DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla 5/2

3 Februari 2022 - 22:43

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på huvudstadsbanan Solvalla. Det är finaler på V75 och vi bjuds dessutom på fin sport denna omgången.

Jag spelar med två spikar. 4 Piemonte i den andra avdelningen och 7 Amalencius B.B. i den femte avdelningen.

V75 Tips Solvalla Lördag 5/2
V75-1 1,2,5,6
V75-2 4 Piemonte
V75-3 1,2,4,5,10,12
V75-4 3,4,6,13,15
V75-5 7 Amalencius B.B.
V75-6 1,4,5,6,7,9,10
V75-7 3,4,5

2520 rader x 0,50 = 1260 kr

DD Tips Solvalla Lördag 5/2
DD1: 6 Disco Volante
DD2: 3,4,5

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto
2 Sweetman känner de flesta till väl numera. I dagens final har han fått perfekta förutsättningar med bricka två. Näst senast var han ute i en Silverfinal men startade då med bakspår och därifrån kan han inte göra sig rättvis. I den senaste starten visade han på nytt vilken annan häst Sweetman är när han får tävla i spets. Idag ser det på nytt ut att vara upplag för ledningen och från den positionen blir man inte lätt att ta sig förbi även om motstånd inte saknas här.

Det ska bli spännande att se vad 5 Four Guys Dream kan komma med idag. Håkan K Perssons sexåring kommer nämligen med formen på topp. På de fem senaste starterna har Four Guys Dream inte varit sämre än tvåa i mål. I den senaste starten fick man ett tufft lopp där man gjorde jobbet utvändigt om ledaren sista 1500m men höll trots detta tappert till andraplatsen då. Han tål att göra en hel del jobb på egen hand och jagar nu revansch på Sweetman efter att varit tvåa i mål bakom honom för två starter sedan.

Om två träter vinner en tredje lyder talspråket, och därför vill jag lyfta fram 6 Eddy West som inte är någon blixt från start men är detso kvickare tillslut. Skulle det bli aningen för högt tempo på loppet här kommer Claes Sjöström bakom sin egen tränade Eddy West profitera på det och fälla många den sista biten. Given vid gardering.

Min Vinnare: 2 Sweetman
Spets efter 500: 2 Sweetman
Skrällen: 6 Eddy West
Rankingen: A: 2,5 B 6,1,11,4,9,8 C 7,10,3,12

V75-2 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 4 Piemonte. Han kommer från formstallet Joakim Lövgren som under onsdagens V86 omgång visade att stallformen är intakt. Piemonte i sin tur kommer med två överlägsna segrar i bagaget till dagens start. Han är en riktig klassklättrare och ser ut att besitta de flesta egenskaper en bra travhäst behöver bortsett från startsnabbheten. Han behöver en bit av loppet för att trava in sig men när han väl fått igång samtliga cylindrar så finns det ingen i startfältet som kan mäta sig med honom kapacitetsmässigt. I min bok rundar han motståndet här och jag hamrar in spiken.

Motbud
3 Equal to None har visat fin utveckling på slutet och kommer med tre raka segrar på kontot inför dagens start. I den senaste starten stod man för en imponerande avslutning när man slog av Global Classified på linjen. Även om man inte är speciellt snabb iväg från start är man garanterad en bra position från bricka tre och skulle man sedan få smyga med och spara speeden tillslut på nytt fäller man återigen många de sista biten. Carl Johan Jepson körde senast och får nytt förtroende här.

Nämner även 10 Oskar of Sand som i den senaste starten gjorde jobbet utvändigt om om Danilo H.B. och höll klart bra hela vägen in i mål. Kapaciteten är hög och det har man inte minst visat genom att segra i sina sju första starter i livet. Utgångsläget är något chansartat idag men för den som garderar ska han inte nonchaleras. Ska utrustas med amerikansk vagn till dagens start vilket är spännande.

Min Vinnare: 4 Piemonte
Spets efter 500:
Skrällen: 10 Oskar of Sand
Rankingen: A: 4 B 3,10,1,5,2,6,11,9 C 6,7,12

V75-3 2140m auto
4 Ciak Bi var ute och mötte 2 Kee Keeper i comebacken senast. Den gången valde man ett snällare upplägg och man släppte ledningen till just Kee Keeper. Man gick i rygg på honom och blev också två i mål efter Kee Keeper. Nu med loppet i kroppen väljer tränaren Timo Nurmos att växla upp till dagens final. Det är anmält amerikansk vagn vilket känns spännande. Från ett bra utgångsläge är man ett spetsbud i loppet och lyckas man ta sig förbi Kee Keeper från start räknar jag med att man vill köra i spets och då är man hästen att slå för övriga. Men oavsett ledningen eller inte är man ett givet segerbud.

Skrällen är 1 Ruger som gjort allt rätt på slutet. Han har fyra raka segrar på kontot och för två starter sedan imponerade han rejält. Då fick han offra mycket kraft för att ta sig till ledningen för att sen visa god inställning efter att ha blivit pressad under slutvarvet, men trots detta kunde Ruger gå undan till en seger tillslut. Idag är utgångsläget lite chansartat men samtidigt är man garanterad en bra resa och med minsta klaff utmanar man om segern på nytt. För den som garderar ska man passa Ruger tidigt.

2 Kee Keeper vann enkelt från ledning i den senaste starten, då före 4 Ciak Bi. Kee Keeper såg även förbättrad ut i aktionen och helheten såg mer harmoniskt ut. Med det loppet innanför västen bör man gå framåt en del formmässig till idag. Han kan öppna kvickt från start och har fått ett perfekt utgångsläge. Oavsett om man tar sig till ledningen eller finns kunnande för att segerstrida här.

Nämner även 12 Parveny som ännu inte vet hur den känns att förlora efter fem starter. Segrarna har visserligen tagits efter att Parveny varit med i den främre träffen och idag är utgångsläget såklart inte optimalt. Men detta är en individ som har hög kapacitet för klassen. Parveny gynnas såklart om det blir tempo på loppet och garderar man ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 4 Ciak Bi
Spets efter 500: 2 Kee Keeper / 4 Ciak Bi
Skrällen: 1 Ruger
Rankingen: A: 4,1,2 B 12,10,5,9,6 C 3,8,11,7

V75-4 2140m volt
6 Vilja T.Y.C. ändrade man lite på i balansen och på huvudlaget inför den senaste starten och det gav bra effekt. Man satt i rygg på ledaren fram till 700m kvar till mål, och när attacken sattes in bara blåste hon till spets och sen gick hon undan i överlägsen stil tillslut. Sista 700m klockades till 11,7. Idag är utgångsläget spännande med springspår på start och prickar Daniel Wäjersten starten är Vilja T.Y.C. den troliga ledaren av loppet. I den positionen kommer hon sen bli svårslagen, men samtidigt är hon inte heller beroende av ledningen för att vinna. Förstahäst.

En tuff utmanare är 15 Quarcia där frågan är om hon någonsin varit bättre än nu? Hon imponerade vid segern senast när man övertog ledningen med varvet kvar till mål. Utgångsläget är såklart tufft, men vi vet att Quarcia kan flytta på sig tillslut och med minsta klaff längs vägen idag kommer hon flyga fram över upploppet den sista biten.

Nämner även 4 Chantal Jet som vann helt överlägset senast från ledningen och med den prestationen på näthinnan känns hon spännande till 10%. Formen är på topp och även om det inte kommer bli någon ledning idag vågar jag inte lämna henne utanför systemet med gardering.

Min Vinnare: 6 Vilja T.Y.C.
Spets efter 500: 6 Vilja T.Y.C.
Skrällen: 4 Chantal Jet
Rankingen: A: 6,15 B 4,13,3,10,12 C 8,9,2,7,14,5,11

V75-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 7 Amalencius B.B. I den senaste starten var det comeback på tävlingsbanan och precis som vi var inne på behöver inte Timo Nurmos hästar lopp i kroppen för att prestera. Amalencius B.B. dundrade till ledningen efter en tuff inledning via tredjespår men trots detta lämnade man övriga konkurrenter bakom sig tillslut. Det såg även ut att finnas krafter sparade i mål den gången och nu kommer man ut i finalen med ett lopp i kroppen. För mig är detta en individ som kommer klättra i klasserna framöver. Örjan Kihlström som sitter i vagnen kan välja och vraka lite när det gäller taktiken men jag har svårt att se vem som ska ta emot Amalencius B.B. om man kör offensivt från start. Men oavsett om det blir tidig ledning eller inte ska segerchansen vara mycket hög på nytt och jag spikar.

Motbud
4 Astrum är en segervan individ som kommer med fem raka segrar på kontot vilket är imponerande. Men det ska också sägas att motståndet varit av varierande kvalité. Idag är utgångsläget passande och skulle min spik komma bort på något sätt är detta ett tidigt streck där bakom. Men tror dock inte man är villig att svara upp emot Amalencius B.B. om han kommer tidigt. Däremot skulle Astrum kunna få ett bra lopp i rygg på ledaren och då är man en given plats häst.

Min Vinnare: 7 Amalencius B.B.
Spets efter 500: 7 Amalencius B.B.
Skrällen:
Rankingen: A: 7 B 4,3,9 C 10,1,6,8,2,5,11

V75-6 2140m auto
6 Disco Volante studsade tillbaka senast och visade återigen vilken hög kapacitet han besitter i ledningen. Han kan öppna rysligt kvickt bakom bilen och har goda chanser att återigen ta hand om ledningen från start. Trots att man är hästen att slå i spets är jag ändå inne på att gardera idag då motstånd inte saknas och flera konkurrenter maxas nu när det är STL finaler och 300.000kr att köra om.

En som jag vill lyfta fram trots utgångsläget är 10 Ble du Gers. Detta är en tuffing som nu ser ut att bli aningen bortglömd efter sina två fjärdeplatser som favorit. Med hårt tempo på loppet idag kommer Ble du Gers bjudas in av övriga och även om formen är aningen svårbedömd så är detta elvaåring som sällan viker ner sig och går hela vägen in i mål. Intressant till 12%.

4 Hazard Boko gjorde ett bra lopp senast trots att man fick se sig besegrad av Disco Volante. Men formen är god och utgångsläget är passande idag. Hazard Boko går alltid starkt tillslut och skulle även han gynnas av om tempot blir uppskruvat under vägens gång.

1 Global Adventure imponerade senast när man besegrade Milligan's School via en rapp avslutning. Då startade man från bakspår och till dagens start har man fått ett klart bättre utgångsläge. Global Adventure kan öppna bra bakom bilen men att svara ut Disco Volante från start kommer bli tufft. Däremot är Global Adventure garanterad en fin resa men jag skulle heller inte bli förvånad om Erik Adielsson istället väljer ett tuffare upplägg bakom Svante Båths topphäst. Men oavsett är man en segeraspirant i dagens Gulddivision.

Min Vinnare: 6 Disco Volante
Spets efter 500: 6 Disco Volante
Skrällen: 10 Ble du Gers
Rankingen: A: 6 B 10,4,1,5,7,9,3,11 C 2,8,12

V75-7 2140m auto
4 Champ Lane kommer från en säker seger i den senaste starten, då kördes Champ Lane offensivt av Örjan Kihlström och man satt tidigt i ledningen trots bricka åtta bakom bilen. Man har efter den prestationen laddats emot dagens final och man har dessutom fått fina förutsättningar. Det är även aviserat att det blir amerikansk vagn på Champ Lane dagen till ära. I min bok är Champ Lane den troliga ledaren av loppet här och tillsammans med Örjan Kihlström i vagnen är man ekipaget för övriga att slå.

5 Kimi di Quattro har visat fin utveckling på slutet och kommer med fyra segrar på de fem senaste starterna vilket är imponerande. Det troliga är att Kimi di Quattro själv kommer behöva göra en hel del jobb idag men man trivs tillsammans med kusken Ulf Ohlsson och har en formkurva som pekar uppåt. Skulle det klaffa någorlunda med positionerna längs vägen eller att favoriten Champ Lane har en sämre dag så ska man ses som ett givet segerbud även här.

Nämner även 3 Arch Lane som kanske inte var som bäst för två starter sedan när man fick ge sig från ledningen men Arch Lane studsade tillbaka snabbt och visade i den senaste starten upp sitt fulla register när man vann via en rapp avslutning. Detta är en klassisk sort som besitter bra kapacitet för klassen. Från ett bra utgångsläge är man garanterad ett bra lopp och till 14% är man intressant.

Min Vinnare: 4 Champ Lane
Spets efter 500: 4 Champ Lane
Skrällen: 3 Arch Lane
Rankingen: A: 4 B 5,3,2,12,10,1 C 9,11,8,7,6

Lycka till
DrTrav

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Oskarshamn - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.15
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Motala - Sylvia
Fotboll - Ettan Norra - Motala ö1.5 mål
2.00
19:00  Karlskoga - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.79
21:00  Athletic Bilbao - Almeria
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
13:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - BLGM
1.65
15:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.10
23:00  Jotko - Allen
Annat - UFC - Allen vinner
2.04
15:00  Varberg BoIS - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - U3 mål asian
1.76
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans V86:a
Insats: 199 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 30/9
Insats: 640 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 30/9
Insats: 162 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 1181 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 1/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Skellefteå 1/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming