DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Örebro 27/5

26 Maj 2020 - 19:22

På onsdagen delas V86-tävlingarna mellan Åby & Örebro och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-7 på nummer 6 Irish Steel som vann från ledningen senast och hon övertygade då. Nu är det voltstart och längre distans än senast men med en lyckad start från springspåret här så tror jag att Hans Crebas som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon inte lätt att fånga in. Vinnarodds 3.25 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

Min andra spik kommer i V86-8 på nummer 2 All Star som har fått ett lopp i kroppen och borde vara betydligt vassare med det loppet innanför västen. Han vann i ledningen näst senast men dit blir det nog tufft att nå den här gången med tanke på att Devil Sound som är väldigt kvick iväg är med i loppet. Utgångsläget blev bra och han har vunnit två gånger med Jorma Kontio tidigare så kan han sitta i en vettig position när han sätter in attacken så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 3.60 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V86 Tips Åby/Örebro Onsdag 27/5
V86-1 1,2,4,5,6,7,8
V86-2 2,5,6,7,9,10
V86-3 9,10,12,14
V86-4 1,11,12
V86-5 3,5,9
V86-6 9,11
V86-7 6 Irish Steel
V86-8 2 All Star

3024 rader x 0,25 = 756 kr

DD Tips Åby/Örebro Onsdag 27/5
DD1: 1,6,8
DD2: 2,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med Xpresstayern över 2640 meter och jag har streckat sju hästar. 5 Hurricane Silas har gjort det klart bra den sista tiden. Han tog hand om ledningen med två varv till mål och från den positionen så vann han sedan väldigt enkelt senast. Björn Goop upp nu och skulle han få ta över ledningen i ett tidigt skede så kan det räcka till ytterligare en seger här om han skulle få bestämma en del där framme i täten.

4 Utah Broline har inte startat på några månader men Peter Untersteiner brukar ha hästarna i god författning när de gör comeback. Han har tagit sin hittills enda seger på Åby och gör nu debut över lång distans men det tror jag han ska klara av så med en fin resa här så kan han nypa en framskjuten placering. Barfota bak för första gången är en intressant förändring för så har han aldrig tävlat innan.

1 Comte Godiva kommer till den här starten med två raka segrar. Senast så kom han med en riktigt vass avslutning och fångade in Conrads Massiv som hade kopplat greppet till seger kort före mål. Här kan han få en fin resa på innerspår och får han spara speeden in i det längsta så kan han bli farlig den sista biten.

2 Aqua Photo satt i fjärde invändigt och avslutade plusbetonat via open stretchen men han nådde aldrig Terracotta Face som drog det längsta strået så det slutade med en andraplats senast. Med bra ryggar att gå i så kan han med en liknande spurt som senast bli att räkna med här.

6 Mellby Highball har lämnat Svante Båth och kommer nu ut i en intressant debut i ny regi för Robert Bergh. Han har varit inne på Åby två gånger för snabbjobb och det har fungerat bra så det blir spännande att se vad han kan uträtta direkt i återkomsten här.

Min Vinnare: 5 Hurricane Silas
Spets efter 500m: 5 Hurricane Silas
Skrällen: 7 Mr Rapide
Ranking: A 5,4,1 B 2,6,8,7 C 9,12,11,10,3

V86-2
Ett Fyraåringslopp över 2100 meter och jag har streckat sex hästar. 6 Samvais fick ett bra lopp i ryggar och han avslutade sedan mycket fort mellan hästar till seger senast. Det var första starten på länge så med lopp i kroppen nu är en minst lika bra prestation att vänta här. Kan Tuomas Korvenoja som sitter upp bakom hästen slinka ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in slutstöten så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här.

7 Kinky Boots har 6 vinster på 11 starter hittills i karriären. Han var ute mot lite tuffare motstånd i två lopp innan han senast var tillbaka mot lite enklare motstånd och då klev han runt sitt motstånd på ett bra vis när Claes Sjöström valde att sätta in attacken på den sista bortre långsidan. Kan han sitta bra till här när det ska avgöras så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

2 Easy Cash har två lopp i kroppen nu så formen borde vara i antågande. Han gick en hygglig avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Lovemore senast. Han kan öppna fort och kommer Jörgen Westholm förbi invändigt ekipage så kan det bli tidig ledning här men skulle det istället vankas svar så kan det bli tuffare att vinna loppet.

10 Mr Alabama fick aldrig riktigt fritt senast och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Harper Seabrook. Kan han få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

9 Harper Seabrook kommer från en färsk seger. Han satt då i andra ytter innan han vreds på till anfall på den sista bortre långsidan och han landade då utvändigt om den ledande Bythebook in i slutsvängen och från den positionen så plockade han ner ledaren på ett bra vis till seger. Kan Per Lennartsson få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet också.

