DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Solvalla Onsdag 19/8

18 Augusti 2020 - 18:04

Det är V75 tävlingar på Solvalla på onsdag. Mycket fina lopp med Jubileumspokalen och EM för ston som sportsliga höjdpunkter. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 8 Ble Du Gers i den första avdelningen samt 7 Seismic Wave i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Solvalla Onsdag 19/8
Avd 1: 8 Ble Du Gers
Avd 2: 6,8,12
Avd 3: 4,10,11
Avd 4: 2,3,6,8,9,10,12
Avd 5: 2,4,6,9,12
Avd 6: 7 Seismic Wave
Avd 7: 5,6,8,10,12,13

1890 rader x 0,50 = 945 kr

DD Tips Solvalla Onsdag 19/8
DD-1: 7 Seismic Wave
DD-2: 5,6,8,10,12,13

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS SOLVALLA ONSDAG 19 AUGUSTI

V75-1
Vi inleder V75 med Jubileumsstayern över 3140 meter. Jag har spikat 8 Ble Du Gers som drog fördel av ett högt tempo vid vinsten i Oslo Grand Prix tidigare i sommar. För tre starter sedan så vann han Ulf Thoresen Grand International på Jarlsberg. Han galopperade sedan före starten i Hugo Åbergs Memorial och nu senast i Åby Stora Pris så fastnade han med en del sparade krafter och slutade oplacerad bakom Moni Viking som var starkast i det gänget. 40 meters tillägg nu men distansen är lång och han är gynnad av ett litet fält här. Erik Adielsson upp på Frode Hamre tränat för första gången är intressant och strular det inte med positionerna så tror jag han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 5 Exaudio Vici som kommer med fin form till den här starten vara tänkbar. Tre vinster och en andraplats har det blivit på de fyra senaste loppen. Han plockade ner sitt motstånd från dödens för fyra starter sedan. Gången efter det på Lindesberg landade han i dödens med två varv till mål och från den positionen så tog han ner den ledande Mats Tooma i en tät upploppsstrid. Han var ute över fyra varv på Axevalla för en månad sedan. Då travade han i ledningen men han fick ge sig mot Pacific Face kort före mål då. Han vann ett långlopp på Åby senast efter att ha kommit till ledningen med varvet kvar av loppet. Han är stark och rejäl och hittar Örjan Kihlström en bra väg med honom så kan han vara långt framme igen.

4 Lucky Base har vunnit fyra av fem starter i Hans Crebas regi. Han vann två långlopp över aktuell distans från ledningen innan han han hade bakspår på Örebro senast. Han fick då attackera i spåren och han var starkast över upploppet. Han trivs bäst när han får tävla utan rygg så här är siktet inställt på ledningen. Kommer han till spets och drar i ett jämnt hårt tempo där framme så kan det räcka en bit här fast jag tror inte han håller undan till seger.

Min Vinnare: 8 Ble Du Gers
Spets efter 500m: 4 Lucky Base
Skrällen: 2 Cab Lane
Ranking: A 8 B 5,4,2,10,7 C 3,6,1,9

V75-2
Jäntungens lopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Våler Nikolai klev ut först i andraspår med 1200 meter till mål och från den positionen så höll han bra men Gott Klirr i ledningen blev för svår att nå så han fick nöja sig med andraplatsen för fyra starter sedan. Gången efter det på Solvalla så fick han vandra i dödens på den ledande Ådne Odin och han tog ner denne men åt Kleppe Fanden hade han inget att sätta emot så det blev en ny andraplats. Han brände som storfavorit i ett V86-lopp i Östersund nyligen. Han galopperade då från start men han kom tillbaka okej och kom in som sexa bakom Bokli Teddy som vann det loppet. Han travade en stor del av loppet i dödens på den ledande Mjölner Apollo senast och in på upploppet så satte han klorna i ledaren och han gick sedan undan till en klar seger. Björn Goop i vagnen precis som senast och får han ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot över upploppet.

8 Månlykke A.M. har vunnit 14 av karriärens 25 starter. Han har gjort fem starter i Gunnar Melanders regi. Han har vunnit tre av dessa. Han avslutade starkt och plockade ner den ledande Bol Brage till seger i den senaste starten. Springspår nu och kan han dra fördel av det så kan han komma ner i en vettig position direkt fast skulle Gunnar Melander som inte är den bästa kusken från springspår bomma i startögonblicket så finns det risk att det blir en dryg inledning av loppet istället. Han tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas så han kan blanda sig i segerstriden på nytt.

12 B.W.Rune avslutade positivt och kom i mål som tvåa i ett lopp som vanns av tipsettan senast. Tätare starter nu så med lopp i kroppen så kan han vara vassare till det här loppet. Han har fått ett tråkigt utgångsläge här men löser det sig med positionerna och om Örjan Kihlström som finns i vagnen kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan han bli att räkna med den sista delen av loppet.

Min Vinnare: 6 Våler Nikolai
Spets efter 500m: 2 Stjärnblomster
Skrällen: 7 Eld Rask
Ranking: A 6 B 8,12,7,2,3,9,1 C 5,10,11,4

V75-3
Prix Maharajah - European Championship for Mares - STL Stoeliten, Försök 11 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Mellby Free tappade travet och galopperade kort efter start i Årjängs Stora Sprinterlopp näst senast. Gången efter det så tog hon över ledningen efter ett halvvarv och sedan så vann hon väldigt lätt från den positionen med sparade krafter. Utgångsläget nu blev inte vad man hoppades på men jag tror det kan bli lite körning där framme och då har hon en härlig avslutning att tillgå så hon kan bli farlig över upploppet här.

11 Une Etoile Gar hade ett starkt fjolår men i år har hon inte varit lika bra fast hon har visat fin form på slutet. Hon fick vandra i dödens på den ledande Double Exposure och det blev för tufft men hon höll ändå klart godkänt till andraplatsen näst senast. Gången efter det så vann hon från ledningen. Helt annat läge nu så hon är lite utlämnad men får hon lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

4 Conrads Rödluva har vunnit 17 av karriärens 25 starter och hon har bara varit sämre än trea vid två tillfällen. Hon kommer dock från två sämre insatser. Hon fick bestämma i ledningen och hon vann knappt och det var inte var hennes bästa insats i karriären näst senast. Senast så var hon blek och var aldrig med i segerstriden och hon slutade oplacerad i ett lopp där Ferrari Sisu spurtade förbi Inti Boko till seger. Från stallet meddelar man att hon inte var så tufft tränad inför det loppet och efter det senaste loppet så har hon fått lite tuffare träning så med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad nu. Hon drog ett bra startspår så här tror jag att Örjan Kihlström kan komma till spets i ett tidigt skede och från ledningen så kan hon bli svår att plocka ner. Hon har aldrig förlorat när hon har gått i ledningen tidigare. Det blir barfota runt om denna gången så har hon bara gått en gång tidigare.

Min Vinnare: 10 Mellby Free
Spets efter 500m: 4 Conrads Rödluva
Skrällen: 3 Tessy d'Ete
Ranking: A 10,11,4 B 8,3,12,6 C 5,2,7,1,9

V75-4
Wallenius Cup - Treåringslopp Ston över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 3 Balsamine Font har bara segrar och galopper i raden. Hon var väldigt bra när hon tog ner den ledande Oblivion från dödens på Axevalla näst senast. Hon var ute i Åby Stora Treåringspris senast men där försvann hon med en tidig galopp. Hon är inte att lita på men i ett felfritt lopp nu så sitter hon bra till i andraspår omgående och då kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

6 Fascination D.K. har inlett karriären på ett bra vis med fyra vinster på sex starter. Hon kan öppna snabbt bakom bilen och med Erik Adielsson i vagnen den här gången så gäller hon som spetsfavorit här. Skulle hon sedan få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan hon bli svår att fånga in över den korta distansen här. Vanlig vagn samt helstängt huvudlag och skor runt om meddelar Frode Hamre.

10 Aperfecttric var väldigt bra vid vinsten för tre starter sedan. Hon satt då i tredje utvändigt innan hon gick till anfall på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning ute i spåren så plockade hon ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. Gången efter det så hängde hon med okej som fyra i ett lopp där Balsamine Font drog det längsta strået. Hon var ute i ett uttagningslopp till E3 senast. Hon fick då ett lopp i rygg på den ledande Her Majesty Mearas och när denne sedan tröttnade på upploppet så avslutade hon bra i skymundan men det räckte inte till mer än en fjärdeplats i ett lopp som vanns av M.T.Perette. Bakspår över den korta distansen är ingen fördel men med lite klaff så fäller hon många hästar till slut.

2 Brilliant Smile tog ledningen och släppte med 1300 meter kvar av loppet. Hon blev sedan frånåkt av Honey Mearas men hon plockade andraplatsen senast. Här kan det bli ett lopp i vinnarhålet och skulle hon sedan få en lucka till slut så kan hon ha vissa möjligheter att ta en seger här.

8 Raya D.E. gick ett bra upplopp och kom in som tvåa i ett lopp som vanns av You To Wibb för tre starter sedan. Gången efter det så vann hon lätt från ledningen. Hon försvann med en galopp kort efter start senast. Iskallt utgångsläge nu men kan hon hålla ihop aktionen och om Jorma Kontio kan servera henne ett passande lopp så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 3 Balsamine Font
Spets efter 500m: 6 Fascination D.K.
Skrällen: 8 Raya D.E.
Ranking: A 3,6,10 B 2,8,12,9 C 5,7,11,4

V75-5
Queen L.:s lopp - Stolopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Millie Millionaire hittade till ledningen efter ett drygt halvvarv och från den positionen så vann hon enkelt över lång distans för fyra starter sedan. Hon var nere i Enghien näst senast och där spurtade hon in till seger. På Åby senast så gick hon med i ryggar och hon fullföljde då okej som femma i ett lopp som vanns av Argbiggan. Intressant utgångsläge nu och här finns ledningen inom räckhåll. Kommer hon till täten smärtfritt så kan hon bli svår att plocka ner över den dryga distansen så hon ska räknas tidigt här.

4 Vichy Grif kom med en vass avslutning men det gick inte att ta så mycket så hon fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Mellby Free senast. Hon möter lite enklare motstånd den här gången än vad som har varit fallet på slutet. Nu kommer hon ut i första starten över lång distans men det tror jag inte ska vara några problem. Hon är snabb iväg och hittar André Eklundh som kör åt Sofia Aronsson nu en bra väg med henne så kan hon duga mot det här motståndet.

9 Sashay My Way galopperade när hon var på väg att attackera senast. Gången innan det så avslutade hon positivt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Une Etoile Gar. Hon känns väldigt bra i jobben meddelar man från stallet. Det är debut över distansen men hon har fått ett fint smygläge här och får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan det vara läge för en seger.

12 Mily var duktig när hon vann i debuten för Robert Bergh för fem starter sedan. Hon orkade inte efter att hon fick vandra en del av loppet i dödens senast så hon slutade oplacerade i ett lopp som vanns av Lipstick Tooma. Det var första starten på ett tag så med det loppet innanför västen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Spåret nu drar ner hennes möjligheter men distansen är lång och det kan hända en del på vägen och då kan hon ställa till med en överraskning.

6 Havefunwithme höll bara farten okej och kom in som femma i ett lopp som vanns av Pastor Power senast. Gången innan det så gjorde hon en bra upphämtning efter galopp. Löser det sig med positionerna och om Johan Untersteiner kan servera henne ett passande lopp så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 Millie Millionaire
Spets efter 500m: 2 Millie Millionaire
Skrällen: 6 Havefunwithme
Ranking: A 2 B 4,9,12,6,8,1,10,11 C 7,5,3

V75-6
Jubileumspokalen - Femåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 7 Seismic Wave som har vunnit i alla sina sju starter i Sverige. Han vann mycket enkelt från ledningen på Rättvik i början av juli. Spår lite väl långt ut för Seismic Wave nu men med den värsta motståndaren på förhand Tae Kwon Deo struken så har läget blivit bättre så Björn Goop kanske kan trycka sig till spets här. Skulle så bli fallet så blir han inte helt lätt att plocka ner. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska räknas med segerchans här. Han står dock inför sin tuffaste uppgift hittills den här gången för han har sprungit i brons tidigare.

Vid gardering kan 8 Missle Hill vara tänkbar. Han var bra som tvåa från ledningen i försöket till Elitloppet där Earl Simon drog det längsta strået. I den efterföljande finalen sedan så var han i ledningen igen men han stumnade och kom i mål först på sjätteplatsen bakom Propulsion som var först i mål då. Han tog ner den ledande Diamanten från dödens kort före mål på Lindesberg för tre starter sedan. Han forcerades till spets i den andra kurvan och han vann sedan Kjell P Dahlströms Minne från den positionen på Mantorp i början av månaden. Det kan kosta mycket krafter att nå ledningen den här gången men med lite klaff så kan han vara långt framme igen.

3 Zarenne Fas gick en bra avslutning och kom in som tvåa bakom Missle Hill senast. Gången innan det så spurtade han också bra men det gick inte att ta något i en snabb avslutning så han slutade oplacerad i Hugo Åbergs Memorial. Kan han dra fördel av sitt fina utgångsläge och kan han få gå med i en trevlig rygg innan han sätter in slutstöten så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 7 Seismic Wave
Spets efter 500m: 7 Seismic Wave
Skrällen: 10 Ferrari Sisu
Ranking: A 7 B 8,3,4,10,9 C 6,1,2

V75-7
Vi avslutar V75 med Big Noon-Pokalen - Tre-/Fyraåringslopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 10 Golden Tricks har gjort det bra den sista tiden. Hon gjorde det bra i finalen av StoSprintern för tre starter sedan men hon fick ge sig mot en bra avslutande Grande Diva Sisu så det slutade med en andraplats då. Näst senast i Eugen Pylvänäisen Pokal i Mikkeli så gick hon i rejäl närkamp med Mascate Match på upploppet men hon tog sig aldrig förbi så det blev en ny andraplats. Hon tryckte till och tog över ledningen på den första långsidan senast och från den positionen så höll hon undan till seger. Hon är ovan med voltstart och har tillägg över kort distans men kan Örjan Kihlström hitta en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon bli svår att stå emot över upploppet. Det blir vanlig vagn nu för första gången.

5 Bolero Gar har gjort det bra i Timo Nurmos regi. I debuten så avslutade han bra som tvåa bakom Magical Princess. Gången efter det så var han ute i Treåringseliten under Elitloppshelgen. Då kördes han i ledningen men han kunde inte stå emot Hell Bent For Am den sista biten så det slutade med en andraplats. Näst senast så var han ute i ett litet fält och då plockade han ner den ledande Namanga Bo från dödens till seger. Han fick vandra i dödens senast och orkade inte hela vägen så det slutade med en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Önas Prince från ledningen. Debut i voltstart nu och från ett snävt spår gör att han kan hamna långt bak men intressant med Björn Goop i vagnen för första gången och löser det sig med positionerna så kan han bli att räkna med den sist biten.

12 Click Bait kommer från en färsk seger. Han öppnade då fort och när Don Fanucci Zet som satt i ledningen rullade över i galopp i den första kurvan så satt han i ledningen istället. Från den positionen så blev det sedan en väldigt enkel seger. Lite svårt läge nu med bakspår på tillägg över sprinterdistans. Med de rätta ryggarna att gå i innan han spelar ut speeden så kan han avsluta loppet fort och då kan han duga en bit mot det här motståndet.

8 Hector Sisu har radat upp bra prestationer. Han har bara missat topp tre vid ett tillfälle och den gången så blev han fyra. Han var väldigt bra när han attackerade i tredjespår på den sista bortre långsidan och klev runt sitt motstånd på Bergsåker till seger senast. Det har gått en dryg månad sedan den insatsen och dagsformen är ett frågetecken och det här loppet är inte det viktigaste för det stora målet är Breeders' Crown. Han är väldigt allround och han är både stark och speedig och får han ett passande lopp så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 10 Golden Tricks
Spets efter 500m: 6 Jerka Sting
Skrällen: 6 Jerka Sting
Ranking: A 10,5,12 B 8,13,6,7,1 C 9,11,3,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Torsdag 22/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming