DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla 24/10

24 Oktober 2021 - 01:38

V75 på Solvalla denna Söndag. Det handlar om Breeders' Crown semifinaler och vi bjuds på hög sportslig uppvisning. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 1 Fifty Cent Piece i första avdelningen och 6 Mellby Jinx. i den femte avdelningen.

V75 Tips Solvalla Söndag 24/10
V75-1 1 Fifty Cent Piece
V75-2 4,5,6,9,10,12
V75-3 1,6,8,10
V75-4 2,5,7,10,11,12
V75-5 6 Mellby Jinx
V75-6 1,9,10
V75-7 1,3,4,5,9,10

2502 rader x 0,50 = 1296 kr

DD Tips Solvalla Söndag 24/10
DD1: 1,9,10
DD2: 3,4,10

9 rader x 20 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto
Vi inleder omgången med att spika 1 Fifty Cent Piece som har imponerat stort för tränaren Robert Bergh. Hon har under året tagit hem segrarna i både i Drottning Silvias Pokal och Stosprintern, vilket säger en hel del. Senast blev Fifty Cent Piece störd till galopp redan innan bilen släppte fältet men kunde ändå visa full form i upphämtningen när hon trots vida spår genom slutsvängen gick bra hela vägen in i mål som trea. Fifty Cent Piece har tidigare visat att hon kan öppna bra och har även spetsat från innerspåret. Jag är inne på att hon håller upp ledningen från start här idag och då är känslan att loppet är över, jag spikar.

Motbud
10 Eagle Eye Sherry är en individ med hög kapacitet, hon vann både Oaks och Breeders' Crown förra året. I år slutade hon slutat trea i både Drottningens pokal och StoChampionatet och senast blev det galopp med krafter kvar 500m före mål i finalen av Derbystoet. Trots utgångsläget idag ska hon räknas tidigt bakom favoriten.

Nämner även 11 Bahama Passion som lever på sin avslutning och kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Hon gynnas om det blir bra tempo på loppet och kommer plocka ner många tillsut.

Min Vinnare: 1 Fifty Cent Piece
Spets efter 500m: 1 Fifty Cent Piece
Skrällen: 11 Bahama Passion
Ranking: A 1 B 10,11,3,9,8,5,4 C 6,7,2,12

V75-2 2140m auto
4 Donizetti galopperade bort en hel del pengar i finalen av Svenskt Travkriterium senast. Men i försöket för två starter sedan visade man upp fin fina kvaliteter när man vann säkert trots en tuff resa utvändigt om ledaren sista 1400m. Donizetti tål att gör en hel del jobb själv och ska från ett bra utgångsläge ses med störst segerchans i loppet på förhand.

10 Felix Orlando gillar man skarpt med sina dubbla E3-segrar på konton i under året och i den senaste starten visade han full form när han plockade ner Asteroid sista biten efter att ha fått luckan in på upploppet. Löser det sig bara någorlunda från bricka tio här idag kommer man vara med långt framme även här.

Skrällen är 5 Mi Ma Ohrtus som idag gör en spännande debut för Svante Båth. Dessutom är det anmält det barfota runt om och med jänkarvagn för första gången! Detta är en individ som visade upp högt kunnande redan som tvååring när man bland annat vann Svampen på Örebro och som nu gör debut för ny tränare och där man maximerar utrustningen. Pass upp.

Nämner även 6 Devils Tongue som imponerade vid på V75 senast när man vann från ledningen. Han kan öppna bra och ska räknas tidigt om han skulle hitta till ledningen igen.

Min Vinnare: 4 Donizetti
Spets efter 500m: 6 Devils Tongue
Skrällen: 5 Mi Ma Ohrtus
Ranking: A 4,10 B 5,6,12,9,8,11,2 C 7,1,3

V75-3 2140m auto
1 Chatty Kronos imponerade stort när hon rundade fältet via 11,2 sista 800m senast till en enkel seger. Men för två starter sedan missade man att att en finalen i Svenskt Trav-Oaks efter att fått luckan för sent efter ett invändigt lopp. Det troliga scenariot ikväll är att man bli över från start men prio för kusken Johan Untersteiner måste vara att så tidigt som möjligt leta sig ut i ett andraspår och lyckas han med det ska segerchansen vara god. Chatty Kronos besitter en tung avslutning som övriga kommer ha svårt att stå emot här.