5 Heads Down har bara en seger efter 24 starter hittills i karriären. Kan Jorma Kontio hitta en bra position här så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 6 Samveis
Spets efter 500m: 2 Easy Cash
Skrällen: 5 Heads Down
Ranking: A 6,7 B 2,10,9,5 C 1,3,8,4

V86-3
Dr. Schaettes B-Tränarserie - omgång 6 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 9 Farlander Am debuterade i ny regi för Johan Svensson senast. Det blev då ett lopp i rygg på den ledande Listas Psycho innan han tog sig loss i den sista kurvan och in på upploppet så kom han med en härlig avslutning och han plockade ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. Han har tränat förbättrat med den genomköraren i kroppen och han får återigen Björn Goop i vagnen så med en fin löpning här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

14 Hakon Von Haithabu har gjort två lopp efter lång frånvaro. Han har fått vandra i dödens båda dessa gångerna och han har gjort det rätt bra. Svårt läge nu men får han lite draghjälp under slutrundan och om det blir bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen. Rick Ebbinge upp nu är intressant.

10 Vagabond Bi fungerade inte när han tävlade barfota runt om mot tufft motstånd senast. Det var dock inga fel på hästen men nu återgår man till skor fram vilket gör hästen lite stabilare. Insatsen näst senast i Paralympiastayern där han blev fyra bakom Moni Viking som vann det loppet var riktigt bra och kan han göra om den prestationen här så kan han bli svår att stå emot över upploppet.

12 Arsenal har några lopp i kroppen nu efter lång frånvaro. Han gjorde det bra som tvåa i ett lopp där Thengill drog det längsta strået senast. Kan Gustav Johansson som kör hästen få smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan han duga en bit mot det här motståndet.

I övrigt har nummer 3 Quantum Roc som kommer ut i första starten sedan december en del anhängare. Han är inte vässad inför den här uppgiften meddelar man från stallet. Han kan öppna bra så det kan bli så att Hanna Lähdekorpi når ledningen och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här men jag tror inte att han håller hela vägen så han ratas på systemet.

Min Vinnare: 9 Farlander Am
Spets efter 500m: 3 Quantum Roc
Skrällen: 12 Arsenal
Ranking: A 9,14 B 10,12,8,3,1,7,2,4,11 C 6,13,5,15

V86-4
Örebro Cup, Final över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 11 Oilsheik har tagit 5 segrar på 7 starter i år. I försöket senast så satt han fast bakom hästar men när han sedan kom loss så avslutade han mycket vasst men det räckte bara till en sjätteplats bakom Ara som vann det loppet. Med den genomköraren i kroppen så ska han ha gått framåt en del till den här starten. Voltstart var längesedan han startade i men om inte det blir ett problem så tror jag han blir farlig över upploppet om han får bättre ryggar än senast.

1 Morris F.I. är en segervan häst som har vunnit 5 av 11 starter hittills i karriären. Han kom med en härlig avslutning och fångade in den ledande Enge Eros till seger kort före mål senast. Med en lyckad start ur volten här så är det inte omöjligt att Jorma Kontio kan hålla upp ledningen och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Blir det inte spets så kan han bli farlig om han hittar loss i god tid före mål.

12 Ara kommer till den här starten med två raka vinster. Från springspåret på tilläggsvolten här så kan han sitta i en vettig position omgående och får han smyga med i en bra rygg innan han spelar ut speeden så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 11 Oilsheik
Spets efter 500m: 1 Morris F.I.
Skrällen: 4 Glide Devie
Ranking: A 11,1,12 B 6,4,9,8,7 C 2,3,5,10

V86-5
Xpressprintern över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 5 M.T.Mighty Winner har ingen vidare rad men han är bättre än vad den visar. Han satt fast med mycket sparade krafter senast. Trevligt läge här och med den startsnabbheten han besitter så tror jag att Peter Untersteiner kör till spets och från ledningen här så är det hästen att slå. Blir det inte spets så finns det open stretch alternativet om det skulle bli aktuellt så oavsett så ser jag honom som förstahäst i loppet.

3 Innovation Love gjorde debut på svensk mark senast och fick då trava en del av loppet utvändigt om den ledande Neelix och han orkade inte riktigt fullfölja så han slutade precis utanför de prisplacerade hästarna. Han behövde troligen loppet så han kommer troligen att vara klart vassare till den här starten. Kan Rick Ebbinge servera honom en fin resa så kan han blanda sig i segerstriden här.

9 Yippie Chic var ute i ett breddlopp på Åmål senast. Hon avslutade då positivt till andrapriset bakom Bombibitt S.I.R. Kan hon få smyga med i en vettig rygg innan hon går till anfall så kan hon smälla till med en rejäl överraskning om det klaffar med löpningsförloppet.

Min Vinnare: 5 M.T.Mighty Winner
Spets efter 500m: 5 M.T.Mighty Winner
Skrällen: 9 Yippie Chic
Ranking: A 5 B 3,9,1,2,8,10 C 6,4,12,7,11

V86-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 9 Amazing Warrior var strålande bra i Sverigedebuten men efter det så har han hunnit med att bli diskad för trängning i ett V75 lopp på Åby där han inkom som trea, samt två startgalopper men senast så reparerade han mycket bra som trea bakom Mr Southwind. Nu är det voltstart och då tror jag att han kan kliva iväg i rätt gångart så kan Iikka Nurmonen se till att hålla honom i trav så tror jag han blir svår att stå emot när man väljer att sätta in attacken.

11 McGarret var ute i Örebro Intn'l senast. Där det blev en tidig galopp men han gjorde sedan en stark upphämtning och räddade sjätteplatsen. Felfri nu så är loppet rätt så passande och han går ner i klass. Han är effektivast med ett lopp på rulle, men han tål att göra en del grovjobb själv också om det skulle behövas. Norskt huvudlag för första gången är intressant nu och klaffar det lite med löpningsförloppet så kan han duga mot det här motståndet.

I övrigt kan 6 Qvidja's First som gjorde första starten efter en tids vila senast vara tänkbar. Han kom då med en stark avslutning till tredjeplatsen bakom Ithinkiama Genius som vann det loppet. Här står han 20 meter före de värsta motståndarna så kan Jorma Kontio dra fördel av det och hitta en hygglig position innan han går till anfall så kan han vara långt framme här men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 9 Amazing Warrior
Spets efter 500m: 1 Bikila
Skrällen: 7 Running Like Hell
Ranking: A 9,11 B 6,7,1,10,4,5,8 C 12,2,3,14,13,15

V86-7
Cruzado Dela Noche Stoserie 2020 - Sista omgången 2140 meter. Jag har spikat nummer 6 Irish Steel som vann från ledningen senast och hon övertygade då. Nu är det voltstart och längre distans än senast men med en lyckad start från springspåret här så tror jag att Hans Crebas som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon inte lätt att fånga in.

Vid gardering kan 1 Omega Superstar som kommer ut i en mycket intressant debut i ny regi för Robert Bergh nu vara tänkbar. Hon har varit väldigt krånglig och hon har galopperat mycket i tidigare regi för Jörgen S Eriksson. Hon ser fin ut i träningen och i förra veckan gick hon ett jobb på Åby där hon såg bra ut meddelar man från stallet så får hon en passande resa i den främre träffen här så kan hon nypa en framskjuten placering direkt i comebacken här. Barfota bak kan ha en bra effekt.

8 Dixi är formstark och kommer med två raka segrar. Hon vann lätt trots en löpning utvändigt om ledaren senast. Björn Goop upp nu och om det löser sig från ett lite chansartat utgångsläge här så kan hon bli farlig över upploppet men hon får ses främst som ett platsbud. Hon är anmäld barfota runt om men så blir det inte för det blir barfota bak som hon gick senast meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 6 Irish Steel
Spets efter 500m: 6 Irish Steel
Skrällen: 11 Prapai R.
Ranking: A 6 B 1,8,11,3,12,9,15,14,7,5 C 13,2,10,4

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2100 meter. Jag har spikat nummer 2 All Star som har fått ett lopp i kroppen och borde vara betydligt vassare med det loppet innanför västen. Han vann i ledningen näst senast men dit blir det nog tufft att nå den här gången med tanke på att Devil Sound som är väldigt kvick iväg är med i loppet. Utgångsläget blev bra och han har vunnit två gånger med Jorma Kontio tidigare så kan han sitta i en vettig position när han sätter in attacken så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 9 Flaming Ace Sisu som satt fast med sparade krafter som femma i ett lopp som vanns av Adi Gallia från ledningen senast vara tänkbar. Hon ska ha ett lopp på rulle så får hon spara på speeden in i det längsta så kan hon avsluta loppet riktigt vasst men det är svårt att nå fram till seger från bakspår i Örebro.

4 Devil Sound är väldigt snabb den första biten så här tror jag att han sitter i ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han leda loppet länge om han skulle få bestämma en del där framme i täten. Han hade nog velat ha halvvarvet kortare distans så det blir nog tufft att hålla undan till seger. Barfota runt om och hybridvagn meddelar man från stallet.

I övrigt drar nummer 10 Summit In Sight som debuterade för Daniel Redén senast en del streck. Han var då utan chans och galopperade på upploppet. Med en nyttig genomkörare i kroppen så kan han vara bättre nu men jag tror inte det räcker till vinst här.

Min Vinnare: 2 All Star
Spets efter 500m: 4 Devil Sound
Skrällen: 9 Flaming Ace Sisu
Ranking: A 2 B 9,4,10,1,7,6,11,3 C 5,12,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Madrid - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:30  San José - Colorado
Ishockey - NHL - 2
1.75
18:00  Mora - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.03
18:00  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 1
3.10
18:30  Lazio - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.81
20:45  Juventus - Spezia
Fotboll - Serie A - 1 & håller nollan
2.10
21:00  Manchester City - Wolves
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -2
2.11
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Tisdag 2/3
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming