DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Åby & Solvalla 1/12

30 November 2021 - 21:30

Onsdagens V86 delas mellan Solvalla och Åby och det känns som en svår omgång på förhand som dessutom är kryddad med en Jackpot. Idag den 1 December träder dessutom barfotaförbudet i kraft vilket gör omgången extra knepig. Jag spelar med två spikar i omgången och tycker mig ha hittat en intressant spik som inte blir mycket betrodd från spelarna.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Åby & Solvalla 1/12
V86-1 5 Protector Tile
V86-2 5.6.7.9.10
V86-3 4.6.7.9
V86-4 1.3.4.6.8.10
V86-5 10 Quantum Roc
V86-6 3.10
V86-7 2.3.5.8
V86-8 1.2.4.5.6

4800 rader x 0,25 kr = 1200kr

Dagens Dubbel Åby & Solvalla 1/12
DD-1 8.3
DD-2 2.1.4

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2640m Auto
4 Ribot kommer förmodligen bli favorit i loppet. Han är snabb från start och är klar favorit att ta hand om ledningen och det är möjligt att han rinner undan från den positionen men jag är inte alls övertygad om det. Han är förvisso van att tävla med skor och var bra som tvåa i sin comeback senast bakom Behind Bars men den dryga distansen tror jag inte är till någon fördel och det kan bli tuff massage utvändigt och stumma ben till slut.

Jag kommer istället att ta ställning och spika 5 Protector Tile som jag tycker är en bättre häst och han är dessutom gynnad av den långa distansen.
Han kommer med stor sannolikhet att få göra jobbet utvändigt om Ribot men det är en rejäl häst som lever på sin styrka och jag tror att hans hårdhet blir avgörande och att han plockar ner Ribot från dödens. Det var ett tag sen han gick med skor på samtliga hovar nu men jag tycker inte att det är något särskilt stort minus och han tävlade starkt under sommaren på den balansen vid två raka segrar.
Formen är dessutom bra och han vann på ett rejält sätt senast och även om det var ett mer beskedligt motstånd då såg det ut att finnas mycket krafter kvar över mål. Fyra hästar sticker ut på spelet och är mer eller mindre jämnspelade och då tycker jag att det är vettigt att ta ställning och försöka ta ett grepp om omgången.

Bakom ovan nämnda hästar räknas främst 3 Joker Of Steel samt 7 Digital Eye men för den som vill gardera brett i inledningen lyfter jag fram 6 Stenson som alltid gör bra insatser och han har inga problem att tävla med skor. Han vann dessutom senast han var ute över 2640m på just Åbytravet och med rätt ryggar under vägen kan han vara med där framme och hugga.

Min Vinnare: 5 Protector Tile
Spets efter 500m: 4 Ribot
Skrällen: 6 Stenson
Rankingen A:5 B:4.3.7.6.12.11 C: 8.9.2.1.10

V86-2 1640m Auto
5 Galileo Journey är given tipsetta för mig och han är endast spelad till 16% i skrivande stund och det beror väl till stor del på att han är väldigt opålitlig. Han hade en fantastiskt fin säsong som fyraåring och vann sex av tio lopp men har inte alls fått det att stämma på samma sätt i år och har ägnat sig mycket åt galopp. Han vann ett breddlopp näst senast och såg fin ut då men föll återigen tillbaka i gamla synder starten därefter och känns väldigt svår att räkna på. Om han fungerar för dagen är han dessutom startsnabb och bara han travar tror jag att det är en bra chans att leda det här från start till mål. 

6 Haitkim Am är en talangfull fyraåring som har vunnit åtta av tolv starter och om han skulle hitta till ledningen blir han svårslagen. Han var fantastiskt fin när han vann på barfotabalans i höstas men nu har han hunnit byta regi och i debuten för Christer Otterström senast blev det dubbla galopper och han känns ändå något svårbedömd.

10 Kontur kommer från ett formstall och är stabil och säker. Han är van att tävla med skor och var jättebra som tvåa senast från ett liknande utgångsläge över samma distans. Det är aldrig lätt att vinna från ett bakspår med vid minsta tempo där framme är han absolut inte slagen.

9 Fille Am var fyra i samma lopp som Kontur senast och behövde det loppet i kroppen. Han har fortfarande inte vunnit något lopp i år men han har mött rätt tufft motstånd och han har besökt vinnarcirkeln frekvent tidigare år.

7 Profintif har inte vunnit lopp sedan 2019 men han var trea bakom Prosecco för två starter sedan och det här motståndet borde han kunna matcha med rätt lopp.