Framhåller även 10 Rihanna W.I. som tål att göra en del på egen hand och gynnas om det blir högt tempo på loppet. Man var inte som bäst i Oaks senast men gången före gjorde man det mycket bra och ska räknas tidigt här om det strular för favoriten.

Två startsnabba individer är 6 Islay Mist Sisu och 8 Red Lady Express. Det är mellan dessa som spetsstriden står och den som sitter i ledningen efter en bit kommer sen leda loppet länge och det skulle mycket väl kunna räcka hela vägen. Båda streckas.

Min Vinnare: 1 Chatty Kronos
Spets efter 500m: 6 Islay Mist Sisu / 8 Red Lady Express
Skrällen:
Ranking: A 1,10 B 6,8,7,12,9, C 2,3,5,4,11

V75-4 2140m auto
2 Barbro Kronos är en segervan individ som under förra året vann fyra av sina nio starter och däribland långa E3 för ston. Hon sågs då som av många tillhöra den absoluta kulltoppen, men i år har denna fyraåring ännu inte fått det att lossna. Visserligen slutade hon två i Stochampionatet men segrarna under 2021 lyser fortfarande med sin frånvaro. Men hon har verkligen börjat vakna till på slutet och formen kommer allt mer, senast avslutade hon sista 800m via 09,5 bakom Marion Fouty Bon och prestationen var mersmakande. Idag har hon ett perfekt utgångsläge och ska med sin vassa avslutnign ses med god segerchans då främsta motbuden har sämre utgångslägen.

10 Global Bred To Win är Norges bästa fyraåringssto. Hon besitter helt rätt inställning och löpskalle. Löser det sig bara med positionerna härifrån så kommer Global Bred To Win kriga hela vägen in i mål. Det är anmält amerikansk vagn till dagens start vilket är intressant.

Framhåller även 11 Hall Of Am som är ett toppsto som vunnit uttagningslopp till såväl Stochampionatet som Derbystoet. Hon lever på sin speed och är hon bara med när loppet närmar sig mållinjen finns det få fyraåringar som matchar hennes fart den sista biten. Magnus A Djuse känner hästen väl och jag är säker på att han kommer servera henne ett passande lopp här.

Min Vinnare: 2 Barbro Kronos
Spets efter 500m: 5 M.T.Perette
Skrällen: 11 Hall Of Am
Ranking: A 2,10,11 B 5,7,12,8,3 C 1,6,4

V75-5 2140m auto
Här hittar vi dagens andra spik, 6 Mellby Jinx. I en avdelning som annars kommer kosta många streck väljer jag istället att ta ställning och spika. Detta är en rejäl sort som fick ett omöjligt lopp senast i Kriteriet, han fick då trava på i tredjespår hela sista varvet men fullföljde ändå klart bra hela vägen in i mål. Han har tävlat mot kulltoppen hela året och visat att han duger i dessa sammanhang. Från bricka sex bör man kunna sitta hyggligt på det från start och med tanke på prestationen senast så ska detta vara en bra segerchans bara han släpper ett liknande slutvarv som sist. Till 23% i skrivande stund väljer jag att ta ställning för Mellby Jinx trots att motbud inte saknas. Hela vägen Erik!

Motbud
3 Global Cashflow visade senast upp fin form när han stod för en bra avslutning i Kriteriet. Han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet i min bok. Väl i den positionen verkar Global Cashflow trivas bra och idag får man dessutom Örjan Kihlström i vagnen vilket är spännande. Det givna motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 4 Sourire Frö som vann ett Breeders Crown-lopp från ledningen senast via 09,5 sista 700m. Han är kan öppna bra från start och har tre segrar på tre försök när han tävlat i ledningen. Skulle han komma dit på nytt är man en utmanare och ska inte nonchaleras vid gardering. För två starter sedan avslutade han bra i en V75-final från femte ytter och han kommer till dagens start med form.

12 Aquarius Face har ett tufft utgångsläge men han visade senast bra form och inställning när han höll klart bra hela vägen efter en resa i dödens. Han är tuff och rejäl och tål att göra en hel del jobb på egen hand. Räkna med att Kolgjinis inte kommer ge sig utan strid idag.

Min Vinnare: 6 Mellby Jinx.
Spets efter 500m: 3 Global Cashflow / 4 Sourire Frö
Skrällen: 12 Aquarius Face
Ranking: A 6 B 3,4,12,8,9,2,10 C 5,1,11

V75-6 2140m auto
9 San Moteur är en topphäst som Björn Goop förfogar över. Han slutade tvåa i Kriteriet förra året och som slutade trea i Derbyt tidigare i år. San Moteur har segrat i nio av sina tretton starter i livet och kommer till dagens start med både en utvecklingskurva samt formkurva som pekar uppåt efter att ha startat igång under andra halvan av 2021. San Moteur är både snabb och stark, och tål att göra grovjobb själv. Han bör även ha respekt med sig från sina konkurrenter här och ska sen med bra segerchans i loppet trots bakspår.

10 Brambling var den som vann Kriteriet före San Moteur under förra året och i Derbyt senast gick han i mål med lite sparat. Brambling trivs som bäst när han får ånga på i jämnt hårt tempo utan rygg men idag ställs han inför en annan uppgift vilket också sätter ner chanserna något. Men han lever på sin styrka och inställning och det kommer räcka långt även här.


Kioskvältaren är 1 Elegant Ima som inte levererade senast i sitt Derbykval och efter det har han varit struken inför ett uttagningslopp till Europaderbyt vilket såklart sätter frågetecken för formen? Men enligt tränaren Geir Vegard Gundersen har Elegant Ima nu blivit behandlad och ska av träningen att döma hålla fin form igen. Geir är även optimistisk här och tror Elegant Ima kommer prestera bra. Dessutom är det spännande utrustnings förändringar som väntar. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn för första gången! Han kan öppna kvickt och är den troliga ledaren initialt och till endast 6% är detta en spännande skräll i omgången.

Min Vinnare: 9 San Moteur
Spets efter 500m: 1 Elegant Ima
Skrällen: 1 Elegant Ima
Ranking: A 9 B 10,1,8,5,7,2,6 C 12,11,3,4

V75-7 2140m auto
10 Mister Hercules är en spännande fyraåring som Daniel Reden förfogar över. Han galopperade bort sig i Derbykvalet, men i den senaste starten var man ute i UET Grand Prix och visade toppform när han avsutade sista 700m via 08,6. Daniel Redén låter även optimistisk på förhand och menar på att utgångsläget idag behöver inte vara fel för hästen. Man kan ta en safety start och låta Mister Hercules trava in sig för att sen få spara sin speed tillslut och då är det inte många som kommer kunna stå emot honom den sista biten.

4 Sahara Jaeburn har under året hunnit med att segra i Eskilstunas Fyraåringstest och sitt sitt försök till finska Derbyt, men han var dock sjuk sen i finalen. Men nu har Sahara Jaeburn fått lopp i kroppen igen och han visade för två starter sedan att formtoppen är i antågande när han avsluta rappt. I den senaste starten fick han en omöjligt uppgift och den prestationen är bara att glömma. Formen idag är betydligt bättre än vad resultatraden visar och det är återigen anmält barfota runt om vilket är ett klart plus. Han kan öppna bra från start och är den troliga ledaren av loppet, i den positionen är man sen hästen att slå för övriga.

3 Readly Lavec har visat upp en fin utvecklingskurva i år och har stått för plusbetonade insatser i såväl kval som i final av Derbyt i år. I den senaste starten fick vi även se hans inställning när han krigade sig igenom hela loppet trots lite problem med aktionen. Han behöver trava bättre idag för att ha någon chans, men inställningen och utgångsläget är bra.

Nämner även 1 Kurri Jari Boko som gör debut för Björn Goop idag och även om han själv inte sitter i vagnen så känns det spännande att följa. Han öppnar bra från start och är garanterad fin resa härifrån. 7% är tilltalande.

Min Vinnare: 10 Mister Hercules
Spets efter 500m: 4 Sahara Jaeburn / 1 Kurri Jari Boko
Skrällen: 1 Kurri Jari Boko
Ranking: A 10,4 B 3,1,5,9,8,11 C 2,7,6,12

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:25  Melkers 13 rätt Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming