqueyras
Skrällen: 3 Spickleback Face
Ranking: A 10,2 B 3,1,4,12,11 C 6,5,9,7,8

V75-6
STL Bronsdivisionen, Försök 3 i Meeting 6 över 2640 meter. Jag har spikat 6 Jackpot Vrijthout som har gjort fyra starter sedan han kom i träning hos Björn Goop. Han har blivit bättre och bättre för varje start. Näst senast så hade man satt på en jänkarvagn för första gången och då kom också den första vinsten sedan han kommit till ledningen. Han kom till ledningen senast och sedan så vann han väldigt enkelt från den positionen. Springspår nu så här tror jag att Björn Goop kan köra sig till spets igen och skulle han sedan få styra och ställa som han vill där framme i täten så säljer han sig dyrt. Lång distans nu tror jag han ska klara av och att det blir hybridvagnen istället för jänkarvagnen nu har nog inte så stor betydelse.

Vid gardering kan 10 Anything For You som kommer med fin form till den här starten vara tänkbar. Lång distans vann han över näst senast på Lahti och det är absolut inga problem. Gången efter det i Seinäjoki så fick han en invändig löpning och han avslutade sedan bra när han fick luckan och kom in som tvåa bakom Arctic Lover som vann det loppet. Erik Adielsson kör åt Risto Airaksinen nu och kan han hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet. Norskt huvudlag samt jänkarvagn och tåskor meddelar man från stallet.

5 Four Guys Dream galopperade i första sväng senast och det var omotiverat fast han har gjort så tidigare. Gången innan det så var han väldigt bra när han spurtade in till seger i ett överpaceat lopp på Axevalla. Lurigt spår i volten nu och första gången över lång distans nu men har han en bra dag och om ett par av de mer betrodda hästarna skulle göra bort sig eller underprestera så kan han slå till här.

Min Vinnare: 6 Jackpot Vrijthout
Spets efter 500m: 6 Jackpot Vrijthout
Skrällen: 11 Everest Sisu
Ranking: A 6 B 10,5,4,11,12 C 2,3,9,8,7,1

V75-7
Vi avslutar V75 med Silverörnen - STL Gulddivisionen - STL Open, Försök 12 över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 3 Diamanten tog första segern på två år senast när han vann Ego Boys Minne på Rättvik över kort distans. Allt verkar bra med honom i träningen meddelar man från stallet. Han gick barfota runt om och i en jänkarvagn senast och det blir samma den här gången. Med den startsnabbheten han besitter så tror jag att Erik Adielsson kan köra sig till spets och från den positionen så kan han bli svår att fånga in om han skulle få styra och ställa som han vill där framme i täten.

4 Mindyourvalue W.F. vann i årsdebuten och han har efter det matchats tufft hela sommaren. Han har haft bakspår fyra gånger i följd så han har inte fått med sig så mycket i stenhårda gäng. Nu har han äntligen fått ett vettigt läge och Ove A Lindqvist får chansen på Robert Bergh tränat nu. Han är stark och rejäl och kan sänka det här gänget från dödens om det skulle behövas.

Vid ytterligare gardering kan 5 Bucks To Burn som kommer till den här starten med två raka andraplatser vara tänkbar. Han fick en fin resa i andra utvändigt och han avslutade sedan positivt men han fick aldrig tag i From The Mine som vann det loppet från ledningen så det slutade med en andraplats. Hittar Örjan Kihlström som finns i vagnen en bra väg med honom så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Diamanten
Spets efter 500m: 3 Diamanten
Skrällen: 7 J.H.Mannerheim
Ranking: A 3,4 B 12,5,6,7,11 C 2,1,9,10

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.08
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.95
19:00  Djurgården - HV71
Ishockey - SHL - 1
2.20
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
21:15  Southampton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Halmstad 25/1
Insats: 525 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Måndag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Halmstad 25/1
Insats: 210 kr - DrTrav
19:00  Topptipset Tips Tisdag 26/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming