DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla 25/9

23 September 2021 - 22:52

V75-finaler från Solvalla denna Lördag men också finalen av Svenskt Trav-Oaks och av Svenskt Trav-Kriterium som grädde på moset. Vi kommer få se många fina ekipage på tävlingsovalen under dagen. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 4 Admiral As i första avdelningen och 3 Francesco Zet. i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Solvalla Lördag 25/9
V75-1 4 Admiral As
V75-2 2,3,4,5
V75-3 1,2,5,7,8,13,15
V75-4 1,2,3,4,6,7,10,12
V75-5 5,9
V75-6 3 Francesco Zet.
V75-7 1,2,4,5,6,11,12

3136 rader x 0,50 = 1568 kr

DD Tips Solvalla Lördag 25/9
DD1: 3 Francesco Zet.
DD2: 1,2,4,5,6,11,12

7 rader x 30 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto
Vi inleder V75 spelet med att spika en stor favorit i 4 Admiral As. Han tog revansch på sig själv senast efter galoppen i Jubileumspokalen gången före. Han hade bricka tolv bakom bilen men kördes offensivt, med varvet kvar till mål satt man i ledningen. Från den positionen försvarade man sig bra och kunde gå undan till en bra seger. Bortsett från Jubileumspokalen har denna femåring tre raka segrar på kontot. Kapaciteten är mycket hög och han trivs med Örjan Kihlström i vagnen. De har vunnit fyra av de fem starter de kamperat ihop. Från bricka fyra kommer man troligtvis kliva fram när spetsrusningen lagt sig, om man sen får överta ledningen eller inte låter jag vara osagt. Men om inte så skadar det heller inte med att göra en patenterad Khilströmmare, att vinna från dödens. Spik.

Motbud
5 Rackham kommer med två raka segrar till dagens start. Formen är på topp och senast imponerande han i sin debut i silverdivisionen. Då vann man efter att gjort större delen av loppet i dödens. Från stallet låter man optimistiska och tror man kan blanda sig i segertiden om inte Admiral As får komma för lätt till ledning. Rackham är tuff och rejäl, samt att han tål att göra en hel del grovjobb på egen hand.

Nämner även 1 Sweetman som vann enkelt i ett billigare lopp senast. Då var det spets och slut på Jägersro som gällde. Nu är det såklart tuffare emot men denna femåring som kan öppna bra från start har aldrig förlorat från ledningen. Kommer han dit idag ska det bli spännande och se hur länge lampan lyser för Johnny takters uppsittning. Skräll.

Min Vinnare: 4 Admiral As
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Sweetman
Ranking: A 4 B 5,1,6,3,7,2,9 C 10,12,8,11

V75-2 2140m auto
2 Parker är bästa hästen i loppet men missgynnas av att blivit nedstruken till innerspåret. Han kan inte öppna från start och kommer vara tvungen att förlita sig till turen alternativt backa sig sista härifrån. Han är stark och rejäl och tål att göra en hel del själv i spåren och skulle det lösa sig bra kommer han säkerligen köras offensivt. Men med flera starka individer med i loppet är det inte säkert att man vill släppa fram Parker om han kommer för sent. Kapacitet finns det dock gott om, han var trea i Derby-kvalet för två starter sedan och senast vann man på V75 trots tuff resa. En favorit i fara men ett streck man inte vågar spela utan.

En som däremot gynnas av en invändig strykning är 4 Santos de Castella. Inför den senaste var det positiva tongångar från stallet, men dagen förstördes av en punktering kort efter start och prestationen är bara att glömma. Santos de Castella är en rejäl häst som duger bra för klassen och han är kvick iväg från start. Jag är inne på att man sitter i ledningen efter en bit och i den positionen har man fem segrar på sex försök. Förstahäst i loppet.

Nämner även 3 S.G.Kingstone som kommer till dagens start med två raka segrar i bagaget. Senast vann man imponerande från dödens och för två starter sedan slog man Parker via en rapp avslutning.

Min Vinnare: 4 Santos de Castella
Spets efter 500m: 4 Santos de Castella
Skrällen: 3 S.G.Kingstone
Ranking: A 4,2 B 3,5,9,12,7,8 C 10,11,6

V75-3 2140m volt
En öppen Diamantstoet-final på förhand som körs över tre volter.

5 Rarity A.F. är en segervan fyraåring som har vunnit sju av sina tolv starter i livet. I den senaste starten fick hon utstå rejält tryck på den bortre långsidan och fick tillslut ge sig den sista biten mot 1 Minucci Zon. Men till kvällens start förstärks märren av Örjan Kihlström i vagnen för första gången vilket känns spännande. Enligt tränaren har Rarity A.F. tagit senaste loppet bra och även om bricka fem på start inte är det bästa, så är det inga hästar utanför vilket bäddar för att man kommer kunna öppna hyggligt. Hittar man till ledningen ökar även segerchanserna såklart.

1 Minnucci Zon hade samma utgångsläge senast och öppnade då bra från start, men man valde att släppa ledningen till 5 Rarity A.F. vilket visade sig vara smart då luckan kom och man vann sen säkert tillslut. Blir det ett liknande upplägg idag? Oavsett är man med och utmanar om segern här.

2 Bowling El Mar är tuff och rejäl, hon trivs som bäst när hon får ånga på i sitt tempo i loppen. Senast blev det ett inte så passande lopp med ryckigt tempo men Bowling El Mar fullföljde ändå på bra sätt. För två starter sedan vann hon på en mycket bra tid för och intrycket var mersmakande. Är återigen anmäld barfota runt om vilket är optimalt. Endast 6%!

Nämner även 13 Zante Grif som stod för en tapper insats i dödens senast men orkade inte stå emot 15 Activated den sista biten. Zante Grif trivs bäst när han får attackera bakifrån vilket borde passa bra idag. Dessutom ska han tävla barfota runt om för första gången på svensk mark vilket är intressant men utgångsläget är såklart ett minus.

8 Darah Bibo kommer med bra form och kan öppna bra från start. Att kapaciteten finns där känner vi alla till och har hon bara sin dag ska Darah Bibo inte nonchaleras.

Min Vinnare: 5 Rarity A.F.
Spets efter 500m: 5 Rarity A.F.
Skrällen: 2 Bowling El Mar / 13 Zante Grif
Ranking: A 5,1,2 B 13,8,15,7,10,3,6 C 12,11,4,9,14

V75-4 2140m auto
1 Senorita Tokio är fortsatt obesegrad efter sina fyra starter i livet och hon har imponerat varje gång. Senast fick hon ett bra lopp och avgjorde i säker stil sista biten via en snabb avslutning. Hon kan öppna bra från start och även om innerspåret kan bli en fälla är Senorita Tokio min ledare av loppet. Då jag är inne på att främsta motbudet till ledningen har bricka två, och jag tror inte 2 Red Lady Express tar en längd sida vid sida. Väl i ledning är hon sen svårslagen såklart.

2 Red Lady Express vann E3 i juli och kommer till dagens start med fyra raka segrar. Detta är en tuff tjej som både är kvick i benen men som också tål att göra en del själv. Försöket hit vann hon enkelt i något spretig stil. Men oavsett om Red Lady Express tar sig till ledningen eller inte från start finns kunnande för att vinna loppet.

10 Glamorous Rain gjorde comeback för två starter sedan och vann då enkelt över efter en rapp avslutning, klockan stannade på 10,8 sista 800m. I den senaste starten blev det en tuff inledning på loppet innan hon kunde överta ledningen efter 750m. Efter det höll hon farten bra även om hon fick ge sig den sista biten. Nu med två prestationer innanför västen lär toppformen vara nära och när tränaren Daniel Redén även väljer att lätta henne utrustningsmässigt kan vi räkna med en bra prestation. Det är anmält barfota bak och dessutom amerikansk vagn för första gången vilket känns spännande. Med Örjan Kihlström i vagnen när det vankas storlopp vet vi alla hur det brukar sluta, eller?

Nämner även 4 Lara Boko som gjorde det bra senast och hon kan mycket när hon presterar på topp. Från ett bra utgångsläge är känslan att Lara Boko kommer få ett passande lopp i högt tempo, vilket kommer innebära att hennes avslutning biter bra.

Min Vinnare: 1 Senorita Tokio
Spets efter 500m: 1 Senorita Tokio
Skrällen: 10 Glamorous Rain
Ranking: A 1,2,10 B 4,6,12,7,3,5,9 C 8,11

V75-5 2140m auto
9 Perpetuate kommer med två raka segrar på kontot till dagens start, han har sett fin ut vid båda framträdanden och stilen har varit mersmakande. För två starter sedan vann han trots att han fick göra jobbet i dödens och senast vann han lätt från ledningen efter att ha avslutat 1.10 sista 500m. Utgångsläget idag kunde både varit bättre och sämre. Från bricka nio kommer man kunna sitta bra på det i ett andraspår direkt och med Örjan Kihlström i vagnen ser jag det inte heller som osannolikt att man tidigt tar initiativ för att köra fram och kontrollera fältet från utvändigt om ledaren på nytt. Given förstahäst i min bok.

Väljer ändå att dubbla systemet med 5 Condior som gjorde det bra när han vann på Rättvik för tre starter sedan, då gick han med ett helstängt huvudlag och öppnade riktigt snabbt från början och vann sen loppet från ledningen. Det blir helstängt huvudlag idag också och därav är detta min troliga ledare av loppet. Han går även utrustad med rycktussar för tredje gången, men det är en effekt man aldrig utnyttjat i lopp. Skulle det ge en bra effekt leder han länge här.

Nämner även 2 Iwan Boko som har sett fin ut för Björn Goop. För två starter sedan satt han fast med krafter obrukade och i den senaste starten blev han serverad en perfekt resa och tackade för det genom att sätta nosen först över mållinjen. Har fått ett bra utgångsläge och ska inte nonchaleras vid större gardering.

Min Vinnare: 9 Perpetuate
Spets efter 500m: 5 Condior
Skrällen: 2 Iwan Boko
Ranking: A 9 B 5,2,1,4,12,10 C 3,7,11,6,8

V75-6 2640m auto
Svenskt Trav-Kriterium med 2.000.000kr i förstapris.

Här hittar vi dagens andra spik, 3 Francesco Zet. Detta är en individ med mycket högt kunnande trots sin något egna speciella stil. Emellanåt ser han helt ointresserad ut och man tror inte han fattar vad det handlar om, men när han väl väljer att sätta manken till så finns det oerhörd kapacitet hos denna treåring. För två starter sedan var man ute i finalen av korta E3 och fick nöja sig med andraplatsen efter att man inte hunnit hela vägen fram. Senast fick Francesco Zet återigen segerdefilera i uttagnings loppet hit. Han har visat att han kan öppna från start och från ett bra utgångsläge kommer man få ett bra lopp idag. Francesco Zet kan vinna från olika positioner men det skulle inte förvåna mig om vi hittar Örjan Kihlström i ledningen bakom Francesco Zet efter en bit. Men målet från start är nog ändå bara att hålla ut värsta motbudet 4 Donizetti den första biten. Nu när det dessutom är anmält barfota bak som tränaren själv tror kommer ge bra effekt så väljer jag att ta ställning här. Spik.

Motbud
4 Donizetti är en spännande Maharajah avkomma som redan visat upp den rätta inställningen men har också styrkan som sitt främsta vapen. Han har vid flera tillfällen visat det genom att segra från dödens. Räds inte att göra grovjobbet även i dagens start och ska ses som det givna motbudet till min spik på förhand.

Nämner även skrällen 2 Mister Invictus som har fem segrar och en andraplats på sina sex starter i livet. Från ett bra utgångsläge är man garanterad ett bra lopp och dessutom är det återigen Björn Goop i vagnen vilket känns spännande.

Min Vinnare: 3 Francesco Zet.
Spets efter 500m: 3 Francesco Zet.
Skrällen: 2 Mister Invictus
Ranking: A 3 B 4,2,10,9,7,11,1 C 5,8,6,12

V75-7 2140m auto
11 One Kind Of Art stod för en mäktig prestation senast när han via.07,5 sista 700m ute i spåren tog sig förbi Cash Cowboy sista biten. Formen är på topp men utgångsläget kunde ha varit bättre. Härifrån gynnas han såklart om det blir tempo på loppet och med en liknande avslutning som senast är man ett givet segerbud trots bricka 11. One Kind Of Art trivs bra med att få smyga med i ryggar och attackera tillslut.

4 Swagger fick ett tufft lopp senast i ledningen, men kunde ändå sätta nosen först över mål på en bra tid. Han kan öppna kvickt från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen har det blivit åtta segrar på elva försök. Men med flera startsnabba med i loppet kan det bli en tuff inledning återigen och frågan är då om man orkar hela vägen nu när loppet är 500m längre.

2 Grandfather Bill är tidig för mig. Han segrade enkelt från ledning senast, en position han trivs i. Grandfather Bill har nämligen tagit nio av karriärens tolv segrar från just spets. Från ett bra utgångsläge räknar jag med att Johan Untersteiner som sitter i vagnen kommer göra allt för att försöka nå den positionen igen. Han har tre raka segrar på kontot och formen är på topp. Det är dessutom anmält amerikansk vagn återigen.

Min Vinnare: 11 One Kind Of Art
Spets efter 500m: 4 Swagger / 2 Grandfather Bill
Skrällen:
Ranking: A 11 B 2,4,1,6,12,5,9,10 C 8,3,7

Lycka till
Dr Trav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örebro - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian +0
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västervik - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.50
20:45  AC Milan - Torino
Fotboll - Serie A - 2 asian +1
1.98
21:00  Espanyol - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.97
21:30  Villarreal - Cadiz
Fotboll - La Liga - 2 asian +1,5
1.71
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.0
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset 100kr Tis
Insats: 100 kr -  
Köp här!
18:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!

Livestreaming