Min Vinnare: 5 Galileo Journey
Spets efter 500m: 5 Galileo Journey / 6 Haitkin Am
Skrällen: 9 Fille Am
Rankingen A: 5.6. B:10.9.7.8.4.11 C: 1.3.2.12

V86-3 2140m Auto
4 Bluehill’s Wind galopperade bort en seger över upploppet inom V75 senast mot ett klart tuffare sällskap än vad hon ställs inför nu och med ett bra läge bakom bilen ligger vägen öppen för ledningen och då blir hon svårslagen. Nu tvingas hon dock tävla med skor vilket känns som ett klart minus och även om hon ska vara favorit i loppet känns det inte som att hon ska bära ett sådant stort favoritskap som hon gör i skrivande stund.

7 Ulla Palema är en häst som jag gillar men hon har förträffligt svårt att hålla sig i rätt gångart. Kapacitetsmässigt tror jag inte hon är mycket sämre än favoriten och att samtliga motståndare tvingas tävla med skor känns som en klar fördel.

6 A Good Melody är också en värdig motståndare som är van att tävla med skor och hon stortrivs på Åby där hon vann två lopp i höstas efter två bra avslutningar. Hon var dessutom bra som fyra senast när hon mötte två hästar som var alldeles för bra för dagen.

9 Cookie Girl har en vass speed tillslut och skulle det bli bra tempo där framme är jag inte främmande för att hon kan blanda sig in i matchen från ett passande smygläge.

Min Vinnare: 4 Bluehills’s Wind
Spets efter 500m: 4 Bluehill’s Wind
Skrällen: 9 Cookie Girl
Rankingen A: 4.7.6 B:9.10.3.1.5.2 C: 11.8.12

V86-4 2140m Volt
3 Herman Hazelaar har inlett positivt sedan han kom till Sverige och Tomas Pettersson och har vunnit två av tre lopp. Han ser ut att få bära favoritskapet av spelarna men jag tycker det här är ett lurigt lopp med ganska bra hästar emot och för mig är han bara en av flera i loppet.

8 Pinterest får tipsettan med tanke på att han har ett springspår på tillägg och därmed borde ha bra chans att komma iväg bäst från start av hästarna på tillägg. Jepson brukar vara skicklig på att pricka starten och med bara två hästar på den främre volten känns det som att man kommer vara ikapp hästarna där framme tidigt och kanske t.om kunna överta ledningen.

4 Optimum Bankrobber har ett snävt startspår men om han kommer iväg bra från start är det ingen omöjlighet att han kan vara framme före Pinterest och ställa frågan om ledningen och lyckas han med det ökar chanserna markant. Han har dessutom visat kanonform på slutet och ska ses med chans oavsett om det blir någon ledning eller inte.

6 Luca Vialli Boko har ingen rolig rad just nu med fyra galopper på de fem senaste starterna men han kan betydligt mer än så och man hade förhoppningar om att vara med i svenskt travkriterium med den här hästen. Det är en häst som tål att göra mycket jobb och jag tror inte att han är sämre än någon annan i det här fältet bara han får det att stämma.

Min Vinnare: 8 Pinterest
Spets efter 500m: 8 Pinterest / 4 Optimum Bankrobber
Skrällen: 6 Luca Vialli Boko
Rankingen A:8.4.3.6 B:1.10 C: 9.7.2.5

V86-5 2140m Volt
Här kommer min andra spik i omgången och i nuvarande stund är han endast spelad till 7%.
10 Quantum Roc har en tuff uppgift på förhand såklart och startar hela fyrtio meter bakom den främre volten och det är klart att det är tufft att begära att han bara ska runda det här sällskapet men jag tycker ändå att det är en fullt möjlig uppgift. Känslan är att han kommer komma iväg bra från start och även om det finns några vettiga motståndare där framme tror jag att Hanna Lähdekorpis häst besitter en helt annan hårdhet och han är dessutom gynnad av att sina värsta konkurrenter måste tävla med skor. Jag hoppas att Hanna Lähdekorpi tror på det och är offensiv direkt från start och till 7% kan jag inte låta bli att spika.

Motbud
4 Estrella Diamant är klar favorit och jag förstår att hon får förtroendet av spelarna men det är en orutinerad häst och det var först när man började tävla med barfota bak som det började flyta ordentligt för henne och hon tog några kliv framåt i och med det. Nu tvingas man att återgå till skor på samtliga hovar vilket känns som ett klart minus och att hon dessutom startar från spår fyra i volten är knappast något fördelaktigt med tanke på att hon har galopperat två av tre gånger när hon har startat med voltstart.

3 Kagan tror jag tar hand om ledningen från start vilket skulle ge honom en fördel mot favoriten. Dom möttes vid sin senaste start och då spurtade Kagan in som tvåa bakom Estrella Diamant. Skulle han lyckas dra på i ett jämnt bra tempo där framme är det en stark utmanare till min spik.

Min Vinnare: 10 Quantum Roc
Spets efter 500m: 3 Kagan
Skrällen: 11 Milord
Rankingen A: 10.4.3 B: 11.1.8.12.2 C:5.6.7.9

V86-6 2140m Auto
10 Carry Cash är loppets bästa häst och har visat att hon tål tuffa upplägg och Jörgen Westholm lär vara offensiv och köra som att han har bästa hästen. Att hon tvingas med tävla med skor är dock en nackdel vilket gör att jag att hennes segerchanser försämras en aning även om jag ändå tycker att hon bör vara favorit i loppet.

Jag vill ändå plocka med formstarka 3 Gitte Silvåkra som har svarat för några rejäla slutrundor och som ser ut att vara i fantastiskt fin befattning för dagen. Hon har startat med svåra utgångslägen varje gång på slutet och har äntligen fått ett bra läge bakom bilen och man meddelar att det blir full laddning mot ledningen där hon tävlar som allra bäst.

Jag nöjer mig med två hästar på systemet men det är ett väldigt öppet lopp bakom och för den som letar skräll i loppet nämner jag främst 4 Isa som är startsnabb och trivs bäst när hon får springa på innerspåret och från ledningen eller rygg ledaren är hon inte ofarlig.

Min Vinnare: 10 Carry Cash
Spets efter 500m: 3 Gitte Silvåkra/4 Isa
Skrällen: 4 Isa
Rankingen A:10.3 B:7.1.4.5.12.8. C: 6.9.11.2

V86-7 1640m Auto
8 Rotate får med viss tvekan tipset i loppet tack vare att jag är inne på att han öppnar Snabbare än 2 Zen Bi vilket gör att chanserna att hitta till ledningen bör vara bra. Spetsar initialt gör 3 Echelon men han lär knappast vilja köra i den positionen eftersom han älskar Åby och Open Stretch där sex av hans sju senaste segrar har kommit. Skor är såklart ett minus för Rotate som har bländat oss med några fantastiska insatser på V75 under året och även om formen kanske inte är på topp är det här ett motstånd som han normalt ska ha toppchans mot från ledningen.

3 Echelon vann mot favoriten 2 Zen Bi via just open stretch senast och även om Zen Bi behövde det loppet i kroppen visade han återigen att han trivs som allra bäst när han får sitta i ryggen på ledaren och försöka avgöra via open stretch. Nu tvingas han gå med skor den här gången och vi får se om han kan prestera på samma nivå nu men det går aldrig att räkna bort Echelon från innerspåret på Åby.

2 Zen Bi fick överta ledningen från Echelon senast i sin sverigedebut men orkade inte hålla undan den sista biten. Han borde ha gått framåt rejält med det loppet i kroppen och skulle han återigen hitta till ledningen kan det bli ombytta roller den här gången.

5 Innovation Love galopperade i debuten för Robert Bergh men jag gillade verkligen intrycket i starten efter. Han har inte varit pålitlig i tidigare regi men det finns mycket inombords och skulle det bli körning där framme är han inte helt golvad.

Min Vinnare: 8 Rotate
Spets efter 500m: 8 Rotate / 2 Zen Bi
Skrällen: 5 Innovation Love
Rankingen A: 8.3.2 B: 5.11.1.7.6 C: 4.9.10

V86-8 1640m Auto
2 Powerbank är snabb från start men frågan är om han är tillräckligt snabb för att ta en längd på invändiga 1 Twigs Honor?. Den som tar hand om ledningen av dessa två startar med högst segerchans i loppet men det skulle kunna bli en utdragen körning vilket skulle kunna öppna upp för fler hästar bakom. Powerbank har visat att han trivs över den korta distansen och har tagit två rejäla segrar från utvändigt ledaren på slutet men det blir inte lätt att slå Twigs Honor den vägen.

4 Your Dreamlove skulle gynnas kraftigt om det skulle bli körning inledningsvis. Hon har gjort det bra en längre tid och står verkligen på tur för en seger och trots att det är tuffa hästar emot tycker jag inte att hon är avsågad om det klaffar lite. Hon går hela vägen in i mål och skulle favoriterna ta ut varandra där framme blir hon farlig den sista biten.

Jag betalar även för 6 Madame Of Djupmyra som verkligen har tänt till i Tomas Peterssons regi samt 5 Kimi Di Quattro som är segervan och har bra form för dagen.

Min Vinnare: 2 Powerbank
Spets efter 500m: 2 Powerbank / 1 Twigs Honor
Skrällen: 4 Your Dreamlove
Rankingen A: 2.1 B:4.6.5 C: 3.7.10.11.8.9

Lycka till 

DrTrav


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming